-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
آخر شانس هستم .
منم شامل میشم : 88.150.181.235
آخه اتصال ندارم !!
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
ایشون تایید میشون , بنده از ایشون چند ماهی سرویس داشتم کاملا راضی بودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
آخر شانس هستم .
منم شامل میشم : 88.150.181.235
آخه اتصال ندارم !!
میشه بگید چجوری شامل میشید؟ کجای ایپی شما 176 داره؟
شما نیستید
-
منظورش اینه که وی پی اس من هم قطع شده
منم شامل انتقال میشم یا مشکل از سرویس منه....
یه همچین چیزی
-
سلام
منم تو این رنج هستم
176.227.212
حدود نیم ساعت پیش رفتم تو سرور دیدم سرعتش کمه ریست کردم ولی دیگه بالا نیومد
مشکل مالی هم دارم نمیتونم منتقل بشم.اگه این رنج مشکل داره اگه میشه منتقلش کن روی همین انگلیس که قیمتش تغییر نکنه
پورت ایمیل هم مهم نیست باز یا بسته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
منظورش اینه که وی پی اس من هم قطع شده
منم شامل انتقال میشم یا مشکل از سرویس منه....
یه همچین چیزی
ای قربون ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
من همین رنج آی پی هستم. چند روز پیش تمدید کردم ۲۵ روز بقیش چی میشه؟ حداکثر تا چند روز دیگه وقت دارم بکاپ بگیرم؟
-
اقا این نصب ویندوز ما چی شد ؟ 5 تومن پول دادم بابتش !!
-
سلام
هزینه هر ip اضافی روی دیتاشک چقدره؟ اصلا ارائه میشه؟
-
آقا شایان سرعت آپلود در سرویس 2 گیگ رم چرا اینقدر پایینه ؟؟
سرعت دانلود 3 الی 5 مگابایت اما آپلود 6 الی 10 کیلوبایت !!!
دانلود که مشخصا بیشتر از میزان هارد نمیتونیم دانلود داشته باشیم که ظرف چند روز پر میشه . اما اپلود چرا محدود شده ؟ من از سایتهای پولی دانلود دارم و باید حتما آپلود هم داشته باشم وگرنه اکانتم غیر فعال میشه .
تیکت هم ارسال گردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-baba
آقا شایان سرعت آپلود در سرویس 2 گیگ رم چرا اینقدر پایینه ؟؟
سرعت دانلود 3 الی 5 مگابایت اما آپلود 6 الی 10 کیلوبایت !!!
دانلود که مشخصا بیشتر از میزان هارد نمیتونیم دانلود داشته باشیم که ظرف چند روز پر میشه . اما اپلود چرا محدود شده ؟ من از سایتهای پولی دانلود دارم و باید حتما آپلود هم داشته باشم وگرنه اکانتم غیر فعال میشه .
تیکت هم ارسال گردید
سلام
پشتیبانی از تیکت هست
مشکلی توی اپلود نیست
تیکت بدید بررسی میشه
--------------------
لطفا مشکلات رو از سایت پیگیر باشید ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGeek
سلام
هزینه هر ip اضافی روی دیتاشک چقدره؟ اصلا ارائه میشه؟
امکان ایپی اضافی نیست متاسفانه
-
سلام.این افر رو چقدر طول میکشه تا تحویل بدید؟؟
سرورانگلیس رم 1گیگ افر ویژه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
panzer_1982
سلام.این افر رو چقدر طول میکشه تا تحویل بدید؟؟
سرورانگلیس رم 1گیگ افر ویژه
امشب تحویل میدم بهتون
-
آقا شایان این رو میتونید سریع تحویل بدید؟
رم 4گیگ افر ویژه 2 (-3 موجود است) - رم 4گیگ
قدرت سی پی یو : 1گیگاهرتز
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
یا اگه موجود نداشتید این یکی
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
