-
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
ای کاش مدیران تاپیک رو از صفحه 80 به بعد پاکسازی میکردن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
شما صحبت نکنید بهتر هست، آبروی ایرانی ها رو بردید اونجا، حواله رسیده چون پرداخت های سایر دوستان هم اکی شده. اگر فقط شما بودید نه به ما اطلاع می دادند و نه فاکتور ما رو Paid می زدند.
شما جمع حوالهات به اندازه حواله 1 هر ماه من نمیشه باز واسه من دور برندار .
مدیرانمن دوتا یوزر دارم در این سایت دوتشو ببندین
razavihost
routervps
این پست رو هم تا زمانی که من با دوستانی که کمک کردن تسویه میکنم باز باشه بعد از اون اطلاع میدم ببندینش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
این پرداخت اقای خسروی بود که باز شد ؟
حواله آقای خسروی نبوده، ایمیلی که از خانم Anja Herzog گرفتیم و همینطور پرداخت سایر فاکتور ها در این حواله این مسئله رو اثبات میکنه.
-
سید درست صحبت کن با این آقای بیگی. دوتاتون پیش من عزیزید ! مشکل رفع شده. تا ساعتی دیگر همم علوم میشه پول از کجا رفته به حساب . ولی فکر کنم در نهایت آقای بیگی انجام وظیفه کردند و پول درست توی حساب دیتا سنتر نشسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
حواله آقای خسروی نبوده، ایمیلی که از خانم Anja Herzog گرفتیم و همینطور پرداخت سایر فاکتور ها در این حواله این مسئله رو اثبات میکنه.
دوست عزیز صبر کنید تا من موجودی مستر رو بگیرم بعد خودم اعلام میکنم.من حتی به حواله های قبلی هم اعتماد ندارم میترسم اون ها هم بک بخوره
صبر کنید فعلا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سید درست صحبت کن با این آقای بیگیو دوتاتون پیش من عزیزید ! مشکل رفع شده. تا ساعتی دیگر همم علوم میشه پول از کجا رفته به حساب . ولی فکر کنم در نهایت آقای بیگی انجام وظیفه کردند و پول درست توی حساب دیتا سنتر نشسته
اثبات این قضیه برای بنده بسیار راحت هست، استعلام یک فرم از بانک و پابلیک کردن آن که روز دوشنبه هفته آینده انجام خواهم داد.
متاسفانه هدف از اول کامل مشخص بود. نوع ادبیات و ... هم که مشخص هست، من روز شنبه در این مورد تصمیم گیری خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
شما جمع حوالهات به اندازه حواله 1 هر ماه من نمیشه باز واسه من دور برندار .
مدیرانمن دوتا یوزر دارم در این سایت دوتشو ببندین
razavihost
routervps
این پست رو هم تا زمانی که من با دوستانی که کمک کردن تسویه میکنم باز باشه بعد از اون اطلاع میدم ببندینش.
اینجا من پست رو ختم کردم.
دیگه کسی پست نده
حتی کسانی که کمک کردن تا من اعلام کنم و در این مورد تایپیک میدم
-
سلام
جناب بیگی فاکتور های ما مثل همیشه و بدون مشکل پرداخت شده با تشکر از شما و زحماتی که میدیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
اثبات این قضیه برای بنده بسیار راحت هست، استعلام یک فرم از بانک و پابلیک کردن آن که روز دوشنبه هفته آینده انجام خواهم داد.
متاسفانه هدف از اول کامل مشخص بود. نوع ادبیات و ... هم که مشخص هست، من روز شنبه در این مورد تصمیم گیری خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
دوست عزیز صبر کنید تا من موجودی مستر رو بگیرم بعد خودم اعلام میکنم.من حتی به حواله های قبلی هم اعتماد ندارم میترسم اون ها هم بک بخوره
صبر کنید فعلا
اونها هم؟!
این حواله ای که بنده برای شما زدم اگر بک خورده بود که الان کل سرور ها دوباره بسته بود.
واقعا من نمیدونم با کدوم منطق دارید صحبت میکنید.
از آنجایی که حواله های در حواله های قبلی هم به اصرار خودتون قدرالسهمی حواله زدید این حواله ها و فاکتور های دیگری در آن نیز بوده است، این حواله بک نخواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
اونها هم؟!
این حواله ای که بنده برای شما زدم اگر بک خورده بود که الان کل سرور ها دوباره بسته بود.
