-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
اطلاعات فاکتوری که واسه مشتری ایمیل میشه از طرف ما(با ایمیل ثبت شده در جی پال) ارسال میشه ؟یعنی اگر reply بدن به ایمیل فاکتور میرسه به دست ما ؟
به نظرم اگر اینطور باشه روش مناسبی نیست و اگر قرار هست این روند ادامه داشته باشه باید قبل از ثبت نام اطلاع میدادید تا ما ایمیل شخصیمون رو قرار ندیم و با ایمیل سایت ثبت نام کنیم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
اطلاعات فاکتوری که واسه مشتری ایمیل میشه از طرف ما(با ایمیل ثبت شده در جی پال) ارسال میشه ؟یعنی اگر reply بدن به ایمیل فاکتور میرسه به دست ما ؟
به نظرم اگر اینطور باشه روش مناسبی نیست و اگر قرار هست این روند ادامه داشته باشه باید قبل از ثبت نام اطلاع میدادید تا ما ایمیل شخصیمون رو قرار ندیم و با ایمیل سایت ثبت نام کنیم ...
با سلام خدمت شما،
از زمانی که ارسال ایمیل برای خریدار به سیستم اضافه شده است، ایمیل های ارسالی از طرف ایمیل فروشنده ارسال میشود.
و در صورتی که خریدار از گزینه Reply استفاده کند، به آدرس ایمیل شما پاسخ می دهد.
قبل از این (زمانی که با سامانه پرداخت امن پاسارگاد قرارداد داشتیم)، آدرس ایمیل فروشنده درون فاکتور ثبت می شد.
عموم کاربران، از آدرس ایمیل فروشگاه و یا آدرس ایمیل پشتیبانی خود استفاده کرده اند.
در صورتی که شما از آدرس ایمیل شخصی خود استفاده کرده اید، میتوانید ایمیل خود را از طریق ناحیه کاربری ویرایش نمایید.
موفق باشید
-
آدرس ایمیلهای ir.jaypal@ yahoo , gmail و jaypal.ir @ yahoo هیچ ارتباطی با سیستم "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل" نداشته و ندارند
آدرس ایمیلهای سیستم "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل" به صورت @jaypal.ir می باشند
تنها آدرس ایمیل غیر اختصاصی ما، jaypal.ir@gmail.com می باشد
-
جناب ممیز عادل در اسکریپت freer بعد از پرداخت موفق موقعی که میخواهد به سایت فروشنده برگرده رو این لینک صفحه سفید میاد و دیگه هیچ عملی انجام نمیده و هیچ خطایی هم نمیده میشه بگید راه حل چیه ؟ یا چطور میشه مشکل رو پیدا کرد؟
http://www.domain.com/sale/callback....jaypalbparsian
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
جناب ممیز عادل در اسکریپت freer بعد از پرداخت موفق موقعی که میخواهد به سایت فروشنده برگرده رو این لینک صفحه سفید میاد و دیگه هیچ عملی انجام نمیده و هیچ خطایی هم نمیده میشه بگید راه حل چیه ؟ یا چطور میشه مشکل رو پیدا کرد؟
http://www.domain.com/sale/callback....jaypalbparsian
با سلام خدمت شما،
لطفا" آدرس سایت خود را از طریق پیام خصوصی و یا ایمیل ارسال نمایید تا بررسی شود
موفق باشید
-
* آخرین تغییرات در جـِی پـَل *
کارمزد استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی : 1/06درصد تا سقف 10,000ریال (1/0درصد + 0/06 مالیات بر ارزش افزوده)
از مبلغ 1,000ریال تا 1,000,000ریال => کسر 1/06درصد از مبلغ تراکنش
بالاتر از مبلغ 1,000,000ریال => کسر 10,000ریال از مبلغ تراکنش
کارمزد استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی واسطه : 0/53درصد تا سقف 20,000ریال (0/5درصد + 0/03 مالیات بر ارزش افزوده)
از مبلغ 1,000ریال تا 4,000,000ریال => کسر 0/53درصد از مبلغ تراکنش
بالاتر از مبلغ 4,000,000ریال => کسر 20,000ریال از مبلغ تراکنش
-
-
* آخرین تغییرات در جـِی پـَل *
درخواستهای واریز وجه شتاب(کارت به کارت)، روزانه(کمتر از 1 روز) (در ساعت 22الی24 هر روز) به حساب شما واریز می گردد.
