-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store
حاجی نمیخوایی سایت مارو اوکی کنی ؟؟؟؟
-
دوستان کسی از ایشون خبر نداره ؟ اول تابستون پول دادیم برا ایجاد یکسری تغییرات روی اسکریپت هنوز که هنوزه انجام ندادن درخواست بازگشت وجهم دادم مبلغو برگشت نمیزنن این دیگه چجورشه خدایی
-
پشتیبانی شدیدا ضعیف هست متاسفانه! پیشنهاد بنده استفاده از اسکریپت میکر هست!
اگر گسی اسکریپت انگلیسی خوب داره ممنون میشم لطف کنه و معرفی کنه
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooryadevil
حاجی نمیخوایی سایت مارو اوکی کنی ؟؟؟؟
ارسال شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
دوستان کسی از ایشون خبر نداره ؟ اول تابستون پول دادیم برا ایجاد یکسری تغییرات روی اسکریپت هنوز که هنوزه انجام ندادن درخواست بازگشت وجهم دادم مبلغو برگشت نمیزنن این دیگه چجورشه خدایی
دوست عزیز تغییرات تون در چه موضوعی بوده که انجام نشده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
پشتیبانی شدیدا ضعیف هست متاسفانه! پیشنهاد بنده استفاده از اسکریپت میکر هست!
اگر گسی اسکریپت انگلیسی خوب داره ممنون میشم لطف کنه و معرفی کنه
باتشکر
چ جوری باید برا شما پشتیبانی بشه که نشده؟
پیشنهاد شخصی خودتونم برای استفاده شخصی خودتون بگذارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز تغییرات تون در چه موضوعی بوده که انجام نشده
فکر کنم تا الان 10 باری بهتون گفتم که چیا میخوام توی یاهو تلگرام اما آخرشم انجام ندادید خدایی این رسمش نیست ما که وقتمونو از سر راه نیاوردیم 4 ماهه هزینشو پرداخت کردم نکنید خدایی این کارارو اگه همون موقع میگفتید انجام نمیدم خیلی بهتر بود تا این همه منو منتظر بزارید توی این زمان قالب اختصاصی هم اگه بود آماده میشد.
-
بنده هم ورژن اول و دوم رو از ایشون خریداری کردم البته ورژن دوم رو با ضمانت اینکه ایمیل نسخه دوم کار میکنه خریداری کردم ولی بعد از مدت بسیار طولانی و پیگیری بنده ایشون از جواب دادن به بنده دست کشید و هیچ مبلغی رو هم به بنده مرجوع نکرد این مساله برای مدت ها قبل هست و حالا که دیدم از اعتماد خیلی ها ایشون سو استفاده میکنن خواستم بگم که از ادامه این روند جلوگیری بشه.
-
باسلام
من هم صحبت های دوستان رو تاییدمیکنم پشتیبانی اسکریپت واقعا ضعیفه و پشتیبانی نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrzadism
بنده هم ورژن اول و دوم رو از ایشون خریداری کردم البته ورژن دوم رو با ضمانت اینکه ایمیل نسخه دوم کار میکنه خریداری کردم ولی بعد از مدت بسیار طولانی و پیگیری بنده ایشون از جواب دادن به بنده دست کشید و هیچ مبلغی رو هم به بنده مرجوع نکرد این مساله برای مدت ها قبل هست و حالا که دیدم از اعتماد خیلی ها ایشون سو استفاده میکنن خواستم بگم که از ادامه این روند جلوگیری بشه.
دوست عزیز اینجا برای رفع مشکلاته اسکریپته
من 10 بار بهتون گفتم هسات عوض کنید مشکل هاست دارید اصلا گوش ندادین . مشکل ایمیل تون با خودتون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood.ariaee
باسلام
من هم صحبت های دوستان رو تاییدمیکنم پشتیبانی اسکریپت واقعا ضعیفه و پشتیبانی نداره.
مشکل شما تو پشتیبانی چی بوده دوست عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
فکر کنم تا الان 10 باری بهتون گفتم که چیا میخوام توی یاهو تلگرام اما آخرشم انجام ندادید خدایی این رسمش نیست ما که وقتمونو از سر راه نیاوردیم 4 ماهه هزینشو پرداخت کردم نکنید خدایی این کارارو اگه همون موقع میگفتید انجام نمیدم خیلی بهتر بود تا این همه منو منتظر بزارید توی این زمان قالب اختصاصی هم اگه بود آماده میشد.
