-
پاسخ : کنترل پنل ایرانی!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahriyar3
من نمیدونم شما رو چه حسابی اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!! اولا که توی 2 روز پروژه نه برنامه نویسی میشه نه میشه براش گرافیک خاصی در نظر گرفت ولی تمام مزیت این کار به اینه که پروژه شما مشخص میشه در چه وضعیتی هست ضمن اینکه میتونید براش سرمایه گذار پیدا کنید. این یکی که هست الان ایشون حتی نمیدونن پروژه چی هست نیاز هاش چی هست چجوری باید ارائه بدن پروژه رو و تحلیلی از بازار ندارن . همینجوری فقط میخوان دیمی یه کاری کرده باشن واسه همین استارت آپ ویکند بهترین گزینه برای ایشون هست اگر هم برنامه نویس و گرافیست های خوبی پیدا نکنند اونجا میتونند بیان بیرون از اون محیط دنبال تیم بگردند
به خاطر اینکه در جریان کامل برگزاری دوره های پیشش بودم و تعدادی از دوستان نزدیکم هم در این دوره ها شرکت کردن و طبیعتا نظرات اون ها رو هم شنیدم،
من که خودم موافق برنامه ریزی و تشکیل تیم منسجم برای انجام یه همچین پروژه ای هستم (جهت اطلاع میتونید به پست اول من در صفحه قبل مراجعه کنید) ،
منتهی در مورد اون رویداد خاص گفتم که معمولا به چه صورته و روی اون نباید حساب باز کرد ، این همه برنامه نویس و برنامه ریز کاربلد تو این کشور داریم (شاید دانشجوها بهترین گزینه باشن) ، نباید برای برنامه ریزی و تشکیل تیم برای کار به این بزرگی که آدم خودش رو معطل یه رویداد 2 روزه بکنه که معلوم نیست کی بخواد برگزار شه ، کی میخواد توش شرکت کنه و آیا اصلا فایده ای ازش حاصل میشه یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
به خاطر اینکه در جریان کامل برگزاری دوره های پیشش بودم و تعدادی از دوستان نزدیکم هم در این دوره ها شرکت کردن و طبیعتا نظرات اون ها رو هم شنیدم، من که خودم موافق برنامه ریزی و تشکیل تیم منسجم برای انجام یه همچین پروژه ای هستم (جهت اطلاع میتونید به پست اول من در صفحه قبل مراجعه کنید) ، منتهی در مورد اون رویداد خاص گفتم که معمولا به چه صورته و روی اون نباید حساب باز کرد ، این همه برنامه نویس و برنامه ریز کاربلد تو این کشور داریم (شاید دانشجوها بهترین گزینه باشن) ، نباید برای برنامه ریزی و تشکیل تیم برای کار به این بزرگی که آدم خودش رو معطل یه رویداد 2 روزه بکنه که معلوم نیست کی بخواد برگزار شه ، کی میخواد توش شرکت کنه و آیا اصلا فایده ای ازش حاصل میشه یا نه
تقریبا حرف من و شما یکی هست ولی من منظورم اول برای استارت کننده تاپیک بود ایشون یه ایده خام آورده وسط میگه بیائین شروع کنم من که خودم برنامه نویس با این شرایط حاضر نیستم همکاری کنم چون تحلیلی نداره ازش و مسیری براش ترسیم نکرده خوبی استارت آپ ویکند اینه که مجبوره بره کلی روی ایده کار کنه رقبا رو در بیاره کیا هستن چه امکاناتی دارن چه باز هائی هست چه مدت پروژه طول میکشه بعد از چه مدتی هزینه ها برمیگرده بعد از چه مدت به سود دهی میرسه ضمن اینکه میتونه روی سرمایه گذار های توی اون رویداد هم حساب کنه یه خوبی دیگه هم این هست که کپی رایت ایده برای ایشون محفوظ میمونه وقتی اونجا مطرح میشه
-
گراافیک کار حرفه ای من یکی رو سراغ دارم اگه لازم بود معرفیش میکنم
-
خیلی طرح قشنگیه ! امیدوارم اگر زمانی به نتیجه رسید به خوبی مدیریت بشه و از حالت طبیعی خارج نشه(منظورم اینه که یه موقع سواستفاده شخصی نشه...) :d
پولی هم باشه بهتره ! وقتی رایگن بدید بیرون ارزش خودشو از دست میده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
مجید آنلاین از کی تا حالا شرکت شده ؟
در کل با شما موافقم
نیاز به حداقل 50 نفر برنامه نویس perl,c++,php ,shell هست که در کل اصلا نمی ارزه
اگر این کار را 12 سال پیش شروع کرده بودیم ارزش داشت ولی حالا که سی پنل بازار را گرفته
سی پنل یک جورایی توی پروژه اش از ایالت تگزاس کمک مالی میشده یا خود دولت مستقیما(احساسم میگه)
چنین پروژه های بزرگی فقط با کمک مالی دولتی می تونه شکل بگیره
اگر از دولتمون کمک مالی بشه میشه یک کنترل پنل مانند سی پنل ساخت
فارسی کردن یک کنترل پنل دیگه هم کار بزرگی نیست
سلام.با دولت یه صحبت هایی داشتم.میگن باید طرح تا یه جا هایی برسه یعنی مثلا نسخه 3-4 ارائه بشه بعد اگه کنترل پنل خوب بود و تصمیم به ادامه ارائه نسخه جدید داشتیم کمک مالی و حتی برنامه نویسی کامل پروژه رو نیز بر عهده میگیرن.دوستان همچنان منتظر مترجم هستم تا به دوستمون کمک کنه تا کامل ترجمه بشه کنترل پنل.موفق باشید
-
سلام؛ اگر هنوز نیاز به مترجم خوب دارید به من پ.خ بزنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
سلام؛ اگر هنوز نیاز به مترجم خوب دارید به من پ.خ بزنید.
