-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
احتمالا ایبوز داشتید برای کاری که انجام ندادید !!! دسترسی بهنون دادم که خودتون درست کنید ..... سرور ریست شده چند دقیقه دیگه چک کنید ........... به طور کلی جملات معروفی از ایشون است ، بعد از چند وقت سرو کله زدن آخر پشیمون می شید و عطایش را به لقایش می سپارید درست مثل من
پست های منم گزارش کن !!!!!
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سرور رد استیشن بالا نمیاد .
سایت خوابیده و گوشی هم خاموش.
مرسی
-
سلام دوستان کسی از این vpsfars خبر داره ازشون سرور گرفتم الان هم نه سایتش بالا میاد نه تلفنش روشنه هزار
سرورش خاموش شده الانم ارشاد میخواد ببینه بهم مجوز بده همین امروزم که میخاد ببینه خاموش شده کلی زحمت کشیدم برا این مجوز کسی ازش خبر نداره؟
-
سلام به همگی،
vps من هم بالا نمياد.
الان با آقای عسگر پور تماس گرفتم گفتند که دارند مشکل رو حل ميکنند و تا يک ساعت ديگه برطرف ميشه.
-
سرور انگلیس بعضی مواقع این مشکل رو داره ، من از یه جا دیگه هم سرور انگلیس داشتم که چند روز پیش یهو قطع شد سایت طرف هم بالا نمیومد و تلفن رو هم خاموش کرده بودند که سیل مشتریان خواستار تماس بودند.
بعد از حدود یکی دو ساعت مشکل برطرف شد و سرور ها روشن شد.
الان سرورهای خودم هم قطع هست ولی با توجه به تجربه ای که در بالا گفتم به دوستان پیشنهاد میکنم فعلاً صبور باشید تا حداقل چند ساعت بگذره و اگر درست نشد بعد یکاری میکنیم.
-
ما هم منتظر هستیم :) ولی انشاالله که مشکل جدی نباشه
-
من هم منتظر هستم، اگر درست شد لطفا اینجا پیام بزنین خیلی زود می تونیم دریافت کنیم ...........
-
سلام
شرمنده کلاس بودم و دسترسی به نت تا الان نداشتم
سرور بدلیل شلوغ کاری یکی از کاربر ها بسته شده
دارم بررسی میکنم و مشکل رو رفع میکنم
ممنون میشم کمی صبور باشید
-
آقا شایان تایید میشن:55::55:
خیلی وقت پیش هم همچین مشکل یک بار پیش اومد و حل شد. دوستان شکیبا باشن...:67:
-
سرور بالا اومد و مشکل برطرف شد
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98patogh
در یاهو آنلاین نیستید ؟
هستم ولی دارم میرم فقط اومده بودم اطلاع بدم مشکل سرور برطرف شد
-
سلام
یک سرور انگلیس رم 2 خریداری شد
توی خود سایتتون نتونستم تیکت بدم ارور میداد
لطفا با هر سیستم عامل ویندوزی که برای این آفر در نظر گرفتید تحویل بدید
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
شرمنده کلاس بودم و دسترسی به نت تا الان نداشتم
سرور بدلیل شلوغ کاری یکی از کاربر ها بسته شده
دارم بررسی میکنم و مشکل رو رفع میکنم
ممنون میشم کمی صبور باشید
کاربری که شلوغکاری کرده رو اگر فعالیتشون از روی عمد بوده باید اخراج کنید
تا بقیه ی دوستان هم حساب کار دستشون بیاد
یکنفر کلی آدم رو سر کار گذاشته
موفق باشید
-
سلام
اقا من این سرور رو سفارش دادم :
سرور امریکا - Buffalo -1GB (53 موجود است) - سی پی 2 کور 800mhz
رم 1گیگ
هارد 60 گیگ
ترافیک نامحدود
Newyork
تحویل 3 شنبه
==============
توی توضیحات هم گفتم ویندوز 2003 یا 2008 میخوام نصب کنید.
