-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
April 2nd, 2013, 11:30
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
این آقا یه بچه هست که از بد حادثه یه کردیت کارت دستش افتاده! نه سواد و نه وقت پشتیبانی داره!
بنده اینجا بارها پست دادم و گفتم که این بنده خدا در حدی نیست که بخواد سرویس مناسب ارائه کنه.متاسفانه مدیرهای این فروم پست های اعتراضی رو پاک میکنن!
بنده هم سفارش داده بودم بعد از سه روز که تحویل ندادن به زور پولمو پس گرفتم، پس گرفتنشم 2 روز طول کشید!
اونایی هم که راضی هستن خیال میکنن که راضی هستن چون کارشون به پشتیبانی نیوفتاده!
از ماگفتن! سرویس دهنده ها و آدم های معتبر و خوش قول زیاد هستن...این آقا واقعا شورش رو در آورده
-
تعداد تشکر ها از yashar313 به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2013, 11:50
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
پشتیبانی در حد 0
واقعا افتضاحه
پ
-
-
April 2nd, 2013, 23:42
عضو جدید
خوب یکم هم فکر کنید
فکر میکنم کل کشور این ۱۷ روز رو اصلا تعطیل باشه
من از چند تا شرکت معتبر هم سرویس دارم ولی اصلا جواب تیکت رو نمیدن و گفتن تمامی امور بعد از ۱۷
از آقا شایان هم حدود ۵ ماه هستش که سرویس دارم از انگلستان آمریکا فرانسه هیچ مشکلی نداره این سوریس ها
پشتیبانی چی میخواهید وقتی سرویس بدون مشکل کار میکنه
خراب کاری نمنید رو سرور هیچ اتفاقی نمیافته
-
تعداد تشکر ها از masoud-h به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2013, 01:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
masoud-h
خوب یکم هم فکر کنید
فکر میکنم کل کشور این ۱۷ روز رو اصلا تعطیل باشه
من از چند تا شرکت معتبر هم سرویس دارم ولی اصلا جواب تیکت رو نمیدن و گفتن تمامی امور بعد از ۱۷
از آقا شایان هم حدود ۵ ماه هستش که سرویس دارم از انگلستان آمریکا فرانسه هیچ مشکلی نداره این سوریس ها
پشتیبانی چی میخواهید وقتی سرویس بدون مشکل کار میکنه
خراب کاری نمنید رو سرور هیچ اتفاقی نمیافته
ضمن تایید حرف عزیز بگم که منم ازشون سرویس دارم و خدایی اصلا مشکلی تا به حال نداشتم
ولی خب حتما یه دوستی به گروه پشتیبانیش اضافه کنه خوبه / چون اصلا تک و تنها نمیتونه واقعا جوابگو باشه
دمش گرم و خسته نباشه
-
تعداد تشکر ها از a.R.a.sh به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2013, 11:51
عضو جدید
فروشنده محترم تا به عمرم سرویسی به افتضاحی سرویس شما ندیده بودم .... مشکل اون پول 18000 ت نیستی ما نخواستیم ... پدر آدم رو در میاری یه جواب بدی من و سایر مشتریا مسخره شما نیستیم هر موقع عشقت کشید جواب بدی ... چند روزه به من وی پی اس دادی ؟؟ چند روزه کار میکنه ؟ این آی پی 5.39.127.91
شما سرویس دادی پول گرفتی .. موندم تو سایتتم نوشتی کیفیت را با ما تجربه کنید ... آپ تایم بالا
الانم سرویست تایم آوت میده ...
lمنتظرم ببینم چه جوابی میدی !! سرویس دادنتم 12 ساعت طول کشید با کمال میل خواستی هزینه رو مرجوع کن
خرید گیفت کارت
خرید گیفت کار قانونی با بهترین قیمت در ایران " فروشگاه تخصصی خرید گیفت کارت گیفت مکس (giftmax.ir) "
تضمین کمترین نرخ خریدگیفت کارت قانونی در گیفت مکس
-
-
April 3rd, 2013, 12:32