* درخواستهای واریز وجه ویژه(کارت به کارت)، روزانه (بین ساعت 23الی24 هر روز) به حساب شما واریز میگردد.
- واریز وجه تمامی تراکنش های روز جاری، در صورتی که روزانه و تا قبل از ساعت 23 بیشتر از 667هزار تومان، معادل 6میلیون و 670هزار ریال تراکنش موفق داشته باشید -
درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا)، روزانه(کمتر از 1 روز) (در ساعت 17الی19 هر روز) به حساب شما واریز می گردد.
-
مشکلی پیش اومده ؟از صبح تاحالا سایتتون برای من باز نمیشد فروشمم متوفق شده بود تا همین نیم ساعت پیش !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
مشکلی پیش اومده ؟از صبح تاحالا سایتتون برای من باز نمیشد فروشمم متوفق شده بود تا همین نیم ساعت پیش !!
با سلام خدمت شما،
متاسفانه بستر اینترنت دچار مشکل شده است!
همچنین سرور ما به همراه سرور برخی از بانکهای، از یک سری از isp ها باز نمیشد
این مشکلات تغریبا" در حال برطرف شدن می باشد
موفق باشید
-
از صبح ساعت 11این مشکل پیش اومده!!!ما بجز شما با درگاه واسطه دیگه ای کار نمیکنیم و وقتی اینجوری به مشکل میخورید خیلی ضرر میکنیم !!!
من الان بررسی کردم سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو و سایت jaypal با ip ایرانی باز میشه ولی با ip های خارجی اصلا باز نمیشه که حدس میزنم خودتون بسته باشیدش !!!درسته ؟لطفا سریعتر برطرفش کنید و حداقل یه اطلاع رسانی بکنید که در جریان باشیم !!!
-
و یه مسئله دیگه اینکه من خودم تست کردم بعد از اینکه پرداخت میشه سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو باز نمیشه و اینجوری پرداخت ناقص هم در سایتتون ثبت نمیشه !!!آیا این پول ها اتوماتیک برگشت میخوره به حساب مشتری ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
از صبح ساعت 11این مشکل پیش اومده!!!ما بجز شما با درگاه واسطه دیگه ای کار نمیکنیم و وقتی اینجوری به مشکل میخورید خیلی ضرر میکنیم !!!
من الان بررسی کردم سایت
به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو و سایت jaypal با ip ایرانی باز میشه ولی با ip های خارجی اصلا باز نمیشه که حدس میزنم خودتون بسته باشیدش !!!درسته ؟لطفا سریعتر برطرفش کنید و حداقل یه اطلاع رسانی بکنید که در جریان باشیم !!!
با سلام و با تشکر از شما،
متاسفانه مشکلات فراوانی در شبکه سرور ما به وجود آمده است
این زمشکلات باعث شده است، اتصال برخس هاست ها و سرور ها به سرور ما با مشکل رو به روز شود
همچنین سایت در برخی ساعات، از برخی isp ها باز نشود
متاسفانه اینگونه مشکلات همیشه 5ش ها پیش می آید و جمعه هم تیم پشتیبانی وجود ندارد تا آنرا برطرف نماید!
متاسفانه دقیق نمیتوان گفت، زیرا بنده با چند ip خارج از ایران تست کردم و مشکلی وجود نداشت
نیازی به مسدود کردن ip های خارجی به سرور ما نیست! زیرا اکثر فروشگاه های ما بر روی هاست های خارج از ایران میزبانی میشوند!
ما اصولا" محدودیتی خارج از محدودیت بانکی ایجاد نمیکنیم! (البته هم اکنون برخی از محدودیت های بانکی را نیز از درگاه اختصاصی حذف کرده ایم)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
همانطور که در پست قبلی اعلام شد، اتصال به برخی از isp ها به سرور ما قطع شده است!
ما هیچ محدودیتی در این زمینه ایجاد نکرده ایم، و محدودیتی که وجود دارد، مربوط به شرکت ارتباطات زیر ساخت می باشد
در صورتی که پرداخت به هیچ وجه در سایت ما تایید نشود، به صورت خودکار توسط بانک به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
متاسفانه مشکلات فراوانی در شبکه سرور ما به وجود آمده است
این زمشکلات باعث شده است، اتصال برخس هاست ها و سرور ها به سرور ما با مشکل رو به روز شود
همچنین سایت در برخی ساعات، از برخی isp ها باز نشود
متاسفانه اینگونه مشکلات همیشه 5ش ها پیش می آید و جمعه هم تیم پشتیبانی وجود ندارد تا آنرا برطرف نماید!
