[QUOTE=tphp.ir;1422380]دوست عزیز اینجا برای رفع مشکلاته اسکریپته
من 10 بار بهتون گفتم هسات عوض کنید مشکل هاست دارید اصلا گوش ندادین . مشکل ایمیل تون با خودتون
من ورژن اول رو خریدم ایمیلش کار نکرد بعد از مدت ها شما گفتی هاست عوض کن، هاست عوض کردم کار نکرد گفتی باید نسخه دوم رو بگیری مشکل حل میشه گفتی با تضمین اینکه کار میکنه خرید کن نسخه دوم رو
هر هفته بعد از ۱۰ بار پیغام اینور اونور یک کلمه جواب میدادی آخرش هم که دیگه کلا جواب ندادی
الان هم من میخوام مشکلم حل بشه نه چیز دیگه، هاست معتبری معرفی کنید که کاملا با اسکریپت شما سازگاره
سلام دوست عزیز: نحوه ی خرید و قیمت اسکریپت رو برام بفرستید...
سلام
ببشخید سایت فروشنده برام باز نمیشه از چه طریق میشه خرید کرد این اسکریپت رو ؟
سلام ببخشید می خواستم ورژن 3 این اسکریپت و بخرم باید چکار کنم
سلام و خسته نباشید ، آقا ما این ورژن 2 یا 3 رو از کجا بخریم ؟ پشتیبانی این اسکریپت کجاست ؟ ماژول های sms و بانک ملت داره ؟
- - - Updated - - -
09144629018 بابازاده ، مسئول فروش یا پشتیبانی لطفا پیام بدن تماس بگیرم
از پست هایی که این همه آدم گذاشتن به نظر میرسه این اسکریپت اصلا پشتیبانی خوبی نداره و نمیشه بهش اعتماد کرد
از خودم نمیگم، بیشتر از 10 نفر را میشناسم که با ایشون مشکل دارن و هر روز داره وقتشون تلف میشه
از مسئولان انجمن میخوام به این موضوع رسیدگی کنند چون درست نیست که پول اعضای انجمن از بین بره، چون ایشون در این انجمن تاپیک زده، خیلی ها دارن بر اساس همین موضوع اعتماد و سپس ضرر می کنند!
مثله اینکه کسی نیست کلا
سایتشونم بالا نمیاد ، من به ایشون پ خ دادم همون موقع که اولین پستو دادم شماره حساب هم دادم اما مبلغو برگشت نمیزنن با این حساب مطمئنا ایشون از سفارش من اطلاع داشتن چون توی پ خ به من گفتن که ما 3 نفریم و اونی که شما باهاش صحبت کردی به ما اطلاع نداده !!!! اونم بعده 4-5 ماه جالبه به خدا !!!
جواب بندرو نمیدن توی یاهو دوستان کسی از ایشون خبر نداره ؟ از خرداد مارو الاف کردن
دوستان من فقط ماژول بانک ملت ، و ماژول اس ام اس لازم دارم اگه از دوستان دارن ممنون میشم کمکم کنن ، گویا پشتیبانی اصلی کلا نیست
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)