واقعا من نمیدونم با کدوم منطق دارید صحبت میکنید.
از آنجایی که حواله های در حواله های قبلی هم به اصرار خودتون قدرالسهمی حواله زدید این حواله ها و فاکتور های دیگری در آن نیز بوده است، این حواله بک نخواهد شد.
من با منطق صحبت میکنم که صبر کنید تا من دقیق بدونم از کجا خورده.چرا عجله دارین !
من عجله داشتم شما خون سرد بودی میگفتی فردا باید پیگیری بشه من خون دل میخورم چیزی نمیگفتم.
اما این دفعه شما صبر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
من با منطق صحبت میکنم که صبر کنید تا من دقیق بدونم از کجا خورده.چرا عجله دارین !
من عجله داشتم شما خون سرد بودی میگفتی فردا باید پیگیری بشه من خون دل میخورم چیزی نمیگفتم.
اما این دفعه شما صبر کنید
بنده الان هم خونسردم، چون کارم به درستی انجام شده، این مورد واضح و مبرهن هست.
شما هستید که الان دارید با هتزنر برای Back زدن حواله دارید تلاش میکنید و میخواهد این حواله به مشکل بخوره.
مسئولیت تمامی عواقب این کار از این پس به عهده شماست. چرا که من فرم Trace حواله رو روز دوشنبه با باز شدن بانک ها در دوبی قرار بدم تا معلوم بشه چه شخصی قصد داشت در حاشیه کار بکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده الان هم خونسردم، چون کارم به درستی انجام شده، این مورد واضح و مبرهن هست.
شما هستید که الان دارید با هتزنر برای Back زدن حواله دارید تلاش میکنید و میخواهد این حواله به مشکل بخوره.
مسئولیت تمامی عواقب این کار از این پس به عهده شماست. چرا که من فرم Trace حواله رو روز دوشنبه با باز شدن بانک ها در دوبی قرار بدم تا معلوم بشه چه شخصی قصد داشت در حاشیه کار بکنه.
بیبن من صبرم حدی داره من فقط تیکت زدم که بدونم طبق کدوم رفرنس آی دی کسر شده.
بهتر دیگه تا زمانی که من اعلام میکنم پست ندین چون ممکنه دوستان فکر بد کنن.
من خودم پیگیرش هستم و اگر از شما بود در تایپیکت پرداخت رو تایید میکنم و از خجالت شما درمیام.
لطفا پست ندین اینجا به حد کافی شلوغ هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
بیبن من صبرم حدی داره من فقط تیکت زدم که بدونم طبق کدوم رفرنس آی دی کسر شده.
بهتر دیگه تا زمانی که من اعلام میکنم پست ندین چون ممکنه دوستان فکر بد کنن.
من خودم پیگیرش هستم و اگر از شما بود در تایپیکت پرداخت رو تایید میکنم و از خجالت شما درمیام.
لطفا پست ندین اینجا به حد کافی شلوغ هست
من اجازه نمیدم افرادی همچون شما با اعتبارم بازی کنید.
بنده همین الان با خانم Anja صحبت کردم، عذر خواهی کردم به خاطر تمامی ایمیل ها، و تیکت ها و تماس ها. ایشون اکسپت کردند که حواله بانکی به دستشون رسیده.
فکر بد؟ شما خواستید با اعتبارم بازی کنید چیزی که من اجازه به شخصی نمیدم در این مورد و در این مورد همون طور که عرض کردم دوشنبه بعد از مدارک کافی تصمیم گیری خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
من اجازه نمیدم افرادی همچون شما با اعتبارم بازی کنید.
بنده همین الان با خانم Anja صحبت کردم، عذر خواهی کردم به خاطر تمامی ایمیل ها، و تیکت ها و تماس ها. ایشون اکسپت کردند که حواله بانکی به دستشون رسیده.
فکر بد؟ شما خواستید با اعتبارم بازی کنید چیزی که من اجازه به شخصی نمیدم در این مورد و در این مورد همون طور که عرض کردم دوشنبه بعد از مدارک کافی تصمیم گیری خواهم کرد.