متاسفانه دقیق نمیتوان گفت، زیرا بنده با چند ip خارج از ایران تست کردم و مشکلی وجود نداشت
نیازی به مسدود کردن ip های خارجی به سرور ما نیست! زیرا اکثر فروشگاه های ما بر روی هاست های خارج از ایران میزبانی میشوند!
ما اصولا" محدودیتی خارج از محدودیت بانکی ایجاد نمیکنیم! (البته هم اکنون برخی از محدودیت های بانکی را نیز از درگاه اختصاصی حذف کرده ایم)
موفق باشید
با سلام
حال این مشکل برطرف میشود
یا این قصه ادامه دارد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
با سلام
حال این مشکل برطرف میشود
یا این قصه ادامه دارد ؟
با سلام خدمت شما،
متاسفانه هم اکنون این مشکل به سرور بانکها کشیده شده است
و هم اکنون به دلیل مالتی سرور بودن اینترنت بانکهایی همانند اینترنت بانک پاسارگاد، عملیات بر روی آنها متوقف شده است
و متاسفاده درخواستهای واریز وجه شتاب، بین ساعت 22 الی 24 تا هم اکنون انجام نشده است
با توجه به ساعات کاری در روز 5شنبه و تعطیل بودن روز جمعه، امید است شنبه تا ساعت 12 ظهر، کلیه مشکلات برطرف گردد
موفق باشید
-
بله متاسفانه ما هم امروز این مشکل و با پارس پال و پی لاین داشتیم
بالای 600 هزار تومان از حساب کاربران کسر شد ولی هیچ پرداختی موفقی بجر 2 مورد ثبت نشد
در کل کاری از دست این بندگان خدا برنمیاد
باید صبر کرد
-
جواب سوال من رو ندادید ...اون پول هایی که کم شده از حساب مشتری و در سایتتون هم ثبت نشده اتوماتیک برگشت زده شده یا نه ؟اگر برگشت نخورده کی برگشت میزنید ؟
البته دیروز همه ی پرداخت ها ثبت شده و 95هزار تومان هم برگشت خورده !!!این برگشت خوردن ها هم بخاطر مشکلات سرورهای شماست یا از طرف هاست ما هست ؟
در ضمن هرکاری کردم گردش حساب امروز رو چک کنم "خطا" میداد در صورتی که روزهای قبل رو راحت میشه چک کرد !
-
الان که هر چی خرید ناموفق.
خطا میده در برگشت به سایت.
از کاربران هم پول کم میشه.
همه ی تراکنش های امروز اینجوری شد
تکلیف این پول ها چی میشه ؟ برگشت میخوره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
جواب سوال من رو ندادید ...اون پول هایی که کم شده از حساب مشتری و در سایتتون هم ثبت نشده اتوماتیک برگشت زده شده یا نه ؟اگر برگشت نخورده کی برگشت میزنید ؟
البته دیروز همه ی پرداخت ها ثبت شده و 95هزار تومان هم برگشت خورده !!!این برگشت خوردن ها هم بخاطر مشکلات سرورهای شماست یا از طرف هاست ما هست ؟
در ضمن هرکاری کردم گردش حساب امروز رو چک کنم "خطا" میداد در صورتی که روزهای قبل رو راحت میشه چک کرد !
با سلام خدمت شما،
پاسخ شما در پست قبلی داده شد :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
در صورتی که پرداخت به هیچ وجه در سایت ما تایید نشود، به صورت خودکار توسط بانک به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
در رابطه با 5شنبه و جمعه، مشکل از بستر شبکه اینترنت بود؛ و بر روی سرور ما و اکثر سرور بانکها مشکل به وجود آمده بود.
مشکل خظای داخلی سیستم، هم اکنون برطرف شده است؛ لطفا" بررسی نمایید...
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
الان که هر چی خرید ناموفق.
خطا میده در برگشت به سایت.
از کاربران هم پول کم میشه.
همه ی تراکنش های امروز اینجوری شد
تکلیف این پول ها چی میشه ؟ برگشت میخوره ؟
بله،
متاسفانه ارتباط سرور سایت با سرور برخی بانکها با مشکل مواجه بود،
که هم اکنون برطرف شد.