پورت این دومی هم 10 هستش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
امشب تحویل میدم بهتون
سفارش دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hooshmandkia
من همین رنج آی پی هستم. چند روز پیش تمدید کردم ۲۵ روز بقیش چی میشه؟ حداکثر تا چند روز دیگه وقت دارم بکاپ بگیرم؟
لطفا جواب منو هم بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hooshmandkia
لطفا جواب منو هم بدین
این رنج که توی سایت اعلام شده منتقل میشه لطفا تیکت بدید و سوال بپرسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
آقا شایان این رو میتونید سریع تحویل بدید؟
رم 4گیگ افر ویژه 2 (-3 موجود است) - رم 4گیگ
قدرت سی پی یو : 1گیگاهرتز
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
یا اگه موجود نداشتید این یکی
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
پورت این دومی هم 10 هستش؟
سلام
این افر موجود نیست
رم ۲گیگ ۲۲ هزراتومانی موجوده با تحویل ۵شنبه به بعد
-
رم 2 گیگ موجوده؟ پس چطور 5شنبه به بعد؟ :دی
کدوم سرویس رو میتونید امشب تحویل بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
رم 2 گیگ موجوده؟ پس چطور 5شنبه به بعد؟ :دی
کدوم سرویس رو میتونید امشب تحویل بدید؟
رم ۱گیگ و ۲گیگ امشب بهتون میتونم تقدیم کنم
-
ظاهرا مدیران محترم رسیدگی به بخش مرتبط با شکایات رو کلا در نظر ندارند ادامه بدهند . با توجه به شکایت بنده در پلیس فتا از این برادر عزیز تصمیم داشتم نوشته هایم در آن تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f129/77194/ هم مورد مطالعه سایر دوستان قرار بگیرد اما ظاهرا توفیق نشد. البته شکایت در سایت پلیس فتا ثبت شد اما خیلی جالب بود که حتی شماره پیگیری یا چیزی مثل اون راهم به بنده نداد و نمی دانم قرار هست چه اتفاقی بیفتد ! اصلا قرار هست اتفاقی بیفتد یا خیر ! و ظاهرا بنده هم باید قبول کنم که در خرید و فروش مجازی احتمال اینکه به همین راحتی سر کاربران کلاهی گذاشته شود و امیدی به پیگیری نباشد در کشور عزیزمان وجود دارد. به امید اینکه لااقل سایر عزیزان مثل همه کاربران 0 پسته تازه ثبت نام شده این تاپیک که تایید و تعریف می کنند، واقعا از سرویس ها راضی باشند !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modj
ظاهرا مدیران محترم رسیدگی به بخش مرتبط با شکایات رو کلا در نظر ندارند ادامه بدهند . با توجه به شکایت بنده در پلیس فتا از این برادر عزیز تصمیم داشتم نوشته هایم در آن تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f129/77194/ هم مورد مطالعه سایر دوستان قرار بگیرد اما ظاهرا توفیق نشد. البته شکایت در سایت پلیس فتا ثبت شد اما خیلی جالب بود که حتی شماره پیگیری یا چیزی مثل اون راهم به بنده نداد و نمی دانم قرار هست چه اتفاقی بیفتد ! اصلا قرار هست اتفاقی بیفتد یا خیر ! و ظاهرا بنده هم باید قبول کنم که در خرید و فروش مجازی احتمال اینکه به همین راحتی سر کاربران کلاهی گذاشته شود و امیدی به پیگیری نباشد در کشور عزیزمان وجود دارد. به امید اینکه لااقل سایر عزیزان مثل همه کاربران 0 پسته تازه ثبت نام شده این تاپیک که تایید و تعریف می کنند، واقعا از سرویس ها راضی باشند !
