-
پاسخ : حساب بانکی جاری آمریکا به نام شما با هویت خارجی
دوستان سرویس ویزا کارت+ حساب بانکی همچنان فعال میباشد.لطفا" برای دریافت جزییات بیشتر و قیمت روزانه پی ام بفرستید.
با تشکر - حسین زاده
-
چند سوال
حسابها بصورت انشعابی از یک حساب اصلی هست یا کاملا مستقل
و اینکه دوستان عزیز یه نکته دیدم خیلی ها به غلط ذکر کردن ویزا کارتهای ارائه شده
از نوع دبیت هستند و کردیت کارت به سادگی داده نمیشه باید اطمینان بانک جلب بشه و
معمولا باید دارای کسب و کار در اون کشور باشید که کردیت کارت به شما تحویل داده بشه
ویزا کارت دبیت و کردیت با هم تفاوت داره
عابر بانکهای موجود در کشور هم همه دبیت هستند و تنها تا میزان موجودی امکان برداشت وجود دارد
اما در صورتی که کردیت کارت داشته باشید تا یه مبلغی بیشتر از موجودی نیز می توانید خرید کنید ولی موظف
هستین طبق قرار دادی که با بانک دارین در اسرع وقت مبلغی که خرج شده مازاد از موجودی حساب رو در حساب شارژ کنید مجدد
لطف کنید شرایط رو برای بنده ارسال کنید
ویزا کارتها مجازی هست یا فیزیکی ؟
-
لطفا شرایط را برای بنده هم ارسال نمایید......
-
با سلام.
لطف کنید شرایط رو برای بنده ارسال کنید؟
با تشكر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ra3ou1
چند سوال
حسابها بصورت انشعابی از یک حساب اصلی هست یا کاملا مستقل
و اینکه دوستان عزیز یه نکته دیدم خیلی ها به غلط ذکر کردن ویزا کارتهای ارائه شده
از نوع دبیت هستند و کردیت کارت به سادگی داده نمیشه باید اطمینان بانک جلب بشه و
معمولا باید دارای کسب و کار در اون کشور باشید که کردیت کارت به شما تحویل داده بشه
ویزا کارت دبیت و کردیت با هم تفاوت داره
عابر بانکهای موجود در کشور هم همه دبیت هستند و تنها تا میزان موجودی امکان برداشت وجود دارد
اما در صورتی که کردیت کارت داشته باشید تا یه مبلغی بیشتر از موجودی نیز می توانید خرید کنید ولی موظف
هستین طبق قرار دادی که با بانک دارین در اسرع وقت مبلغی که خرج شده مازاد از موجودی حساب رو در حساب شارژ کنید مجدد
لطف کنید شرایط رو برای بنده ارسال کنید
ویزا کارتها مجازی هست یا فیزیکی ؟
کارتها دارای حساب بانکی مستقل ، اسم و اینترنت بانکینگ جدا گانه میباشند.
ویزا کارت از نوع prepaid debit بوده و creditcard نمیباشد به این معنی که شما فقط تا سقف موجودی حساب میتونید از کارت استفاده کنید.
کارتها فیزیکی بوده و به آدرس شما در ایران ارسال خواهند شد.( در پست اول ذکر شده)
شرایط برای شما ارسال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yousefi.
لطفا شرایط را برای بنده هم ارسال نمایید......
شرایط ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariya
با سلام.
لطف کنید شرایط رو برای بنده ارسال کنید؟
با تشكر.
برای شما هم مجددا" ارسال شد!
با سپاس
-
سلام همشهری
بیلگیلری منده یولاسان سویونرم
الرینه ساغلیک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbasyk
سلام همشهری
بیلگیلری منده یولاسان سویونرم
الرینه ساغلیک
ارسال شد خدمتتون. :) با تشکر
-
لطفا شرایط را برای بنده هم ارسال کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
لطفا شرایط را برای بنده هم ارسال کنید
ارسال شد خدمتتون.
شرایط و مشخصات سرویس بروز گردید دوستان برای اطلاع از آخرین تغییرات به پست اول مراجعه بفرمایید.:)
با سپاس -حسین زاده
-
دوستان کسی تا الان از ایشون خرید داشته ؟ کارت هم به دستش برسه .