شما میتونید صبرو تعریف کنید؟
بحث اعتبار یعنی من اعتبار نداشتم و ندارم؟
ادامه ندین تا به من اطلاعات یدن بعد در موردش صحبت میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
شما میتونید صبرو تعریف کنید؟
بحث اعتبار یعنی من اعتبار نداشتم و ندارم؟
ادامه ندین تا به من اطلاعات یدن بعد در موردش صحبت میکنیم
صبر اون چیزی هست که شما ندارید، روز دوشنبه به هنگام حواله به شما عرض شد که حواله تا یک هفته کاری به دست هتزنر خواهد رسید، قبض هم به شما تقدیم نمیشه، اما
1:شما یک هفته کاری صبر نکردید،
2:اصرار به دریافت قبض داشتید،
3:وقتی اون رو گرفتید باز هم منکر تمامی قضایا شدید.
-
دوستان اعتبار ازکارت مستر کسر شده باید هزینه تکمیل بشه کسی هست کمک کنه؟عرفان هزینه ex 10 فلکسی و آیپی رو بده به این ماه عزیز قرض کردم براش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
صبر اون چیزی هست که شما ندارید، روز دوشنبه به هنگام حواله به شما عرض شد که حواله تا یک هفته کاری به دست هتزنر خواهد رسید، قبض هم به شما تقدیم نمیشه، اما
1:شما یک هفته کاری صبر نکردید،
2:اصرار به دریافت قبض داشتید،
3:وقتی اون رو گرفتید باز هم منکر تمامی قضایا شدید.
من فارسی تایپ میکنم!
دوشنبه مدارک رو میدم
چون امروز با دیتاسنتر زیاد درگیر شدیم نمیشد شفاف کرد موضوع رو
با پی سی آن بشم گفتمان میکنیم
در حاضر درخواست سکوت دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
من فارسی تایپ میکنم!
دوشنبه مدارک رو میدم
چون امروز با دیتاسنتر زیاد درگیر شدیم نمیشد شفاف کرد موضوع رو
با پی سی آن بشم گفتمان میکنیم
در حاضر درخواست سکوت دارم
خودتون هم میدونید هیچ مدرکی بابت این کارتون ندارید. چون بنده از بخش Billing هتزنر استعلام کرده و مدرک معتبری بابت این کار دارم.
من مدارکم رو به مدیران ارسال کردم.
جدا از همه اینها دوستانی که در این حواله قدرالسهم شدند همه فاکتور هاشون پرداخت شده.
دوستانی که از باز شدن سرور های آقای موسوی توسط حواله ای که بنده انجام دادم شک یا شبهه ای دارند میتونند شماره فاکتور ایشان که در اون قبض پابلیک شده رو با استعلام تلفنی از هتزنر شکشون رو برطرف کنند.
-
M
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
خودتون هم میدونید هیچ مدرکی بابت این کارتون ندارید. چون بنده از بخش billing هتزنر استعلام کرده و مدرک معتبری بابت این کار دارم.
من مدارکم رو به مدیران ارسال کردم.
جدا از همه اینها دوستانی که در این حواله قدرالسهم شدند همه فاکتور هاشون پرداخت شده.
دوستانی که از باز شدن سرور های آقای موسوی توسط حواله ای که بنده انجام دادم شک یا شبهه ای دارند میتونند شماره فاکتور ایشان که در اون قبض پابلیک شده رو با استعلام تلفنی از هتزنر شکشون رو برطرف کنند.
گیرم که حواله باشه گفتم دوشنبه
الان از مستر هم کسر شده دوشنبه روشن میشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
M
گیرم که حواله باشه گفتم دوشنبه
الان از مستر هم کسر شده دوشنبه روشن میشن
گیرم خیر، 100%، چون همونطور که عرض کردم من مدرک کافی برای اثبات ادعام دارم. که به مدیران هم ارائه کردم که فرمودند تا شب رسیدگی میشه.
اینکه از مستر هم کم شده به بنده هیچ مربوط نیست، چون بنده به تعهداتم عمل کردم، بگید یا ریفاند کنند یا براتون دیپوزیت بزنند، جواب سوال بسیار ساده هست.