برای دانلودو اپلود میخوام
فقط هر چه زودتر بهتر
ممنون میشم منتظرم
-
آقا شایان در یاهو جواب نمیدین متاسفانه برای سرور مجازی دارم پی ام میدم که نیستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98patogh
آقا شایان در یاهو جواب نمیدین متاسفانه برای سرور مجازی دارم پی ام میدم که نیستید
متاسفانه دسترسی یاهو ندارم
از سایت پیگیر باشید
-
پشتيبانيتون ضعيفه متاسفانه
-
با سلام
اگه امشب یک سفارش بدم میتونید بهم تحویل بدید؟
بدرود
-
قصد تخریب ندارم اما یک وی پی اس خریداری شد بعد 1 هفته الی 10 روز تحویل داده شد
بعد از 2-3 روز وی پی اس نه پینگ می شد نه ریموت وصل می شد هنوز که هنوزه تقریبا 1 هفته ای میشه این مشکل حل نشده !
از اونجایی که به این تاپیک بیشتر از تیکت ها اهمیت داده میشه خواستم بدونم تا کی به همین وضعیت هست ؟ از سرور فوق 2 روز هم نتونستم استفاده کنم !
-
http://www.webhostingtalk.ir/f15/73455/index107.htm
lسلام دوست گرامی toojih
این صفحه رو بخون من یک روز استفاده کردم دیگه تعطیل شد رفت ... چند روز سرکار بودیم درست میشه = ریست شد = کنسول دادم - پینگ میده - در آخر هم راحت گفتند ایبوز داشتید بسته شد رفت
عطایش را به لقایش ببخش
من هنوز از این موضوع ناراحتم چون بی دلیل سرویس منو بستند برای کاری که انجام ندادم
-
سرویس های انگلیس رو تغییر قیمت نمیدین؟ تا کی این قیمت میمونه؟
تغییر آیپی هم دارین؟
درضمن سرویس فرانسه خبری ازش نشد؟
-
بعضی از دوستان اینجارو با ساپورت سایت اشتباه گرفتند!
پست هاتون گزارش شد
اینجا نه پشتیبانی بنده هست نه بخش انتقاد انجمن
جواب یوزر hope هم توی همون صفحه داده شده نیازی نیست دوباره بخوام موضوع رو باز کنم
درکل از این به بعد هرکی اینجا پشتیبانی بخواهد 48 ساعت کلا جوابش داده نمیشه
مشکلتون پشتیبان بود که توی سایت اضافه شده
برای همین دیگه دلیل دیده نمیشه بخواهید اینجا پیگیر باشید
درکل اگر دوست دارید 48 ساعت جوابتون داده نشه اینجا پشتیبانی بخواهید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WUBIAN
با سلام
اگه امشب یک سفارش بدم میتونید بهم تحویل بدید؟
بدرود
سلام
تحویل ها 48 ساعته هست
-
-
درود
آقا اگر امکانش هست در یاهو بیاید
سرور مجازی میخواستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Master Game
درود
آقا اگر امکانش هست در یاهو بیاید
سرور مجازی میخواستیم
متاسفانه هارد کامپیوترم مشکل داره و سرعتش اومده پایین :دی
فقط میتونم صفحه باز کنم و ریموت بزنم یاهو بیام 2ساعت هنگ هست
سوالی دارید یااینجا بگید یا توی سایت واسم تیکت کنید
-
سلام
مهندس 2تا سرور مجازی حتما از امریکا به رم 2گیگ و هارد 50 گیگ قیمت ؟ و کی تحویل میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
آقا شایان اگه اومدی تیکت ها رو بررسی کن، ممنونم
با توجه به پست بنده در صفحه قبل به شماره ۱۲۲۵ ۴۸ ساعت اینده جواب تیکت شما داده میشه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با توجه به پست بنده در صفحه قبل به شماره ۱۲۲۵ ۴۸ ساعت اینده جواب تیکت شما داده میشه
موفق باشید
شما در انجمن پشتیبانی نمیکنید اما قانون وضع میکنید ؟ در قوانین سایتتون نوشته نشده اگر کسی در انجمن چیزی بگه 48 ساعت جوابش رو نمیدیم . شما هم طبیعتا نباید چنین کاری کنید مگر اینکه نیت چیزه دیگه ای باشه .