-
اون دو بانکی که گفتید جدید اضافه شدن چیه ؟
هیچ کدوم نا محدود نیستن ؟
بعد از تموم شدن اعتبار 2 ساله چی کار باید کرد ؟ حساب بسته میشه یا دبیت کارت باطل میشه ؟ راه حلی دارید ؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید و قیمت رو هم برای بند پ خ کنید
-
لطفا شرایط را ارسال نمایید
-
شرایط و قیمت رو ارسال کنید
اگر با هویت ایرانی مقیم خارج اقدام به گرفتن پی پال کنیم ،حساب مسدود میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_fattahi
اون دو بانکی که گفتید جدید اضافه شدن چیه ؟
هیچ کدوم نا محدود نیستن ؟
بعد از تموم شدن اعتبار 2 ساله چی کار باید کرد ؟ حساب بسته میشه یا دبیت کارت باطل میشه ؟ راه حلی دارید ؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید و قیمت رو هم برای بند پ خ کنید
دوست عزیز اطلاعات بانک به همراه ویزا کارت تحویل داده میشه. بعد از تمام شدن اعتبار حساب کارت جدید صادر و ارسال میشه
قیمت ارسال شد خدمتتون.:)
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
لطفا شرایط را ارسال نمایید
ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
شرایط و قیمت رو ارسال کنید
اگر با هویت ایرانی مقیم خارج اقدام به گرفتن پی پال کنیم ،حساب مسدود میشه؟
اینجا تاپیک ویزا کارت هست در مورد پی پال کلا" روی ایرانی ها حساسیت زیادی هست . حسابهای ما با هویت غیر ایرانی افتتاح میشود تا مشکلی پیش نیاید.
شرایط ارسال شد.
-
ممنون میشم شرایط ، نوع حساب و بانک و میزان کارمزد ها و مالیات ویزا با مستر ... رو برای من هم ارسال کنید
-
.....................................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MihanN
ممنون میشم شرایط ، نوع حساب و بانک و میزان کارمزد ها و مالیات ویزا با مستر ... رو برای من هم ارسال کنید
دوست عزیز اطلاعات در پست اول موجود است. ویزا کارت+ حساب بانکی برای اشخاص خارجی مالیات ندارد. :)
با سپاس
-
نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات در پست اول موجود است. ویزا کارت+ حساب بانکی برای اشخاص خارجی مالیات ندارد.
:)
با سپاس
ممنون میشم شرایط و نحوه سفارش رو هم ارسال کنید
-
لطفا قیمت و مشخصات رو پ.خ کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin7x
لطفا قیمت و مشخصات رو پ.خ کنید.
ارسال شد دوست عزیز . باتشکر
-
.................................................. ............
-
.................................................. ...............................
-
دوستان یک نکته رو متذکر بشم که این روز ها هرکسی میاد میگه ما حساب فلان جا باز میکنیم .
اولا هر آدم عاقلی میدونه که باز کردن حساب تو آمریکا فقط برای آمریکاییهای هست که مقیم اون کشور هستند و به هیچ عنوان برای شما حساب باز نمیکنن مگر اونجا مقیم باشید یا شرکت داشته باشید
دوما آدم عاقل نمیاد به اسم یه شخص دیگه ای حساب باز کنه . اینها به اسم و ادرس یکی دیگه حساب باز میکنن . عملا دارید به حساب یکی دیگه پول واریز میکنید و دارید با پول خودتون آتیش بازی میکنید .
بنده از همین دوستمو که حساب باز میکنن سوال پرسیدم که فی چنده گفتند n تومن . منم در سوال بعدی پرسیدم از این n تومن چقدرش تو حساب خودم باقی میمونه و جوابی دریافت نکردم و این اولین نشونه کارکرد نادرست ایشون بود .
این دوستمون هم که متضرر شدن باید به پولشون برسن و اونی که حساب باز کرده باید مدارکش که باهاش با پول مردم بازی میکرد و دنبال سودجویی خودش بوده رو به Paypal ارائه بدن تا حساب از بلاک در بیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Wartra
دوستان من از آقای محترم حساب خریداری کردم....اولا دفعه اول که حساب رو بازی آنلاینم گذاشتم 60 دلار وارد حساب شد و به سرعت به دلیل اینکه مدارک جعلی هست بسته شد....و بار دوم به من حساب دادن و من دوباره شروع به کار کردن کردم و 300 دلار داخل حسابم بود که ایشون به من گفتن شما این حساب رو قرار بدین من یوزر پسوورد به شما میدم ولی همچنان به من پسوردی نداد و 300 دلار رو بالا کشید....
همه اینا با مدرک موجوده من که به پلیس فتا شکایت کردم + دادگستری و تا این آدم کلاهبردار رو ننشونم سرجاش بیخیال نمیشم تا بفهمه هر کسی تو این جامعه دست و پا بسته نیست و ممکنه خودش به دام بیافته
خرید نکنین 100% تایید نمیشه هر کسم میگه دروغ میگم با مدرک و دلیل بهش نشون میدم
ما صفحات اول تاپیک روزه خوندیم برای شما؟
-
دوستان مشخص شد که ورود به پی پال از ایران باعث لیمیت شدن حساب شده :-|ایشون در حال سفر بودند و به نت دسترسی نداشتند ولی با این حال زحمت کشیدند و یک حساب جایگزین + اطلاعات کامل تحویل ما دادند مبالغ $ دریافتی در پی پال هم چک شد و هم اکنون فعال میباشد. از اینکه در نتیجه گیری و قضاوت عجله کردم از ایشون عذر خواهی میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_fattahi
دوستان یک نکته رو متذکر بشم که این روز ها هرکسی میاد میگه ما حساب فلان جا باز میکنیم .
