پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
آقای افشار واقعا دمت گرم !!
خدا رو شکر هردوتا سرورم رو انتقال دادم و عوض کردم و الان فقط دومینم پیش ایشونه که پنلشو به من نمیدن و مجبورم 6ماه دیگه تحملشون کنم !!
امروز بعد از قطع بودن دومینم که هیچ وقت قبول نمیکنن مشکل ازشونه متوجه شدم دومین هام روی یه ip دیگه ست شده :|
واقعا شرمنده کردن همرو با پشتیبانی و مسئولیتشون!!
باز خوبه که شما جستی و خلاس شدی از مصیبتی بنام افشار ، من چکار کنم که 47 تومن پولم رو خورد . . .
خداروشکر سرویس نگرفتم از اطلاع رسانی دوستان ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
بررسی شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود
دوستان باعث قضاوت خریداران نشید
منتظر باشید جناب افشار از مسافرت برگردند خودشون تمام مشکلات رو برطرف میکنند
موفق باشید
جوابیه انتهای همین پست اعلام می شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jackgonjishke
خریدم میخوای بخر :|
می تونم بگم بد ترین سرویسی که تو زندگیم خریدم مال سرور دی ال بوده حالا چرا ؟
ساعت 9 شب 27 شهریور من یه وی پی اس 2 گیگ با سی پی یو اضافه! خریدم و منتظر فعال سازی بودم
کی فعال شد؟ 20 ساعت بعد!
اشکال نداره پیش میاد سرشون شلوقه ;;)
خوب بزار سرور رو باز کنم :67: چی شد!!! لاک پشت خونه مامان بزرگم از این سریع تر بود :|
حالا اشکال نداره بزار کارم راه بیفته
بعدا تیکت میدم میگم سرعت سرور پایینه (چه رویایی داشتم!)
خوب میخوام چی کار کنم آها اکانت ریدکال afk کنم بزار اول یه rc-manager از rc-manager.ir بریزم/:)
:-o!! سایت رو که باز نمیکنه!! بزارم یه سایت دیگرو تست کنم! آها گوگل باز شد :77: بعد فهمیدم وی پی اس کلا سایت های هاست ایران رو باز نمیکنه :| ای پی ایرانم پینگ نمیده یعنی rc-manager هم بی rc-manager
خوب با دست ریدکال ای اف کی میکنم چاره ای نیست :-< چییییییییییییی ~X( ریدکال هم بدون run as administrator بازنمیشه :| پس چه جوری سند باکس کنم :|:| عجببب
سرعت سرور که لاک پشت
ریدکال که باز نمیشه
سایت ایرانی که باز نمیکنه
ای پی ایران اصلا پینگ نمیده
اینا همه به جهنم
پاسخ گویی پشتیبانی منو کشته
پشتیبانی سرور دی ال 8 تا بخش داره ولی فقط 1 پاسخ گو :) خیلی جالبه :)
از اون ور باید تو حد اکثر 6 ساعت پاسخ قانع کننده بدن طبق گفتشون اما تمام سوال های من حد اقل با 24 ساعت تاخیر پاسخ داده شد
اونم ه پاسخی به به :)
18/09/2013
لطفا یا موقعیت سرور رو تغییر بدین که ریدکال باز شه یا مبلغ رو (تا 3 روز طبق گفتتون) برگردونید
19/09/2013 01:30
سلام
وقت شما بخیر
برروی آیکون رید کال راست کلیک و گزینه
Run as administrator
را بزنید
19/09/2013 16:25
:| ممنون از جوابتون ولی به هیچ دردم نخورد!
من میخوام روی این سرور با rc-manager ای دی ریدکال afk کنم که نمیشه!
rc-manager باید به سرور ایران کانکت شه که اطلا از ایران پینگ نمیگره!
ریدکال هم خود rc-Manager با autoit باید باز کنه من نمیتونم بهش بفهمونم run as administrator کن
من رو سرور قبلیم همه این امکانات رو داشتم پس در کل ممکنه!
در هرصورت الان روز دوم این وی پی اس هست اگه میتونید این امکانات رو فعال کنید که نیازی به run as administrator نباشه و به ایران کانکت شه مثل بقیه سرورا خیلی هم خوب سرور عالی دارید من که راضیم!
