سلام دوست عزیز اسمتو گذاشتی یه چیزی شبیه ادمین هوا برت داشتهااااا :-|
نماد مطعلق به شرکتی هستش که در گاه رو تاسیس کرده شرکت یگانه دانه پیشرو
منظورم بی احترامی نبود خوش باشی :-|
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز اسمتو گذاشتی یه چیزی شبیه ادمین هوا برت داشتهااااا :-|
نماد مطعلق به شرکتی هستش که در گاه رو تاسیس کرده شرکت یگانه دانه پیشرو
منظورم بی احترامی نبود خوش باشی :-|
چه ربطی داره ؟
نماد رو برا سایت شرکت دادن نه سایتی که صاحب شرکت تاسیس کرده ؟
نماد متعلق به سایت شرکت یگانه دانه پیشرو هست نه جی پال
این اسمش جعل و کلاهبرداری هست
توجه : جهت اطمينان و امنيت بيشتر در هنگام مشاهده اين صفحه به نكات زير توجه فرماييد: - حتما آدرس (URL) سايت فروشگاه با آدرسي كه در اين صفحه معرفي مي شود يكسان باشد. - صفحه اي كه مشاهده مي كنيد صفحه اصلي مرورگر شما بايد باشد و نه يك عكس و تصوير از يك مرورگر؛ از اين امر اطمينان حاصل نماييد. - آدرس (URL) اين صفحه حتما با http://enamad.ir آغاز شده باشد. - جهت مشاهده ليست فروشگاه هاي داراي نماد اعتماد الكترونيكي اينجا را كليك نماييد. - تمامي سايتهاي داراي نماد اعتماد الكترونيكي ملزم به رعايت موارد مندرج در تعهدنامه فروشگاه اينترنتي داراي نماد اعتماد الكترونيكي مي باشند.
این متن فکر کنم گویا باشد
نماد اعتماد الکترونیکی مخصوص فروشگاه ها می باشد که کالا یا خدماتی ارائه میدهند
به درگاه های واسط اصلا ارائه نمی شود
شما تحت عنوان یک شرکت هر تعداد سایت داشته باشید باید برای هرکدام جداگانه پرونده تشکیل دهید و نماد بگیرید (خط اول ببینید)
شما هم بهتره در انتخاب کلمات دقت کنید و از تهمت زدن جدا خودداری کنید
اگه کلاه برداره استفاده نکن ما که این همه مدته استفاده کردیم و میکنیم رضایت هم داشتیم :66: :-|
سلام
2 تا از مشتری ها از سایت خرید کردن وقتی تکمیل فرآیند زده اررور apache داد که مشکل از سایت بنده بود. ولی پول از حساب مشتری کم شده و برگشت نخورده و به حساب جی پال من هم واریز نشده
شماره فاکتورهای زیر چک بشن چون دقیق نمیدونم کدوم درسته ولی برای 2 تاش این مشکل بوجود اومده
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
با سلام و با تشکر از اطلاع رسانی شما دوستان عزیز
شما اگر وارد سایت شرکت یگانه دانه پیشرو شوید، نماد اعتماد موقت را خواهید دید.
نمادی که در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی مشاهده می کنید، از سایت شرکت یگانه دانه پیشرو لینک شده است(iframe می باشد).
لوگویی که در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی مشاهده می کنید نماد اعتماد 5 ستاره نیست! بلکه لوگوی اصلی نماد اعتماد الکترونیکی می باشد که میتوانید در
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...er_768_new-jpg
و
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A-head_974-jpg
مشاهده نمایید.
نماد اعتماد الکترونیک مربوط به شرکت یگانه دانه پیشرو به آدرس اصلی شرکت یگانه دانه پیشرو می باشد.
همچنین درگاه های بانکی که با نماد اعتماد الکترونیکی دریافت می شوند (پاسارگاد، سامان و ...) همه در سایت اصلی شرکت بوده و آدرس برگشتی به زیر دامنه ای از دامین اصلی شرکت یگانه دانه پیشرو لینک می شود.
در ادامه قابل ذکر است، تا چند ماه آینده درگاه پرداخت شرکت یگانه دانه پیشرو، متصل به چندین بانک طراحی و تولید خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
سلامی مجدد،
لاز به ذکر است :
1.تمامی تعهدات موجود در تعهدنامه فروشگاه اينترنتي داراي نماد اعتماد الكترونيكي رعایت شده است.
