من خودم کانفیگ نکردم اما منابع زیادی توی اینترنت وجود داشت که چند تاش رو میدهم خدمتتون:
how to install mail server in 2003 - Download - 4shared
اینم خوب هست:
Install and Configure the Email Server in Windows Server 2003
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم کانفیگ نکردم اما منابع زیادی توی اینترنت وجود داشت که چند تاش رو میدهم خدمتتون:
how to install mail server in 2003 - Download - 4shared
اینم خوب هست:
Install and Configure the Email Server in Windows Server 2003
داداش نیستی اموزش squid میخوام
سلام
وب سایت هایی که هاستینگ ارائه میکنند وقتی ازشون هاست میخریم و دامنه دوتا دی ** اس میدن که میگم رو دامنه باید بذاریم
مثلا
ns1.host.com
ns2.host.com
میخواستم بدونم درسرور مجازی 2003 میشه چنین کاری کرد؟
آموزشهایی تو اینترنت پیدا کردم مثلا ادرس زیر:
http://www.warez-host.ir/knowledgeba...yarticle&id=31
و من هم همین اموزش را خوندمو انجام دادم
حالا میخوام بدونم در دامه خودم در قسمت dnsها چه چیزی باید وارد کنم؟
و همچنین نحوه ایجاد subdomain چطوری هست؟
من این اموزش رو پیدا کردم اما نمیدونم درسته یا نه:
توسعه و نصب و راه اندازی شبکه - پيكربندي DNS در WINDOWS 2003 SERVER
ممنون میشم کمکم کنید
برای ساخت ساب دامین شما میای توی سی پنل یا دایرکت ادمین از گزینه ساب دامین استفاده میکنی و می سازی برای دی ان اس هم شما دامنه رو تنظیم میکنی روی یک سی پنل و از گزینه simple dns zone میایین یک دی ان اس میزنین و زیرش آی پی و همین طور دومی بعد اگه از دی ان اس پینگ بگیرید متوجه میشین که دی ان اس ست شده و اون ای پی رو نشون میدهد
خب من سرور مجازی ویندوز 2003 دارم و سی پنل ندارم
حتما باید سی پنل نصب کنم؟
راه دیگه نداره؟
این سی پنل کرک شده اش وجود داره؟ چقدر منابع رو کم میکنه؟
ممنون بابت پاسخ گویی سریعتون
روی ویندوز هم میشه
طبق همون اموزش سرویس DNS رو نصب کنید
روی دامینتون دوتا Childname بسازید مثل همون ns1.target.com و ns2.target.com
حالا توی سرویس Dns اونا رو اضافه کنید + ایپی ویندوزتون که دی ان اس قزاره ساخته بشه
(ایپی که روی ویندوز میذارید باید با ایپی که برای Child Name ها گذاشتید یکسان باشه
الان شما میخواید DNS بسازید که رو دامین ست کنید ؟ ( برای هاست دانلود و یا هاستینگ)یا dns iا رو دادن شما میخواید جایی ست کنید؟
اگه مورد اوله باید همون ایپی وی پی اس رو که میخواید ازش DNS بکشید رو بزنید توی پنل دامین برای ساخت child name
نه متوجه منظورم نشدین
اون یه مثال بود برای سوالم
من سرور مجازی ویندوز 2003 دارم
طبق آموزش نصب DNS و ایجاد ns ها پیش رفتم و همه چیز اوکی شد
بعد رفتم توی پنل دامنه ام یعنی nic.ir و اونجا ns ها رو وارد کردم اما سوالم اینه در همینجا که میخوام ns ها رو وارد کنم حتما باید ip سرور رو هم در کنارش وارد کنم؟ ( چون معمولا کسانیکه هاست میفروشن دوتا ns میدن اما من میخوام بدونم چون vps دارم باید علاوه بر ns ها آی پی سرور هم بدم؟)
و سوال بعدم اینه که چطور ساب دامین میشه اضافه کرد ؟
بازم تکرار میکنم من سرور مجازی دارم
هاست نیست و میخوام دامنه رو به سرور مجازی ام وصل کنم
برای دی ان اس های تو پنل دامین نه ولی برای ساخت dns child name بله نیاز هست
ممنون و الان فهمیدم اما بازم سوالی ذهنم اومد