اگر با مدرک پست بدید پستتون تایید میشه
اون تاپیک رو برای کسانی مثل شما باز کردم که پست زیر ۱۰۰ تا دارند حالا مدیریت رسیدگی نمیکنه تقصیر من هست؟! تلفن مدیریت در پایین سایت هست تماس بگیرید یا ایمیل بدید
پلیس فتا هم اگر مدرک معتبری داشته باشید پیگیری میکنه دوست عزیز
لطفا کنید جای درست پیگیر باشید
پستتون گزازش شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
خدایا منو بکش، همین
اسپمتون گزارش شد
جای دیگری برای کشنتون هست لطف کنید توی تاپیک بنده پست اسپم ندید
-
با توجه به تایید آخرین پست در آن بخش در 2 هفته پیش، تقریبا امیدی به رسیدگی آنجا ندارم. امیدوارم لااقل گزارش شما سبب خیر بشود و مدیران عزیز رسیدگی بمایند و آن پست هم ظاهر شود. البته با مطالعه نوشته های کاربران واقعی در این تاپیک و سایر تاپیک هایتان همه عزیزان متوجه هستند که مدارک به حد کافی هست ولی خوب بنده هم مدارک کافی دارم و در آنجا از مدیران درخواست نمودم نحوه ارائه مدارک را به بنده بفرمایند تا لااقل رسیدگی شود. امیدوارم صحبت شما صحیح باشد و پلیس فتا واقعا رسیدگی کند. البته توجه داشته باشید یکی از جاهای درست رسیدگی همینجا هست تا مانع از دوباره کاری آن وقایع که سر بنده آمد بشوم ! ولی خوب رسیدگی در این انجمن و در خوشبینانه ترین حالت قطع دسترسی شما، دردی را دوا نمی کند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modj
با توجه به تایید آخرین پست در آن بخش در 2 هفته پیش، تقریبا امیدی به رسیدگی آنجا ندارم. امیدوارم لااقل گزارش شما سبب خیر بشود و مدیران عزیز رسیدگی بمایند و آن پست هم ظاهر شود. البته با مطالعه نوشته های کاربران واقعی در این تاپیک و سایر تاپیک هایتان همه عزیزان متوجه هستند که مدارک به حد کافی هست ولی خوب بنده هم مدارک کافی دارم و در آنجا از مدیران درخواست نمودم نحوه ارائه مدارک را به بنده بفرمایند تا لااقل رسیدگی شود. امیدوارم صحبت شما صحیح باشد و پلیس فتا واقعا رسیدگی کند. البته توجه داشته باشید یکی از جاهای درست رسیدگی همینجا هست تا مانع از دوباره کاری آن وقایع که سر بنده آمد بشوم ! ولی خوب رسیدگی در این انجمن و در خوشبینانه ترین حالت قطع دسترسی شما، دردی را دوا نمی کند.
اوکی
راه های تماس مشخص هست
توی همون تایپک پیگیر باشید
و اگر کار اشتباهی از من سر زده توی همون تاپیک محکومم کنید چون اینجا جاش نیست عزیزم
موفق باشید
-
با توجه به اینکه در این انجمن فعالیتی ندارم بنده دیگر در این تاپیک پستی نمی زنم اما تنها درخواستم از مدیران محترم این است که اگر خواستند بالاخره عکس العملی نشان دهند ، پیش از ویرایش هر پستی از من یا هر گونه تصمیم گیری ای ، ابتدا از بنده مدارک را بخواهند سپس اقدام نمایند. چون بنده برای اینکه مدارکم صرفا به print screen ها تقلیل پیدا نکند، پیش از علنی کردن شکایتم سعی نمودم تا با همین ارسال گزارشی که شما از آن به خوبی استفاده می کنید، با مدیران تماس حاصل کنم و مدارک را پیش از ازدست دادن به آنها ارائه نمایم که خوب چندین روز است توفیقی برای بنده خاصل نشده و علل حساب سرویس بنده امروز ار پنلم حذف شده ! (البته بعد از حدود 2 ماه دان بودن برای چندین و چندمین بار و اینبار عدم ارائه جایگزین، زمان آن هم اتمام پیدا کرده بود و به طور حتم بنده سرویسی که ندارم را و این وضع را دارد و بارها فایلهایم را از دست دادم تمدید نکرده بودم !!!!! ) البته این را اعتراف می کنم که احساس نمی کنم شخصی باشید که بروید و مدارک را پاک کنید و همه چیز را اصطلاحا حاشا و کلا کنید . اما همینکه توانایی ارائه سرویس قابل استفاده به مشتری را ندارید ، برای خوب نبودن شما کافیست . صحبتهایم بسیار است اما همونطور که گفتم یا برادران پلیس فتا اقدامی می نمایند یا بنده هم از خیر چند ریال پولی که پرداخت نمودم می گذرم و اینکه سایر عزیزان چطور با سرویس های شما کنار بیایند را به خودشان واگذاری می نمایم
-
میشه یاهو ان شید این رم 2 گیگ رو بگم برام فاکتور بزنید که پرداخت کنم؟ آخه توی سایتتون زده 17 اینجا گفتید 22 تومن.
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
میشه یاهو ان شید این رم 2 گیگ رو بگم برام فاکتور بزنید که پرداخت کنم؟ آخه توی سایتتون زده 17 اینجا گفتید 22 تومن.
