این تاپیک باید همیشه بالا باشه.
واقعا غلط های املایی خیلی زیاده و اصلا قشنگ نیست.
هر روز هم تکرار میشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
این تاپیک باید همیشه بالا باشه.
واقعا غلط های املایی خیلی زیاده و اصلا قشنگ نیست.
هر روز هم تکرار میشه...
امروز اگر حوصله داشتم کل پست ها رو در یک جا جمع می کنم. :)
بسیار ایده خوب و بجایی بود. واقعاً غلط های املایی بیداد میکنه.
پست جدید: http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/
سلام
بسیار کار شایسته ای بود ، خیر دنیا و آخرت رو با هم بردید;;)
فکر کنم یک بخش هم برای اطلاعات فنی باید ایجاد کنیم!
برخی موارد می بینم که واقعا برام زجر آوره!
برخی دوستان و همکاران هستند که تفاوت پورت و کانکشن و پهنای باند و ترافیک رو نمی دونند!
حتما شما هم بسیار دیده اید که می نویسند پهنای باند سرور مثال 20 ترابایت است!
با یادآوری یادگار زیبای اون دوستمون، ادب مرد به ز دولت اوست، خاطر نشان می کنم که:
افت نادرست هست و عفت صحیح.
ضمنا اگر حوصلهای بود اون پست «چگونه از هاست خود شکایت کنیم» رو بخونید. امضا!
عبارت درست: می خواهم ssd بخرم
عبارت غلط: می خواهم هارد ssd بخرم
بد بختی اینه اگر تو موضوع تایپک اشتباه بشه دیگه نمیشه ویرایش کرد !!
تازه مشکل از زیان عربیه که چند حاله مینویسند مثلا :
ز ض ذ/ ص س ث/ ط ت / غ ق / ا ع / تازه کلمات استسنا همزه و.......
واقعا چرا !
خواهش میکنم درست است نه خاهش میکنم
سلام
پهنای باند در شبکه و مخابرات دارای دو معنای متفاوت است
در مخابرات به میزان توانایی یک لینک بر واحد ثانیه در انتقال اطلاعات گفته می شود و در شبکه به مجموع پهنای بایند در طول دوره!
مثلا هردوی این عبارات درست است: پهنای باند 1 mbps است | پهنای باند 1 TB است
فرض کنید یک سرور تهیه کرده اید با پورت 100 mbit unmetered در صورتی که پورت سرور شما اختصاصی باشد مثل این است که پهنای باند )3600*24*30) مگابیت در ماه دارید!
سلام
بنده عادت ندارم برای عرایضم منبع و یا مدرکی ذکر کنم! چراکه قصد اثبات چیزی رو ندارم!
این هم که گفتم خیلی بحث ساده ایه و از هر متخصص شبکه بپرسید تایید می کنه!
چیزی که شما باید در نظر بگیرید واحد ها هستن! وقتی میگن kbps یعنی کیلوبایت در یک ثانیه و اگه بگن 2TB/m یعنی 2 ترابایت در ماه. حالا هر اسمی که می خواهید روش بزارید!
احتمالا host gator که از بزرگ ترین هاستینگ های دنیاست رو میشناسید. وارد این سایت یا هر سایت دیگری بشید. میبینید که برای ترافیک ماهانه از کلمه Bandwidth استفاده شده است!
واقعا برای دوستان متاسفم اینجا انجمن تخصصی هاستینگ ایرانه درحالی که این بحث های ابتدایی درش مطرح میشه. به همین دلیل است که من دیگر در این انجمن فعالیت چندانی ندارم و این پستی هم که دادم بخاطر اشتراک قبلی من در این تاپیک است
درحقیقت شما بلعکس گفتید :)نقل قول:
In computer networking and computer science, bandwidth, network bandwidth, data bandwidth, or digital bandwidth is a measurement of bit-rate of available or consumed data communication resources expressed in bits per second or multiples of it (bit/s, kbit/s, Mbit/s, Gbit/s, etc.).
چون پهنای باند یا bandwidth در حقیقت bit rate است... http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/3.gif
سلام
بله دقیقا درست می فرمایید. rate به معنای نرخ است و طبیعتا اگر بگوییم 20TB مفهومی ندارد و باید بر واحد زمان بیان شود. مثلا همونطور که قبل تر عرض کردم kbps.
حال اگر من ارائه دهنده یک سرویس میزبانی باشد و در پلانی یک ماهه بنویسم 20TB به این معناست که کاربر می تواند 20 تربایت در طول ماه از پهنای باند استفاده کند.
در متنی که شما ارائه فرمودید نوشته شده است (bit/s, kbit/s, Mbit/s, Gbit/s, etc.) که همه این ها تعداد بیت بر زمان هستند و چیزی هم که بنده عرض کردم همین بود.
امیدوارم متوجه عرایض بنده شده باشید.
