واقعا درگاه پارسیان با ملت قابل مقایسه نیست
پارسیان خیلی کم خطا هست،اون مشکل روی سرور خارج هم فقط 2 بار پیش اومد ک حل شد،روی pecco24 اگر باشید مشکلات به حداقل میرسه
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا درگاه پارسیان با ملت قابل مقایسه نیست
پارسیان خیلی کم خطا هست،اون مشکل روی سرور خارج هم فقط 2 بار پیش اومد ک حل شد،روی pecco24 اگر باشید مشکلات به حداقل میرسه
پارسیان که داخل سایتش هر موفع میای فرم درخواست درگاه رو پر کنی موفع سند کردن فرم ارور میده که بعدا مراجعه کنید!
پاسارگاد کمتر گیر میده یا پارسیان واسه دادن درگاه ( گیر مثل شرکت داشتن و ..) ؟؟؟
خوب مشکل درگاه ملت هم گویا حل شد!
برای ما که درست شد .
سایر دوستان هم چک کنند
سلام
مشکل ما هم حل شد
سرورهای امریکا
حل شد
برای ما هم از هتزنر حل شد
مشکل اینه که همه به نماد گیر میدن
با سلام .
مشکل از میزبانی در خارج از کشور میباشد
دوستانی که نیاز به میزبانی داخل ایران دارن در خدمت هستیم .
به هیچ عنوان ارتباطی با میزبانی خارج از کشور نداره. بازار گرمی نکنید و سایر همکاران مراقب این بازارگرمی ها باشند. مشکل ما حل شده و تراکنش ها صورت می پذیرد. دوستان هنوز مشکل دارند؟
پ.ن:سرور انگلستان
هی قطعی داره کم و بیش
ظاهرا مشکل حل شده
ظهر با نوری صحبت کردم گفت مخابرات قطع کرده بوده
مشکل موقتی بوده و برای ما هم رفع شده. در ضمن بنده از همین شماره زیر پرسیدم:
021 - 27312048
از طرفی رفتار شما بسیار غیر حرفه ای هست اون هم در یک انجمن حرفه ای. 10 صفحه این پست پیش رفته یک نفر آفر نداده یعنی نمی تونستند؟ اخلاق حرفه ای رو رعایت کردند. شما هم برای آفر باید در بخش مربوطه تاپیک بزنید. نه در اینجا که در حال بررسی یک مشکل و دستیابی به یک راه حل موثر هستیم. این رفتار غیر حرفه ای هست و در شان دوستان و همکاران این انجمن نیست. بیش از این پاسخی نمیدم تا تاپیک منحرف نشه.
موفق باشید.
بله مشکل م هم حل شده از هتزنر سرور داریم
لطفا بازار کاسبی باز نکنید... این تاپیک برای پیگیری مشکلات هستش نه پاک کردن صورت مسئله
احتمالا بدليل شلوغي در سيستم پرداخت دچارمشكل شده
بانك ملت ماشالله بيشتر واگذاري درگاه را داشته
دوست حرفه ای من شما دارید تاپیک را خراب میکنید . زمانی که مشکل بانک داشت سوال کردیم و برای حل مشکل دوستان را حل دادیم .
شماره تماس هم ارسال کردیم که سوال کنند و مشکل را حل کنند .
ما نیازی به پیشنهاد دادن یا فروش نداریم . دوستان تماس بگیرید و مشکل را سوال کنید از بانک اگر مشکل همین بود از این دوست عزیز ما پیشنهاد بگیرید که از دست ما ناراحت نشه .
موفق و پیروز باشید .
متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
مشکل وصل نشدن حل شده اما کماکان درگاه ما قابل مصرف نیست
بانک سامان که اولین بانک بود و درگاه پرداخت را ارائه داد بعد از مدتی به مشکل برگشت تراکنش ها و مانند هم اکنون بانک ملت ترافیک بالا برخورد کرد و بعد از مدتی بانک ملت سرویس خودش را ارائه داد که توانست بهتر از سامان عمل کند. چند ماه پیش سامان سیستم خود را به روز رسانی کرد . من فقط از درگاه ملت استفاده میکردم اما هفته پیش دیدم دیگه بانک ملت شورشو در اورده با این مشکلاتش و سامان هم فعال کردم. عالی جواب میده و با مشکلات چند روز اخیر و جدیدا با "متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد" کلا قسمت پرداخت بانک ملت سایتم را غیر فعال کردم.