داداش عزیز ما تم جدید تحویل دادیم که با صلیقه شما نخورد گفتین تم قبلی بهتره . واقعا هم نمیدونم بابت ی تغییرات چقدر دادین که ب خاظرش اینقدر ناراضی هستید
اگه مشکل مبلغه برام پ خ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
داداش عزیز ما تم جدید تحویل دادیم که با صلیقه شما نخورد گفتین تم قبلی بهتره . واقعا هم نمیدونم بابت ی تغییرات چقدر دادین که ب خاظرش اینقدر ناراضی هستید
اگه مشکل مبلغه برام پ خ کنید
منو اشتباه گرفتید با کس دیگه من همون ورژن 3 رو قرار بود برام با یک سری تغییرات توی امکانات آماده کنید شما حتی تو این چند ماه 1 بارم نیومدی چک کنی توی هاست چه برسه اینکه بخوای انجام بدی هزار بارم تماس گرفتم تو تلگرام پیام دادم پیامو خوندی اما جواب ندادی خدا شاهده اگه از همون اول میگفتید انجام نمیدم خیلی بهتر بود تا اینکه این همه منو منتظر بزارید من تغییر اسکریپت سایتم به خاطر شما 4 ماه به تاخیر افتاد در صورتی که کار 3 روزم نبود به هر حال من الان آدرس سایتو پ خ میکنم متوجه بشید دقیقا چیو میگم ، دلیل ناراحتیم هم از شما بیشتر به خاطر زمانی هست که گذشته خیلی زور داره یه کار ساده این همه مدت طول بکشه.
درخواست برگشت وجه هم دارم شماره حساب هم دادم قبلا اما باز پ خ میکنم.
واقعا تمایلی نداشتم که تو انجمن باهاتون در ارتباط باشم چون اگر میخواستم همون ماه اول میتونستم بیام اینجا اطلاع رسانی کنم اما چاره ای نزاشتید برام جوابمو تو یاهو و تلگرام ندادید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
منو اشتباه گرفتید با کس دیگه من همون ورژن 3 رو قرار بود برام با یک سری تغییرات توی امکانات آماده کنید شما حتی تو این چند ماه 1 بارم نیومدی چک کنی توی هاست چه برسه اینکه بخوای انجام بدی هزار بارم تماس گرفتم تو تلگرام پیام دادم پیامو خوندی اما جواب ندادی خدا شاهده اگه از همون اول میگفتید انجام نمیدم خیلی بهتر بود تا اینکه این همه منو منتظر بزارید من تغییر اسکریپت سایتم به خاطر شما 4 ماه به تاخیر افتاد در صورتی که کار 3 روزم نبود به هر حال من الان آدرس سایتو پ خ میکنم متوجه بشید دقیقا چیو میگم ، دلیل ناراحتیم هم از شما بیشتر به خاطر زمانی هست که گذشته خیلی زور داره یه کار ساده این همه مدت طول بکشه.
درخواست برگشت وجه هم دارم شماره حساب هم دادم قبلا اما باز پ خ میکنم.
واقعا تمایلی نداشتم که تو انجمن باهاتون در ارتباط باشم چون اگر میخواستم همون ماه اول میتونستم بیام اینجا اطلاع رسانی کنم اما چاره ای نزاشتید برام جوابمو تو یاهو و تلگرام ندادید
دوست عزیز بنده عذر خواهی میکنم بابت تاخیر
من در جریان این موضوع نبودم رسیدگی میکنم
بازم شرمنده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز بنده عذر خواهی میکنم بابت تاخیر
من در جریان این موضوع نبودم رسیدگی میکنم
بازم شرمنده
با سلام
عزیز الان که در جریان هستید چرا بعد از 3 روز هنوز هیچ خبری نشده !