سلام.لطفا اد کنین
ali_es@ymail.com
-
ادد شدید؛
برای برنامه نویسی و حمایت تبلیغاتی هم میتونم کمک کنم... خوشحال میشم کاری انجام داده باشم، فقط کافیه پ.خ کنید :101:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.با دولت یه صحبت هایی داشتم.میگن باید طرح تا یه جا هایی برسه یعنی مثلا نسخه 3-4 ارائه بشه بعد اگه کنترل پنل خوب بود و تصمیم به ادامه ارائه نسخه جدید داشتیم کمک مالی و حتی برنامه نویسی کامل پروژه رو نیز بر عهده میگیرن.دوستان همچنان منتظر مترجم هستم تا به دوستمون کمک کنه تا کامل ترجمه بشه کنترل پنل.موفق باشید
دولت خسته نباشند!
آمریکا فیس بوک گوگل یاهو را راه انداخت از اول حمایت های محرمانه داشتند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
دولت خسته نباشند!
آمریکا فیس بوک گوگل یاهو را راه انداخت از اول حمایت های محرمانه داشتند
منم بهشون گفتم(البته گوگلو فیس بوکو اینا رو نه ولی سی پنل و دایرکت و کلوکسو رو گفتم)گفتن این کار نمیگیره.بهشون گفتم اگه تا ورژن 3 بتونیم ارائه بدیم دیگه نیازی به دولت نیست.گفتن شما دارین به ما تحمت میزنین!!!
-
تحمت؟! :71:
آقای eskelet-sokhte ؛ اینا با این کار فقط میخوام بدونن که تصمیم ، هدف و کار شما جدی هست یا نه، شما باید اینارو اگه میتونی از راه دیگه ای متوجه کنی که کار جدی هست و ادامه داره...
یه سوال، امکان اینکه بشه به جای 3 - 4 نسخه ، مثلا فقط 2 نسخه ارائه داد نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
این شخص دولت دقیقا کی هستن ؟ =))
-
-
یادتون نره ما یه 50 الی 100 سالی از بقیه عقب هستیم
صبر کنین تا اون موقع پنل ایرانی هم ساخته میشه
وقت خودتون رو در این تاپیک دارین هدر میدین
کسی توان کمک کردن به شمارو نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
یادتون نره ما یه 50 الی 100 سالی از بقیه عقب هستیم
صبر کنین تا اون موقع پنل ایرانی هم ساخته میشه
وقت خودتون رو در این تاپیک دارین هدر میدین
کسی توان کمک کردن به شمارو نداره
درسته که از همه عقب تریم ولی با یه واکنش میتونیم 20 سال خودمونو بندازیم جلو.ایران خیلی چیزی ساخته ولی مردمش متاسفانه بلد نیستن کار کنن.مثلا همین آمریکا.موقع انتخابات مردم با کامپلوتر و دستگاه های الکترونیک رای میدن ما میریم مینویسیم روی کاغذ!!!!مردم ایران دنبال اینجور چیزا نیستن.وگرنه ساخت یه دستگاه رای گیر که کاری نداره
در هر صورت.باید خودمون بریم دنبالش.ممنون از نظتون.موفق باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
درسته که از همه عقب تریم ولی با یه واکنش میتونیم 20 سال خودمونو بندازیم جلو.ایران خیلی چیزی ساخته ولی مردمش متاسفانه بلد نیستن کار کنن.مثلا همین آمریکا.موقع انتخابات مردم با کامپلوتر و دستگاه های الکترونیک رای میدن ما میریم مینویسیم روی کاغذ!!!!مردم ایران دنبال اینجور چیزا نیستن.وگرنه ساخت یه دستگاه رای گیر که کاری نداره