تراکنش های نا موفق به حساب خریداران برگشت داده میشوند.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
بله،
متاسفانه ارتباط سرور سایت با سرور برخی بانکها با مشکل مواجه بود،
که هم اکنون برطرف شد.
تراکنش های نا موفق به حساب خریداران برگشت داده میشوند.
موفق باشید
سلام جناب آقای عادل
مثل این که هنوز مشکل هست چون من الان تست کردم و به صفحه بانک هدایت نمیشه و صفحه سفید میاد و داخل این ادرس گیر میکنه pay/gateway.php?random=681457743
لطفا بررسی کنید.
با تشکر از پیگیری شما
-
کمی در مورد " وب سرویس واریز وجه خودکار " توضیح میدید ؟!
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba472
سلام جناب آقای عادل
مثل این که هنوز مشکل هست چون من الان تست کردم و به صفحه بانک هدایت نمیشه و صفحه سفید میاد و داخل این ادرس گیر میکنه pay/gateway.php?random=681457743
لطفا بررسی کنید.
با تشکر از پیگیری شما
با سلام خدمت شما،
لطفا" آدرس سایت خود را از طریق پیام خصوصی برای بنده ارال نمایید تا بررسی شود
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
لطفا" آدرس سایت خود را از طریق پیام خصوصی برای بنده ارال نمایید تا بررسی شود
موفق باشید
سلام
ممنون که رسیدگی کردین مشکل از فایل jaypalدر قسمت templates بود که با جایگزین کردن این فایل مشکل حل شد و براحتی خرید در سایت انجام می شود.
با تشکر از شما جناب آقای عادل
جِـی پَـل بهترین ارائه کننده درگاه پرداخت :-* :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba472
سلام
ممنون که رسیدگی کردین مشکل از فایل jaypalدر قسمت templates بود که با جایگزین کردن این فایل مشکل حل شد و براحتی خرید در سایت انجام می شود.
با تشکر از شما جناب آقای عادل
جِـی پَـل بهترین ارائه کننده درگاه پرداخت :-* :d
با تشکر از شما،
موفق و پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
کمی در مورد "وب سرویس واریز وجه خودکار" توضیح میدید ؟!
ممنون
با سلام خدمت شما،
وب سرویس واریز وجه خودکار، برای انواع واریز وجه شتاب و شبا برنامه ریزی و برنامه نویسی شده است.
همانطور که میدانید، ما روزانه 70 الی 80 تراکنش واریزی داریم که باید به صورت کارت به کارت و یا حواله بین بانکی انجام شود.
مراحل این عملیات به شرح زیر می باشد :
1-تهیه لیست واریزی های روز جاری
2-ورود به اینترنت بانک (و شاید مرجعه حضوری به بانک!)
3-انتخاب نوع انتقال
4-انتخاب نوع عملیات انتقال
5-انتخاب و آماده سازی حساب مقصد
6-ورود اطلاعات حساب مقصد
7-مشاهده اطلاعات حساب مقصد
8-تایید اطلاعات حساب مقصد
9-دریافت رسید انتقال
10-تایید و ثبت واریزی انجام شده
11-ارسال ایمیل اطلاع رسانی
12-ارسال پیامک اطلاع رسانی
13-ارسال رسید واریز وجه (!)
این عملیات برای هر تراکنش واریزی از 3 تا 13 تکرار می شود؛
با توجه به مراحلی که اعلام شد، ممکن است مبلغ و یا حساب مقصد صحیح وارد نشود و در نتیجه مشکلاتی پیش آید
همچنین این کار کاملا" خسته کننده و کسل کننده است و انجام آن زمان بر می باشد...
ما برای رفع تمامی مشکلات احتمالی و کوتاه کردن مدت زمان واریز وجه، وب سرویسی برای انجام این عملیات برنامه نویسی کرده ایم.
در این وب سرویس، در زمان مشخص و خاصی که روزانه درخواستهای واریز وجه انجام میشود، عملیات مربوطه (از 1 تا 13 و 35 بار تکرار آن از 3 تا 13) که در بالا عنوان شد آغاز شده و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
میانگین سرعت عملیات انجام شده برای درخواستهای واریز وجه شتاب، 4 واریزی در دقیقه و برای درخواستهای واریز وجه شبا، 7 واریزی در دقیقه می باشد.