-
[QUOTE=tphp.ir;1422380]دوست عزیز اینجا برای رفع مشکلاته اسکریپته
من 10 بار بهتون گفتم هسات عوض کنید مشکل هاست دارید اصلا گوش ندادین . مشکل ایمیل تون با خودتون
من ورژن اول رو خریدم ایمیلش کار نکرد بعد از مدت ها شما گفتی هاست عوض کن، هاست عوض کردم کار نکرد گفتی باید نسخه دوم رو بگیری مشکل حل میشه گفتی با تضمین اینکه کار میکنه خرید کن نسخه دوم رو
هر هفته بعد از ۱۰ بار پیغام اینور اونور یک کلمه جواب میدادی آخرش هم که دیگه کلا جواب ندادی
الان هم من میخوام مشکلم حل بشه نه چیز دیگه، هاست معتبری معرفی کنید که کاملا با اسکریپت شما سازگاره
-
سلام دوست عزیز: نحوه ی خرید و قیمت اسکریپت رو برام بفرستید...
-
سلام
ببشخید سایت فروشنده برام باز نمیشه از چه طریق میشه خرید کرد این اسکریپت رو ؟
-
سلام ببخشید می خواستم ورژن 3 این اسکریپت و بخرم باید چکار کنم
-
سلام و خسته نباشید ، آقا ما این ورژن 2 یا 3 رو از کجا بخریم ؟ پشتیبانی این اسکریپت کجاست ؟ ماژول های sms و بانک ملت داره ؟
- - - Updated - - -
09144629018 بابازاده ، مسئول فروش یا پشتیبانی لطفا پیام بدن تماس بگیرم
-
از پست هایی که این همه آدم گذاشتن به نظر میرسه این اسکریپت اصلا پشتیبانی خوبی نداره و نمیشه بهش اعتماد کرد
از خودم نمیگم، بیشتر از 10 نفر را میشناسم که با ایشون مشکل دارن و هر روز داره وقتشون تلف میشه
از مسئولان انجمن میخوام به این موضوع رسیدگی کنند چون درست نیست که پول اعضای انجمن از بین بره، چون ایشون در این انجمن تاپیک زده، خیلی ها دارن بر اساس همین موضوع اعتماد و سپس ضرر می کنند!
-
-
سایتشونم بالا نمیاد ، من به ایشون پ خ دادم همون موقع که اولین پستو دادم شماره حساب هم دادم اما مبلغو برگشت نمیزنن با این حساب مطمئنا ایشون از سفارش من اطلاع داشتن چون توی پ خ به من گفتن که ما 3 نفریم و اونی که شما باهاش صحبت کردی به ما اطلاع نداده !!!! اونم بعده 4-5 ماه جالبه به خدا !!!
جواب بندرو نمیدن توی یاهو دوستان کسی از ایشون خبر نداره ؟ از خرداد مارو الاف کردن
-
دوستان من فقط ماژول بانک ملت ، و ماژول اس ام اس لازم دارم اگه از دوستان دارن ممنون میشم کمکم کنن ، گویا پشتیبانی اصلی کلا نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cicekco
دوستان من فقط ماژول بانک ملت ، و ماژول اس ام اس لازم دارم اگه از دوستان دارن ممنون میشم کمکم کنن ، گویا پشتیبانی اصلی کلا نیست
برای چه ورژنی میخواهید شما؟
من احتمالا داشته باشم، بهتون بدم که کارتون راه بیوفته
خودشون که فقط گیرنده پول هستند و دیگه هیچ کاری نمی کنند!!
-
من فعلا ورژن 1 رو دارم و تقریبا کارمو را میندازه اگه درگاه بانک ملت و اس ام اس باشه
اون یکی ورژن ها رو اصلا کسی نیست که بشه ازش گرفت یا خرید
09144629018 ممنون میشم اگه داشتین خبر بدین
-
از وضعیت جواب دادن اینجا معلومه که چجور پشتیبانی میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
با سلام
عزیز الان که در جریان هستید چرا بعد از 3 روز هنوز هیچ خبری نشده !