اگه نه لطفا مبلغ رو به
****** برگردونید
که به روز سوم موکول نشه که بگید از تاریخ گذشته و ...!
با تشکر
20/09/2013 10:55
دوست عزیز
ما مشکلی در سرویس شما نمی بنیم .
20/09/2013 12:32
شما نمیبینی ولی من میبینم آقاسرور شما به ای پی ایران کانکت نمیشه زیرکال هم بدون ادمینی استراتور با rc manager باز نمیشه پاسخ گویی تیکت هاتونم که 40 سال طول میکشه لطفا مبلغ رو برگردونید :|
به حرف خودتون عمل کنید
باز گشت مبلغ تا 3 روز جهت نارضایتی
به تغییر مکان سرور که عمل نکردید :|
با تشکر
20/09/2013 10:55
دوست عزیز
ما مشکلی در سرویس شما نمی بنیم . (<==== این دیگه خیلی سوزوند منو :|)
20/09/2013 23:13
ریدکال محدودویتی نداره من رو سرور دیگه همین الان ریدکال دارم!
مشکل وی پی اس شما اینه
امکان کانکت شدن به سرور های ایران رو نداره!
یعنی سایتی که رو هاست ایران باشه باز نمیشه
IP ایران پینگ نمیده و ....
من حدس میزنم با تغییر موقعیت سرور این مشکل رفع شه.
اگه امکان فیکس کردن این باگ رو دارید انجام بدید غیر این صورت هم خوب این یه باگ حساب میاد و مشکل سروره ! الان من 3 روز درگیر این وی پی اس هستم !
3روز گذشت و جای بازگشت مبلغ یا جابجایی سرور
تاپیک بسته شد:|
می خوام بدونم الان من باید چیکار کنم :|؟؟!؟! میشه مبلغ رو برگردونید :|؟ من یه وی پی اس دیگه از شرکت بووووق گرفتم با 2 برابر قیمت شما ولی حد اقل راضیم :|! تو 1 ساعت تیکت جواب میدن ! حتی جمعه!
شما هزینه به شما برگشت نخواهد خورد ! چون توانایی استفاده از سرویس رو ندارید و بار علمی ! فقط 2 تا اصطلاح یاد گرفتید و الکی میاید حاشیه ایجاد می کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novin
پشتیبانی کاملا ضعیف تکیت ها اصلا جواب داده نمیشه حتی 2 روز هم اگر صبر کنی
در ساعت معین شده تماس میگیری کسی جواب نمیده چند بار که تماس میگیری گوشی خاموش میشه.
در تاریخ 28 شهریور تا 1 مهرماه تمام فعالیتها در حالت تعلیق بوده است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein2012
معمولا چه قدر طول میکشه سرویسی که میخریم فعال شه ؟
سرویس معمول کمتر از 12 ساعت تحویل داده می شود مگر در شرایط خاص یا کانفیگ خاصی باشد تا زمان بر شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
نیم ساعت ولی دیگه پشتیبانی نداری حتی در مورد خرید من الان میخوام سرویس بخرم تیکت دادم 4 روزه جواب دریافت نکردم
آقای افشار شرمنده با این که سرویستون فوقالعادست ولی به ناچار باید دنبال یه هاستینگ دیگه برم دیگه نمیتونم سایتم رو آپ نکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
والا برای من که 23 ساعت طول کشید سرویس رو تحویل بده در ضمن کیفیت سرورها هم افتضاح به قولا تا خرخره مجازی سازی کرده
شما ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
بنده اینجا از مدیران web hosting talk تقاضا میکنم به این تایپک فروش رسیدگی کنند خداوکیلی این درسته این آقا هر طور که دلش میخواد بفروشه از اول تایپیکش رو بخونیید چند نفر گفتن پشتیبانی این آقا افتضاحه سایتش رو برید ببینید 8 تا بخش داره پشتیبانیش اما کلا یه نفر پاسخگو هست هر وقت هم که دوست داشته باشه جواب تیکت ها رو میده از سرورهاش هم هیچی نگم بهتره من از سرورهای زیادی استفاده کردم و واقعا تنها فروشنده ای بوده که من باهاش به مشکل خوردم الان هم که رفته مسافرت مشتریها رو ول کرده به امون خدا، بعد هم به دوستاش میگه بیان اینجا بگند رفته مسافرت !!!
