پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نیازی به این چیزا نیست !!!
به نظرت ندیدن این تاپیکو ؟
اگه میخواستن قفل کنن تا الان 40 بار این کارو کرده بودن !!!
شاید هم تاپیک نباید قفل بشه !!!
تاپیکی که الآن با یک Search کوچیک در صفحه اول گوگل هست چرا باید بسته یا حذف بشه ؟ خوب به ضرر سایت هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
آقا چرا اينقدر فروم پي سي ولو تغيير ميدي
root
;)
کلاً در حال تغییرات پی سی ول هستیم ! انشاءالله سایت با نسخه های بهتری قابل مشاهده هست ! داریم انجمن پی سی ول رو مثل Share Mafia میکنیم !
.........
در کل من اصلاً از همون اول این تاپیک رو قبول نداشتم و هیچ باوری بهش نداشتم ! چون هیچ آرمانی برای طرف مقابل نداشت ! امروزه برای سلام کردن ازت پول میگیرن پول نداشته باشی کسی سلام هم بهت نمیده { قانون اول تجارت : پول احترام میاره } پس هیچوقت فداکاری پول نمیاره درسته خدمات بهتر مشتری بیشتر اما این ربطی به ضرر کردن نداره !
این آقایون با این همه نکردن یک آدرس . سایت یا تلفن از خودشون به نشر امضا بذارند ! چطور هنوز خیلیا باور دارند ؟
کسانی هم که گرفتند تنها برای 1 ماه تست یا 2 ماه VPS رایگان بوده که بنده چند لینک از گوگل گذاشتم که شما تا 5-6 ماه رایگان هم پیدا میکنید !
از همه جالبتر این بود که اکثریت قریب به اتفاق دوستانی که در کار هاستینگ بودن در یاهو مسنجر میگفتن یک نوع کلاه برداری ! الآن اگر در آینده سایتی با مضمون شرکت نسیم دیدید یادتون باشه که تبلیغ گسترده ای کرد و دلیل بزرگی برای ندادن VPS ا داره که دلیل آن هم کاربران مخالف بودند !
خودشون انقدر این بحث را ادامه دادند تا به 38 صفحه کشیده بشه تا به اینجا برسه و بگن آقا اصلاً ما نمیدیم !
اکثر افرادی که در اینجا هستند در زمینه کاری خود متخصص هستند با این حال چنان با آه و تاب از متخصصین شرکت تعریف کردند که 90 % کاربران در عجب و انگشت به دهان مونده بودن !
در کل باز هم میگم از لحاظ روانشناسی در رو نمایی و رویکرد کاربران از لحاظ منش و اندیشه خیلی کاربرد داشت !
و تبلیغ گسترده ای برای شرکت { خیالی یا واقعی } نسیم !
میگن اگر میخوای موفق باشی قبل از شروع کار تبلیغ کن { قانون پنجم تجارت }
به هر حال بسیار فکر جالبی بود و به همچین اندیشه ای باید درود فرستاد اما ای کاش از راه درست بود
احسان جان اصلا این حرفتون رو قبول ندارم. ایشون نه تنها تبلیغی نکرد بلکه کار آینده خودش رو هم با دروغ زیر سوال برد و نابود کرد.
فکر میکنید کسانی که این تاپیک رو دیدند اگر یه روزی به این شرکت برخورد کردند ازشون خرید میکنن؟
تبلیغات منفی علیه خودشون کردند.... (شک نکنید)
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
احسان جان اصلا این حرفتون رو قبول ندارم. ایشون نه تنها تبلیغی نکرد بلکه کار آینده خودش رو هم با دروغ زیر سوال برد و نابود کرد.
فکر میکنید کسانی که این تاپیک رو دیدند اگر یه روزی به این شرکت برخورد کردند ازشون خرید میکنن؟
بابا ول كنيد ديگه حالا كه تمام شده
اين تاپيك را در يابيد : http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8...232/#post60109
سلام !
بالاخره یک بهانه بزرگ داره !