سلام دوست عزیز درست گفتید حق با شما بود شماره کارتون پ خ کنید
- - - Updated - - -
[QUOTE=mehrzadism;1425124]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز اینجا برای رفع مشکلاته اسکریپته
من ورژن اول رو خریدم ایمیلش کار نکرد بعد از مدت ها شما گفتی هاست عوض کن، هاست عوض کردم کار نکرد گفتی باید نسخه دوم رو بگیری مشکل حل میشه گفتی با تضمین اینکه کار میکنه خرید کن نسخه دوم رو
هر هفته بعد از ۱۰ بار پیغام اینور اونور یک کلمه جواب میدادی آخرش هم که دیگه کلا جواب ندادی
الان هم من میخوام مشکلم حل بشه نه چیز دیگه، هاست معتبری معرفی کنید که کاملا با اسکریپت شما سازگاره
دوست عزیز من نمیتونم هاستیگ خاصی معرفی کنم
ولی هیچ مشکل ارسال ایمیل وجود نداره چون بقیه دارن ب درستی استفاده می کنند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-boy
سلام دوست عزیز: نحوه ی خرید و قیمت اسکریپت رو برام بفرستید...
سایت در حال بروزرسانی هست و ورژن جدید هم در حال انتشار هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CYCLONER
سلام
ببشخید سایت فروشنده برام باز نمیشه از چه طریق میشه خرید کرد این اسکریپت رو ؟
ب زودی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadamell
سلام ببخشید می خواستم ورژن 3 این اسکریپت و بخرم باید چکار کنم
فعلا از طریق پ خ
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cicekco
سلام و خسته نباشید ، آقا ما این ورژن 2 یا 3 رو از کجا بخریم ؟ پشتیبانی این اسکریپت کجاست ؟ ماژول های sms و بانک ملت داره ؟
- - - Updated - - -
09144629018 بابازاده ، مسئول فروش یا پشتیبانی لطفا پیام بدن تماس بگیرم
پیام ارسال شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HC-Admin
از پست هایی که این همه آدم گذاشتن به نظر میرسه این اسکریپت اصلا پشتیبانی خوبی نداره و نمیشه بهش اعتماد کرد
از خودم نمیگم، بیشتر از 10 نفر را میشناسم که با ایشون مشکل دارن و هر روز داره وقتشون تلف میشه
از مسئولان انجمن میخوام به این موضوع رسیدگی کنند چون درست نیست که پول اعضای انجمن از بین بره، چون ایشون در این انجمن تاپیک زده، خیلی ها دارن بر اساس همین موضوع اعتماد و سپس ضرر می کنند!
دوست عزیز شما همونی نیستی که ورژن دوم مارو از دیگران تهیه کردی و حق اسکریپت مارو پای مال کردی ؟ دقیقا با چه حقی اینجا پیام داده اید؟
اگه چند روز نبودم دلیل بر سو استفاده شما نمیشه . چون هر کاری کنید ورژن سوم بهتون داده نمیشه .
یادتون باشه کسی که اسکریپت پولی رایگان از دیگران میگیره کارش فرقی با ***ی از دیگران نیست
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrzadism
از وضعیت جواب دادن اینجا معلومه که چجور پشتیبانی میکنن
در خدمت تون هستم سوالی هست بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز شما همونی نیستی که ورژن دوم مارو از دیگران تهیه کردی و حق اسکریپت مارو پای مال کردی ؟ دقیقا با چه حقی اینجا پیام داده اید؟
اگه چند روز نبودم دلیل بر سو استفاده شما نمیشه . چون هر کاری کنید ورژن سوم بهتون داده نمیشه .
یادتون باشه کسی که اسکریپت پولی رایگان از دیگران میگیره کارش فرقی با ***ی از دیگران نیست
موفق باشید
خیر دوست عزیز، بنده اون شخص مد نظر شما نیستم. دیدم دوستان مشکل پیدا کردند خواستم کمکشون کنم
شما هم امروز و فردا هستید، چون بوی پول به مشامتون خورده، دوباره که از ملت پول گرفتید، میزنید به چاک و دیگه پیداتون نمیشه!!
-
اول دموی ورژن 3 + قیمت و شرایط رو برام ارسال کنید .
-
درود
برای بار چهارم از بنده شماره حساب گرفتن اما باز واریز نکردن دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم فقط جای تاسف داره
-
سلام من میخواستم این قالب را خریداری کنم (نسخه ی 3) ... باید چکاری انجام بدم ؟ از کجا بخرم ؟ آخه سایت Vooker خرابه ....
لطفا هر چه سریعتر پاسخگو باشید ...
