پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
واقعا متاسفم ! برای یه عده خیلی اندک بی فرهنگ که هر چی لایق خودشون و خانواده شون هست ....
از طرف خودم میگم ابله باباته اینم جواب بی ادبی که با بی ادبی بهت میدم
ممنون از جناب sv24 به خاطر سرویسهای عالیشون
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
لطفاً قابلیت افزایش موجودی رو هم به پنل اضافه کنید 100 گیگ هارد اضافه میخوام ولی نمیشه موجودی رو افزایش دادو باید حتماً فاکتور صادر بشه تا پرداخت رو انجام داد، این خودش زمان گیر هست ما باید منتظر صدور فاکتور بمونیم و شما هم منتظر واریز وجه
متشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
لطفاً قابلیت افزایش موجودی رو هم به پنل اضافه کنید 100 گیگ هارد اضافه میخوام ولی نمیشه موجودی رو افزایش دادو باید حتماً فاکتور صادر بشه تا پرداخت رو انجام داد، این خودش زمان گیر هست ما باید منتظر صدور فاکتور بمونیم و شما هم منتظر واریز وجه
متشکر
با سلام
بانک ملت داستان درست کرده برای ما . اجازه بدهید مشکل درگاه رو برطرف کنیم اون رو هم چشم اوکی میکنیم .
ممنون سرور منم بالا اومد
ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل
پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.
به هرحال ممنونم.
از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.
ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه :x
با این اتفاقی که افتاد معلوم شد آقا مصطفی اینکاره نیست منم همیشه از ایشون سرور میگیرم
با تشکر از smart vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohamad26
ممنون سرور منم بالا اومد
ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل
پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.
به هرحال ممنونم.
از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.
ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه :x
با سلام
متاسفانه برای 4 ساعت هرچی دلشان خواست پشت سر ما گفتند .
حالا بماند که چند نفر داشتن شلوغ میکردند تا بقیه رو عصبانی کنند . از این افراد نادان در جامعه ما کم نیست .
انشالا که این مسائل دیگر تکرار نشود از سمت هر دو طرف .
لطفا یک آی پی برای تست پینگ قرار دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
لطفا یک آی پی برای تست پینگ قرار دهید
با سلام
پ.ح شد .
آفر ویژه رم 2 گیگابایت هنوز موجوده ؟ عجله داریم فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
آفر ویژه رم 2 گیگابایت هنوز موجوده ؟ عجله داریم فقط
با سلام
بله موجود هست .
میتونید از طریق سایت اقدام کنید .