سلام
من پیش از هرچیز دیگر برای خودم متاسف هستم که مجبورم ...
من منبع نیستم اما از بزرگ ترین منابع شبکه در دنیا Certificate دارم ;)
به متنی که کاربر عزیز DATAFARM.IR ارسال فرمودند توجه کنید. فکر می کنم در درک درست تر این مفهوم ساده شبکه به شما کمک کنه!
با توجه به اینکه ادامه بیشتر موضوع اسپم محسوب می شود پیشنهاد می کنم در صورتی که هنوز در این زمینه مشکلی دارید یک تاپیک با این عنوان ایجاد کنید و بنده با کمال میل شما را راهنمایی خواهم کرد. احتمالا در این صورت سایر دوستان نیز می توانند این موضوع را با زبانی ساده تر از این! برای شما تشریح کنند.
موفق باشید دوست عزیزِ من! آدمی که نخواد حرف اشتباه خودش رو قبول کنه رو هیچ جوری نمیشه باهاش به توافق رسید.
در ضمن مدارک رو فقط شما ندارید! مطمئن باشید. :)
جواب بقیه ی صحبت های جنابعالی رو هم نمیدم چون متاسفانه و از شانسِ بدِ شما! خودم رو در سطحی نمیبینم که با جنابعالی کل کل کنم!
روز خوش
سلام
هر دو بزرگوار از دوستان ما هستید، و بنده قصد جسارت ندارم اما خوب جناب عامری فکر می کنم شما اشتباه متوجه شده اید.
هرچند این تاپیک جای تشریح مسائل فنی نیست ولی اندازه گیری بیت ریت (نرخ داده) یا سرعت اتصال یک سرور به یک شبکه را با پارامتری بنام BandWidth یا به اختصار B.W مطرح می کنند .
واحد اندازه گیری این پارامتر مگابیت بر ثانیه یا Mbps در سرور ها و در مقیاس های کوچک تر کیلو بیت بر ثانیه Kbps هستش - این پهنای باند همون پهنای باندی است که شما هنگام خرید ADSL با آن مواجه می شوید.
سرور با پهنای باند نامحدود نداریم ، یعنی از نظر تئوری هم امکان پذیر نمی باشد ، مثل این است که شما بگید عرض این خیابان نامحدود است!
سرور ها معمولا با پورت یا کانکشن های 100 و 1000 به اجاره واگذار می شوند . حتی روی همین پورت ها هم این پهنای باند است که محدود یا گارانتی می شود.
حال شما یک پهنایی رو از یک باندی در اختیار دارید که می تونید روی اون به جابجایی دیتا ( داده) بپردازید، اما تا کی ، یا چه تعداد؟ یا تا چه حجمی؟
اینجاست که مفهوم ترافیک در شبکه مطرح می شود، و این ترافیک است که در شبکه می تواند نامحدود ( Unlimited OR Unmetered) باشد یا خیر، محدود باشد و اندازه گیری شود.
1- در شبکه : به مجموع پهنای باند در طول دوره ، پهنای باند می گویند؟نقل قول:
پهنای باند در شبکه و مخابرات دارای دو معنای متفاوت است
در مخابرات به میزان توانایی یک لینک بر واحد ثانیه در انتقال اطلاعات گفته می شود و در شبکه به مجموع پهنای بایند در طول دوره!
مثلا هردوی این عبارات درست است: پهنای باند 1 mbps است | پهنای باند 1 TB است
فرض کنید یک سرور تهیه کرده اید با پورت 100 mbit unmetered در صورتی که پورت سرور شما اختصاصی باشد مثل این است که پهنای باند )3600*24*30) مگابیت در ماه دارید!
2- این چیزی که شما محاسبه فرموده اید میزان ترافیکی است که می تواند از این پهنای باند عبور کند.
نقل قول:
حال اگر من ارائه دهنده یک سرویس میزبانی باشد و در پلانی یک ماهه بنویسم 20TB به این معناست که کاربر می تواند 20 تربایت در طول ماه از پهنای باند استفاده کند.
3- در این پلان که شما می فرمایید 20 ترابایت منظور شما ترافیک است و نه پهنای باند
4- 20 ترابایت ترافیک را قرار است با چه سرعتی استفاده کند؟ ( اینجا تفاوت پهنای باند و ترافیک عبوری مشخص می شود)
باز هم عرض می کنم بنده قصد جسارت نداشتم و یا مثل برخی دوستان پر ادعا قصد اثبات یک مطلب یا محکوم کردن طرف مقابل رو ندارم.
توصیه این حقیر به تمامی بزرگواران این است که محیط را صمیمی و دوستان کنیم و صمیمی و دوستانه نگه داریم.
با تشکر
موفق باشید.
سلام دوستان
ابتدا خدمتتون عرض کنم که قصد من به جا آوردن زکات علم بود و نه اثبات آن!