http://s4.picofile.com/file/7756941826/vpsfars.png
وظیفه هم اینجوری نوشته میشه /:)
-
سلام خدمت دوستان
آقا شایان بنده همانطور که از تیکت ها پیگیر بودم خدمتتون گفتم سرور دیتا شک بنده هر چند موقع دی سی میشه و شما هر بار ریست میدادید این مشکل واقعا صبر منو بریده و در بعضی مواقع هم اصلا به vshpre وصل نمیشه و ارور دوست عزیزمون رو میده روی سرور من تنها 200 مگ رم مصرف میشه و سی پی یو هم در حد 6 درصد
بنده هیچ موقع قصد تخریب کسی رو ندارم و به سابقه شما احترام میذارم
یک دلیل منطقی و قابل قبول بدید چرا سرور ها دی سی میشه ؟ چرا vshpre سرعتش رو به نابودیه ؟
اگر بنده رو از مشتری ها تخریبی میدونید مبلغ 16 تومان افزایش موجودی را برگشت بزنید اگر خیر سعی در بهبود سرویس ها کنید تیکت در مورد سرور بوفالو دادم جواب بدید لطفا
بنده سرویس کانادا از سروهاست دارم برنامه سنگینی نصبه یک ثانیه دی سی نشده یوزر irankeys
از آقا بهلولی سرویس دارم رم 256 7 ماه دی سی نداشته یوزر irankeys
از آگ...س داشتم 4 ماه آمریکا
فقط دی سی و افت سرعت vshpre از شماست
خواشها پاسخ گو باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
شما در انجمن پشتیبانی نمیکنید اما قانون وضع میکنید ؟ در قوانین سایتتون نوشته نشده اگر کسی در انجمن چیزی بگه 48 ساعت جوابش رو نمیدیم . شما هم طبیعتا نباید چنین کاری کنید مگر اینکه نیت چیزه دیگه ای باشه .
http://s4.picofile.com/file/7756941826/vpsfars.png
وظیفه هم اینجوری نوشته میشه /:)
به هرحال بنده هرکی اینجا پست برای پشتیبانی بده 48 ساعت جوابش رو نمیدم
چون پشتیبان توی سایتم دارم
و یک وبسایت دارم برای پشتیبانی
اینجا تاپیک فروش هست نه چیر دیگری
باز هم میگم هرکس تمایل داره توی پشتیبانی 48 ساعت جواب نگیره میتونه اینجا برای پشتیبانی پست بده
چندین بار بنده و مدیر انجمن تاکید کردیم که اینجا پشتیبانی نیست ولی کسی گوش شنوا نداشت !!
پس باید اینطوری برخورد بشه
بنده کارم رو انجام میدم هرکی اینجا پست پشتیبانی بده من عمدا 48 ساعت جوابش رو نمیدم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
سلام خدمت دوستان
آقا شایان بنده همانطور که از تیکت ها پیگیر بودم خدمتتون گفتم سرور دیتا شک بنده هر چند موقع دی سی میشه و شما هر بار ریست میدادید این مشکل واقعا صبر منو بریده و در بعضی مواقع هم اصلا به vshpre وصل نمیشه و ارور دوست عزیزمون رو میده روی سرور من تنها 200 مگ رم مصرف میشه و سی پی یو هم در حد 6 درصد
بنده هیچ موقع قصد تخریب کسی رو ندارم و به سابقه شما احترام میذارم
یک دلیل منطقی و قابل قبول بدید چرا سرور ها دی سی میشه ؟ چرا vshpre سرعتش رو به نابودیه ؟
اگر بنده رو از مشتری ها تخریبی میدونید مبلغ 16 تومان افزایش موجودی را برگشت بزنید اگر خیر سعی در بهبود سرویس ها کنید تیکت در مورد سرور بوفالو دادم جواب بدید لطفا
بنده سرویس کانادا از سروهاست دارم برنامه سنگینی نصبه یک ثانیه دی سی نشده یوزر irankeys
از آقا بهلولی سرویس دارم رم 256 7 ماه دی سی نداشته یوزر irankeys
از آگ...س داشتم 4 ماه آمریکا
فقط دی سی و افت سرعت vshpre از شماست
خواشها پاسخ گو باشید
ساپورت من فقط و فقط از سایت هست
اینبار ندید میگیرم که اینجا برای پشتیبانی پست دادید
توی سایت هر مشکلی دارید پیگیر باشید
یا اگر دوستدارید اینجا ادامه بدید من هم شمارو ساپورت نمیکنم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
به هرحال بنده هرکی اینجا پست برای پشتیبانی بده 48 ساعت جوابش رو نمیدم
چون پشتیبان توی سایتم دارم
و یک وبسایت دارم برای پشتیبانی
اینجا تاپیک فروش هست نه چیر دیگری
باز هم میگم هرکس تمایل داره توی پشتیبانی 48 ساعت جواب نگیره میتونه اینجا برای پشتیبانی پست بده
چندین بار بنده و مدیر انجمن تاکید کردیم که اینجا پشتیبانی نیست ولی کسی گوش شنوا نداشت !!