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
درود
برای بار چهارم از بنده شماره حساب گرفتن اما باز واریز نکردن دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم فقط جای تاسف داره
دوست عزیز بنده دوبار دارم بهتون پیام میدم
شما جز مشتری های تخفیف ما بودین و ی مشکل تغییرات داشته اید که انجام نشده و الان باید 35 هزار توملن برگشت داده شه
پیام چک کنید خواستم از سایتون تون پرداخت کنم مبلغ دلخواه نداشتید مثل اینکه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fear
سلام من میخواستم این قالب را خریداری کنم (نسخه ی 3) ... باید چکاری انجام بدم ؟ از کجا بخرم ؟ آخه سایت Vooker خرابه ....
لطفا هر چه سریعتر پاسخگو باشید ...
دوست عزیز در حال اتمام کردن ورژن 4 اسکریپت هستیم ب خاطر اینکه سایت فغلا خوابیده و اسکریپت جدید vip هم انتشار داده میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadamell
بله دوست عزیز در جریان این موضوع هستم
این سایت هم دقیقا مثل کاربر HC-Admin فقط دنبال سو استفاده از برنامه نویسان و پخش کردن زحمت دیگران
ورژن 4 اسکریپت انتشار میشه و تو همین تاپیک ورژن دوم رایگان میشه
;کسانی که ورژن سوم تم جدید براشون نصب نشده
برای آپدیت پ خ بدهند
نمونه تم ورژن 3
http://dgkart.ir/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز بنده دوبار دارم بهتون پیام میدم
شما جز مشتری های تخفیف ما بودین و ی مشکل تغییرات داشته اید که انجام نشده و الان باید 35 هزار توملن برگشت داده شه
پیام چک کنید خواستم از سایتون تون پرداخت کنم مبلغ دلخواه نداشتید مثل اینکه
شما گفتید شماره کارت منم براتون ارسال کردم نگفته بودید درگاه آنلاین که من لینک بدم !
به هر حال لینک پرداخت آنلاین هم ارسال شد.
-
سلام دوستان
خواستم از تیم برنامه نویسی و پشتیبانی کارت استور تشکر کنم که 3-4 روزه هی زحمت میدادم بهشون در باره ادیت و تغییر اسکریپت به صورت دلخواه ، ممنون از زحماتشون
-
کاربر hc-admin ورژن دوم اسکریپت مارو با قیمت پایین تر میفروشن ب کاربر های دیگه
دوست عزیز عکس از پیام هات موجوده ب کاربر های دیگه
برای مدیر انجمن هم ارسال خواهد شد . کسی با این راه ب جای نرسیده تو هم نمیرسی
موفق و سربلند باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
شما گفتید شماره کارت منم براتون ارسال کردم نگفته بودید درگاه آنلاین که من لینک بدم !
به هر حال لینک پرداخت آنلاین هم ارسال شد.
ممنون دوست عزیز
در پ خ منتظر باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cicekco
سلام دوستان
خواستم از تیم برنامه نویسی و پشتیبانی کارت استور تشکر کنم که 3-4 روزه هی زحمت میدادم بهشون در باره ادیت و تغییر اسکریپت به صورت دلخواه ، ممنون از زحماتشون
تشکر از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
کاربر hc-admin ورژن دوم اسکریپت مارو با قیمت پایین تر میفروشن ب کاربر های دیگه
دوست عزیز عکس از پیام هات موجوده ب کاربر های دیگه
برای مدیر انجمن هم ارسال خواهد شد . کسی با این راه ب جای نرسیده تو هم نمیرسی
موفق و سربلند باشید
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز
در پ خ منتظر باشید
- - - Updated - - -
تشکر از شما
گرامی، فعلا کسی که داره از بقیه سوء استفاده می کنه و داره پول مردم را بالا میکشه شما هستی و نه بنده
من اگر میخواستم که همون روز اول ورژن 2 که هیچی، ورژن 3 رو رایگان به همه میدادم ولی این کار رو نکردم
حالا شما بیا و شلوغ بازی در بیار ببینم به کجا میرسی
به جای این هوچی گری ها، بیا و مثل آدم پشتیبانی بده به این همه آدمی که ازشون پول گرفتی و الان داری یابو آب میدی
منم فقط به یک نفر فقط (همون شخصی که در پست بالایی اومده به تعریف و تمجید از شما پرداخته) گفتم اگر میخوای، من خودم اسکریپت رو خریدم ولی به کارم نیومده، اگر میخوای بهت میفروشم، فکر نمیکنم کار خلافی باشه، همه جای دنیا اگر کسی اسکریپتی خرید و استفاده نکرد میره و حق استفاده ازش رو میفروشه، حالا به هر قیمتی که میخواد
اگر این کار از نظر شما خلافه، پس بهتره اطلاعات و دانشتون رو زمینه کسب و کار اینترنتی بیشتر کنید تا این همه آدم از دست شما شاکی نباشن!!