2. نماد اعتماد الکترونیکی، برای اعتماد دادن به خریدار نیست! چون تمامی مصرف کننده های وب سایت جی پل فروشنده می باشند، نه خریدار!
3.نماد اعتماد الکترونیکی و تمام درگاه های بانکی جدید متعلق به شرکت یگانه دانه پیشرو می باشد و جی پل برند درگاه پرداخت الکترونیکی شرکت یگانه دانه پیشرو است.
4.دریافت نماد اعتماد الکترونیکی و هر یک از ستاره های آن شامل مراحل مختلفی می باشد که در حال انجام است.
5.پس از کلیک بر روی لوگو نماد اعتماد الکترونیکی، این عکس گویای همه چیز است :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm..._seal_temp-jpg
ما اگر میخواستیم کار غیر قانونی انجام دهیم، به راحتی میتوانستیم صفحه http://enamad.ir/trustseal/License.aspx?request= را شبیه سازی کنیم و اطلاعات دروغ بنویسیم!
شاد و پیروز باشید
2 تا از مشتری ها از سایت خرید کردن وقتی تکمیل فرآیند زده اررور apache داد که مشکل از سایت بنده بود. ولی پول از حساب مشتری کم شده و برگشت نخورده و به حساب جی پال من هم واریز نشده
شماره فاکتورهای زیر چک بشن چون دقیق نمیدونم کدوم درسته ولی برای 2 تاش این مشکل بوجود اومده
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
سلام
بنده نه یوزر دوم اقای امیری ادمین زرین پالم نه فامیلشون نه رفیقشون بلکه بار ها درگاهم توسط این زرین پال بسته شده و مجدد باز شده اون هم به علت عدم رعایت قوانین
در اصل از قدیمی های زرین پالم! بعدا به خاطر کارمزد بالای زرین پال مجبور به انتقال به پارس پال و سپس هم از 3 بانک درگاه مستقیم گرفتم ولی هنوز بعضی مواقع از این درگاهای واسطه استفاده میکنم!
توی این چند سال کار توی اینترنت با خیلی ها کار کردم و همیشه افراد کلاه بردار و بی مسئولیت رو مخصوصا این اواخر در تالار های مختلف معرفی کرده ام ... حالا کی به کی پول میده هی تا پیکامون حذف میشه بماند(تیو همین سایت وب هاستینگ تالک)
ولی این اطمینان رو میدم که سایت زرین پال و پارس پال کامل تایید میشند و هیچ گونه مشکل عدم پرداختی ندارند!
حالا هر کدوم معایبی هم دارند! که از گفتن اونا خودداری میکنیم همین که در باغ سبز نشون کاربر نمیدن و همه چی واضح و روشنه کافیه!
کار کردن به جز این 2 شرکت با هر شرکت دیگه کاملا کار اشتباهیه!!
مثلا خودم به شخصه سایت جی پال رو دیدم که با جعل لوگوی نماد اون هم نه تک ستاره بلکه 5 ستاره شاخ دراوردم!
هیچ اطلاعاتی راجع سایت در قسمت درباره ما و تماس با ما نداشت
سایت پی پال هم اطلاعات مندرج در سایت اصلا کسی پاسخ گو نبود چندین ماه تماس گرفتیم!
و اینکه اطلاعات هفت جد آباد فروشنده رو میگرفت اون هم به صورت کتبی و پستی که هر کاری کردیم نشد بدون این مدارک درگاه بگیریم!
پس نتیجه میگیریم قیمت بالا بهتره!
بنده تا حالا 2 بار به مشکل بر خوردم یک بار با زرین پال که آقای امیری لطف کردن و مشکل رو برطرف کردن و بنده حالا با کسر کارمزد بالا تونستم پولمو از فروشنده بی مسئولیت پس بگیرم!
ولی مورد مشابه در پارس پال به علت ضعف سیاست های سایت با گذشت حدود یک سال هنوز نتوسنتم پس بگیرم!