در هر صورت.باید خودمون بریم دنبالش.ممنون از نظتون.موفق باشید
اینطوری نمیشه که هر روز تاپیک بزنیم و بگیم
به نظر من باید یک جا جمع بشیم و با هم حرف بزنیم تا به نتیجه برسیم ;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
اینطوری نمیشه که هر روز تاپیک بزنیم و بگیم
به نظر من باید یک جا جمع بشیم و با هم حرف بزنیم تا به نتیجه برسیم ;;)
راستیش نتیجه گرفتیم که نمیشه طراحیش کرد و باید فارسی سازی کرد و الان دنبال یکیم که مترجمو راهنمایی کنه که باید کجاشو فارسی کنه همین که هیچکس حاضر به انجام اینکار نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
راستیش نتیجه گرفتیم که نمیشه طراحیش کرد و باید فارسی سازی کرد و الان دنبال یکیم که مترجمو راهنمایی کنه که باید کجاشو فارسی کنه همین که هیچکس حاضر به انجام اینکار نیست
فارسی سازی ؟
به نظر من فارسی سازی cpanel کار اشتباهی هست ما باید خودمون یه کاری بکنیم
باید یه سرمایه گذار خوب پیدا کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
فارسی سازی ؟
به نظر من فارسی سازی cpanel کار اشتباهی هست ما باید خودمون یه کاری بکنیم
باید یه سرمایه گذار خوب پیدا کنید
من کی گفتم فارسی سازی سی پنل؟یه کنترل پنل پیدا کردم که فک نکنم کسی استفاده کرده باشه.میتونم سرمایه گذار پیدا بکنم ولی خوب جواب دادنش خیلی سخته یعنی ممکنه کنترل پنل خیلی دیر بگیره و دیر پول سرمایه گذارو بتونیم پس بدیم.نمیدونم والا...!!!شما میتونین کمک بکنین؟
میخوام کمک بکنین که به مترجم بگین کدوم قسمت هارو باید فارسی بکنه یه موقع نره کدارو برداره دست کاری بکنه.مترجم دارم ولی کترجم میدونه کجاباید فارسی بشه.اگه دوستان برنامه نویس بتونن در این زمینه یعنی راهنمایی مترجم کمک بکنن ممنون میشم آمادگی خودشونو اعلام کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
من کی گفتم فارسی سازی سی پنل؟یه کنترل پنل پیدا کردم که فک نکنم کسی استفاده کرده باشه.میتونم سرمایه گذار پیدا بکنم ولی خوب جواب دادنش خیلی سخته یعنی ممکنه کنترل پنل خیلی دیر بگیره و دیر پول سرمایه گذارو بتونیم پس بدیم.نمیدونم والا...!!!شما میتونین کمک بکنین؟
میخوام کمک بکنین که به مترجم بگین کدوم قسمت هارو باید فارسی بکنه یه موقع نره کدارو برداره دست کاری بکنه.مترجم دارم ولی کترجم میدونه کجاباید فارسی بشه.اگه دوستان برنامه نویس بتونن در این زمینه یعنی راهنمایی مترجم کمک بکنن ممنون میشم آمادگی خودشونو اعلام کنن
انشالله که به نتایج خوبی برسید و میرسیم :d
موفق باشید
ارادتمند
علیرضا درودگری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
انشالله که به نتایج خوبی برسید وبرسیم :d
موفق باشید
ارادتمند
علیرضا درودگری
انشالله به نتایج خوبی میرسیم
-
هنوز در حد طرح و ایده هست یا مثل ایران سی پنل دموی عکسی چیزی قابل مشاهده و تست هست؟ مشتاقانه پیگیر این موضوع هستم به شخصه.
-
فکر نکم این کنترل پنل ساخته شود.@-)
فعلا که محروم شده.