نوشته اصلی توسط
salar88
اخه تو که سرور نداری یا هر مشکل دیگه ای داری چرا ملت سرکار میزاری؟!!!
3 روزه سرور گرفتم و هر روز میگی امشب همرو میدم,اینجام که چیزی مینویسیم میگی تیکت کن!!!
مگه تیکت جواب میدی اخه؟!! دیشبم که جوابت به تیکت سلام بود!!!
من دیگه این سرور و نمیخوام و اصلا راضی نیستم از سایت و پشتیبانیت! انصاف داری حداقل پول و پس بده!
سرور شما تحویل داده شد
-
-
April 3rd, 2013, 12:33

نوشته اصلی توسط
yashar313
این آقا یه بچه هست که از بد حادثه یه کردیت کارت دستش افتاده! نه سواد و نه وقت پشتیبانی داره!
بنده اینجا بارها پست دادم و گفتم که این بنده خدا در حدی نیست که بخواد سرویس مناسب ارائه کنه.متاسفانه مدیرهای این فروم پست های اعتراضی رو پاک میکنن!
بنده هم سفارش داده بودم بعد از سه روز که تحویل ندادن به زور پولمو پس گرفتم، پس گرفتنشم 2 روز طول کشید!
از ماگفتن! سرویس دهنده ها و آدم های معتبر و خوش قول زیاد هستن...این آقا واقعا شورش رو در آورده
توی بخش انتقاد تاپیک بزنید
شما فکر نکنم از من سرویس ی داشته بودید
توی تاپیک قبلی بنده هم بدون مدرک پست میدادید
واقعا ادم بی وجدان و پررویی هستید
پست شما گزارش شد
ویرایش توسط PENOIL : April 3rd, 2013 در ساعت 12:45
-
-
April 3rd, 2013, 12:34

نوشته اصلی توسط
3d-max
فروشنده محترم تا به عمرم سرویسی به افتضاحی سرویس شما ندیده بودم .... مشکل اون پول 18000 ت نیستی ما نخواستیم ... پدر آدم رو در میاری یه جواب بدی من و سایر مشتریا مسخره شما نیستیم هر موقع عشقت کشید جواب بدی ... چند روزه به من وی پی اس دادی ؟؟ چند روزه کار میکنه ؟ این آی پی 5.39.127.91
شما سرویس دادی پول گرفتی .. موندم تو سایتتم نوشتی کیفیت را با ما تجربه کنید ... آپ تایم بالا
الانم سرویست تایم آوت میده ...
lمنتظرم ببینم چه جوابی میدی !! سرویس دادنتم 12 ساعت طول کشید با کمال میل خواستی هزینه رو مرجوع کن
من نمیدونم کدوم مشتری من توی سایت هستید
من این ۱۳ روز مسافرت یودم
واقعا توی کار هاستینگ ادم ۲ثانیه اسایش نداره
از امروز پشتیبانی بهتر میشه
اسمتون رو پیغام خصوصی کنید واسم
-
-
April 3rd, 2013, 12:44

نوشته اصلی توسط
yashar313
شما عادت دارید همیشه اظهار فضل بفرمایید؟
همیشه از پروایدر هایی که سرویس ندارین میاید شکایت می کنید؟
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2013, 13:37
عضو جدید
سلام
خوب شد اومدی
بابا جون مادرت این سرور ما رو تحویل بده خوب شد گفتم عجله دارم باید کلی فایل رو منتقل کنم الان تقریبا سه روزه پرداخت کردم هنوز تحویل ندادی
البته نمیخاستم پست بزنم خواستم صبر کنم ولی دیدم سرور بقیه رو دادی ولی به من ندادی دیگه مجبور شدم
خوب اگه میری جایی یکی دو نفرو بزار جای خودت تا جواب مشتری ها رو بدن
اینم تیکت ما
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
یا علی
-