-
واقعا دیگه این موضوع جای این همه جنجال نداره
باید از nasa_de متشکر بود که در این دو روز پیگیر بود و همچنین آقای موسوی
و از این همه همکار فهیم که به جای جنجال سعی کردند تا مشکل را حل کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
واقعا دیگه این موضوع جای این همه جنجال نداره
باید از
nasa_de متشکر بود که در این دو روز پیگیر بود و همچنین آقای موسوی
و از این همه همکار فهیم که به جای جنجال سعی کردند تا مشکل را حل کنند
با سلام،
جناب نمایش مشخصات: redhat10 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران واقعا بنده قصد جنجال ندارم، من از این ناراحتم که چرا باید در مورد کاری که به درستی انجام دادم مورد ناسزا و فحش و افترا قرار بگیرم در این چند روز، آیا اگر شما جای بنده بودید ناراحت نمی شدید. ایشون حالا میان میگن Invoice از طریق مستر کارت پرداخت شده، امری که خود من استعلام کردم و از بخش Billing هتزنر استعلام کردم این موضوع رو که از طریق حواله پرداخت شده.
ایشون به شدت دارند با اعتبار بنده بازی می کنند و این چیزی نیست که هر شخصی بتونه از کنارش رد بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام،
جناب
نمایش مشخصات: redhat10 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران واقعا بنده قصد جنجال ندارم، من از این ناراحتم که چرا باید در مورد کاری که به درستی انجام دادم مورد ناسزا و فحش و افترا قرار بگیرم در این چند روز، آیا اگر شما جای بنده بودید ناراحت نمی شدید. ایشون حالا میان میگن Invoice از طریق مستر کارت پرداخت شده، امری که خود مناستعلام کردم و از بخش Billing هتزنر
استعلام کردم این موضوع رو که از طریق حواله پرداخت شده.
ایشون به شدت دارند با اعتبار بنده بازی می کنند و این چیزی نیست که هر شخصی بتونه از کنارش رد بشه.
من به شماتماس میگیرم من با شما دعوا ندارم در دعوا هم حلوا پخش نمیکنن
هرچی بود صبح تموم شد بهتر چیزی نباشه دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
من به شماتماس میگیرم من با شما دعوا ندارم در دعوا هم حلوا پخش نمیکنن
هرچی بود صبح تموم شد بهتر چیزی نباشه دیگه
من دفاع از اعتبارم رو به حساب دعوا نمیگذارم چون این در شان بنده نیست.
اما بسیار دلخورم که چرا مسئولیت کار خودتون رو به عهده بنده می اندازید.
من در مورد این کار فردا تصمیم میگیرم.
-
آقای موسوی منتظر تماس شما هستم
(محمدی)
لطفا زودتر
ممنون
-
آقای موسوی بنده میدونم که شما انسان شریفی هستین ولی خدایی یک لحظه به این فکر کنید که اشتباه از شما باشه و بی جهت به آقای بیگی تهمت زده باشید. در این روز عزیز که پرونده همه ماها امضا میشه به دور از انسانیت هست که بخوایم با آبروی هم بازی کنیم.
در اون حواله ای که آقای بیگی ارسال کردن بنده هم سهیم بودم و مبلغ فاکتور بنده 741 یورو بوده و امروز صبح در پنل بنده pay شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
آقای موسوی بنده میدونم که شما انسان شریفی هستین ولی خدایی یک لحظه به این فکر کنید که اشتباه از شما باشه و بی جهت به آقای بیگی تهمت زده باشید. در این روز عزیز که پرونده همه ماها امضا میشه به دور از انسانیت هست که بخوایم با آبروی هم بازی کنیم.
در اون حواله ای که آقای بیگی ارسال کردن بنده هم سهیم بودم و مبلغ فاکتور بنده 741 یورو بوده و امروز صبح در پنل بنده pay شد.
پس چرا سرویس شما بسته نشده ؟
اقایان یه جای کار بدجوری می لنگه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
فکر میکنم آقای موسوی یه خطای محاسباتی در پرداخت فاکتورهاشون انجام دادن و مقداری فاکتور رو دیر پرداخت کردن و به همین دلیل دیتاسنتر سرورها رو lock کرد.
این موضوع ممکن هست برای هر شخصی پیش بیاد و از شانس بد ایشون همه موارد دست به دست هم دادن.
