پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
خوب شد اومدی
بابا جون مادرت این سرور ما رو تحویل بده خوب شد گفتم عجله دارم باید کلی فایل رو منتقل کنم الان تقریبا سه روزه پرداخت کردم هنوز تحویل ندادی
البته نمیخاستم پست بزنم خواستم صبر کنم ولی دیدم سرور بقیه رو دادی ولی به من ندادی دیگه مجبور شدم
خوب اگه میری جایی یکی دو نفرو بزار جای خودت تا جواب مشتری ها رو بدن
اینم تیکت ما
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
یا علی
شماهم اشمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
دیروز تا الان ۱۰ تا سفارش رو تحویل دادم
باقی هم تا چند ساعت دیگه تحویل میدم
درضمن دوستان شماره تماس من داخل صفحه اول تاپیک هست میتونید تماس بگیرید یا اس ام اس بدید
موفق باشید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
آقا شایان تو کار سرور تایید میشن ، البته تو بحث هاستینگ یکم نوسان دارنند این روزها ولی تو کار وی پی اس بین شرکتهای تو این انجمن کارشون تکه
8 سفارش دیگر تحویل داده شد
۴۰تا سفارش دیگیر تا نهایت ۲۴ ساعت اینده تحویل داده میشه
ما هم کماکان منتظریم
ببینیم تا قبل از اینکه سرور قبلی تموم بشه تحویل میدی یا اینکه همه اطلاعاتش دود میشه میره رو هوا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
ما هم کماکان منتظریم
ببینیم تا قبل از اینکه سرور قبلی تموم بشه تحویل میدی یا اینکه همه اطلاعاتش دود میشه میره رو هوا
تا 20 دقیقه دیگه براتون تیکت میکنم
این پیش فروش آمریکا رو کی شروع به آماده کردنش میکنی ؟
الان 3 روزه سرور قطعه. جواب تیکت بدید خواهشا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
این پیش فروش آمریکا رو کی شروع به آماده کردنش میکنی ؟
نهایت شنبه تحویل میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid_4553
الان 3 روزه سرور قطعه. جواب تیکت بدید خواهشا
شماره تیکت بدید
تیکتی ندارم برای مشکل قطعی ۳روز معطل مونده باشه!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
شماره تیکت بدید
تیکتی ندارم برای مشکل قطعی ۳روز معطل مونده باشه!!!!
591602
البته جواب داده شد الان