-
سلام.دوستان عذر خواهی میکنم ک این تاپیک قدیمی رو میکشم بالا ولی باید اینکارو میکردم.دوستان پنل رو ک از یکی از پنل های خارجی استفاده کردم و گسترشش داد.تا حالا 800 هزار تومن هزینه کردم تا کامل باگ گیری کنم و موفق شدم خیلی از باگهاشو بگیرم ولی چون پولم تموم شد شروع کردم ک خودم باگ گیریش کنم و تونستم خیلی از باگ هاشو رفع کنم.الان اومدمو این تاپیکو بالا آوردم تا کمک بگیرم از دوستان در باگ گیری این پنل.توجه کنین ک هزینه ای بهتون نمیدم به جاش پنلو رو چندماهی رایگان میدم استفاده کنین.هرکی میتونه در باگ گیریش کمک کنه همین جا بگه یا آی دیمو اد کنه.موفق باشید
-
سلام
منظورتون کدوم پنل خارجی است؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msnasiri
سلام
منظورتون کدوم پنل خارجی است؟
وقتی اومد همه میفهمن!!!
-
اگر یک درصد پنل zPanel هست که باید بیخیال بشید !
قبلا هم یک تیمی zPanel گسترس داد شبیه cPanel کرد (سایبر تو این مایه ها بود)
کلا zPanel ارزش نصب کردن هم نداره , چون حتی اگر PHP شما کار نکنه , پنل بالا نمیاد....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Passport
اگر یک درصد پنل zPanel هست که باید بیخیال بشید !
قبلا هم یک تیمی zPanel گسترس داد شبیه cPanel کرد (سایبر تو این مایه ها بود)
کلا zPanel ارزش نصب کردن هم نداره , چون حتی اگر PHP شما کار نکنه , پنل بالا نمیاد....
0.5 درصد هم زد پنل نیست:x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
تو ایران برنامه نویس خوب کم نداریم
اما با هم همکاری نمیکنند!
-
هر کی دوست داره همکاری کنه درست کنه (جدی باشه حرفش فقط حرف نباشه)
چرا که نه میشه درست کرد
در مورد همکاری نمیکنن رو خودم با چشم دیدم ..( ولی برخی برنامه نویس ها با هم همکاری میکنن )
در مورد کنترل پنل هم باید بگم سه چیز مهمه : 1- امنیت 2- کارایی 3- طراحی زیبا و کاربر پسند و استفاده اسان
البته به نظر من باید به تمام اسکریپت های معروفی مثل وردپرس - جوملا - مای بی بی و.. سازگار باشه و مشکلی برای اونا ایجاد نکنه .
-
یا امام حسین!!!!
رو دستگام پاک شد...!!!
بچه ها اگه لینک مینک نرم افزار برای بازیابی اطلاعات دارین ک خوب باشه بدین همینجا بدین همینجا.
-
msnasiri جناب شما قرار بود دمو کنترل پنل بدی به ما چیشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
msnasiri جناب شما قرار بود دمو کنترل پنل بدی به ما چیشد؟
فعلا گرفتار پایان نامه هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msnasiri
فعلا گرفتار پایان نامه هستم
یاهو پیام دادم اگه میشه آن شین
دوستان هیچ کس این نرم افزار بازیبی اطلاعات نداره؟!!؟!؟!؟!!؟؟؟!3 تا امتحان کردم همشون پکیده بودن!بابا یکی کمک کنه
-
درود
بنده نظر شخصیم رو خواستم به عموم گفته باشم شاید کمی به خودتون بیاید ....
شما میخوایید برای ایرانی جماعت خوبی کنی ! چرا ؟! کی هست که تورو حمایت کنه !؟ آیا هیچ میدونی که حمایت رو دولت باید از جناب عالی بکنه برای همچین کاری؟! چرا فکر میکنی با هزینه نا چیزی میشه این کار رو کرد چرا فکر میکنی حمایت میشی چرا فکر میکنی میتونی با این کار یه کاری ربای کشورت کرده باشی؟! من اصلا دوست ندارم شما رو معیوس کنم ! زیرا بنده بسیار زیاد علاقه به این کار دارم و بسیار شدید !
بنده به شما یه چیزی رو میخوام بگم که فقط بدونید !
کشور ایران یه گوشی تولید کرده به اسم جی ال ایکس! اما به نظر شما این گوشی چه تفاوتی با گوشی چینی داره؟
بزارین یکم بیشتر توضیح بدم ! گوشی جی ال ایکس فرقش با گوشی چینی در این است که افرد متخصص و خبر ایرانی روش نشتن فکر کردن که این ایده رو بدیم و بزنیم تو کار چی شود ! شاید یه شرکتی باشه حدودا 500 یا بیشتر مهندس داشته باشه ! که فقط برای یه گوشی جی ال ایکس که کاملا کپی گرفته شده از گوشی های چینی هست در حال ساختش هستند!
بزارین در مورد گوشی های چینی بهتون بگم :......
