-
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
من پری روز سفارش دادم ولی به دلیل این که درگاهشون مشکل داشت دیروز عصر تونستم پرداخت کنم ولی متاسفانه وقتی من پرداخت کردم آنلاین نبودن تو یاهو و از اون زمون نیومدن
-
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ZXS
من پری روز سفارش دادم ولی به دلیل این که درگاهشون مشکل داشت دیروز عصر تونستم پرداخت کنم ولی متاسفانه وقتی من پرداخت کردم آنلاین نبودن تو یاهو و از اون زمون نیومدن
بله متاسفانه مشکل شخصی داشتم سفارشات مونده بود . حل شده تمام سفارشات
-
با این که همشهری بودن و ما بههمشهریا ارادت خاصی داریم
اصلا رضایت بخش نبود 20-30 ت ضرر زدند اخرشم موقع برگرداندن پول 25 تا تک تومنی بابت هزینه برگشت از ما کسر کردن
متاسفم واقعا خیلی نو کیسه هستید البته به نطر من
من قصد توهین ندارم موفق باشین و همیشه پیروز
+۷۹,۷۵۰ |
واریزح/ا بابت برگشت سفارش ۵۱۷ |
یوسف خلیل پورآذر |
۹۴۹۹۷۱۱۷۲ |
۰ |
۲۴۰۲ |
اداره حسابداری متمرکز |
۱۷:۱۶:۲۶ |
۱۳۹۲/۱۰/۰۳ |
29 |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAJJADSAA
با این که همشهری بودن و ما بههمشهریا ارادت خاصی داریم
اصلا رضایت بخش نبود 20-30 ت ضرر زدند اخرشم موقع برگرداندن پول 25 تا تک تومنی بابت هزینه برگشت از ما کسر کردن
متاسفم واقعا خیلی نو کیسه هستید البته به نطر من
من قصد توهین ندارم موفق باشین و همیشه پیروز
دوست عزیز 1 بار دامته دادین 1 بار گفتیم مشکلی نداره آزاد نیست. بار دوم دامنه دادین بازم گفتیم اشکالی نداره آزاد نیست بار سوم دامنه دادین 2 نصف شب فکر می کنین همه کارامونو ول می کنیم برای شما یک نفر به سرعت دامنه ثبت می کنیم. مشتری مثل شما که ببخشید درک ندارین 25 تومان کارمزد واسه این کسر گردیده و به ما هم 20 30 تومن ضرر که نمیدونیم واسه چه موضوعی هست اصلا ربطی نداره . دوست عزیز مرد بودن در این دوره زمونه خیلی سخته . فکر نکنین بعد از برگشت وجه در چنین جاهایی تاپیک زدن نشانه مردانیت شما هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
دوست عزیز 1 بار دامته دادین 1 بار گفتیم مشکلی نداره آزاد نیست. بار دوم دامنه دادین بازم گفتیم اشکالی نداره آزاد نیست بار سوم دامنه دادین 2 نصف شب فکر می کنین همه کارامونو ول می کنیم برای شما یک نفر به سرعت دامنه ثبت می کنیم. مشتری مثل شما که ببخشید درک ندارین 25 تومان کارمزد واسه این کسر گردیده و به ما هم 20 30 تومن ضرر که نمیدونیم واسه چه موضوعی هست اصلا ربطی نداره . دوست عزیز مرد بودن در این دوره زمونه خیلی سخته . فکر نکنین بعد از برگشت وجه در چنین جاهایی تاپیک زدن نشانه مردانیت شما هست
صحیح میفرمائید/ بسلامت
-
سلام
ظاهرا 10 ت کردین ؟ !
-
خریدانجام شد
منتظر تحویلم...
-
چرا پس ثبت نمیشه !!
بیشتر از 3 روز گذشته !
هزینه هم کامل واریز شده
یعنی چی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
چرا پس ثبت نمیشه !!
بیشتر از 3 روز گذشته !