قصد تخریب پارس پال رو ندارم ولی ایشون به جای اینکه حساب شخص متخلف رو کامل ببنده میتونست به صورت مخفی دور از چشم فروشنده خروجی پول رو ببنده تا موقعی که پول تو حساب پارس پالش بود مبلغ رو به من عودت بده تا سر من بی کلاه نمونه!
درضمن پارس پال خیلی روابط عمومی بالاتری نسبت به زرین پال داره!
در کل هر دو سایت تایید میشن و مدتی که باهاشون کار کردم راضی بودم!
در ضمن به جای گرفتن درگاه از بانک مطمئن باشید گرفتن درگاه از این سایت ها به صرفه تره
براتون با ذکر دلیل میگم!
1.داشتن حساب فعال که حتما باید کارت داشته باشه و یک مسدودی که بنده مسدودی حساب بانک ملتم 10 هزار تومنه! و 2300 هم هزینه کارت شد!
2.هر بار برای تغییر ای پی ایمیل بزنی که تا بهشون زنگ نزنی کارت سریع انجام نمیشه و هر با تماس تلفنی 500 تومن هزینه برات داره!
که در سایت های زرین پال و پارس پال به راحتی همه مشکلات رو در تاپیک میگی و به ص.رت لحظه ای و هر ساعت از شبانه روز میتونی تغییر ای پی رو اعلام کنی ولی به پرداخت ملت فقط ساعات اداری اون هم اگه حال نداشته باشن دیر ج میدن !
3.باید صد بار بری بانک و بیای و افتتاح حساب و کپی و اسرال مدارک ایمیل که بالای 30 هزار تومن برات هزینه خواهد داشت
4.سایت های واسطه همیشه پلاگیناشونو افزایش میدن اما بانک ها به هیج وجه اصلا پلاگینی جز وب سرویس و توابع ارائه نمیدن که باید کلی هزینه کنی تا ماژولاشونو بخری!
در کل میبینی باید یه چیز حدود 100 تومن به بالا پیاده بشی!
ولی در پارس پال مثلا باید 10 میلون تومن تراکنش داشته بشای که این 100 هزار تومن صاف بشه!
اما یه مزیت درگاه مستقیم داره که اونایی که دارن میدونن اونم اینه پولایی سر گردانی که میرفت تو جیب سایت های واسطه مثل ستتل هایی که دیر واریز میشد و از جیب خریدار میرفت و فروشنده هم چون دریافت نمیکرد چیزی تویل نمیداد!
یعنی یه مبلغ دیر واریز میشد به حساب سایت واسطه بعدا واریز میشد و خرید نا موفق حساب میشد و سایت واسطه بعدا نمیومد مبلغ رو بزنه تو حساب خریدار یا فروشنده!
این دلایلی است که میتونه تو انتخاب موثر باشه!
ولی در کل زرین پال و پارس پال بسیار عالی هستند چون دیگه افراد مبتدی که موقت دارن فعالیت اینترنتی میکنند سریع نمیرن درگاه مستقیم بگیرن و این کار خز بشه!
یه بدی هم داره یکی مثل نسیم هاست میاد سر ما کلاه میزاره! و پارس پال نمیتونه حق منو ازش بگیره!
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
همانطور که بارها عرض شد، چیزی جعل نشده است، دلایل هم در پست های قبلی مشخص شده است.
همچنین تمام اطلاعات درباره وب سایت هم در قسمت درباره ما و هم در قسمت تماس با ما وجود دارد.
یکی از قابلیت های درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، مشخص کردن و مشخص بودن وضعیت Settle و Reversal می باشد.
(البته این امر با توجه به امکانات درگاه ها برنامه ریزی می شود. مثلا بانک ملت Settle دارد و یا سامانه پرداخت امن پاسارگاد Resversal ندارد) که در بانک ملت که قبلا" داشتیم، تراکنش های Settle نشده هر یک ساعت یک بار Settle می شدند و تمامی تراکنش ها تایید می شد.
مشکل Reversal فعلی هم با درگاه های جدید بانکی برطرف خواهد شد(تراکنش هایی که در سایت فروشنده تایید نشود پس از گذشت 1 ساعت Reversal خواهند شد)
موفق باشید
حالا هرچقدر هم توضیح داده باشید اصلا منطقی نیست لوگوی نماد رو شش ستاره کنی و مال یه سایت دیگه رو بزاری!
