پاسخ : سما سی آر ام (نرم افزار مديريت فروش هاست و دامين و ...) + دروازه پرداخت آنلاين زرين پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-soltani.ir
سما مطابق با سلیقه کاربران ایرانی طراحی شده ( یوزر ایرانی فرندلی هست :d )
ساپورت مستقیم فارسی داره
همه این را هم می دانم هم قبول دارم !
اما مشکل را نخوندی ! بحث سر قیمت هست !
مثلا : اگر whmcs که الان نسخه بدون کپی رایت میدهد 320000 تومان کامل کامل هم تا الان بوده و هست به جاش سما 220000 تومان بود هر چند ناقص اما به قول شما فرندلی و ایرانی پسند هست همه می گفتند خوب بهتر همین را برداریم سراغ خارجی هم نریم و امکاناتش هم مناسبه ...
امایکی مثل من می گوییم خوب whmcs به این کاملی قیمتش 320 تومان هست با نام خودم و طراحی ویژه حالا یک سیستم فارسی مانند سما شاید سرجمع 10 امکان اتصال به سرورهم نداشته باشه 420 تومان باید هزینه کنم ! خوب 00% نمی کنم این کارو خیلی هم همفکر من هستند !
شک داری تاپیک نظری سنجی بزن تا مطمئن شی !
با این قیمت به هیچ عنوان نمی توانید روی دست whmcs بلند بشوید !
منم سیستم سما را دوست دارم و حمایتش می کنم اما اصلا با صرفه نیست !
من هم دوست دارم از سیستم ایرانی فارسی استفاده کنم اما وقتی قیمت انقدر بالاست نسبت به چیز کاملتر هیچ گاه سراغ سما نمیام !
پاسخ : سما سی آر ام (نرم افزار مديريت فروش هاست و دامين و ...) + دروازه پرداخت آنلاين زرين پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
مثلا : اگر whmcs که الان نسخه بدون کپی رایت میدهد 320000 تومان کامل کامل هم تا الان بوده و هست به جاش سما 220000 تومان بود هر چند ناقص اما به قول شما فرندلی و ایرانی پسند هست همه می گفتند خوب بهتر همین را برداریم سراغ خارجی هم نریم و امکاناتش هم مناسبه ...
امایکی مثل من می گوییم خوب whmcs به این کاملی قیمتش 320 تومان هست با نام خودم و طراحی ویژه حالا یک سیستم فارسی مانند سما شاید سرجمع 10 امکان اتصال به سرورهم نداشته باشه 420 تومان باید هزینه کنم ! خوب 00% نمی کنم این کارو خیلی هم همفکر من هستند !
من هم دوست دارم از سیستم ایرانی فارسی استفاده کنم اما وقتی قیمت انقدر بالاست نسبت به چیز کاملتر هیچ گاه سراغ سما نمیام !
شما whmcs خریدی فقط میتونی داخل قالب تغییر بدی امکان به سیستم نیمیتونی اضافه کنی اما در سما میونی هر جاش که دوست داشتی تغییرات بدی چون برات open source نصب میکنند اما whmcs کد شدس
مدیر: ویرایش شد، در لحن خود دقت کنید، در صورت تکرار از استفاده از انجمن محروم میشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
جناب نوین سرور چرا فقط از این راویه نگاه میکنی؟
از این زاویه نگاه کن که این سیستم چه هزینههایی برای تولید کننده داره، چقدر پول دستمزد برنامه نویس و پشتیبان داره میده، هزنیه اجاره دفتر و تلفن و مالیات و ... . کمتر از این قیمت براشون صرفه نداره، با ضرر که نمیتونند بفروشند! البته منم مثل شما موافقام که اگه تو بازه 200 تومن بود خیلی بیشتر فروش داشت تا حالا که 400 تومن هست.
اما در مورد مقایسه با whmcs این نکته رو ببینید که اون خیلی چیزا میخواد تا مثل این بشه! درسته که امکانات خیلی بیشتری داره، اما مثلا شما چند تا ماژول پرداخت آنلاین میخواین باید پول بدین بگیرین(مگه اینکه خودتون بلد باشین راه بندازین، که در مورد اکثریت صدق نمیکنه)، قالب اختصاصی میخواین باید پول بدین (مثلا تو یه تاپیک یکی از بچه ها گفته بود 250 داده برای قالب whmcs) و ... . که اگه همه اینا رو حساب کنید با پشتیبانی فارسی میبینید اینم همون 400 یا بیشتر میشه!