-
سلامی دوباره
آقا جان خدا وکیلی هر چه سریعتر این فروشگاه ساز رو اوکی کنید یا همون نسخه ی 3 رو به من بدید (بفروشید) برم .
بد طور کارم لنگه ...
خیلی خیلی لنگه ها ...
هر چه سریعتر پاسخگو باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HC-Admin
گرامی، فعلا کسی که داره از بقیه سوء استفاده می کنه و داره پول مردم را بالا میکشه شما هستی و نه بنده
من اگر میخواستم که همون روز اول ورژن 2 که هیچی، ورژن 3 رو رایگان به همه میدادم ولی این کار رو نکردم
حالا شما بیا و شلوغ بازی در بیار ببینم به کجا میرسی
به جای این هوچی گری ها، بیا و مثل آدم پشتیبانی بده به این همه آدمی که ازشون پول گرفتی و الان داری یابو آب میدی
منم فقط به یک نفر فقط (همون شخصی که در پست بالایی اومده به تعریف و تمجید از شما پرداخته) گفتم اگر میخوای، من خودم اسکریپت رو خریدم ولی به کارم نیومده، اگر میخوای بهت میفروشم، فکر نمیکنم کار خلافی باشه، همه جای دنیا اگر کسی اسکریپتی خرید و استفاده نکرد میره و حق استفاده ازش رو میفروشه، حالا به هر قیمتی که میخواد
اگر این کار از نظر شما خلافه، پس بهتره اطلاعات و دانشتون رو زمینه کسب و کار اینترنتی بیشتر کنید تا این همه آدم از دست شما شاکی نباشن!!
دوست عزیز بنده دلیلی نمیبینم شما در تاپیک ما اصلا نظر بدید
ما هرچقدر مشتری ناراضی داشته باشیم 100 برابر اون مشتری راضی داریم . پول این دوست مون هم بابت تخفیف اسکریپت بوده و ی تغییرات بازم دلیلی نمیبنم شما نظری بدید در این مورد
عکس از پیام ها برای ادمین ارسال میشه تکلیف شما با ادمین انجمن
ورژن دوم هم خودم رایگان میکنم تا دست افرادی مثل شما کوتاه شه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fear
سلامی دوباره
آقا جان خدا وکیلی هر چه سریعتر این فروشگاه ساز رو اوکی کنید یا همون نسخه ی 3 رو به من بدید (بفروشید) برم .
بد طور کارم لنگه ...
خیلی خیلی لنگه ها ...
هر چه سریعتر پاسخگو باشید
ارسال شد دوست عزیز براتون
پ خ چک کنید
-
با سلام پیام مشاهده شد ...
من امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم ...
شماره ای , آیدی ای چیزی به من بدید از طریق کامپیوتر یا موبایلم باهاتون در ارتباط باشم ...
ممنون از پاسخگوییتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fear
با سلام پیام مشاهده شد ...
من امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم ...
شماره ای , آیدی ای چیزی به من بدید از طریق کامپیوتر یا موبایلم باهاتون در ارتباط باشم ...
ممنون از پاسخگوییتون
پ خ شد مجدد
-
سلام چطوری باید از نسخه 2 به 3 آپ کنم
و یک چیزه دیگه اگه IBS پورت داشته باشه
مثال
ip server:9090/IBSng/admin
اینو چجوری باید تو سرور وارد کنیم که جواب بده....
ممنون
-
2 فایل پیوست
با سلام خدمت دوستان
با اجازه از استارتر
افزونه ارسال پیامک کارت استور را آماده کرده ایم
کسانی که تمایل دارند میتوانند از سامانه پیام کوتاه ما استفاده کنند
و یا جهت ارائه ماژول اختصاصی در ارتباط باشند
فایل پیوست 28892
فایل پیوست 28893