من صبح نگاه کردم اطلاعات تماسی وجود نداشته و فقط یه فرم تماس با ما با ذکر شناسه پرداخت و اینا ... بود شما همین امروز اطلاعات تماس رو گذاشتین!
بنده اگر ببینید هیچ تخریبی انجام ندادم و فقط موارد فوق رو متذکر شدم
امکاناتتونو افزایش بدین تا هم شما هم فروشنده وقت کمتری مصرف کنه تا پیروز میدان باشید!
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
سلام،
شاید منطقی نباشد؛ اما بدین صورت است. سایت و سیستم جی پل برند درگاه پرداخت اینترنتی شرکت یگانه دانه پیشرو می باشد.
!!!شاید سایت ما را با یک سایت بی محتوا و پر از مشکل اشتباه گرفتید!!!
بیشتر از 6 ماه است که صفحه ارتباط با ما در سایت قرار گرفته است.
از زمان قرار دادن صفحه درباره ما هم 1 سال می گذرد.
.....لطفا" بیشتر دقت و توجه کنید.....
ما روز به روز در حال ارتقاع امنیت و کیفیت و امکانات سیستم می باشیم و هر روز برنامه ریزی دقیقی برای مدیریت خریداران ، فروشندگان و خود سیستم انجام می دهیم
پیروز باشید
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
اقا شما هم صدبار این شماره هارو گذاشتی اینجا.ول کن خوب
قصد نداشتم مجددا در اینجا پست قرار دهم ولی ...
اول از همه باید بگم که از آقای سپهر ممیز عادل هیچ کلاهبرداری دیده نشده و هرکسی حرفی میزنه لطفا با مدرک باشه لطفا
اما در مورد سایت جی پل فقط ذکر این نکته کافیه که این حرکت کاملا غیر حرفه ای هست و باعث سلب اعتماد میشه
برای من شخص آقای ممیز عادل مهم نیستند بلکه با رواج این کارها اعتماد عمومی به این نماد کاهش پیدا میکنه و این امر در نهایت به ضرر همه هست
خطاب به آقای ممیز عادل
شما بند اول تذکر ها مطالعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8686151664-png
در اینجا کاملا ذکر شده که آدرس اینترنتی ثبت شده با آدرس مرورگر یکی باشد /:)
همچنین در بالای صفحه این عبارت دیده می شود
http://8pic.ir/images/31429328076762058135.png
به عبارتی نماد شما موقت می باشد ولی در سایت شما این تصویر قرار دادید
http://8pic.ir/images/07061110668296952741.png
2 اشتباه فاحش وجود دارد
اولا بالاترین نماد 2 ستاره می باشد که فقط در صورتی که شما ssl فعال کرده باشید به شما داده می شود در غیر این صورت یک ستاره داده می شود
دوما تصویر نماد واقعی مانند شکل زیر است
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...6999659406-png
تصاویر خود گویا اختلاف فاحش هستند
همچنین از لینک زیر می توانید تعهد نامه مربوطه را دانلود و مطالعه کنید
http://enamad.ir/Forms/ShopDisclaimer.pdf
در نهایت از آقای ممیز عادل می خواهم که ویرایش کنند.
یک بار دیگر ذکر میکنم که نماد اعتماد الکترونیکی برای فروشگاه های اینترنتی است و شما محصولی برای فروش ندارید و نیازی هم به این نماد نیست
امیدوارم این حرکت شما از روی اشتباه باشد و قصد عوام فریبی نداشته باشید
سلام آقا عادل
چه خبر از درگاه جدید ؟ این تراكنشهای ناموفق پاسارگاد كچلمون كرد ! این هفته هم تموم شد كه !
سلام،
شما خودتان هم چندین بار اعلام کردید که جی پل فروشگاه نبوده و محصولی نمی فروشد؛ پس کسی هم فریب چیزی را نمی خورد!
ما چیزی را جعل نکردیم! با توجه به اینکه نماد اعتماد 2 ستاره موجود است، می توانستیم از همان استفاده کنیم :
نماد 1 ستاره : http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%AA-namad1-png
نماد 2 ستاره : http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%AA-namad2-png
اما از تصویر لوگو ی نماد اعتماد الکترونیکی استفاده کردیم.