البته آقای امیری هم اگه یه جورایی بتونند قیمت رو کاهش بدند من با نوین سرور موافقم که فروششون بالاتر میره و جبران کاهش قیمت میشه و .... .
بله . سما جزء بهترین ها هست
کاش امیر یه تخفیف 50% برا بچه ها می داد خودم اولی بودم می خریدم .
با تشکر
ببينيد من هم قبول دارم whmcs برنامه کاملی هستش ولی نه برای ما ايرانی ها!
whmcs خيلی امکانات مختلفی داره که تو کمتر سايت ايرانی ازش استفاده ميشه.
مزيت های سما نسبت به whmcs در پشتيبانی سما، نصب سما، ارائه طراحی اختصاصی (برای نسخه آنلاين)، راه اندازی سرويس های آنلاين (در نسخه آنلاين) هستش.
برای whmcs شما بايد حداقل 70 تا 80 تومان هزينه طراحی قالب بديد در حالی که در نسخه آنلاين سما شما اين هزينه رو با خريد لايسنس آنلاين پرداخت کرديد.
برای راه اندازی هر دروازه پرداخت آنلاين (به جز زرين پال :دی) شما بايد حداقل 50 هزار تومان هزينه کنيد در حالی که در سما شما ميتونيد دروازه هر تعداد بانکی رو که بخواين به صورت رايگان راه اندازی کنيد.
و مهمتر از همه اينکه شما whmcs رو به صورت کد شده تحويل ميگيريد در حالی که در سما شما نرم افزار رو 100 درصد کد باز تحويل ميگيريد و ميتونيد در آينده اگر از همکاری با سامان سيستم راضی نبوديد خودتون نرم افزار رو توسعه بديد.
در هر حال باز هم ميگم whmcs امکانات زيادی داره اما چيزی که بدرد کاربر ايرانی ميخوره رو نداره که نمونه اون دروازه های پرداخت آنلاين يا تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی هستش که در whmcs هزينه جداگونه رو ميطلبه اما در سما اينطور نيست.
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
شما whmcs خریدی فقط میتونی داخل قالب تغییر بدی امکان به سیستم نیمیتونی اضافه کنی اما در سما میونی هر جاش که دوست داشتی تغییرات بدی چون برات open source نصب میکنند اما whmcs کد شدس
مدیر: ویرایش شد، در لحن خود دقت کنید، در صورت تکرار از استفاده از انجمن محروم میشید.
نمی دانم چی نوشتید که مدیر انجمن اینطوری رفتار کردم !
اما شما هیچ اطلاعی از whmcs نداری ! شما یک جستجو کن می بینی قشنگ میشه هر چند تا صحفه که بخواهی به این سیستم اضاف و کم کنی ! یا درگاه انلاین را شما در نظر بگیر ! فایل های مربوطه را گذاشته گفته ویرایش کنید و اطلاعات بانک مربوطه را بگذارید داخل و راه اندازی کنید ...
یکم بیشتر تحقیق کنید میبینید همه چیز داره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen
جناب نوین سرور چرا فقط از این راویه نگاه میکنی؟
از این زاویه نگاه کن که این سیستم چه هزینههایی برای تولید کننده داره، چقدر پول دستمزد برنامه نویس و پشتیبان داره میده، هزنیه اجاره دفتر و تلفن و مالیات و ... . کمتر از این قیمت براشون صرفه نداره، با ضرر که نمیتونند بفروشند! البته منم مثل شما موافقام که اگه تو بازه 200 تومن بود خیلی بیشتر فروش داشت تا حالا که 400 تومن هست.
اما در مورد مقایسه با whmcs این نکته رو ببینید که اون خیلی چیزا میخواد تا مثل این بشه! درسته که امکانات خیلی بیشتری داره، اما مثلا شما چند تا ماژول پرداخت آنلاین میخواین باید پول بدین بگیرین(مگه اینکه خودتون بلد باشین راه بندازین، که در مورد اکثریت صدق نمیکنه)، قالب اختصاصی میخواین باید پول بدین (مثلا تو یه تاپیک یکی از بچه ها گفته بود 250 داده برای قالب whmcs) و ... . که اگه همه اینا رو حساب کنید با پشتیبانی فارسی میبینید اینم همون 400 یا بیشتر میشه!
البته آقای امیری هم اگه یه جورایی بتونند قیمت رو کاهش بدند من با نوین سرور موافقم که فروششون بالاتر میره و جبران کاهش قیمت میشه و .... .