پس باید اینطوری برخورد بشه
بنده کارم رو انجام میدم هرکی اینجا پست پشتیبانی بده من عمدا 48 ساعت جوابش رو نمیدم
موفق باشید
نمونه ی بارز رفتار حرفه ای
شما اگر حال و حوصله ی پاسخگویی در انجمن رو ندارید بجای ایجاد تاپیک فروش بنر تبلیغاتی بدید بهتره .
به هر حال موفق باشید . خدا به داده مشتری هاتونم برسه.
-
روی این سرویس هاتون تونل هم کانفیگ می کنین ؟ هزینه جدا میگیری ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
روی این سرویس هاتون تونل هم کانفیگ می کنین ؟ هزینه جدا میگیری ؟
دارم روش کار میکنم
تا ۲۴ ساعت اینده به صورت رایگان انجام میدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
نمونه ی بارز رفتار حرفه ای
شما اگر حال و حوصله ی پاسخگویی در انجمن رو ندارید بجای ایجاد تاپیک فروش بنر تبلیغاتی بدید بهتره .
به هر حال موفق باشید . خدا به داده مشتری هاتونم برسه.
حال و حوصله دارم
به شما مربوط نیست من چه پستی میدم و چه کاری انجام میدم
مجبور هم نیستید خرید کنید
همونطور که خودتون هم میگید اینجا محل فروش هست نه پشتیبانی و نه هیچ چیز دیگری جزو فروش
حتی اگر خوشتون نیاد هم من این رفتار رو انجام میدم و هرکی اینجا پست بری پشتیبانی بده عمدا ۴۸ ساعت جوابش رو نمیدم
چون دارم کل وقتم رو روی همین موضوع میزارم ولی بازم افرادی پیدا میشن قبل تیکت دادن توی سایت میان اینجا پست میدن! این از ۱۰۰ تا فهش برای من بدتره
چون ۲نفری داریم توی سایت انجام وضیفه میدیم ولی این افراد بدون توجه به هیچی باز کار خودشون رو انجام میدن
شما هم مشکلی دارید تاپیک انتفاد باز کنید
پست هاتون گزارش شد و از این به بعد هم جوابتون رو نمیدم و فقط پست هاتون رو گزارش میدم
موفق باشید
-
تو این 5 ماه که من ازشون سرویس دارم مشکلی نبوده در مورد پشتیبانی ، الانم بعد از 5 ماه درخواست نصب ویندوز دادم که در حال انجام هست
تیکت رو هم در کمترین زمان ممکن جواب دادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
حال و حوصله دارم
به شما مربوط نیست من چه پستی میدم و چه کاری انجام میدم
مجبور هم نیستید خرید کنید
همونطور که خودتون هم میگید اینجا محل فروش هست نه پشتیبانی و نه هیچ چیز دیگری جزو فروش
حتی اگر خوشتون نیاد هم من این رفتار رو انجام میدم و هرکی اینجا پست بری پشتیبانی بده عمدا ۴۸ ساعت جوابش رو نمیدم
چون دارم کل وقتم رو روی همین موضوع میزارم ولی بازم افرادی پیدا میشن قبل تیکت دادن توی سایت میان اینجا پست میدن! این از ۱۰۰ تا فهش برای من بدتره
چون ۲نفری داریم توی سایت انجام وضیفه میدیم ولی این افراد بدون توجه به هیچی باز کار خودشون رو انجام میدن
شما هم مشکلی دارید تاپیک انتفاد باز کنید
پست هاتون گزارش شد و از این به بعد هم جوابتون رو نمیدم و فقط پست هاتون رو گزارش میدم
موفق باشید
سلام مجدد
بنده هم علاقه ای به ادامه ی بحث ندارم ! بخش آموزشی بود یه چیزی :-p
صرفا خواستم بگم شما که اینجا مفت مشتری جم میکنی و به اصطلاح یه چیزی میگیری یه چیزی هم باید بدی .
شما هم در سایتتون به جای انجام وضیفه انجام وظیفه کنید بیشتر جواب میگیرید .;)
خوش باشید.