شما خودتان اعلام می کنید که ما نه فروشگاه هستیم و نه محصولی میفروشیم! پس در نتیجه بودن یا نبودن یا هر شکل دیگری از نماد اعتماد الکترونیکی هیچ سود و زیانی ندارد!
بنده نمیدانم ما چه کسانی را باید فریب دهیم!!! که شما کار ما را عوام فریبی نام گذاری می کنید!
ممنون از اطلاع رسانیتون؛ موفق باشید
بابت اینکه اجازه ندادیم به شعور ما توهین کنید صمیمانه از شما عذرخواهیم میکنیم و همینجا اعلام می کنیم اشتباه کردیم و میپذیریم که کاملا حق با شما هست
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
با سلام خدمت شما،
دوست عزیز، نماد اعتماد الکترونیکی جعل کردنی نیست!
اگر کمی وارد جزئیات شوید، میبینید که در هر بازه زمانی، یک کد برای نماد صادر می شود.
کدی که شما در اینجا ارسال کردید، معلوم نیست از کی و تا کی معتبر می باشد.
شما اگر پس از 3دقیقه، بر روی نماد اعتماد موقت کلیک کنید، خطای زیر نمایش داده می شود :
اين پيغام به دليل اتمام مدت زمان اعتبار نمايش نماد در صفحه وبسايت فروشگاه به شما نمايش داده مي شود (مدت زمان اعتبار 3 دقيقه). اگر مايل به مشاهده پروفايل فروشگاه هستيد اين پنجره را ببنديد و صفحه وبسايت را refresh كنيد و مجددا بر روي نماد كليك نماييد.
پس، در نتیجه به هیچ عنوان جعل و کلاهبرداری انجام نشده است.
تنها چند خط برنامه نویسی انجام شده تا نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه شرکت یگانه دانه پیشرو در تمامی سیستم های مرتبط با شرکت نمایش داده شود.
بند 13 تعهدنامه فروشگاههای دارای نماد اعتماد الکترونیکی، به شرح زیر می باشد :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D8%AA-new-png
در نتیجه : اول تحقیق و کسب علم کنید و سپس اطلاعات و عقاید خود را در دسترس عموم قرار دهید.
پیروز باشید
با سلام،
دوست عزیز، هیچکس به شعور شما، خریداران و فروشندگان توهین نکرده و نخواهد کرد!
همانطور که عرض شد :
1.نماد اعتماد الکترونیکی در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی هیچ کاربردی نداشته و نخواهد داشت
2.نماد اعتماد الکترونیکی موجود در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی جعل نشده است و فقط از لوگوی اصلی آن استفاده شده است
3. توضیحات نماد اعتماد الکترونیکی، پس از کلیک بر روی آن قابل مشاهده است که توضیحات زیر در آن ذکر شده :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm..._seal_temp-jpg
فروشگاه شرکت يگانه دانه پيشرو در مركز توسعه تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارت شناسايي شده و داراي نماد اعتماد الكترونيكي موقت به شرح ذيل مي باشد
شاد باشید
چرا جواب نمیدین بابا موغع پرداخت خطا میده درگاه این پست چندمه که میدم اقای عادل رسیذگی کنید:62:
سلام،
بند 14 تعهدنامه فروشگاههای دارای نماد اعتماد الکترونیکی، به شرح زیر می باشد :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A7%D8%AA-2-png
توضیحات تکمیلی موجود در راهنمای نصب نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه های اینترنتی :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...A7%D8%AA-3-png
هیچ یک از فروشگاه ها نمیتوانند از نماد اعتماد الکترونیکی ما استفاده کنند؛ چون نماد اعتماد الکترونیکی متعلق به شرکت یگانه دانه پیشرو می باشد و جی پل برند درگاه پرداخت اینترنتی آن است.