هزینه هم کامل واریز شده
یعنی چی
منم همین مشکل رو دارم! سه روز گذشته!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
ظاهرا 10 ت کردین ؟ !
بله شرکت ثبت کننده مادر نرخ جدید برای سال جدید برای ریسلرها بالا برده متاسفانه دلیل اصلی این می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ACGE
منم همین مشکل رو دارم! سه روز گذشته!
دوست عزیز سفارشات معمولا در 2 3 ساعت اولیه انجام می شود و دامنه هایی که از لحاط نام - آزاد نبودن در هنگام ثبت - وارد کردن اطلاعات اشتباه و یا موارد مشابه مشکل دارند به صورت تحت اقدام گذاشته می شوند و با سفارش دهنده جهت رفع مکاتبه می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
دوست عزیز سفارشات معمولا در 2 3 ساعت اولیه انجام می شود و دامنه هایی که از لحاط نام - آزاد نبودن در هنگام ثبت - وارد کردن اطلاعات اشتباه و یا موارد مشابه مشکل دارند به صورت تحت اقدام گذاشته می شوند و با سفارش دهنده جهت رفع مکاتبه می شود
چرا اخه بهونه الکی میارید !
اطلاعات ثبت کننده دامنه مون همون اطلاعات قبلی دامنه هست که یک دامنه دیگه باهاش ثبت کردیم همونجا(پس از اون نظر مشکلی نداره)
دامنه هم چک کردم ثبت نشده بود !
کد سفارش: #635
لطفا بررسی کنید 4 روز گذشته !
و جالبیش اینجاست که اونجا زدید وضعیت اقدام شده !!!
در صورتی که هنوز دامنه قابل ثبته و ثبت نشده
-
یک هفته شده
تاریخ پرداخت 2013/12/30
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
چرا اخه بهونه الکی میارید !
اطلاعات ثبت کننده دامنه مون همون اطلاعات قبلی دامنه هست که یک دامنه دیگه باهاش ثبت کردیم همونجا(پس از اون نظر مشکلی نداره)
دامنه هم چک کردم ثبت نشده بود !
کد سفارش: #635
لطفا بررسی کنید 4 روز گذشته !
و جالبیش اینجاست که اونجا زدید وضعیت اقدام شده !!!
در صورتی که هنوز دامنه قابل ثبته و ثبت نشده
دوست عزیز کلمه ایران نباید داخل دامنه وجود داشته باشه .به شما ایمیل ارسال کردیم که یا اسم دامنه رو تغییر بدین یا شماره حساب بدین برگشت وجه بزنیم.
وضعیت تحت اقدام هم یعنی هنوز ما دامنه رو ثبت نکردیم و منتظر هستیم شما جواب میل بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
یک هفته شده
تاریخ پرداخت 2013/12/30
شماره سفارش؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
شماره سفارش؟؟؟؟
دیشب در یاهو با هم درتماس بودیم شما گفتین صبر کنید مشکل حل کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
دیشب در یاهو با هم درتماس بودیم شما گفتین صبر کنید مشکل حل کنیم
دوست عزیز خودتون میدونین دامنه شما ثبت شده و شما مشکل ثبت دامنه در cpanel دارید. نه ثبت دامنه . این مشکل هم به خاطر point ip to domain سیپنل هست که درست تنظیم نشده . مشکل شما یا باید با مدیر reseller cpanel که هاست داده بهتون حل بشه . یا باید عدد 156 رو ثبت کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
دوست عزیز خودتون میدونین دامنه شما ثبت شده و شما مشکل ثبت دامنه در cpanel دارید. نه ثبت دامنه . این مشکل هم به خاطر point ip to domain سیپنل هست که درست تنظیم نشده . مشکل شما یا باید با مدیر reseller cpanel که هاست داده بهتون حل بشه . یا باید عدد 156 رو ثبت کنیم
نه دوست عزیز این فرمایش شما اشتباه است این سایته Free Website Builder | Create a Free Website | WIX که شما دامنه ما رو در اینجا ثبت کردین فقط در شرایطی میتونید از دامنه استفاده کنید که از هاست خودشون استفاده کنید
چون دی ان اس تغییر نمیکنه حتی ای پی هم تغییر دادم اما تاثیری نداشت ظاهرا کنترل پنلش اکلی هست.