موفق و پیروز باشید
-
متاسفانه با توجه به مشکلات و تغییرات در زیر ساخت اینترنت داخلی کشور، اتصال از برخی سرور ها و هاست های خارج از ایران و همچنین برخی isp های داخلی، به سایت و سیستم با خطا رو به رو بود.
این مشکل که از روز 5شنبه بر روی سرور درگاه پرداخت اینترنتی جی پل و سایر سرور های داخلی ایران، مخصوصا" اکثر سرور بانکها پیش آمده بود، هم اکنون به صورت کامل برطرف شد.
با توجه به پیگیری های ما و رفع این مشکل، شما مجددا" میتوانید به راحتی از تمامی سرویسهای ما استفاده نمایید.
به زودی تغییراتی بر روی پلاگین ها و ماژول های موجود، جهت بازگشت مستقیم خریدار از بانک به وب سایت پذیرندگان اعمال خواهد شد.
پس از اعمال این تغییرات، پلاگین ها و ماژول های جدید به روز رسانی خواهد شد و برای دانلود در اختیار شما قرار داه میشود.
۱۳۹۲/۰۸/۱۸
۲۲:۵۱
-
خطا هنگام خرید
jcallbackurl filtered
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
خطا هنگام خرید
jcallbackurl filtered
سایت شما فـیـلـتـر شده است!!!
-
آقا این قضیه شاپرک چیه ؟!!
نکنه درگاه هایی مثل شما و ... رو میخوان جمع کنند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pourya74
آقا این قضیه شاپرک چیه ؟!!
نکنه درگاه هایی مثل شما و ... رو میخوان جمع کنند ؟
با سلام خدمت شما،
اکثر درگاه های پرداخت اینترنتی خیلی وقت است به سوئیچ شاپرک متصل شده اند.
هم اکنون شاپرک در نظر دارد، آدرس تمامی درگاه های پرداخت اینترنتی را در زیر دامنه shaparak.ir قرار دهد.
اما متاسفانه هم اکنون، هیچکدام از دامنه های http://app.shaparak.ir و یا https://app.shaparak.ir باز نمی شوند.
در رابطه با درگاه های پرداخت اینترنتی واسطه، هنوز تصمیمی گرفته نشده است،
به همین دلیل ما به فعالیت خود ادامه می دهیم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
سایت شما فـیـلـتـر شده است!!!
بله میدونم این خطا به علت فـیـلـتـر بودن سایت
ولی سایت فـیـلـتـر نشده بود
برای همین تعجب کردم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
بله میدونم این خطا به علت فـیـلـتـر بودن سایت
ولی سایت فـیـلـتـر نشده بود
برای همین تعجب کردم !
لطفا" دامین را از طریق پیام خصوصی ارسال نمایید تا بررسی گردد.
-
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن،
با توجه به استفاده از کد های JavaScript در صفحه برگشت بانکها و همچنین مدت زمان 20 ثانیه ای برای تکمیل خرید، مشکلاتی در تراکنش ها پیش می آمد.
برخی مواقع صفحه سفید نمایش داده می شد... و بعضی اوقات خریدار بر روی تکمیل خرید کلیک نمی کرد...
هم اکنون گزینه جدیدی با نام DirectBack به درگاه پرداخت اینترنتی اضافه شده است که در صورتی که این گزینه تنظیم شود، برگشت از بانک به سایت پذیرنده مستقیم خواهد شد.
براک درک بیشتر و بهتر، میتوانید از لینکهای زیر استفاده نمایید :
این قابلیت در حال بررسی می باشد؛ لطفا" در تست آن سهیم باشید!
موفق و پیروز باشید
-
من تست کردم خیلی خوبه
فقط یه چیزی هست موقع انتقال و برگشت بانک
اون قسمتی که متن میزنه اگه اون در داخل قالب فریر نشون بده (بخصوص برگشت از بانک ) همراه با دکمه برگشت خیلی عالی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
من تست کردم خیلی خوبه
فقط یه چیزی هست موقع انتقال و برگشت بانک
اون قسمتی که متن میزنه اگه اون در داخل قالب فریر نشون بده (بخصوص برگشت از بانک ) همراه با دکمه برگشت خیلی عالی میشه
منظور شما در تراکنش هایی می باشد که خریدار در بانک بر روی انصراف و یا بازگشت کلیک می کند؟
چون اکانت در قالب اصلی VirtualFreer نمایش داده میشود.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
منظور شما در تراکنش هایی می باشد که خریدار در بانک بر روی انصراف و یا بازگشت کلیک می کند؟
چون اکانت در قالب اصلی VirtualFreer نمایش داده میشود.