من آقا احسان و سایر دوستان رو قبول دارم اما متاسفانه دوستان تحلیل خودشون رو با علم شبکه اشتباه میگیرند!
هرچی ما گفتیم قضیه چیه که شما قبول نکردید پس اجازه بدید جور دیگه توضیح بدم:
سه هاستینگ برتر سال 2013 (بنابر گزارش EditorsReview) هاستینگ های زیر هستند:
1- HostGator
2- iPage
3- Fat cow
حالا به وبسایت اون ها یه سری بزنیم:
Web Hosting - Shared cPanel Web Hosting
iPage Web Hosting Plan Featuresنقل قول:
Hatchling Plan
- • Single Domain
- • UNLIMITED Disk Space
- • UNLIMITED Bandwidth
- • Shared SSL Certificate
Now 20% off!
Web Hosting by FatCow - Get A Discount on Udderly Fantastic Web Hostingنقل قول:
Core Features
شما صحبت های بنده رو قبول نکردید اما انتظار دارم نگید این ها هم اشتباه می کنن :)نقل قول:
Hosting Facts
Serving Size: One Fat Account
Serving Size Per Account: Unlimited DomainsDisk Space UNLIMITED Bandwidth UNLIMITED POP Mailboxes UNLIMITED MySQL Databases UNLIMITED Domains Hosted UNLIMITED Domain Name FREE Website Builder FREE Shopping Cart FREE Script Barn FREE WordPress, phpBB, Joomla & More SSL Secure Server Yes FTP Users & SubUsers Unlimited
یک توضیح جالبی هم iPage داده:
iPage hosting features : transfer
من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
Transfer
Transfer refers to the amount of data you can transfer to and from your server. In the web hosting industry, the word "bandwidth" is also used to describe transfer. "Transfer," short for "data transfer," is measured anytime a file is uploaded/downloaded to/from your account.
Every time that file is downloaded/uploaded, the equivalent of the space it takes is subtracted from your remaining transfer. If a file downloaded from your website is 100MB in size, then 100MB of transfer will be deducted from your monthly allowance.
موفق باشید :)
می پرسید چرا اینها اینطوری نوشتند؟
جواب این هست : چون اکثریت مردم عبارت "پهنای باند" رو میشناسند!
چون اگر چیز دیگری اونجا مینوشتند، روزانه صدها نفر تیکت میزدند و سوال میکردند پهنای باند فلان سرویس چقدر هست!!
خب چیزی که مسلّم هست، اینه: استفاده از این عبارت یک اشتباه هست که عمومیت پیدا کرده
(مثل خیلی چیزهای دیگه که ما به اشتباه توی نوشتار و گفتارمون ازش استفاده میکنیم)
از طرف دیگه، وقتی چیزی عمومیت پیدا کرده، لزوما نباید اون رو به هر قیمتی که شده تصحیح کرد!
حتی بنده خودم هم از همین عبارت توی پلن بندی سرویس های خودمون استفاده کردم (به همین دلیلی که توضیح داده شد)
وگرنه همه با معنی دو کلمه ی زیر آشنایی دارند:
Band : باند
Width : پهنا
BandWidth هم یک کلمه ترکیبی هست که از دو کلمه ی بالا تشکیل شده و معنایی جز "پهنای - باند" نداره
قضیه خیلی سادست!
پهنای باندی که مینوسین یعنی کاربر چه میزان توان استفاده از پهنای باند رو داره :)
حالا چه پهنای باند رو در یک ثانیه تعریف کنیم چه در ماه.
در مخابرات که تنها قابلیت های فیزیکی مطرح است واحد ثانیه استفاده میشه مثلا میگن cat5 پهنای باند 100mbps داره! یا یک دیتاسنتر اعلام می کنه این سرور رو با 20TB (در ماه) پهنای باند ارائه می کنه.
شما برای دریافت اطلاعات بشتر میتونید به منابع آموزشی Network+ و یا infrastructure مایکروسافت مراجعه کنید و این کاملا علمیه! و مطمئن باشید هیچ شرکت مطرحی نمیاد از غلط رایج استفاده کنه در حالی که خیلی از شرکت ها مثل بلو هاست و جاست هاست از واژه Transfer استفاده می کنن. چه برسه به یک دیتاسنتر مثل هتزنر یا سینگل هاپ که با متخصصین این زمینه سر و کار داره! (غیر از دوستانی که دیتاسنتر براشون esxi نصب می کنه!)
بله متاسفانه عبارت پهنای باند در هاستها باعث برداشت اشتباه و نادرست میشود. آیا بهتر نیست بجای پهنای باند از واژهی محدودیت حجم مصرفی یا مقدار ارسال و دریافت داده استفاده شود؟ اینگونه مفهوم اصلی این عبارت در هاستها رسانده میشود. به نظر من بهتر است برای شروع، حداقل هاستهای ایرانی این عبارت را اصلاح کنند.