سلام به تمامی دوستان
مشکل بانک ملت از طرف مخابرات و محدود کردن ای پی های خارج کشور بود !در واقع مخابرات تمامی ای پی های خارج کشور که پرداخت انلاین ست کرده بودن رو بسته بود . و فقط هاست و ای پی ایران ساپورت میشد
ولی خوشبختانه مشکل بعد ظهر امروز برطرف شد و پنل ما هم فعال شده.
فکر کنم در کل باید به فکر هاست داخل کشور برای فروشگاه هایی که پرداخت انلاین هستند باشیم !
پس از بارها تست بنده به این نتیجه رسیدم که:
اگر آی پی من به عنوان مشتری آی پی ایران باشه به درگاه بانک ملت هدایت میشه و پرداخت بخوبی انجام میشه اما استفاده از پروک س ی فایر یا پ رو ک س ی که آی پی خارج رو به client بده به درگاه هدایت نمی کنه. بار ها تست کردم. ممنون میشم دوستان تست کنند و نتیجه رو اعلام کنند. برای ما که آی پی ایران فعلا جواب داده.
باز مشکل برگشت
نقل قول:
درست شد ولی گفتن شاید پایدار نباشه دوباره این مشکل پیش بیاد.
ای بابا متاسفانه باز مشکل سابق تکرار شد و درگاه وصل نمیشه
(هتزنر هستیم)
کد:ErrorHTTP Error: cURL ERROR: 28: connect() timed out!
url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl
content_type:
http_code: 0
header_size: 0
request_size: 0
filetime: -1
ssl_verify_result: 0
redirect_count: 0
total_time: 30.014283
namelookup_time: 0.11117
connect_time: 0
pretransfer_time: 0
size_upload: 0
size_download: 0
speed_download: 0
speed_upload: 0
download_content_length: -1
upload_content_length: -1
starttransfer_time: 0
redirect_time: 0
بله واسه ما هم قطع شد !
متاسفانه درگاه ما هم قطع شده...
ظاهرا بله قطع شده
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
همه جا قعطه هیچ کسی هم پاسخو نیست :)
همه با هم زنگ بزنیم به نوری و 27312731 یه کم اذیت بشن سریع تر کار کنن
متاسفانه قطع شده از دوستان کسی با به پرداخت تماس گرفته؟
آره دوستان تماس بگیرید ازشون بخواهید که سریعتر مشکل را حل کنند
اون دوستی هم که میگفتند از هاست داخلی سرویس بگیرید مشکل حل میشه این رو بدونند که از بین این همه یوزر شاید تنها تعداد کمی حاضر به این کار باشند .
چرا پاسارگاد ، سامان و پارسیان اینطوری نیستند ؟
چرا فقط درگاه ملت باید این مشکل براش پیش بیاد اونم درگاهی که خیلی بیشتر از سایر درگاه ها مشتری داره !!
خودتون یک آمار بگیرید ببینید ۹۰ درصد وبمسترها از درگاه ملت استفاده می کنند .
ما که زنگ زدیم در حال خوشی و خنده بودن و "فرمودن قعطهههه دیگه" این شد پاسخگوشون :|
متاسفانه نه پول مردم واسشون مهمه نه اعتبار کاری مردم پیش مشتریا :102:
مختصری از درگاه ملت:
- قطعی های پی در پی و پشت سر هم -
- تراکنش های ستل نشده فراوان
- عدم ثبت Reffrence id و order id در بعضی سفارشات
و...
با وجود این همه ضعف و ضرر مالی نمیدونم یک فکر اصولی و اساس نمیشه...
کسب و کار مردم و سرمایه مردم بازیچه دست شما نیست