بدبختی اینه ما آدما خیلی فراموشکاریم . انقدر فراموشکاریم که عزیزترین کسامون رو زیر خاک دفن میکنیم !
خاطره بد رو فراموش میکنیم ! از طرفی هر کی بیشتر بلا سر ما بیاره مردم ما بیشتر دوستش دارند !
مگر من خودم اسکریپت سبد خرید Shop Script Premium که یک اسکریپت خارجی بود رو نال و ریپ نکردم و گذاشتم برای دانلود همه ما رو میبستن به فحش !
میگفتن اینو سبد خرید زحمت کشیده نوشته ایرانیه در صورتی که با صد مدرک دلیل و استدلال ثابت کردم اسکریپت خارجی هست که فارسی شده و نصف فارسی سازیش رو ما در انجمن 1p30 انجام داده بودیم و رایگان منتشر کردیم حالا دوستان اومدن دارن 300000 تومان به ملت میفروختن و ما گذاشتیم برای دانلود ! آخر با ما ... پس خود ملت هم دوست دارن اینطوری بیشتر جذب میشن !
نه زیاد شیرین باش که از شیرینیت زده بشن نه انقدر تلخ باش که این تلخی تبدیل به نفرت باشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman6709
قضيه چي بود ؟؟؟
با سلام ديشب حدود ساعت 1 بامداد همين كه داشتم كار ميكردم و فرومم را نصب ميكردم ديدم سرويسم قطع شد اول فكر كردم اشكال از منه ولي ديدم اينترنتم درسته . بعد زنگ زدم به شركت كه گويا كسي گوشي را بر نداشت (7*24) !!!!!!! (اين بابا هم مثل بعضي از دوستان خالي بند بوده)
يك ايميل به بنده خدا زدم ايميلشم اينه :
nasimhosting@hotmail.com
بعد صبح با موبايلش تماس گرفت كه حل ميشه مشكلتون : 09383029866
حالا ايميل زده كه طرح كنسل شده و سرويس شما پس گرفته خواهد شد !!!!!!!!!
بعد هر چي با موبايلش تماس گرفتم ديدم خاموشه
خيلي حالم گرفته شده
جالبه بدانيد كه آدرس سايتش را
http://www.nasimhosting.com/ زده بود كه گفته بود فعلا بنا به دلايلي غير فعاله ولي من سرچ زدم ديدم ديدم همچين دامنه اي وجود نداره !!!!!
تلفن شركت هم جواب نميدن
خدا رحم كرد به اين بنده خدا پول ندادم ولي اين همه علافي ارزش 4 ساعت vps رايگان را داشت خوب فكر كنم اين پايان اين سريال بود
اما بعضي از دوستان محبت كردند و در تاپيك هاي قبل مرحمت هايي نسبت به من داشتند كه من خيالي ام و .....
من سامان اميدي هستم دانشجوي كامپيوتر فردوسي مشهد مشهدي هم هستم اما الان يك هفته در گناباد هستم همين جمعه بر ميگردم مشهد و خودم ته توي ماجرا را در ميآورم به گروه كامپيوتر دانشكده هم ميرم ببينم اين كادر فني تا به حال در فردوسي بوده اند يا نه ....
جيميلم هم saman6709 است حالا من كجام مجازيه يا خيالي .......
در ضمن اون دوستي كه به من لقب نفهم داد بداند من دانشجوي كامپيوتر هستم و تا به حال وب نويسي زيادي انجام دادم
از آقا بهرام هم كه منو ميشناسند بعيد بود برادر من در تالار خودت عضو هستما !!!
من هم از اول به اين بنده خدا خيلي مشكوك بودم ..... چيزهاي چرتي ميگفت ولي صبر كردم ببينم واقعيت داره يا نه (آخر هاستينگم اينقدر مهربونه ؟؟؟)
دوستان با شماره هاي بالا تماس بگيريد و تا ميتوانيد فحش دهيد ..............