در جواب سوال دوم باید عرض کنم به پشتیبانی هاست هم تیک ارسال شد گفتن دی ان اس و ای پی دامنه به یک سرور دیگر اشاره میکنه
بنده هر چی میگم شما یک جوابی دارین
لطفا پول بنده رو برگشت بدین چون ظاهرا این جواب آخر شماست.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
نه دوست عزیز این فرمایش شما اشتباه است این سایته
Free Website Builder | Create a Free Website | WIX که شما دامنه ما رو در اینجا ثبت کردین فقط در شرایطی میتونید از دامنه استفاده کنید که از هاست خودشون استفاده کنید
چون دی ان اس تغییر نمیکنه حتی ای پی هم تغییر دادم اما تاثیری نداشت ظاهرا کنترل پنلش اکلی هست.
در جواب سوال دوم باید عرض کنم به پشتیبانی هاست هم تیک ارسال شد گفتن دی ان اس و ای پی دامنه به یک سرور دیگر اشاره میکنه
بنده هر چی میگم شما یک جوابی دارین
لطفا پول بنده رو برگشت بدین چون ظاهرا این جواب آخر شماست.
با تشکر
شما صحیح میگین شماره حسابتونو ارسال کنین انشالله همکارای دیگه مشکل شمارو بتونن حل کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
شما صحیح میگین شماره حسابتونو ارسال کنین انشالله همکارای دیگه مشکل شمارو بتونن حل کنن
دوست گرامی من دنبال کسای دیگه نیستم که برام دامنه به این روش ثبت کنن
من هیچ مشکلی با شما و فعالیت شما ندارم و عرض کردم اگر مشکل قابل حل است حاضرم صبر کنم اما ظاهرا حل شدنی نیست در این پنل جدید این مشکلات هست
اگر قرار بود دوباره دامنه به این روش ثبت کنیم دوست داشتم باز مشتری شما باشیم گرچه دیشب به ما گفتین "دیگه از ما دامین نخرین" اما من ناراحت نشدم چون میدونم مشکلات همیشه هست ودست شما نیست
شماره حساب رو در یاهو براتون میفرستم.
-
من قبلا برای یکی از دوستانم از این دوستمون دامنه خریدم و هیچ مشکلی نداشتم
به سرعت هم ثبت شد
ولی الان بعضی از دوستان خیلی سخت گیری میکنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
به سرعت هم ثبت شد
سخت گیری از نظر شما چطور معنی میشه ؟
3 روز گذشت و هنوز دامین ثبت نشده
-
در یاهو باهاشون در ارتباط باشید
سفارش مارو اون موقع در چند دقیقه ثبت کردند
الان رو خبر ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
به سرعت هم ثبت شد
شما که در جریان نیستی برای چی نظر میدی!