این گوشی ها توست دانش آموزان 10 الی 14 ساله ساخته میشود و این دانش آ»وزان در این سن در این کار مشغول هستند امید وارم بحث رو گرفته باشید!
بنده هیچ علاقه ای به این ندارم که شما هارو نا امید به این کار کنم !
1: از دولت همایت نمیشید
2 : با گروه 3 یا 10 نفر نمیتونید این کار رو به انجام برسانید !
3 با کپی گرفتن مثل مثال بنده نمیتونید
4 : ............
غلط های املایی بنده رو ببخشید ! گفته های بند نا درست بود ببخشید ! و اگر استارتر بتونه جواب بنده رو منطقی بده امید وارم بتونه پیروز سر بلند بشه ! باز هم تاکید میکنم بنده به هیچ عنوان دوست ندارم با این مطلب کسی نا امید بشود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
بنده نظر شخصیم رو خواستم به عموم گفته باشم شاید کمی به خودتون بیاید ....
شما میخوایید برای ایرانی جماعت خوبی کنی ! چرا ؟! کی هست که تورو حمایت کنه !؟ آیا هیچ میدونی که حمایت رو دولت باید از جناب عالی بکنه برای همچین کاری؟! چرا فکر میکنی با هزینه نا چیزی میشه این کار رو کرد چرا فکر میکنی حمایت میشی چرا فکر میکنی میتونی با این کار یه کاری ربای کشورت کرده باشی؟! من اصلا دوست ندارم شما رو معیوس کنم ! زیرا بنده بسیار زیاد علاقه به این کار دارم و بسیار شدید !
بنده به شما یه چیزی رو میخوام بگم که فقط بدونید !
کشور ایران یه گوشی تولید کرده به اسم جی ال ایکس! اما به نظر شما این گوشی چه تفاوتی با گوشی چینی داره؟
بزارین یکم بیشتر توضیح بدم ! گوشی جی ال ایکس فرقش با گوشی چینی در این است که افرد متخصص و خبر ایرانی روش نشتن فکر کردن که این ایده رو بدیم و بزنیم تو کار چی شود ! شاید یه شرکتی باشه حدودا 500 یا بیشتر مهندس داشته باشه ! که فقط برای یه گوشی جی ال ایکس که کاملا کپی گرفته شده از گوشی های چینی هست در حال ساختش هستند!
بزارین در مورد گوشی های چینی بهتون بگم :......
این گوشی ها توست دانش آموزان 10 الی 14 ساله ساخته میشود و این دانش آ»وزان در این سن در این کار مشغول هستند امید وارم بحث رو گرفته باشید!
بنده هیچ علاقه ای به این ندارم که شما هارو نا امید به این کار کنم !
1: از دولت همایت نمیشید
2 : با گروه 3 یا 10 نفر نمیتونید این کار رو به انجام برسانید !
3 با کپی گرفتن مثل مثال بنده نمیتونید
4 : ............
غلط های املایی بنده رو ببخشید ! گفته های بند نا درست بود ببخشید ! و اگر استارتر بتونه جواب بنده رو منطقی بده امید وارم بتونه پیروز سر بلند بشه ! باز هم تاکید میکنم بنده به هیچ عنوان دوست ندارم با این مطلب کسی نا امید بشود .
سلام دوست عزیز.ممنونم از گفته هات و راهنمایی هات.جواب قانع کننده ای نمیتونم به هیچ کس بدم.با دولت صحبت کردم گفتن شما تا ورژن 2-3 (البته اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقت یشتر باهاشون صحبت کردم)ارائه بدین بعد توسط دولت پشتیبانی و حمایت میشین.من حمایت دولت رو نمیخوام.با همین سرمایه اندکم به قول شما یه کنترل پنلو ساختم.بیشماره باگ داشت ولی مهم این بود ک ساختمش والان هم دارم بازیابیش میکنم اطلاعاتمو بخشیش رو به دست آوردم ولی همچنان بخش های اصلیش گم شده.من نیاز به تبلیغات و همچنین استفاده دولت دارم.نمیگم برن روی سایت رئیس جمهور این کنترل پنل رو نصب کنن میگم استفادش کنن به هرنحوی شده بازدید کنن ازش.نمیگم توی نمایشگاه های بزرگ جهانی و بین المللی بذارن اینو توی نمایشگاه های کوچیک شهرستانی هم بذارن کار ما راه میوفته.بدی دولت ما ما اینه ک فقط به فکر جلو افتادن از آمریکاست ولی نمیدونه ک باید به فکر مردمش توجه کنه و به ایده هاشون احترام بذاره تا کشورش بره بالا.امید وارم منو ببخشید ک اینقدر چرتوپرت گفتم.موفق باشید