پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
فقط اگر می خونید اینو هم بخونید از حق به دور هست به یکی دوتا از دوستان وی پی اس بدید و بقیه رو ندید و آدرس فروم رو هم ندید لاقل به درخواست ها جواب می دادید بعد آدرس فرومتون رو میدادید .
آدرس فرومتون رو هم لاقل در امضاء خود لینک می دادید در گوگل جستجو کردم متاسفانه هیچ لینکی در رابطه با شرکت شما نتونستم پیدا کنم .
تکلیف این 30 صفحه چی میشه ؟ یعنی کسانی که تو این مدت اینجا درخواست دادن باید بیان تو فروم شرکت نسیم ؟
من شاید نتونستم بیام اونجا لطفا برام ایمیلش کنید iran_caro9077@yahoo.com
در ضمن شما به خاطر بی احترامی چند نفر این دوستانی که تو این فروم درخواست دادن رو .... !
ممنون ، منتظرم
تایید میشه تاپیک 100 درصد سر کاری هستش مدیر محترم لطفا قفل نمایید
بعد از 35 صفحه هنوز بعضی ها باورشون شده کسی اینطوری وی پی اس میده والا این دیتا سنتر ها که خودوشون وی پی اس دارن سرور برای خودشون هست اینطوری سرویس نمیدن
جالب تر اینکه اونهایی که خودشون هم فروشنده هستند و ادعا دارند گول این بازی شیرین رو خوردن
He is as bold as a brass
:49: عحب داستانی شد این موضوع !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
اون زمانی که شما این افر رو داده بودید شرایط یه جور دیگه بود
الان دارید همه رو به جون هم میندازید ، نمی دونم حدفتون چی هست در اصل این ماجرا ولی سعی می کنم خودم رو بکشم بیرون از این داستانی که شروع کردید و در یک پستی که اعلام کردم وی پی اس می خوام در اینجا پس خواهم گرفت و می گم نمی خوام
امید وارم موفق باشید و سر زنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید
من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید
مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
فکر کنم تا چند سال اینده هم بخوام توضیح بدم شما مفهوم صحبت های من رو درک نمی کنید و یا شاید هم درک می کنید و این هم در روند بازی قرار دادید که یک مسئله رو کش و قوس بدید
صحبتی در این خصوص ندارم ، حرفای که باید می زدم رو گفتم و قضاوت و میگذارم بر خود خواننده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
فکر کنم دوستان متوجه شدن و در عوض نمی گن نفهمیدم
اینطور که مشخصه ، شده تنها حدف جلب توجه هست
بنده هم نه میزبانی هاست دارم ونه مخالف این کار بودم
اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم
بهتره یکم ارزش خودتون رو ببرید بالا و کاری نکنید با همه شما بازی بشه
در اخر هم جلوتون یه وی پی اس بندازن
یکم به قدرتی شما کاربران دارید فکر بکنید
یک شبه می تونید یکی رو بهترین و یک شبه می تونید یکی رو بدترین بکنید
نگذارید باهاتون بازی بشه و اون ارزشی که دارید رو بمسخره بگیرند
اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
چقدر شما باهوش هستید علی جان
بنده همان اول گفتم دیگر وی پی اس رو نمی خوام !!
تازه متوجه شدید ؟
یه نتیجه جالب اینه که منم همین نظر رو نسبت به شما دارم و دوست ندارم با شمایی که اصلا نمی خواید کوچک ترین توضیحی رو بپزیری صحبت داشته باشم
همه این نوشته ها رو برای بیان نظر دادم و هیچ انتظاری از شما نیست
اگر این شخص باید و به همه این افرادی که در اینجا در خواست وی پی اس دادن ، وی پی اس رو بده یعنی معادل 200 نفر ، من حاظر هستم یک تاپیک ویژه برای ایشون بزنم و هر جور که دوست دارن ازشون معذرت خواهی بکنم
کاربران در حال دیدن موضوع: 123 نفر (43 عضو و 80 مهمان)
بنده هم معذرت خواهی می کنم اگه واقعا بخواند بدند !
یه پی ام به مدیر بزنید بگید اینجا رو ببنده همه سر کار رفتن . خدایش همه دنبال هاست مفتی میگردن ها . طرف نه سابقه ای داره نه ادرسی نه وب سایتی نه هیچی دیگه اون موقع این همه ادم مچل شدن .
معذرت ولی دلقک بازی بود !
در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....