-
پاسخ : اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!
اصفهان بر حسب ترافیک هست
گیگی 2500
:d
-
با سلام
از نظر امنیت واقعا افتضاح فقط یک هکر میخواد مفت مفت استفاده کنه
ای پی من هم در لیست سیاه بود
از این سایت چک کردم
Email Blacklist Check - See if your server is blacklisted
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
خیلی جالبه ...
رگلاتوری و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تمام شرکت های سرویس دهنده و pap رو مجبور کرده نا محدود هم بدن....چون ترافیک دار غیر اصولی هست و فقط با تایید هست.
اونوقت مخابرات اومده داره با محدودیت میده !
عجب مملکتی هست
همین حرف رو من به مدیر شون تو مخابرات اصفهان گفتم هیچ جوابی نداشت بده !
-
سلام
من شیراز هستم . چند روزه گرفتم و خیلی هم راضی هستم
سرعت 512 گرفتم ولی راحت 1.8 مگ جواب میده . فقط حجمی هست هر چی استفاده کنی پول میدی هر گیگ بالای 5 گیگ میشه 2900 تومان البته اگر سرعت 256 هم میگرفتم سرعن همین بود ولی قیمت گیگ میشد 1900 تومان
سرویس هم براحتی فابل هک نیست چون این سرویس با توجه به شماره تلفن و ایدی که همان شماره و پسورد قابل اجرا هست و اگر اطلاعات من را داشته باشی و از خود سرویس مخابرات هم سرویس گرفته باشی نمیتونی با شماره خودت وصل بشی
من این را چک کردم
-
هر چند ترافیک نامحدود طبق قوانین باید بدند! ولی برای جایی مثل مخابرات به نظر بنده ترافیک میبایست محدود باشه!
وضعیت استان هایی که ترافیک نامحدود ارائه میشه به طور وحشتناکی داغون هست! اشتراک یک به ده اندازه یک به پنجاه هم نیست!! بدلیل اینکه سرویس نامحدود بوده و مردم ما 24 ساعت میرن رو دانلود! اون وقت یک جایی مثل مخابرات گلستان پهنای باندشو هرچقدر که افزایش میده بازم 100 درصد هست!
یک مورد دیگر این عامل عدم وجود محدودیت فروش هست! مخابرات هر تقاضایی با هر سرعتی رو قبول میکنه! اصلا نگاه به وضعیت پهن باندش نمیکنه! در هر حال فقط به فکر پول هستند!
شهرهایی که با محدودیت سرویس میگیرید و راضی هستید اصلا دعا نکنید نامحدود بشه! چون واقعا وضعیت سرعتتون با دیال اپ تفاوتی نخواهد کرد
-
دوست عزيز
اين مشكلات براي تمام شركت ها هست نه فقط مخابرات
من مخابرات 256 دارم روز 25 دانلود ميرگيرم شب 20-19 اما روز هاي تعطيل پينگ روي 3000 هست!
از اون سمت مبين نت 2 مگ دارم به قول خودشون 1 به 4 هست يعني من حداقل بايد 64 كيلوبايت دانلود داشته باشم
اما بخدا اگر من 50 كيلوبايت رو ديده باشم!
شبا كه رايگان هست كه اگر به 10-15 كيلوبايت رسيد بايد جشن بگيري!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
دوست عزيز
اين مشكلات براي تمام شركت ها هست نه فقط مخابرات
من مخابرات 256 دارم روز 25 دانلود ميرگيرم شب 20-19 اما روز هاي تعطيل پينگ روي 3000 هست!
از اون سمت مبين نت 2 مگ دارم به قول خودشون 1 به 4 هست يعني من حداقل بايد 64 كيلوبايت دانلود داشته باشم
اما بخدا اگر من 50 كيلوبايت رو ديده باشم!
شبا كه رايگان هست كه اگر به 10-15 كيلوبايت رسيد بايد جشن بگيري!