این مسائل به شما ربطی ندارد دوست عزیز !
عزیزم ما هیچکی رو به امان خدا ول نکردیم .
مسافرت هم بنده رفتم کاری بوده و به شما ربطی ندارد !!!
تاکید می کنم به شما ربطی ندارد کاربر kyko
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
موافقم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
دوستان سایتشون ***** شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein2012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bugsy
لطفا دوستان اگه کسی در دو روز اخیر جوابی از پشتیبانی گرفته اطلاع بده چون سرور من قطع هست و تلفن هم بر نمی دارن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
من یه بار هارد اضافی خواهستم جناب افشار پرسیدن چقدر دیگه جوابی نیومد تا دیروز صبح تیکتم رو بستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود
مسافرت هستند
تیکت خودکار بسته شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
الان که نیاز داریم مسافرتن کار های خدماتی رو نباید آدم تک و تنها شروع کنه اون موقع مشتری از دست میده هر چقدر سرویسشون خوب باشه دوست عزیز
شما هم گفته بودید ولی نگفتید کی بر میگردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazd-host
طبق اخرین ارتباطی که با ایشون داشتم(چندین دقیقه پیش)
گفتند فردا شب از مسافرت بر میگردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein2012
من دیشب از سایتشون سرویس گرفتم حدودا کی فعال میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazd-host
من خبر ندارم
من هم همانند دیگر کاربران فقط مشتری هستم
اما گویا فرداشب مشکلات رو رفع خواهند کرد(با توجه به اینکه گفتند فرداشب بر میگردند)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr18
بله به منم گفتن تا دوشنبه مشکل پاسخگویی به تیکت ها رو حل میکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
ایشون هم آدم هستند! حق مسافرت دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad007
امروز دوشنبس ببینیم کار مارو راه میندازن یا نه اون موقع هم که مسافرت بودن جواب تیکتو 2 روز یه بار جواب میدادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
داداش بله حق باشماست ولی آدم وقتی کار خدماتی شروع میکنه مسئوله وقت شده من و دوستان لحظه عیدم سر کار بودیم این کارا گروهی میشه نه تک نفری که وقتی میری مسافرت هزار نفر رو معطل خودت بکنی که چی منم آدمم پس حق و حقوق من چی ؟
و در ضمن اگه یه ده تا پست برگردین عقب میبینید من با آقای افشار مشکلی ندارم و با این که فعلا ازشون ناراحتم ولی داشتم تبلیغشون میکردم لینک اثباتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/858...tml#post875312
زندگی عزیزم
3 روز نیستی همه جا می گویند افشار داغونه ! بعد که میای همونا میان سرویس سفارش می دهند !
ما باید از این افراد سودجو بترسیم !
ب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bugsy
بله ولی آدم مسئولی اگه میره مسافرت روزی یکی دو بار حداقل با موبایلش وصل میشه کار مشتریش رو راه میندازه. این چند روز که کار ما پشت گوش افتاده و سرویسمون قطعه که این جوابش نمیشه!
عزیزم ما بی مسئولیت نیستیم !
نمی دونم کی و کجا به شما گفتند بنده مسافرت بودم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درسته حرف شما متین
شما به بزرگی خودتون ببخشید
جناب افشار هم مطمئنا این قطعی چند روزه رو به نحوی جبران میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein2012
حذف شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein2012
حذف شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arian47
آقای افشار واقعا دمت گرم !!
خدا رو شکر هردوتا سرورم رو انتقال دادم و عوض کردم و الان فقط دومینم پیش ایشونه که پنلشو به من نمیدن و مجبورم 6ماه دیگه تحملشون کنم !!
امروز بعد از قطع بودن دومینم که هیچ وقت قبول نمیکنن مشکل ازشونه متوجه شدم دومین هام روی یه ip دیگه ست شده :|
واقعا شرمنده کردن همرو با پشتیبانی و مسئولیتشون!!
دوست عزیز سرویس شما لغو شد و بزودی دامنه شما غیر فعال خواهد شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash_webhostingtalk
باز خوبه که شما جستی و خلاس شدی از مصیبتی بنام افشار ، من چکار کنم که 47 تومن پولم رو خورد . . .