-
آقای موسوی نهایت تا فردا یا به من بگید کی زنگ بزنم یا تماس بگیرید
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
متاسفانه ایشون امروز دیتاسنتر هتزنر رو به ستوه آوردند، اصرار دارند که حواله ای رو که زدیم از طرف دیتاسنتر، Refund بشه، و دارند مشکل ایجاد می کنند. سعی دارند اینطور القا بکنند که سرور های ایشون از راه دیگری پرداخت شده و دارند هزینه جمع می کنند تا بعد از اینکه موفق شدند حواله رو با جنجال Refund کنند هزینه رو از طریق Credit Card به هتزنر پرداخت بکنند، قبض رو هم برای این کار میخواستند تا بگن حواله از خودشون بوده و ایشون بودند که حواله رو زدند، اما از آنجایی که مواردی در قبض رو سانسور کرده بودیم نتونستند ثابت بکنند که حواله از طرف ایشون بوده، من در تماسی که با بخش Billing هتزنر داشتم این موارد رو شنیدم و واقعا تاسف خوردم که چرا باید کاری کرد که حقوق سایر ایرانی ها و اعتبارشون رو در تجارت بین المللی خدشه دار کرد.
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.
-
اگر صحبت های شما حقیقت داشته باشه (قصد جسارت ندارم ؛ به طور کلی می گم) اقای موسوری دارند کار رو خراب تر می کنند.
حالا که قضیه به هر حال تموم شده ، این قدر کش دادن نداره. بالاخره من می دونم دیتاسنتر ها تا یه جایی صبر دارند و در نهایت به کاربر پردردسر سرویس نمی دند و عذرش رو می خواند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
متاسفانه ایشون امروز دیتاسنتر هتزنر رو به ستوه آوردند، اصرار دارند که حواله ای رو که زدیم از طرف دیتاسنتر، Refund بشه، و دارند مشکل ایجاد می کنند. سعی دارند اینطور القا بکنند که سرور های ایشون از راه دیگری پرداخت شده و دارند هزینه جمع می کنند تا بعد از اینکه موفق شدند حواله رو با جنجال Refund کنند هزینه رو از طریق Credit Card به هتزنر پرداخت بکنند، قبض رو هم برای این کار میخواستند تا بگن حواله از خودشون بوده و ایشون بودند که حواله رو زدند، اما از آنجایی که مواردی در قبض رو سانسور کرده بودیم نتونستند ثابت بکنند که حواله از طرف ایشون بوده، من در تماسی که با بخش Billing هتزنر داشتم این موارد رو شنیدم و واقعا تاسف خوردم که چرا باید کاری کرد که حقوق سایر ایرانی ها و اعتبارشون رو در تجارت بین المللی خدشه دار کرد.
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.
ببخشید ولی این موضوع به من مربوط نیست! واسه من جای سوال هست که چرا ایشون میخوان حواله ریفاند بخوره و از کردیت پرداخت بکنند؟
هر جور دارم حساب میکنم این کار ضرر مالی به خودشون و باقی افرادی که سهمی در آن حواله داشتند هست و همینطور بازگشت حواله برای خود آقای بیگی نیز دردسر ساز هست! و هیچ نفعی حتی برای آقای موسوی هم نخواهد داشت :-؟؟
مگر اینکه برنامه ی دیگه ای در کار باشه! تا اینجا به نظر من با تمام احترامی که به آقای موسوی قائل هستم و با آقای بیگی هم حتی یکبار هم باهم ارتباطی نداشتیم ولی حق رو تا به اینجای قضیه به آقای بیگی میدم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
اگر صحبت های شما حقیقت داشته باشه (قصد جسارت ندارم ؛ به طور کلی می گم) اقای موسوری دارند کار رو خراب تر می کنند.
حالا که قضیه به هر حال تموم شده ، این قدر کش دادن نداره. بالاخره من می دونم دیتاسنتر ها تا یه جایی صبر دارند و در نهایت به کاربر پردردسر سرویس نمی دند و عذرش رو می خواند.
جناب pardishosting اطلاع ندارم تا به حال افتخار داشتم پرداخت شما رو انجام بدم یا خیر، اما دوستانی که بنده رو می شناسند به خصوص آن دسته که همشهری هستند و به شرکت هم تشریف آودند اطلاع دارند، بنده عرایضم رو بدون سند و مدرک نمی گم، عرضم هم دو تا نمیشه، چون لازمه کار صرافی این هست. اما برای عرایضم سند دارم از دیتا سنتر که ایشون با این قبض خیلی براشون دردسر ایجاد کرده، اونها تایید کردند که این Invoice از طریق حواله پرداخت شده، منتها بنده چوب این رو خوردم که حق رو به مشتری های قدر السهم در حواله می دادم که اجازه ندم اسیبی بهشون برسه چون ممکن بود سرور های اونها هم Down بشه.