موفق باشید
بقول این غربی های بی دین و ایمان
You can piss on my face , just do not tell me it is raining
من همینجا از همه دوستان عذرخواهی می کنم
ویرایش:
آقای ممیز عادل حرکت شما در ابتدا تنها یه رفتار غیر حرفه ای بود که خیلی مهم جلوه نمیکرد
ولی با این رفتارها و حرف هایی که میزنید کم کم چهره نامطلوبی از خودتون نشان میدهید
درهر صورت خوشحال می شویم اگر توانستید برای سایت jaypal یک نماد جداگانه تهیه کنید
من درابتدای بحث گفتم که شما خدایی نکرده کلاهبردار یا ... نیستید ولی این رفتار شما کاملا غیر حرفه ای است و
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
منم چندین تراکنش این شکلی دارم که پول برگشت زده نشده توسط بانک ... سه چهار تاشو امروز صبح فرستادم به ایمیلتون لطفا سریعتر رسیدگی کنید
منم تعدادی شماره فاکتور دارم که برگشت نخوردن ولی ایمیل نکردم چون فایده ای نداره! از ماه پیش هر چی ایمیل کردم پاسخی نیومده. خیلی منتظر درگاه جدید و پشتیبانی بهتر شدم اما کاربرانم رو دارم از دست میدم و وقته کوچه
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
تراکنش های نا موفق تا جایی که امکانش هست به صورت دستی برگشت داده می شود.
اما موضوع و مسئله اصلی، مشکل "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" می باشد که همچین تراکنش هایی ناموفق پیش می آید.
از این رو جی پل در حال کوچ به سمت درگاه های پارسیان، شهر، سامان، ملت، پاسارگاد و... می باشد.
از طرفی، به دلیل کنترل و مدیریت شدید از طرف بانکها و بانک مرکزی، سیستم باید جوری پیاده سازی شود که هر درگاه به صورت نامحدود زمانی در اختیار ما باشد.
لازم به ذکر است، در درگاه های جدید، تراکنش های کسر شده از حساب خریداران در صورتی که تا 1 ساعت در سایت فروشنده تایید نشود، با توجه به امکانات هر بانک از طریق سیستم ما و در هر 1 ساعت 1 بار به صورت خودکار برگشت داده خواهند شد. این بازه زمانی ممکن است به 10 دقیقه هم کاهش یابد.
امیدوارم که هیچگونه مشکل بانکی و سیستمی، در سیستم جدید ما وجود نداشته باشد
پیروز باشید
چند ماه پیش اگر یادتون باشه یه تراکنش براتون فرستادم که چک کردید پول به حسابتون ریخته شده بود ولی تو سایت من پرداخت ناموفق زده بود ...این ها هم به احتمال زیاد به حسابتون ریخته شده ...الان سه نفر هستن که تو این تاپیک میگن تراکنش هایی که مشکل داره رو برامون چک کنید ولی شما از سیستم جدید حرف میزنید !!!تکلیف این پول هایی که معلوم نیست کجا رفته چی میشه ؟؟؟
شما خودتون گفتید برای پیگیری مشکلات ایمیل بزنیم ولی الان دو روز هست که به ایمیل من جواب ندادید !
سلام
آقای عادل الان مشخصات واریز که خدمتون دادم و پول از حساب مشتری کسر شده و برگشت داده نشده ، پول مشتری چی شده ؟
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
این 3 تای بالا برای چند روز پیش هست و ای زیری برای امروز هست
18:29:41 13051818294165533143 42750 نشده
خوب من سوئیچ كردم به درگاه دیگری ، انشاالله هر وقت مشكلات جی پال حل شد باز میگردم . امروز قبل از اینكه منتقل كنم سایت رو به درگاه دیگری متوجه شدم از ساعت 5 تراكنشها همگی ناموفق میشند و همچنین خودم برای تست دو تراكنش انجام دادم كه هر دو ناموفق ولی با كسر مبلغ همراه بودند ، 72 ساعت منتظر خواهم موند ببینم سر این تراكنشها كه دو تاشم مال خودمه چه میاد !
اینم یک پرداخت نا موفق دیگه، چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پولا چی میشه؟
شماره رسید بانکی: 635045161800847500
شماره ارجاع: 202961099
شماره پیگیری: 676899
شناسه رسید پرداخت امن: 32531560324434553
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
پیگیری و بررسی تراکنش ها وظیفه تیم پشتیبانی می باشد
و بنده هم اطلاعات را ارجاع دادم تا پیگیری شود
شرمنده اگر کوتاهی شده و پاسخی دریافت نکردید
شخصا" در اسرع وقت بررسی شده و خدمتتان اطلاع رسانی خواهد شد
موفق باشید