شما ؟ هیچ وقت برای حرفتون مدرک نشون ندادید ! یک آدم دروغگو بیش نیستید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
security
خداروشکر سرویس نگرفتم از اطلاع رسانی دوستان ممنونم
امیدوارم از جای بهتری سرویس گرفته باشید ....
------------------------------------
بیانیه مشکلات
----------------------------------
از تاریخ 26 ماه شهریور سرویس آلمان به مشکل حواله خورد و به همین دلیل بنده مجبور به یک سفر کاری به کشور مالزی شدم . برای بررسی حواله 15000 میلیون تومان که از طریق صرافی در مشهد به نام ... واقع در خیابان دارایی - سه راه جم ... حواله در بانک CIMb Bank مالزی مسدود شده بود .
سفر کاری بنده 3 روز تا تاریخ اول مهرماه به طول انجامید .
دوستانی که ادعا با مسئولیت بودن می کنند و ما رو بی مسئولیت خطاب می کنند خودشون از همه بی مسئولیت تر هستند !
دوستانی که ادعا می کنند که حرف های بنده کذب هست و دروغی بیش نیست می توانند با ارائه نام کاربری واقعیشون در سرور دی ال درخواست بدهند تا بنده اسکن یا فیلم از کارت پرواز - چک بانک CIMB Bank رو به ارائه قرار بدهم !
خدا از سر تقصیرات شما بگذره کسایی که الکی میان چرت و پرت می نویسند مسلمون نیستند ! اینا همونایی هستند که تا قبل از 28 شهریور می آمدند می گفتند سرور دی ال خوبه !
واقعا ....
فروش ادامه پیدا کرد ...
و آفر ویژه برای آن دسته از دوستانی که مایل دارند خرید داشته باشند داریم . سرور مجازی با رم 8 هارد 300 ماهیانه 95 هزار تومان ! انگلستان ! برای درخواست سفارش با فروش هماهنگ کنید .
آفر ویژه
تقاضا به 4 عدد رسید واگذاری بعد از 24 ساعت انجام می شود ...
رم 8
هاردیسک 300 گیگ Enterprise7200
دیتاسنتر انگلستان ....
قیمت ماهاینه 95000 تومان
برای خرید با فروش هماهنگ کنید !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
آفر ویژه
تقاضا به 4 عدد رسید واگذاری بعد از 24 ساعت انجام می شود ...
رم 8
هاردیسک 300 گیگ Enterprise7200
دیتاسنتر انگلستان ....
قیمت ماهاینه 95000 تومان
برای خرید با فروش هماهنگ کنید !!!
یک نفر رزرو کرد
البته توجه فرمایید هزینه ها تا 15 روز پیش ما به امانت می ماند
اگر تا 15 روز به حد نصاب 4 نفر نرسید هزینه برگشت داده می شود .
و تا 15 روز نیز مشتری هر لحظه تمایل داشته باشد می تواند از لیست رزرو خود را خارج کند و هزینه را شرکت سرور دی ال آنی در لحظه لغو سفارش به حساب مشتری واریز می نماید !
توجه بفرمایید این سرور فقط حداکثر به 10 نفر کاربر اشتراک گذاری می شود و کاربران هر لحظه تمایل داشتند می توانند در خواست اسکرین شات از روت vmware esxi نمایند .
مشکل و سوالی بود در خدمت هستیم .
با تشکر
احسان افشار
سلام . من امروز از سرور ایشون خرید کردم . تحویل بسیار سریع + 30 گیگ هارد اضافه مجانی .
فقط میشه تشکر کرد ازشون .
من سه روزه ازشون سرویس گرفتم تا الان که خوب بوده
نسبت به قیمتش سرویس هاشون واقعا عالیه
سلام . آقا من همین الان در حال تست بودم . دلم نیومد سرعت بسیار بالای این سروری که خریدم رو به شما گزارش ندم . سرعت دانلود و استخراج بسیار بالایی داره . من از یه سرور Core i7 دیگه تو همین فروم استفاده کردم و با سروهای مختلف دیگه ای کار کردم . با این قیمت این سرور یکی از بهتریهاست .
دوستانی که کارشون دانلود و آپلوده این سرورها به شدت پیشنهاد میشه .