احتمالا مشکل از دریافت سیگنال هست، اگه از لپتاپ استفاده میکنید بهتره برید جایی که نزدیک دکل مبین نت هست آزمایش کنید
همچنین به نظر بنده هم اصلا مخابرات ارزشش رو نداره. 2 تومن بیشتر پول بدید سرویس بهتر بگیرید
شده مثل فروش هاست بعضی همکرا که مفت میدهند ولی 10000 تا سرویس روش میزارند، بهتره که 2 تومن بیشتر بدید
توی گیلان پیمانکار مخابرات شرکت اندیشه سبز هستش. با این شرکت که تماس گرفته بودم گفتند اصلا توصیه نمیشه
128 مخابرات هست 10 تومن و 256 هست 14 تومن، در صورتی که 128 شرکت خصوصی 14 تومن و 256 20 هزار تومن میباشد
5تومن پولی نیست دوستان
-
سلام.چند روز پیش یکی شنیدم که مخابرات قراره از اویل مهر ماه یک طرح جدید رو واسه کاربراش بذاره.اینکه یک ایمیل حاوی یک فایل کیلاگر فرستاده میشه به ایمیل کسانی که از مخابرات سرویس دارند با موضوع اینترنت مجانی.به محض باز کردن این ایمیل فایل مخرب وارد سیستم شما میشه و از اون به بعد هر چی تایپ کنید تا ایمیل ارسال کنید براشون فرستاده میکنه.من از صحت کامل این مطلب اطلاعی ندارم فقط اینجا بیان کردم اگه کس دیگه هم در مورد این مسئله چیزی شنیده بگه.هر چند تمام کاربران اینترنت پر سرعت حتی افرادی که از شرکت های خصوصی اشتراک دارند از آخر بر میگرده به مخابرات مرکزی.با تشکر
-
بعید نیست
شرکت خصوصی هست مخابرات هم.
اینجا ایرانه و صدای ما رو در اینجا میشنوی
-
بله مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده.اما منظورم از سرکت خصوصی مثل شاتل و پارس آنلاین و امثال این شرکت ها بود که در نتیجه همه بر میگردن به مخابرات
-
بابا دم مخابرات گرم سرعت, امینت, قدرت, کیفیت با اینترنت ایران اینجوری پیش بریم رکورد میزنیم :69:
من هم خواستم از این ماه از مخابرات بگیرم دمت گرم :d
-
من از مخابرات شرق استان تهران 512 کیلوبیت نامحدود گرفتم نسبت به قیمتش عالیه قطعی هم خیـــــــــــلی کم داره
تازه تو سایتش نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 ولی مال من که همیشه رو بالاترین حد ممکنه یعنی 63 کیلوبایت تورنتم سرعتش حدود 45
-
ما از مخابرات داشتیم در رفتیم! :دی
حالا از آسیا تک داریم قطعی که تا الان نداشته
خطمونم با توجه به این که 256 و 128 داریم وضع اینجوری
Line Rate - Upstream (Kbps): |
509 |
Line Rate - Downstream (Kbps): |
4093 |
-
پسرخاله منم 4-5 روزه از مخابرات گرفته 512 نامحدود 20 تومن. سرعت دالود همیشه روی 65-66 ایناست. بعضی وقتا 70-80 هم میشه. خیلی کم پیش میاد سکته بزن بیاد 30-40 اونم وقتی میاد یه لحظست بعدش سری میکشه بالا. تو این 4-5 روزم حدود 15-16 گیگ دانلود زده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
پسرخاله منم 4-5 روزه از مخابرات گرفته 512 نامحدود 20 تومن. سرعت دالود همیشه روی 65-66 ایناست. بعضی وقتا 70-80 هم میشه. خیلی کم پیش میاد سکته بزن بیاد 30-40 اونم وقتی میاد یه لحظست بعدش سری میکشه بالا. تو این 4-5 روزم حدود 15-16 گیگ دانلود زده.
خوب سرعت من با اینترنت مخابرات تا 170- شب ها تا250هم میره . اما محدوده! چه فایده ای داره ؟ باید برای هر گیگ پول بدید !
الان ایشون 15 گیگ دانلود کرده 30-40 هزار هزینه حتما داده :39:
یا اینکه شاید دانلود شبانه داره که من تا به حال در جایی ندیدم مخابرات دانلود شبانه بزاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam289
خوب سرعت من با اینترنت مخابرات تا 170- شب ها تا250هم میره . اما محدوده! چه فایده ای داره ؟ باید برای هر گیگ پول بدید !
الان ایشون 15 گیگ دانلود کرده 30-40 هزار هزینه حتما داده :39:
یا اینکه شاید دانلود شبانه داره که من تا به حال در جایی ندیدم مخابرات دانلود شبانه بزاره
گفتن که نامحدود گرفتن!
