نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 391

موضوع: vps وارز رايگان براي 9 ماه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه

قضيه چي بود ؟؟؟

با سلام ديشب حدود ساعت 1 بامداد همين كه داشتم كار ميكردم و فرومم را نصب ميكردم ديدم سرويسم قطع شد اول فكر كردم اشكال از منه ولي ديدم اينترنتم درسته . بعد زنگ زدم به شركت كه گويا كسي گوشي را بر نداشت (7*24) !!!!!!! (اين بابا هم مثل بعضي از دوستان خالي بند بوده)

يك ايميل به بنده خدا زدم ايميلشم اينه : nasimhosting@hotmail.com

بعد صبح با موبايلش تماس گرفت كه حل ميشه مشكلتون : 09383029866

حالا ايميل زده كه طرح كنسل شده و سرويس شما پس گرفته خواهد شد !!!!!!!!!

بعد هر چي با موبايلش تماس گرفتم ديدم خاموشه

خيلي حالم گرفته شده

جالبه بدانيد كه آدرس سايتش را http://www.nasimhosting.com/ زده بود كه گفته بود فعلا بنا به دلايلي غير فعاله ولي من سرچ زدم ديدم ديدم همچين دامنه اي وجود نداره !!!!!

تلفن شركت هم جواب نميدن

خدا رحم كرد به اين بنده خدا پول ندادم ولي اين همه علافي ارزش 4 ساعت vps رايگان را داشت خوب فكر كنم اين پايان اين سريال بود

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    معذرت ولی دلقک بازی بود !
    در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
    زمان مشخص میکنه دوستان
    بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن

اما بعضي از دوستان محبت كردند و در تاپيك هاي قبل مرحمت هايي نسبت به من داشتند كه من خيالي ام و .....
    من سامان اميدي هستم دانشجوي كامپيوتر فردوسي مشهد مشهدي هم هستم اما الان يك هفته در گناباد هستم همين جمعه بر ميگردم مشهد و خودم ته توي ماجرا را در ميآورم به گروه كامپيوتر دانشكده هم ميرم ببينم اين كادر فني تا به حال در فردوسي بوده اند يا نه ....
    جيميلم هم saman6709 است حالا من كجام مجازيه يا خيالي .......
    در ضمن اون دوستي كه به من لقب نفهم داد بداند من دانشجوي كامپيوتر هستم و تا به حال وب نويسي زيادي انجام دادم
    از آقا بهرام هم كه منو ميشناسند بعيد بود برادر من در تالار خودت عضو هستما !!!

من هم از اول به اين بنده خدا خيلي مشكوك بودم ..... چيزهاي چرتي ميگفت ولي صبر كردم ببينم واقعيت داره يا نه (آخر هاستينگم اينقدر مهربونه ؟؟؟)

دوستان با شماره هاي بالا تماس بگيريد و تا ميتوانيد فحش دهيد ..............
    ویرایش توسط saman6709 : December 30th, 2009 در ساعت 10:50

2. تعداد تشکر ها ازsaman6709 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)