مرسی
متاسفانه یاهو از بعد از ظهر باز نمیشه
توی سایت درخواست بدید براتون فاکتور میکنم
-
دوستان
سایت از ساعت ۲ امشب تا ساعت ۴ از دسترس خارج میشه بدلیل انتقال
-
با سلام
دوستانی که سرور انگلیس دارند
سرویس شما هم داوون شده؟
چون این دفعه ی چندم هست که اینجوری میشه
میخوام بدونم سرویس من قطع شده..یا دسته جمعی قطع شدیم
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
با سلام
دوستانی که سرور انگلیس دارند
سرویس شما هم داوون شده؟
چون این دفعه ی چندم هست که اینجوری میشه
میخوام بدونم سرویس من قطع شده..یا دسته جمعی قطع شدیم
یا حق
من مشکلی ندارم، کار میکنه.
-
سلام
سرور انگلیس منم قطع شده فکر کنم دسته جمعی باشه
-
-
فقط سروری که ۴۸ ساعت پیش اعلام کرده بودیم برای انتقال قطع شده
دوستانی که منتقل نشدند تیکت بدند برای دریافت سرور جدید
و کسانی هم که بدهی دارند سرویس هاشون صبح مسدود شده
لطفا از طریق سایت پیگیر باشید
با توجه به حجم بالای تیکت ها توی پاسخ گویی تاخیر هست( تا ۲۴ ساعت اینده )
-
سلام
منم تیکت زدم بی زحمت اگه میشه بزارش تو اولویت چون از سرور زیاد دانلود میشه هر ساعتی که قطع باشه این کاربرا بیچارم میکنن
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
فقط در مورد قیمت جدید هم یه توضیحی بدی خوبه
مثلا سرور ما الان 40 تومن هست بعد از انتقال چند تومن میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
منم تیکت زدم بی زحمت اگه میشه بزارش تو اولویت چون از سرور زیاد دانلود میشه هر ساعتی که قطع باشه این کاربرا بیچارم میکنن
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
فقط در مورد قیمت جدید هم یه توضیحی بدی خوبه
مثلا سرور ما الان 40 تومن هست بعد از انتقال چند تومن میشه
لطفا خواهشا از سایت پیگیر باشید
انتقدر که این جمله رو گفتم زبونم مو در اورد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
فقط سروری که ۴۸ ساعت پیش اعلام کرده بودیم برای انتقال قطع شده
دوستانی که منتقل نشدند تیکت بدند برای دریافت سرور جدید
و کسانی هم که بدهی دارند سرویس هاشون صبح مسدود شده
لطفا از طریق سایت پیگیر باشید
با توجه به حجم بالای تیکت ها توی پاسخ گویی تاخیر هست( تا ۲۴ ساعت اینده )
دوست عزیز با سلام
رنج آیپی من از رنج اعلام شده نیست بدهی هم ندارم
ولی بیاد دارم زمان تحویل ازهمین رنج بود که بخاطر بلاک بودن بعضی سایتها تغییرش دادید
من بک آپ نگرفتم..و الان سرویسم قطع شده..فایلهام رو هم لازم دارم
تیکت هم که پاسخ ندادید
چه کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
دوست عزیز با سلام
رنج آیپی من از رنج اعلام شده نیست بدهی هم ندارم
ولی بیاد دارم زمان تحویل ازهمین رنج بود که بخاطر بلاک بودن بعضی سایتها تغییرش دادید
من بک آپ نگرفتم..و الان سرویسم قطع شده..فایلهام رو هم لازم دارم
تیکت هم که پاسخ ندادید
چه کنیم؟
اگر نیست پس منتقل هم نمیشید چون فقط همین رنج ایپی منتقل میشه
لطف کنید اینجا پست ندید و منتظر جواب باشید
بزودی مشکلتون حل میشه و دلیلقطع شدن توی تیکت براتون ارسال میشه
۱۸۰ تا تیکت هست که داریم با همکارم بررسی میکنیم
با پست دادنتون اتینجا فقط باعث گرفتن وقت ما میشید برای پاسخ دادن و دیرتر بررسی شدن تیکت شما
اینجا جای فروش هست نه پشتیبانی
پشتیبانی از سایت و تماس موبایل هست یا اس ام اس وقتی توی سایت جواب نمیدیم میتونید اس ام اس بدید یا تماس بگیرید
شماره تماس توی ضفحه اول هست
با اینکه بیشتر از ۱۰۰۰ باز این رو گفتم باز هم هیچکی رعایت نمیکنه!
لطف کنید اینجا برای پشتیبانی پست ندید
-