اولا هر آدم عاقلی میدونه که باز کردن حساب تو آمریکا فقط برای آمریکاییهای هست که مقیم اون کشور هستند و به هیچ عنوان برای شما حساب باز نمیکنن مگر اونجا مقیم باشید یا شرکت داشته باشید
دوما آدم عاقل نمیاد به اسم یه شخص دیگه ای حساب باز کنه . اینها به اسم و ادرس یکی دیگه حساب باز میکنن . عملا دارید به حساب یکی دیگه پول واریز میکنید و دارید با پول خودتون آتیش بازی میکنید .
بنده از همین دوستمو که حساب باز میکنن سوال پرسیدم که فی چنده گفتند n تومن . منم در سوال بعدی پرسیدم از این n تومن چقدرش تو حساب خودم باقی میمونه و جوابی دریافت نکردم و این اولین نشونه کارکرد نادرست ایشون بود .
این دوستمون هم که متضرر شدن باید به پولشون برسن و اونی که حساب باز کرده باید مدارکش که باهاش با پول مردم بازی میکرد و دنبال سودجویی خودش بوده رو به Paypal ارائه بدن تا حساب از بلاک در بیاد.
شما هیچ وقت در مورد مسائلی که در موردش نمیدونید نظر ندید. این سرویس همچنان فعال هست و بنده میتونم به اسم خارجی و هویت غیر ایرانی و معتبر این حساب رو تحویل بدم.
بنده مختارم به سوالهای انحرافی و نامربوط کسانی که که سعی در خراب نمودن تاپیک دارند پاسخ ندم. سوال شما در پی ام به طور قطع و یقین چیزی که در بالا نوشتید نبوده( ایشون قصد حلاجی در آمد و میزان سود بنده از این سرویس رو داشته اند)هر کسی بخواد بنده عین سوال ایشون رو منعکس کنم تا دوستان کمی بهشون بخندند.
ما همه سرویسها رو با توجه به تجربه کاری و تسلط بر کار خودمون به طور کامل و سالم تحویل یوزر میدهیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
شما هیچ وقت در مورد مسائلی که در موردش نمیدونید نظر ندید. این سرویس همچنان فعال هست و بنده میتونم به اسم خارجی و هویت غیر ایرانی و معتبر این حساب رو تحویل بدم.
بنده مختارم به سوالهای انحرافی و نامربوط کسانی که که سعی در خراب نمودن تاپیک دارند پاسخ ندم. سوال شما در پی ام 100% چیزی که در بالا نوشتید نبوده هر کسی بخواد بنده عین سوال ایشون رو منکس کنم تا همه کمی به شما بخندند.
ما همه سرویسها رو با توجه به تجربه کاری و تسلط بر کار خودمون به طور کامل و سالم تحویل یوزر میدهیم.
شما مدارکی که اثبات میکنه حساب دوستمون رو نبستند رو بفرمایید و نیازی هم به خنده نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_fattahi
شما مدارکی که اثبات میکنه حساب دوستمون رو نبستند رو بفرمایید و نیازی هم به خنده نیست .
اگر پستها رو با دقت بخونید متوجه میشید. ضمنا" تاریخ تحویل حساب به ایشون 7 روز قبل از تاریخ لیمیت بوده (تصویر +ساعت و تاریخ ارسال مشخصات حساب پیپال موجود است)ولی متاسفانه با تذکر های مکرر ایشون با آی پی ایران خواسته یا نا خواسته اقدام به تست و... کردند که نهایتا" منجر به لیمیت شدن حساب گردید. ( پی پال در مورد ایران بسیار حساس بوده و در 95% مواقع حساب از لیمیت در نمیاد)بعد از حدود 1 ساعت تماس با اپراتور پیپال نهایتا" راضی شدند که مانده موجودی حساب رو در زمان تعیین شده از پی پال خارج کرده و حساب برای همیشه بسته بشود.( permenant limit).
-
سلام
شرایط رو لطفا اعلام کنید
-
لطفا شرایط رو ارسال کنید ممنون.
-
لطفا شرایط رو اعلام کنید. ممنون.
-
سلام لطفا شرایط و شماره تماس پ.خ کنید
-
شرایط و هزینه سرویس برای همه دوستان ارسال شد.
با سپاس
-
شماره تماس ارائه بدید .
با تشکر
-
سلام لطفا شرایط و شماره تماس پ.خ کنید
-
پاسخ : حساب بانکی جاری آمریکا متصل به ویزا کارت فیزیکی به نام شما با هویت خارجی
لطفا برای من هم شرایط رو ارسال کنید اگر هنوز هم کار میکنید و البته شماره تماس
خیلی متشکرم