به گفته شما در پنل دامنه آی پی ندم
و فقط ns بدم
اون وقت این دامنه چطور میفهمه؟
اها یه چیزو یادم رفت بگم
ببینید دامنه منه فرض اینه:
softinfo.ir که به هیچ جا فعلا وصل نیست ( مثال )
من رفتم در سرور مجازی ام که آی پی اش اینه: 123.12.12.123
رفتم طبق اموزش dns ساختم و مجددا طبق آموزش ns ها رو اضافه کردم به این صورت:
ns1.softinfo.ir > 123.12.12.123
ns2.softinfo.ir > 123.12.12.123
حالا اومدم تو nic.ir و برای دامنه softinfo.ir ان اس های زیر را دادم
ns1.softinfo.ir
ns2.softinfo.ir
حالا میخوام بدونم این دامنه چطوری تشخیص بده که بره به اون سرور وقتی هنوز خودش ns داره میشه؟
:D
شرمنده یا من بد میگم یا طرز بیانم بده یا زیاد مینویسم
با سلام اگر ممکن است به دلیل این که تعداد زیادی از دوستان هستند که vps با سیستم عامل میکروتیک میخرند برای راه اندازی نت ماهواره ای اگر ممکن است آموزشی درباره کانفیگ و راه اندازی نت ماهواره بدید با تشکر فراوان
باز هم باید همین کارو کرد؟
منظور شما اینه که چون دامنه من برای اولین بار میخواد دی ان اس بشه خودش باید اینکارو کرد؟
آخه من از جایی هاست خریدم و طرف به من فقط دوتا ns داد و آی پی نداد ( خارج از بحث )
اما اینی که من دارم میگم اینه که خودم میخوام یه ns دهنده باشم برای همین باید آی پی بذارم درسته؟
فرض بر اینکه همه چیز اوکی شد اون وقت منم میتونم مثل فروشنده های هاست فقط ns بدم؟ که بخوام به کسی ns هایی که ساختمو بدم دیگه نیاز به دادن آی پی سرور نیست. درسته؟
سوالاتتون خیلی کلیشه ای هست و هر کدوم رو بالا بهش جواب داده شده و شما برای چندمین بار می پرسید
این که ای پی واجب باشه خیر واجب نیست اما بودنش خوبه اگه ان اش هم بهت داد خواستی ایپی بزنی + ان اس از ان است پینگ بگیر بزن
برای بار اول و دوم و سوم فرقی نداذه
یعمی چی ان اس دهنده باشم؟ان اس در کل یک A record هست که به یک دامنه زده میشه و میتواند بی نهایت و با نام های مختلف باشه
بله شما هعم اگر فقط ان اس بدهید هیچ مشکلی پیش نمیاد
ببینید دامین با هر پسوندی که باشه فرقی نداره. اگر ns شما واسه دامین خودتون هست باید ip سرور رو بنویسید.
اگر ns ها از دامین دیگه ای هست و شما از جایی هاست گرفتید نیاز به دادن آی پی اون سرور نیست.
یه مثال می زنم.
شما دامینی به نام Daniel4u.ir دارید
اگر از سایت domain.com هاست بخرید و به شما ns1.domain.comبدن نیازی به آی پی ندارید.
اما اگر سرور واسه خودتون باشه و dns سرور نصب کنید و A record به اسم دامین خودتون باشه (ns1.Daniel4u.ir) باید ip رو هم وارد کنید.
آقا گرفتم چی شد
خیلی خیلی خیلی ممنونم
همینو میخواستم بفهمم که با توضیحات کامل شما فهمیدم
واقعا ممنونم و خیلی هم خوشحال شدم :x
اگه در مورد ایجاد ساب دامین هم یه روزی مطلبی پیدا کردین آموزش بدین برای سرور مجازی ویندوز
بار هم از جناب آقای عیسی لو و از شما آقا احسان ممنونم که جواب سوالات رو دادین
مخصوصا این جواب آخری شما خوب منو متوجه کرد :x
سلام خسته نباشین
خواهشا جواب سوال منو بدین
من یه قالب با دریم ویور طراحی کردم ولی برای دکمه ارسال صفحه تماس با ما نمیدونم چیکار کنم که وقتی روش کلیک کنن ایمیلها به ایمیلم برن؟
سوال دومم اینه که چه جوری میتونم یه اسلاید شو بسازم که تصاویر پشت سرهم بدون وقفه تکرار بشن مثل همین هست که بعضی سایتا دارن !!!!!!!!!!