همانطور که مشاهده می کنید هیچ یک از دوستان بنده که در این حواله شراکت داشتند همچنین بنده به مشکل نخورده بودند.
دیشب تا ساعت 1:00 بامداد تماس دوستانی رو جواب می دادم که مشتری ایشون بودند حتی همانهایی که افترا به بنده گفتند.
در پایان این رو عرض کنم که این حق بنده نبود.
-
من توی این قضیه نه سرور خریده بودم و نه تا حالا با اقای بیگی معامله کردم
اما یک سری قوانین را بدونید بد نیست
المان ایران نیست که اگر 4میلیون پول توی حساب بود بگیم الان کارت به کارت میکنیم کشور های اروپایی چون المان همه حساب ها چک میشه و برای پرداخت مدارکی میخواد
حواله 100% از طریق این اقا انجام شده و از مستر کارت 100% امکان ندارد به چند دلیل که اقای موسوی شاید ندونن اما احتمالا دوستانی که مستقیم از هتزنر یا جای دیگر خریده باشن میدونند و 100% بیشتر شما دوستان این موضوع را میدونید
کارت های اعتباری دو حالت دارند
1-کریدیت کارت: که شما هر قدر خرید کنید اندازه اعتبارتون در بانک اخر ماه پرداخت میکنید
2-دبیت کارت : که به اندازه شارژ کارتتون میتونید خرید کنید
اما هتزنر برای اینکه از مستر کارت یا ویزا پرداخت کنه باید اون مستر کارت یا ویزا به نام خود شخص باشه + عکس مستر کارت را هم میخوان و مدارک دیگری
و این موضوع که من صبح به هتزنر بگم از این حساب پرداخت میکنم این مشخصات اونها هم کم کنند امکان ندارد چون باید خیلی مدارک ارسال کرد
بنده حقیر فقط یک سرور خریدم از هتزنر و با مستر کارت پرداخت کردم و همه مراحل که گفتم انجام شده
اقای موسوی یک پیشنهاد برادرانه به شما به عنوان بردار کوچک تر : کمی اطلاعات پیدا کن بعد صحبت کن من خودم پیام خصوصی به شما دادم گفتم از طریق مستر میشه اما شرایط را نپرسیدی
و موضوع دیگر شما که نه شرکت ثبت شده دارید و نه هیچ گونه شخصیت حقوقی بهتر هست داخل محیط مجازی زیاد فروش نکنید چون طبق قوانین باید حداقل یک شرکت ثبت کننده توی این موضوع داشته باشید
و جوابگو باشید نه اینکه تا مشکل پیش میاد گوشی را خاموش کنید
باز هم از همه دوستان معذرت میخوام که دخالت بیجا کردم و من از همه شکا نوب تر و کوچک ترم اما از پست اول تا الان را پیگیر بودم و میخوندم
با تشکر فراوان
-
دوستان بنده امروز طی تماسی که با دیتا سنتر هتزنر داشتم اعلام کردند که هزینه حواله خورده و حواله تائید شده ! و به هیچ عنوان مستر کارتی تایید نشده بوده از طرف دیتا سنتر که از حساب اون مستر کارت پول کم بشه. به هرخال. دوستان شماره فاکتور هست می تونم بدم بهتون شماره های هتزنر هم هست. می تونید تماس بگیرید و واقعیت امر رو جویا بشید. یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده در تماسی که داشتم با دیتاسنتر، مدارک این ادعا رو دارم که پرداخت از طریق حواله بوده. و روز دوشنبه با بازگشایی بانک ها هم
مدرک بانکی این ادعا رو پابلیک خواهم کرد.
ببین آدم محترم الکی جو سازی نکن صبح فقط دوست آقای خسرو مستر اد کرده بود و تیکت کرد که از مستر کم کردن وهیچ ستوهی نیست اگر سوتهی بوده شما باعث شدین
من کی درمورد ریفاند صبت کردم آدم حسابی،اگر فاکتور شما رسیده باشه باید من بستان کار بشم اما نشدم
دوشنبه این مورد رو از طریق اقای خسروی پیگیر میشم چوم تجربش از شما بیشتره
تا ایمجا موضوع روشنه پس تا دوشمبه صبر کنید وقهرمان بازی در نیارین
وقتی اجماع کردیم با دوستان کجا بودین!
