پاسخ : قانون کپی رایت در قالب سایت - آری یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Adline
با تشکر
دوست عزیز عرض کردم که نظر شخصی بنده است
همینطور که نظر شما چیز دیگری است.
بله جناب.حرف های من هم نظر شخصی بودن و فرمایشات شما هم کاملا محترمن برای من.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin2025
دوست عزیز قرار نیست اینجا کسی برای بقیه تکلیف تعیین کنه
هر کسی نظرش رو میگه فقط
منظور من از عمومی این بود که برای اکثر افراد جایگزینی برای ویندوز وجود نداره
بقیه دلایل هم به نظر من دلیل هستند و شما میتونی قبول نداشته باشی
در مورد شرکتهای خارجی هم، 99درصد اونا نمیتونن هیچ سودی از ایرانیا ببرن و 99درصد ایرانیا هم نمیتونن نرمافزارهای اونا رو بخرن . تو این شرایط اگه نرم افزار ایرانی جایگزین باشه و حمایت بشه و کرک نشه، خب مسلمه که بهترین کار خرید نرم افزار داخلیه ولی در مورد نرم افزارهایی که جایگزین مناسبی ندارند نمیشه این انتظار رو داشت.
ربطش به مسئولین هم برمیگرده به برخورد قانونی و قانون متناسب که ما نداریم.
موفق باشید
عزیز من جسارت نکردم خدمت شما. کدوم بخش از عرائض من باعث شد حس کنید دارم تعیین تکلیف می کنم؟
خب من هم نظرم رو که زیاد با شما موافق نبود رو عرض کردم!من که نگفتم تمام حرف های من درسته!ممکنه همشون اشتباه باشن.
و پاسخ به فرمایشتون:
خب عزیز من وقتی آدم نمیتونه نرم افزار رو بخره، حتما باید بد زدتش؟!
من همچنان معتقدم که به مسئولان ارتباط نداره.انسانیت و شرافتی که با آقا بالاسر باشه، یه قرون نمی ارزه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkas62
البته این روش را دولت هم انجام می دهد.
دوستی دارم که تو صدا و سیما کار می کند. یک بار ازش درباره فیلمها و سریال های پخش شده پرسیدم. گفت که تمام این موارد چه از کره و آلمان و ایتالیا باشه و چه از یک کشور آفریقایی باشه اجازه پخشش خریداری می شه به غیر از ساخته های کشور ایالات متحده.
دولت این کار رو به خاطر عدم توانایی خرید انجام نمیده، به خاطر دشمنی انجام میده که بحث اون جداس و اینجا نمیگنجه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh571
ببینم شما که این همه ادعات میشه الان این ویندوز و نرم افزارهایی که داری استفاده میکنی رو بابتش پول دادی؟
یعنی تا حالا تو عمرت از یه نرم افزار کرک شده استفاده نکردی؟
سلام.این قضیه چیزی نیست که کسی بخواد ادعایی داشته باشه!بنده از ویندوز فقط روی یکی از وی ام هام دارم استفاده می کنم،هزینه اش رو هم تمام و کمال پرداختم(۴سال پیش)!
سیستم عامل کامپیوتری هم که الان باهاش در خدمتتونم،ubuntu هست.هیچ نرم افزار غیر رایگانی هم روش نصب نیست!وقتی انقدر ساده میشه داستان رو حل کرد،چرا از دیوار مردم بریم بالا خب؟!به خدا لینوکس ترس نداره!
به قول دوستامون،این مسئله رو توی تلوزیون هم میشه دید!تصاویر پخش شده از کانال های ماهواره ای رو میدز دن و بعد از اعمال تغییرات و سانــسور و ... مجددا پخش میکنن!!!!دیگه ترکیه که مارو تحریم نکرده!یا تحریم کرده و ما نمیدونیم؟یا امکان خرید به علت گران بودن برای صدا و سیما مقدور نیست؟
نه عزیزان،بحث سر این مسائل نیست.داستان اینه که ما ایرانی ها عادت کردیم همه چیز رو زیر پا بگذاریم.