سوال سومم امکان داره که جوابها رو به ایمیلم بفرستین ؟
ممنون
اینجا آموزش های میربوط به سرور و هاستینگ می باشد و طراحی هست پسولال های شما اما تا حدودی پاسخ میدهم
معمولا قالب هایی که شما با دریم ویر و مشابه انها مثل ارتیستر انجام میشوند مشکلاتی دارند که از جماه این مشکلات سنگین بودن آنها هست
برای ارسال به میل شما نیاز هست تا اونجا که اطلاع دارم کد هایی بنویسین که تویط این کد ها و اگه شما به ایمیلی متصل کنید خیلی بهتر است که ایمیل ارسال میشه
بریا اسلاید شو بستگی به سی ام اس شما دارد برای اچ تی ام ال کد دارد و برای ورد پرس ، جوملا و امثال این ها افزونه وجود دارد
3-خیر
با سلام
لطفا آموزش کانفیگ ویندوز سرور 2008 یا 2003 رو برا اتصال smtp به وب میل جهت ارسال ایمیل اینجا قرار بدین
انتقال اطلاعات بک آپ بدون دسترسی به روت برای کاربران چگونه انجام میشه؟
سلام
اگه یادتون باشه قبلا در مورد دامنه و dns سوال داشتم که به جواب رسیدم اما جوابی در مورد ساب دامین نرسیدم
رفتم سرچ کردم و بالاخره فهمیدم برنامه ای بنام zpanel تقریبا ماننده cpanel هست و اون چیزایی که میخوام رو داره
آموزش تو انجمن کامل نیست اگه میشه در مورد نحوه نصب و کانفیگش مطلبی بنویسید
---------------
2- آیا باید dns را پاک کنم؟یا اینکه اون دی ان اس باید حتما باشه یا اینکه برم اون dns رو پاک کنم و خود panel ایجاد میکنه مجددا
ممنون
سلام خسته نباشید
من یه 2 سالی میشه از وی پی اس استفاده می کنم ولی هیچ وقت طرف هاست و دامین نرفتم هوس کردم اینارو یاد بگیرم
مثلا چطور میشه دامینو به وی پی اس ست کرد برای این چی لازمه ؟ از کجا باید شروع کنم ؟
شرمنده سوالم بیش از اندازه مبتدی هست :109:
سلام خسته نباشید به اساتید به خصوص majidisaloo1
من وب سایت دانلود فیلم دارم که لینکهاش vip هست که از قبل چند تا اکانت vip اماده کردم حالا میخواستم این اکانت ها بعد پرداخت کردن پول اکانت هارو تحویل بده میخواستم بدونم چطوری میشه این قابلیت روی اسکریپ مدیریت هاستینگ ایجاد کنم WHMCS ممنون میشم توضیح بدین
با سپاس
چند تا راه هست
اگه قصدتون فقط whmcs نیست میتونید از سیستم هایی مثله Freer استفاده کنید که بیاد یوزر و پسورد رو تو دیتابیس ذخیره کنید بعد پرداخت نمایش بده
اگر هم whmcs هست قصدتون میتونید با دستکاری افزونه های مثله whmcs licencing addon میتونید یوزر و پسورد رو بدید به کاربر
پ.ن 1 : این دوتا یک بدی دارن اونم expire time هست یعنی اینجوری نیست که بعد خرید زمان شروع بشه و بعضی مواقع مشکل سازه
پ.ن 2 : روش اول بهتر جواب میده
خیلی ممنون
مشکل اصلی اینه که درگاه به freer نمیدن اونم به سختی میدن بخاطر مسائل *** الان شما میگین این افزونه whmcs licencing addon دست کاری کنم درست میشه ؟ چون میخوام روی کاربرا نظارت کنم.شما این افزونه دست کاری شده رو دارین ؟
سلام
دامنه خریدم به نام vipsoft.ir
بعد خواستم اونو به سرورم وصل کنم
رفتم تو پنل دامنه و ns ها و ای پی سرور رو دادم ( چون خود دامنه میخوام ns دهنده باشه )
بعد رفتم تو سرور و طبق این آموزش : تنظیمات DNS و پیکربندی یک دامنه بر روی سرور ویندوز تنظیمات رو انجام دادم و ns ها ساخته و تمام شد
حدودا بعد از 4 ساعت رفتم در سایت just ping - Online ping - Online web-based ping: Free online ping from 50 locations worldwide و از ns1.vipsoft.ir و ns2.vipsoft.ir پینگ گرفتم و پینگ هم داد اما الان دوتا مشکل دارم :
1- چرا vipsoft.ir پینگ نمیده؟
2- چرا وقتی ns1.vipsoft.ir رو میزنم به آدرس آی پی نمیره ؟
طبق اموزش همه چیز رو درست انجام دادم
عجیبه...اشکال کارم کجاست؟
تا الان 8 ساعت از این میگذره و دیگه اومدم اینجا کمک بگیرم
دوستان عزیز سلام
چطور محدودیت ریموت کاربر به سرور رو بردارم؟
تنظیمات ترمینال سرویس رو بلد نیستم
با تشکر
حل شد دوستان
سلام
همچنان درگیر این مشکلم :دی
رفتم در لاگ dns دیدم و اروز هایی رو دیدم ... چک کردم و پیگری کردم و سرچ در مایکروسافت و در باره ارور 408 و میگه چون قبلا یه ای پی ست کردم اینطوری شده
قبلا من یه دامنه و آی پی ست کردم و پاک کردم اما حالا هنوز ارور میده
دیگه خسته شدم
کسی چجنین مشکلی نداشته روی ویندوز سرور 2003 ؟
سلام خدمت استید.
من یه vps دارم که سایت خودمو به اون منتقل کردم ،اما حالا یه مشکل هست ، من میخوام وقتی کسی ادرس dns رو بزنه (مثال : h1.exam.com) یه صفحه ارور باز شه و کسی سایت اصلی رو نبینه ممنون میشم یکی کمک کنه.
آموزش کانفیگ امنیتی ، آپاچی و ... رو هم بزارید!
سلام
با تشکر از تاپیک و فعالیت مفیدتون
اگر امکان داره آموزش هایپر وی ام رو هم قرار بدید