من کلا نمیخوام زیراب بزنم اما با دوست آقای خسروی میتونم کارهای زیادی کنم اما به این موارد کاری ندارم
لپ مطلب که دوشنبه هم شما پیگیر بستان کار شدن من بشو چون تیکتی که در ایمیل من هست دالبر این هست که از مستر کسر شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
ببین آدم محترم الکی جو سازی نکن صبح فقط دوست آقای خسرو مستر اد کرده بود و تیکت کرد که از مستر کم کردن وهیچ ستوهی نیست اگر سوتهی بوده شما باعث شدین
من کی درمورد ریفاند صبت کردم آدم حسابی،اگر فاکتور شما رسیده باشه باید من بستان کار بشم اما نشدم
دوشنبه این مورد رو از طریق اقای خسروی پیگیر میشم چوم تجربش از شما بیشتره
تا ایمجا موضوع روشنه پس تا دوشمبه صبر کنید وقهرمان بازی در نیارین
وقتی اجماع کردیم با دوستان کجا بودین!
من کلا نمیخوام زیراب بزنم اما با دوست آقای خسروی میتونم کارهای زیادی کنم اما به این موارد کاری ندارم
لپ مطلب که دوشنبه هم شما پیگیر بستان کار شدن من بشو چون تیکتی که در ایمیل من هست دالبر این هست که از مستر کسر شده
تمامی موارد که عرض شده با مدرک هست، اینکه پرداخت دیگری داشتید به بنده هیچ ارتباطی نداره، چون بنده کارم رو به نحو احسن انجام دادم و ریفاندی هم در کار نخواهد بود.
این مورد رو از روز Down بودن سرور های شما عرض کردم و در موردش از این به بعد به پست اشاره خواهم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
دوستان بنده امروز طی تماسی که با دیتا سنتر هتزنر داشتم اعلام کردند که هزینه حواله خورده و حواله تائید شده ! و به هیچ عنوان مستر کارتی تایید نشده بوده از طرف دیتا سنتر که از حساب اون مستر کارت پول کم بشه. به هرخال. دوستان شماره فاکتور هست می تونم بدم بهتون شماره های هتزنر هم هست. می تونید تماس بگیرید و واقعیت امر رو جویا بشید. یا علی
عجب دیتاسنتری این هتزنر
کلن هر کی بیاد راجع به حواله سوال کنه جوابشو میده
یادم باشه منم یک تماسی برقرار کنم!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
تمامی موارد که عرض شده با مدرک هست، اینکه پرداخت دیگری داشتید به بنده هیچ ارتباطی نداره، چون بنده کارم رو به نحو احسن انجام دادم و ریفاندی هم در کار نخواهد بود.
این مورد رو از روز Down بودن سرور های شما عرض کردم و در موردش از این به بعد به پست اشاره خواهم کرد.
جناب بیگی مشکل این دوستمون برطرف شده و شفاف سازی که برای بعضی ها باید انجام میشد شده
توصیه می کنم خودتون رو درگیر نکنید ، شما اشکالی در کارتون نبوده که بخواهید خودتون رو ناراحت کنید
قضیه همچین پیچیده هم نبوده ، اشکالی بوده که به نظر بنده بهتر هست این دوستمون بپذیره که حالا به هر دلیلی پیش اومده ، به هرحال فضای مجازی این اتفاقات رو در بر داره و چاره کار فقط و فقط تجربه هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
جناب بیگی مشکل این دوستمون برطرف شده و شفاف سازی که برای بعضی ها باید انجام میشد شده
توصیه می کنم خودتون رو درگیر نکنید ، شما اشکالی در کارتون نبوده که بخواهید خودتون رو ناراحت کنید
قضیه همچین پیچیده هم نبوده ، اشکالی بوده که به نظر بنده بهتر هست این دوستمون بپذیره که حالا به هر دلیلی پیش اومده ، به هرحال فضای مجازی این اتفاقات رو در بر داره و چاره کار فقط و فقط تجربه هست
چیزی که بنده رو ناراحت میکنه بهانه جویی های مکرر ایشون هست،
اول گفتند حواله نزده شده،
دوم گفتند قبض بدید،
سوم گفتند قبض نا خوانا هست،
چهارم هم که الان میگن من یک مستر کارت از شخصی گرفتم و Add کردم و Invoice از اون دبیت شده، با اینکه به محض Unlock شدن سرور ها ایمیلی از هتزنر به بنده ارسال شد که بنده هم همون موقع با مدرک پست زدم در تاپیک.