خوب به سلامتی پست ها تون رسید به 38
-
درست نیست در تاپیک این دوستمون جوابتون رو بدم
من نظر و تجربه خودم درباره کار با ایشون رو گفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
درست نیست در تاپیک این دوستمون جوابتون رو بدم
من نظر و تجربه خودم درباره کار با ایشون رو گفتم
ظاهرا که نظر و تجربه شما همراه با کنایه به دیگران بود
نقل قول:
خوب الان شما توضیح بده چه ربطی به سخت گیری داره این که ما یک هفته هست دامین سفارش دادیم اما نمیشه از دامین استفاده کرد؟
-
منظور من از سخت گیری به معنای گیر دادن زیاد دوستان به ایشون بوده و شخص شما رو مورد توجه قرار ندادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
منظور من از سخت گیری به معنای گیر دادن زیاد دوستان به ایشون بوده و شخص شما رو مورد توجه قرار ندادم
متوجه شدم دوست عزیز
با علی
-
دوستان عزیز ما مشکلی نداریم که . دوستانی که فکر می کنن که کلمه iran یا هر کلمه مشابه در دامنه مشکلی نداره ما دامنه رو براشون ثبت می کنیم فردا بعد از 2 3 روز دامنه برگشت خورد به پای خودشون هست. دوست عزیز سعید ... هم عرض کردم شماره حساب رو ایمیل کنین دامنه ای هم که ثبت شده به ضرر ما مشکلی نداره . انشالله جای دیگه ای دامنه رو بتونین ثبت کنین . از همه دوستان هم بابت پیگیری از طریق این پست ممنون هستیم
-
-
دامنه ی .us هم ثبت میکنید ؟
نیاز به مدرک مثل پاسپورت و ... نداره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
دامنه ی .us هم ثبت میکنید ؟
نیاز به مدرک مثل پاسپورت و ... نداره ؟
بله امکان ثبتش وجود داره ولی موقع ثبت موافقت نامه ای داره باید پر بشه که مقیم آمریکا هستین یا خیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
بله امکان ثبتش وجود داره ولی موقع ثبت موافقت نامه ای داره باید پر بشه که مقیم آمریکا هستین یا خیر
اگه با دروغ میشه که مشکل نیست :دی
واسه سایت موزیک میخوام
لطفا شرایط ارسال خرید کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
اگه با دروغ میشه که مشکل نیست :دی
واسه سایت موزیک میخوام
لطفا شرایط ارسال خرید کنید
مشکلی نداره سفارش بدین
-
آقا من دوروزه یک دامنه خریدم هیچ خبری نیست بررسی کنید
-
چرا ارسال های ما رو حذف میکنید
از طریق خود فروشنده هم اقدام کردیم
ایمیل زدیم پ.خ زدیم هر کاری بگید کردیم
الان بیشتر از یه هفته ست که دامنه ثبت نشده ! هیچ جوابی هم به ما نمیدن!!
بزارید بقیه هم بدونن چرا پست رو حذف میکنید اخه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
آقا من دوروزه یک دامنه خریدم هیچ خبری نیست بررسی کنید
دوست عزیز وب سایت پشتیبانی داره .با پشتیبانی در ارتباط باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
چرا ارسال های ما رو حذف میکنید
از طریق خود فروشنده هم اقدام کردیم
ایمیل زدیم پ.خ زدیم هر کاری بگید کردیم
الان بیشتر از یه هفته ست که دامنه ثبت نشده ! هیچ جوابی هم به ما نمیدن!!
بزارید بقیه هم بدونن چرا پست رو حذف میکنید اخه
شماره سفارش رو به پشتیبانی ارسال کنین جواب بگیرین .ما اینجا مسئول پاسخگویی نیستیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
شماره سفارش رو به پشتیبانی ارسال کنین جواب بگیرین .ما اینجا مسئول پاسخگویی نیستیم.
منظورتون از پشتیبانی چیه؟
ایمیل؟
خود سایت؟
یاهو ؟
به همه شون اعلام کردیم و جواب دادن که تا ساعت 10 ثبت میشه (یعنی سه روز پیش ساعت 10)
اونوقت الان چه کاری میتونیم بکنیم ما؟
پاسخگویی و پشتیبانیتون افتضاحه
چند بار ایمیل زدم خدا میدونه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
منظورتون از پشتیبانی چیه؟
ایمیل؟
خود سایت؟
یاهو ؟
به همه شون اعلام کردیم و جواب دادن که تا ساعت 10 ثبت میشه (یعنی سه روز پیش ساعت 10)
اونوقت الان چه کاری میتونیم بکنیم ما؟
پاسخگویی و پشتیبانیتون افتضاحه
چند بار ایمیل زدم خدا میدونه!
شماره سفارش بده دوست عزیز . می دونم همون دامنه ای رو میگین که 3 روز پیش ثبت شده