مشکلی که متاسفانه عمومیت دارد، این است که بسیاری از دانشجویان ما با وجود اینکه سالها درس خواندهاند، اگر بخواهند با صدای بلند یک متن را بخوانند حتّی در روخوانی آن هم دچار وقفه و مشکل هستند. بسیاری از آنها نمیتوانند یک متن را بصورت روان بخوانند. علّت آن هم این است که بجز کتابهای درسی و جزوههایشان معمولاً چیز دیگری مطالعه نکردهاند. بسیاری از دانشجویان ما به همین دلیل قادر به نگارش درست املای کلمات نیستند، باز هم به دلیل مطالعه کم است(منظور از مطالعه، مطالعهی کتب غیر درسی و ادبی و رمان و...) است.
عادت و علاقه بیش از حد به زبان انگلیسی و با کلاس دانستن آن هم مزید بر علّت است. بسیاری از افراد بحای اینکه واقعاً زبان انگلیسی را بخوبی یاد بگیرند، فقط علاقهمند به استفاده از این زبان در هر جایی هستند. مثلاً بسیاری از کودکان و افراد حتّی منوی تلفن همراه خود را روی فارسی قرار نمیدهند، از نوشتن کلمات فارسی در پیامک خودداری میکنند. جالب است که وقتی بسیاری از افراد در فهم منوهای موبایلشان با مشکل مواجه میشوند من به آنها میگویم چرا آن را روی فارسی قرار نمیدهید، میگویند از فارسی بدمان میآید، یا اینکه کلاسمان پایین میآید!!!! در حالی که این افراد حتّی در سطح پایین هم دانش و توان صحبت کردن یا خواندن انگلیسی را ندارند!!!
بیایید انگلیسی را برای فهم بیشتر متون خارجی و ارتباط جهانی بهتر یاد بگیریم، نه برای کلاس بیشتر!!!!
http://smiley.nowdararpour.ir/ahswen/97.gifنقل قول:
Bandwich : 6TB
تمامی سیستم عاملهای اورف به صورت رایگان نصب میگردد
عرف
دوست عزیز و محترمی که اصرار داری کلمات عربی! به کار ببری:
حدالامکان اشتباه هست عزیز.
درستش حتی الامکان هست... :)
این بخش را ندیده بودم ، اینجا بخش غلط گیری انجمن هست :)
تفاصیر غلط هست....
تفاسیر درسته....
:)
حاضر رو هم درست بنویسید .
سلام دوستان
یک لغتی هست که من خودم چند ساله اشتباه ازش استفاده می کنم و تا حالا ندیدم کسی درست بنویستش.
لغت function به معنای تابع: تلفظ صحیح:
منبع: مریم وبستر (دیکشنری معتبر آمریکایی مورد استفاده افراد بومی): \ˈfəŋ(k)-shən\: فگ(ک)شن
منبع: لانگمن (advanced learners-این دیکشنری نیز آمریکایی است): \ˈfʌŋkʃən\: فاگشن
نکته: ŋ با صدای گ در کلمات sung و singing تلفظ می شود نه با صدای گ در کلمات game و guest (منبع: لانگمن)
با توجه به نظرات دوستان نسبت به پست قبلیم تصمیم گرفتم این پست رو 100٪ مستند اراءه کنم :-)
مترجم گوگل فانکشن تلفط میکنه (البته ک رو بین ک و گ تلفظ میکنه)
Google Translate
بله درسته يا بعله يا بعلي؟؟ :d
هر 3 شكلش تو ادبيات هست
مهم ترین واژه که باید در این انجمن مطرح بشه واژه host هستش.
تلفظ صحیح \ˈhōst\ است یعنی هوست!
البته اینبار دوستان لطف بکنن برای شنیدن تلفظ از گوگل ترنسلیت استفاده نکنند چراکه این سرویس برای pronunce نیست! سرویسی که در تمام دنیا به این منظور استفاده میشه frovo هستش!
به آدرس زیر مراجعه کنید:
Pronunciations for host in English
بله:لغت نامه دهخدا:بله . [ ب َ ل ِ ] (از ع ، ق ) محرف بلی در تداول فارسی . بلی . آری . صاحب غیاث اللغات آن را به فتحتین ضبط کرده مینویسد: به تصرف لوطیان مخفف لفظ بلی که به معنی آری است . رجوع به بلی شود.
بعلی:لغت نامه دهخدا:بعلی . [ ب َ ](اِ خ ) (آقا یا خداوند من ). خدای مشهور کنعانیان . (قاموس کتاب مقدس ). شوهر زن . (از قاموس کتاب مقدس ).
بعله:(همچین واژه ای در فرهنگ دهخدا وجود نداشت!)