من در پیغام خصوصی براتون توضیح دادم
منظور من این بود
شاید این 4 نفر هم دست خوش بازی این فرد شدن و خودشون خبر ندارن
سامان جان من بشما جسارت نکردم
امید وارم پوزش من رو بپزیرید شما
در خصوص این داستان هم خوشحال هستم که زود تر مشخص شد
منتها باید کاری کرد که این اشخاص همین طور که یک شبه امدن بالا
همین طور یک شبه اسمشون بیاد پایین و بعد از نتیجه یک تاپیک ویژه براشون زده بشه تا همه بدونن چطور اینها داشتند عمل می کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman6709
بابا ول كنيد ديگه حالا كه تمام شده
حالا شما آي پي سرور رو بده ببينيم dc چي بوده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jgvr
---------- post added at 12:13 pm ---------- previous post was at 12:12 pm ----------
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
---------
این شخص امد و تبلیغ کرد و اگر دوستان یکم کمتر توجه میکردن می تونست در مدت کمتر از 1 ماه کلی سرویس بفروشه
---------
جالب اینجا هست وقتی می امدم براش سوال مطرح می کردم یا می گفت نفهمیدم ، یا جواب نمیداد
همان ناصر و غیره هم همین طور بودن
ولی سامان عزیز رو میشناختم و برای همین حدس زدم تنها دارن ملت رو بازی میدن با این کارشون و ممکنه چند نفری هم اصلا خبر نداشته باشن
خوشم میاد که من یه پست بیشتر ندادم و درخواست وی پی اس هم نکردم .
خوب همتون رو گذاشت سر کار . :78:
ولی برای مدیران هم بازدید خوبی به هم زد .
مدیران توجه کنند : من 100.000 تومان میگیرم یه تاپیک سرور اختصاصی رایگان میزنیم . نظرتون چیه ؟ :))
در هر صورت موفق باشید .
اینقدر هم دنبال مال مفتی نرید به بازار هاستینگ هم گند نزنید . :63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imizban
خوشم میاد که من یه پست بیشتر ندادم و درخواست وی پی اس هم نکردم .
خوب همتون رو گذاشت سر کار . :78:
ولی برای مدیران هم بازدید خوبی به هم زد .
مدیران توجه کنند : من 100.000 تومان میگیرم یه تاپیک سرور اختصاصی رایگان میزنیم . نظرتون چیه ؟ :))
در هر صورت موفق باشید .
اینقدر هم دنبال مال مفتی نرید به بازار هاستینگ هم گند نزنید . :63:
از یک نظر بازدید فروم اینجور پست ها بالا میاره اما توجه کنید که ارزش انجمن رو کم میکنه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
---------
این شخص امد و تبلیغ کرد و اگر دوستان یکم کمتر توجه میکردن می تونست در مدت کمتر از 1 ماه کلی سرویس بفروشه
---------
جالب اینجا هست وقتی می امدم براش سوال مطرح می کردم یا می گفت نفهمیدم ، یا جواب نمیداد
همان ناصر و غیره هم همین طور بودن
ولی سامان عزیز رو میشناختم و برای همین حدس زدم تنها دارن ملت رو بازی میدن با این کارشون و ممکنه چند نفری هم اصلا خبر نداشته باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
من در پیغام خصوصی براتون توضیح دادم
منظور من این بود
شاید این 4 نفر هم دست خوش بازی این فرد شدن و خودشون خبر ندارن
سامان جان من بشما جسارت نکردم
امید وارم پوزش من رو بپزیرید شما
در خصوص این داستان هم خوشحال هستم که زود تر مشخص شد
منتها باید کاری کرد که این اشخاص همین طور که یک شبه امدن بالا
همین طور یک شبه اسمشون بیاد پایین و بعد از نتیجه یک تاپیک ویژه براشون زده بشه تا همه بدونن چطور اینها داشتند عمل می کردن
ممنون نه بابا اين چه حرفيه ما كي باشيم شما را ببخشيم
خبري از آن 3 نفر نشد نكنه سرويس آنها هنوز هست و من از شانس بدم خراب شدم ؟؟؟؟؟
موبايل همچنان خاموش ..... شايد از صبح 20 دفعه تماس گرفتم