سرور منم دوباره خراب شده
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور منم دوباره خراب شده
برادر اگه توی این خط منظورتون بنده هستم اولا که خودتون هم می دونید که چرا این اشتباه پرداخت صورت گرفته و ارتباطی به بنده نداشت با این حال بنده گفتم مورد نداره پرداخت می کنم گفتین تو 2 تا فاکتور گفتم باشه ولی قرار بر این نیست که فاکتور 90 هزار تومانی که 90 هزار تومان پرداخت کردین رو برام 106 هزار تومان بزنید. تیکت زدم بهتون فاکتور 45 تومنی صادر کنید همون لحظه پرداخت می کردم.
موفق باشید
دوستان شرمنده سوال میکنم کنجکاوشدم بدونم این که میگید سرور خراب شده قضیهاش چی سهت یعنی چه اتفاقی میافته یعنی سرور یک دفعه خراب میشه بعد درست میشه مشکل چیه چه چجیزش خراب میشه مشکل پورت هست یا مشکل سخت افزار یا مورد دیگه ممکنه توضیح بدین
به خدا صدای تمامی مشتری ها در اومده من کلا 10 روزه سرور رو گرفتم همش اینجور بوده
اقای موسوی هم میگه مشکل مربوط به من نیست
سلام به همه ی دوستان آقا پوریای گل سرور منم همین مورد داشت جناب موسوی درخواست تست سخت افزاری دادن + esxi چنج دادن الهی شکر 2/3 روزی مورد نداره جناب موسوی هم نمی خواد مشتریش ناراضی باشه دقیقا همون حسی که تو نسبت به مشتریت داری البته من حق بهت می دم چون مشتریهات بهشون بگی از طرف دیتاسنتر قطه تو کتشون نمی ره اما یکم دیگه صبور باش از طریق تیکت با جناب موسوی در ارتباط باش انشاااله مشکلت حل می شه. یا حق
متاسفانه گوشیشون رو خاموش کردن جواب تیکت نمیدن تو یاهو جواب نمیدن
به خدا این رسمش نیست
من چه گناهی کردم که از ایشون سرور گرفتم ؟
خاموش میشه یا ریوبت میشه اخه اگر خامشو بشه که دیگه روشن نیمشه مگر اینکه کسی روشنشن کنه احتمالا ریوبت میشه که اگر اینطوره ممکنه یکدفعه سرور زیر فشار میریه و ریوبت میشه باری تستس کل سورها خاموش کنید و فقط یه 2تاش روشن بزارید باری 24 ساعت اگر دیدین خاموش و روشن نشد مشخص هست که مشکل داخل یکی از ویپی اس هاتون هست
عزیز جان مشکل اینه که از دیروز تا حالا اصلا سرور بالا نمیاد. نه تلفن هم جواب میدن نه تیکت. دیشب هم که کلا در دسترس نبودن.
شاید براشون کار پیش اومده یکم صبر کنید ایشالا درست میشه فقط اینو می دونم با کجخلقی کار پیش نمیره