یعنی هزینه ای بابت گیگ نمیدن...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
گفتن که نامحدود گرفتن!
یعنی هزینه ای بابت گیگ نمیدن...
بله!!!!!!! متوجه نشدم
کدوم شهر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟20 تومن ؟! 512 نا محدود ؟
بگید کجاست من اسباب کشی کنم بیام =p~
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam289
بله!!!!!!! متوجه نشدم
کدوم شهر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟20 تومن ؟! 512 نا محدود ؟
بگید کجاست من اسباب کشی کنم بیام =p~
کرج.
توی کرج عالیه. من 3 تا دیگه از آشنا ها 256 دارن 30-33 میده راحت بهشون. توی کرج نامحدود هست! اصلا محدود نداره.
مثلا من برای 256 نا محدود 44 تومن میدم به شبکه خودم اما واقعا کیفیت اینایی که از مخابرات گرفتن عالیه! من خودم همیشه مخابرات رو مسخره میکردم. 7 ساله adsl دارم البته 2 سال آخر wireless دارم adsl رو انداختم دور اما این adsl مخابرات این 4 نفرو دیدم عالیه. حتی یکیشون بازی آنلاین میکنه که توی بازی آنلاین ping خیلی مهمه. پینگش خوبه بازیکن lage هم نمیشه. 60 % شبکه های خصوصی نتشون به درد بازی نمیخوره. چون پینگشون افتضاحه.
-
حالا من میخوام یه حرکت بزنم 1 Mbps نامحدود بگیرم. مثل اینکه حدود 30 تومنه :D
جالبیش اینه share برای 512 کمه. چون کمتر کسی 512 میگیره همه 256 ماهی 13 تومن رو میخوان :D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
کرج.
توی کرج عالیه. من 3 تا دیگه از آشنا ها 256 دارن 30-33 میده راحت بهشون. توی کرج نامحدود هست! اصلا محدود نداره.
مثلا من برای 256 نا محدود 44 تومن میدم به شبکه خودم اما واقعا کیفیت اینایی که از مخابرات گرفتن عالیه! من خودم همیشه مخابرات رو مسخره میکردم. 7 ساله adsl دارم البته 2 سال آخر wireless دارم adsl رو انداختم دور اما این adsl مخابرات این 4 نفرو دیدم عالیه. حتی یکیشون بازی آنلاین میکنه که توی بازی آنلاین ping خیلی مهمه. پینگش خوبه بازیکن lage هم نمیشه. 60 % شبکه های خصوصی نتشون به درد بازی نمیخوره. چون پینگشون افتضاحه.
ببینید این ها اصلا وظیفشون هست نامحدود بدند ! اصلا محدود دیگه فایده ای نداره؟!
تازه بعضی هاشون نتنها محدود میدند بلکه هم محدودیت حجمی و هم زمانی میزارند!!!!!!
امید وارم وضعیت بهتر بشه .....
حداقل رتبه کشور از افغانستان بیشتر بشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam289
ببینید این ها اصلا وظیفشون هست نامحدود بدند ! اصلا محدود دیگه فایده ای نداره؟!
تازه بعضی هاشون نتنها محدود میدند بلکه هم محدودیت حجمی و هم زمانی میزارند!!!!!!
امید وارم وضعیت بهتر بشه .....
حداقل رتبه کشور از افغانستان بیشتر بشه !
افغانستان پیش کش. ما خودمون رو جا بذاریم حالا. خودمونو رد کنیم هنر کردیم :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
ما از مخابرات داشتیم در رفتیم! :دی
حالا از آسیا تک داریم قطعی که تا الان نداشته
خطمونم با توجه به این که 256 و 128 داریم وضع اینجوری
Line Rate - Upstream (Kbps): |
509 |
Line Rate - Downstream (Kbps): |
4093 |
واقعا خوش به حالتون آسیا تک خیلی عالیه
اینجا چون فیبر نوریه آسیا تک به من نمیده
-
والا اگر نا محدود هم بکنند هم جنبه میخواد:71: هم امکانات
من خودم چند وقتی لینک جمع میکنم یک ماه نامحدود میگیرم همه را دانلود میکنم
همین الان هم داخل شبکه خیلی از شهر ها حتی شهر های بزرگ افت سرعت میبینیم !
افغانی ها هم بایدبرای ما قیافه بگیرند:-s
-
ظاهرا چشم زدم!