محسن جان حرفت درسته اما یکم ارزون بده فروش خودش هم بالاتر میره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahallat
قیمت نسخه آنلاین واقعا بالا هست
نسخه عادی چه بدرد می خوره ؟
ثبت نام تیکت را میشه با هر چیزی راه اندازی کرد !
اصل اینه که کاربر بتوانه همه کارهای خودش را انلاین انجام بده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
بله . سما جزء بهترین ها هست
کاش امیر یه تخفیف 50% برا بچه ها می داد خودم اولی بودم می خریدم .
با تشکر
اگر اینکار بکنه که کلا بعید می دونم بکنه من هم خریداری می کنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
ببينيد من هم قبول دارم whmcs برنامه کاملی هستش ولی نه برای ما ايرانی ها!
Whmcs خيلی امکانات مختلفی داره که تو کمتر سايت ايرانی ازش استفاده ميشه.
مزيت های سما نسبت به whmcs در پشتيبانی سما، نصب سما، ارائه طراحی اختصاصی (برای نسخه آنلاين)، راه اندازی سرويس های آنلاين (در نسخه آنلاين) هستش.
برای whmcs شما بايد حداقل 70 تا 80 تومان هزينه طراحی قالب بديد در حالی که در نسخه آنلاين سما شما اين هزينه رو با خريد لايسنس آنلاين پرداخت کرديد.
برای راه اندازی هر دروازه پرداخت آنلاين (به جز زرين پال :دی) شما بايد حداقل 50 هزار تومان هزينه کنيد در حالی که در سما شما ميتونيد دروازه هر تعداد بانکی رو که بخواين به صورت رايگان راه اندازی کنيد.
و مهمتر از همه اينکه شما whmcs رو به صورت کد شده تحويل ميگيريد در حالی که در سما شما نرم افزار رو 100 درصد کد باز تحويل ميگيريد و ميتونيد در آينده اگر از همکاری با سامان سيستم راضی نبوديد خودتون نرم افزار رو توسعه بديد.
در هر حال باز هم ميگم whmcs امکانات زيادی داره اما چيزی که بدرد کاربر ايرانی ميخوره رو نداره که نمونه اون دروازه های پرداخت آنلاين يا تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی هستش که در whmcs هزينه جداگونه رو ميطلبه اما در سما اينطور نيست.
با تشکر
علی امیری
حرف شما درست اما قیمت خیلی بالاست جناب امیری ...
واقعا شما حساب کن 420000 تومان هر کسی نداره بده اون هم برای سیستم هاستینگش ...
شما یک کپن تخفیف بزن یا اینکه اقساط کن یا ماهیانه یا .... باور کن فروشت میره بالا همه چیز را فراموش می کنی عزیز ! :)):53:
به هر حال پیشنهاد بود !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
حرف شما درست اما قیمت خیلی بالاست جناب امیری ...
واقعا شما حساب کن 420000 تومان هر کسی نداره بده اون هم برای سیستم هاستینگش ...
شما یک کپن تخفیف بزن یا اینکه اقساط کن یا ماهیانه یا .... باور کن فروشت میره بالا همه چیز را فراموش می کنی عزیز ! :)):53:
به هر حال پیشنهاد بود !
مسئله اين هستش که بعد از فروش تازه کار شروع ميشه.
آموزش ها و کانفيگ ها و طراحی ها رو در نظر بگيريد ميبينيد واقعا سود زيادی نيست.
بيشتر درد سر هستش و مديريت ترجيح داده فعلا قيمت رو ثابت نگه داره و کيفيت کار رو پايين نياره.
والا ميشه يک فايل داد دست مشتری گفت شما برو خودت نصب کن، همون کاری که الان در مورد "سامانه ساده پرداز" شرکت داره انجام ميده و هيچ راهنمايي خاصی نميکنه برای کاربر.
اما فعلا ترجيح دادن فروش رو در حد متوسط نگه دارن و کيفت کار رو بالا.
با تشکر
عی امیری
با سلام
این مورد که برای ثبت آنلاین هاست هست چه جوریاست ؟ یکم در موردش توضیح میدید ؟ یعنی برای هاست ویندوز هم میشه استفاده کرد یا فقط واسه لینوکسه ؟
بستگی به کنترل پنل شما داره.
بگيد چه کنترل پنلی داريد تا بهتون در مورد ماژولش بگم!
با تشکر
علی امیری
خوب مثلا دایرکت ادمین واسه لینوکس و پلسک واسه ویندوز