موفق باشید
بله منظورم اینه
در تراکنش هایی می باشد که خریدار در بانک بر روی انصراف و یا بازگشت کلیک می کند
اون خطا رو در قالب خود فریر نشون بده
-
با توجه به مشکلات فراوان در رابطه با IP و DOMAIN و JAVASCRIPT و... که باعث میشد تراکنش های نا موفق شما زیاد شود، هم اکنون تمامی پلاگین ها و ماژول های اسکریپت VirtualFreer موجود در سایت به روز رسانی شد.
تغییرات ایجاد شده به شرح زیر می باشد :
1-استفاده از کلاس PHP جی پل (که در آن تمامی امکانات و قابللیتهای جدید اضافه شده و تغییراتی در خروجی و نمایش خطالها ایجاد شده)
2-اضافه شدن قابلیت استفاده از برگشت مستقیم (در کنار اتصال مستقیم سایت پذیرنده به درگاه بانکی، هم اکنون برگشت از درگاه بانکی به وب سایت پذیرنده به صورت مستقیم انجام میشود)
3-اضافه شدن استفاده از دامین وب سرویس سیستم (به جای استفاده از IP)
4-تغییر در ظاهر صفحات انتقال به بانک و صفحات بازگشت
5-ترجمه و فارسی سازی خطا های وب سرویس
6-استفاده از قالب اصلی (smessage.tpl) در زمان کلیک بر روی انصراف و یا بازگشت
7.و...
هم اکنون میتوانید آخرین پلاگین ها و ماژول های به روز شده (به همراه پلاگین و یا ماژول بانک پاسارگاد) را از لینک زیر دریافت نمایید : موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با توجه به مشکلات فراوان در رابطه با IP و DOMAIN و JAVASCRIPT و... که باعث میشد تراکنش های نا موفق شما زیاد شود، هم اکنون تمامی پلاگین ها و ماژول های اسکریپت VirtualFreer موجود در سایت به روز رسانی شد.
تغییرات ایجاد شده به شرح زیر می باشد :
1-استفاده از کلاس PHP جی پل (که در آن تمامی امکانات و قابللیتهای جدید اضافه شده و تغییراتی در خروجی و نمایش خطالها ایجاد شده)
2-اضافه شدن قابلیت استفاده از برگشت مستقیم (در کنار اتصال مستقیم سایت پذیرنده به درگاه بانکی، هم اکنون برگشت از درگاه بانکی به وب سایت پذیرنده به صورت مستقیم انجام میشود)
3-اضافه شدن استفاده از دامین وب سرویس سیستم (به جای استفاده از IP)
4-تغییر در ظاهر صفحات انتقال به بانک و صفحات بازگشت
5-ترجمه و فارسی سازی خطا های وب سرویس
6-استفاده از قالب اصلی (smessage.tpl) در زمان کلیک بر روی انصراف و یا بازگشت
7.و...
هم اکنون میتوانید آخرین پلاگین ها و ماژول های به روز شده (به همراه پلاگین و یا ماژول بانک پاسارگاد) را از لینک زیر دریافت نمایید : موفق و پیروز باشید
برای بررسی پلاگین ها و ماژول های جدید، میتوانید از لینک های موجود در پست زیر استفاده نمایید :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با توجه به استفاده از کد های JavaScript در صفحه برگشت بانکها و همچنین مدت زمان 20 ثانیه ای برای تکمیل خرید، مشکلاتی در تراکنش ها پیش می آمد.
برخی مواقع صفحه سفید نمایش داده می شد... و بعضی اوقات خریدار بر روی تکمیل خرید کلیک نمی کرد...
هم اکنون گزینه جدیدی با نام DirectBack به درگاه پرداخت اینترنتی اضافه شده است که در صورتی که این گزینه تنظیم شود، برگشت از بانک به سایت پذیرنده مستقیم خواهد شد.
براک درک بیشتر و بهتر، میتوانید از لینکهای زیر استفاده نمایید :
این قابلیت در حال بررسی می باشد؛ لطفا" در تست آن سهیم باشید!
موفق و پیروز باشید