امروز شدیدا افت سرعت دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
ظاهرا چشم زدم!
امروز شدیدا افت سرعت دارم
منم همین طور :-s
فکر کنم ازشون تعریف کردیم پررو شدن :d
-
من هم اینترنت مخابرات مشهد دارم به شدت قعطی سرور داره و میخوام به جای دیگه نقل مکان کنم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lover_irani
من هم اینترنت مخابرات مشهد دارم به شدت قعطی سرور داره و میخوام به جای دیگه نقل مکان کنم !
منم مشهدم داغونه...
پیشنهاد میکنم از نانو تراشه مشهد وایمکس بگیرید سرعت 1mb تا 160kb دانلود میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DellQ
منم مشهدم داغونه...
پیشنهاد میکنم از نانو تراشه مشهد وایمکس بگیرید سرعت 1mb تا 160kb دانلود میده
قیمتش رو میگید ؟ محدودیت دانلود یا دانلود رایگان نداره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lover_irani
قیمتش رو میگید ؟ محدودیت دانلود یا دانلود رایگان نداره ؟
نمایندگی صبانت هاستن
24 گیگ سالانه پهنای باند--سرعت 1mb بدون کارت دانشجویی و..آزاد--شبا ساعت 2 تا 8 صبح و جمعه ها 2 تا 13 رایگان
300 تومان با مودم داخلی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DellQ
نمایندگی صبانت هاستن
24 گیگ سالانه پهنای باند--سرعت 1mb بدون کارت دانشجویی و..آزاد--شبا ساعت 2 تا 8 صبح و جمعه ها 2 تا 13 رایگان
300 تومان با مودم داخلی
ساعت دانلود رایگانش هم سرعت همون 170 کیلوبایت هست ؟ آدرس سایتشون رو لطف میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lover_irani
ساعت دانلود رایگانش هم سرعت همون 170 کیلوبایت هست ؟ آدرس سایتشون رو لطف میکنید ؟
نه متاسفانه ساعت های رایگان 50kb دانلود میکنه
توی سایت صبانت سفارش بدید فاکتر میره برای نانوتراشه فرداش تماس میگیرن
-
دوستان
یکی برای تهرانم یه شرکت درست حسابی معرفی کنه با این اینترنا مخابرات من نمیتونم کار کنم همش قطع و وصل میشه این به درد من نمیخوره!
عجب روزگاری شده
تعریف یه شرکتی رو هم میکنی دو روز بعد......
-
فعلا پارس از همه بهتره ولی خوب نیست بازم
-
ما تو شرکت اینترنت 512 مخابرات داریم هیچ مشکلی هم تاحالا نداشتیم حتی 1 ساعت قطعی از isp کرج
-
پس باید چی کار کرد!
اینجوری که نمیشه همش قطعی اون از ف/یل/ت/ر/ی/ن/گ تو هر سایتی میری میزنه ف/یل/ت/ر اینم از کیفیت!
-
مخابرات واسه هاست های داخلی پینگ خیلی بالایی داره اما واسه سایت های خارجی هر چند ثانیه یک قعطی داره ! :-s
-
مخابرات افتضاحه ، اگر مجبور نیستید نگیرید ازش ، اصلا سایت هایی که روی سرورهای خارجی هستند رو نمیشه باهاش باز کرد ، ارور و لود ناقص و دیر عادی واسش
-
واسه دانلود با idm اگه ادامه دانلود رو ساپورت کنه خوبه اما واسه کارای دیگه عذاب آوره..
-
گندشو مسخره کردن دیگه :دی
خبر مرگشون adsl 1mb دادن به ما .
یه صفحه رو بخواد باز کنه اشکم در میاد .
من که کلا بیخیال adsl شدم فعلا و با edge ایرانسل حال میکنم :71: الان 2-3 روزه با ایرانسل نتم ، خدایی خیلی بهتر پیج باز میکنه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
گندشو مسخره کردن دیگه :دی
خبر مرگشون adsl 1mb دادن به ما .
یه صفحه رو بخواد باز کنه اشکم در میاد .
من که کلا بیخیال adsl شدم فعلا و با edge ایرانسل حال میکنم :71: الان 2-3 روزه با ایرانسل نتم ، خدایی خیلی بهتر پیج باز میکنه !
سرعت دانلود ایرانسل چجوریاست ؟ مودم edge گرفتی یا با موبایل ؟