خیلی ممنون از این همه سرعت در عمل.. واقعا تعجب کردم اینقدر سریع سرویس رو تحویل دادید.. ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون از این همه سرعت در عمل.. واقعا تعجب کردم اینقدر سریع سرویس رو تحویل دادید.. ممنون
سعید صدقی؟
اگر شما هستید سرور شما طبق ساعت گذشته از آخرین تغییر تیکت ارسال :
1h 18m
یک ساعت و 18 دقیقه پیش تحویل داده شد.
طبق قوانین سعی میشه تمامی سفارش های قبل ساعت 2 شب توسط واحد فروشمون انجام بشه یا اگر ایشون نبودن واحد های فنی یا خود بنده انجام بدیم که سفارشی به فردا نکشه ساعت 2 به بعد میره اول صبح
خواهش میکنم موفق باشید
یا حق
دوستان تائید 100 در 100 میشوند !
واقعا بهترین کیفیت ، سرعت ، پایداری ، امکانات و مخصوصا پشتیبانی رو ارائه میدند !
ایشون بهترین شرکت برای سرور مجازی هستند و پشتیبانیشون هم عالیه چون اگر هر وقت از شبانه روز درخواست بدید بیش از یک ساعت طول نمیکشه تا جواب بدند و یک بار سرور رو برای من از افر قبلی به افر جدید انتقال دادند و چون به دلایلی نمیشد بکاپشو برگردونند مجبور شدند از ساعت 11 شب تا ساعت 5 و 6 صبح برام اطلاعات رو دستی انتقال بدند و + اینکه دوباره ویندوز ، iis و برنامه و نرم افزار های کاربردی دیگر رو برام نصب کردند و به نظرم بهترین پشتیبانی رو دارند و امروز هم از دیشب تا ساعت 6 صبح بیدار بودند و نمیدونم برای کدام کاربر و چکار انجام میدادند اما میدونم که 5 ، 6 ساعتی داشتند پشت سرهم بدون استراحت کار میکردند و زحمت میکشیدند !
پیشنهاد من به کسانی که میخواهند سرور مجازی بگیرند اینه که حتما از این شرکت بگیرند به دلایل بالا !
هرچند انتخاب با خودتونه و من هم فقط وظیفه دونستم تا ازشون تشکری بکنم به دلیل سرویس خوبی که دارند ارائه میدند !
از تمامی کسانیکه در روبینا سرور هستند تشکر کرده و سپاسگذاری میکنم و از همینجا خسته نباشید بهشون میگم .
یا حق
سرور 512 سرورهای معمولی درحال حاظر تمام شد.
سلام
سرور جدید اضافه شدند
فروش تمامی پکیج ها باز شد
سرورهای 8 تومانی نیز در سرور جدید فروشش شروع شد
.
.
سرورهای معمولی :
در حال حاظر 15 پکیج 8 تومانی
10 سرور 13 تومانی
5 تا هم بقیه سرورها کلا 30 تا به سرورهای معمولی اضافه شد.
سرورهای ویژه :
کلا 15 تا اضافه شد.
پکیج 8 تومانی از 15 عدد موجودی به 11 رسید
همه دنبال 8 تومانی هستن عجب :d کفگیر دوستان ته دیگه خورده ظاهرا :-b
پکیج رم 256 ، 8 تومانی 8 عدد دیگر موجود است
میکروتیک هم نصب میکنید؟
ازشون سرور تهیه کردم و هم از برخوردشون و هم پشتیبانیشون کمال تشکر رو دارم .. سرعتشون در تحویل سرور در روز تعطیل کاری هم عالی بود.
تایید میشن ..
سلام دوست من
پورت تورنت برای مصارف شخصی روی این سرورها باز هست یا بسته؟
سلام مصرف شخصی در چه حد ؟ بازه
بنده اغلب دانلودهام از تورنت هست چیزی حدود روزانه 30 گیگ از تورنت رو مستقیم میکنم
آیپی ها تمام شد امشب و متاسفانه امشب دیگه قادر به گرفتن سفارش جدید نیستم
هروقت آیپیهای جدید که سفارش دادیم آمد اطلاع داده خواهد شد.
با تشکر - روبینا سرور
ببخشید من از سرور های معمولی vps-n-hetzner-3 میخوام ! موجود هست ؟! همون 18000؟!
ای پی برای تست اگر امکانش هست بفرستید !
پکیج 512 ، 5 عدد باقیمانده است.
دوستان سوال نکنند درباره پکیج 256 تو یاهو که چه زمانی اضافه میشه
مثل دفعه قبل که توضیح دادم رو هر سرور تعداد محدودی سرور 8 تومانی و 512 و ... قرار میگیره
محدودیت تمام شود فقط رو سرور بعدی داده میشود و اضافه خواهد شد.
یا حق
سرور مجازی 1 گیگ معمولی به قیمت 18 تومان فقط 6 عدد باقیمانده است .
15 عدد آیپی دیگه هم اضافه شد انشالله دیگه مشکل تمام شدن آیپی نخواهیم داشت.
باسلام دوستان عزیز
کسی اینجا میدونه چرا سایت که روی سرور مجازی ما هست چرا کانفیگ می کنیم باز سایت بالا نمی یاد ؟ x-(
هر کی میدونه لطفا توزیع بده
باید کانفیگ سیپنل درست انجام بشه رو سرور
درصورت تمایل با گرفتن هزینه کانفیگ براتون کانفیگ میشه.
پشتیبانی فقط سرور - پشتیبانی و کانفیگ رایگان سرور نداریم
همکاران دیگه هم هستن که با گرفتن هزینه براتون کانفیگ میکنن مانند وارز هاست میتونید به آنها هم بدید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - سبد خرید 75 هزار تومان شاید بگید تخفیف هم بدن به هتون
یا حق
تعداد 10 عدد سرور 256 معمولی به قیمت 8 تومان اضافه شد به پکیج ها.
سیستم عامل لینوکس / ویندوز
سلام رو 256 روزانه چقدر ایمیل میشه ارسال کرد ؟ که فشار و ساسپند کردن نشه ؟
256 به قیمت 8 تومان فقط 8 عدد باقیمانده.(:| و فروش ادامه داره همچنان
فروش بقیه پنل ها هم همچنان ادامه دارد. (در پست اول همین تاپیک)
5 عدد از 8 تومانی رم 256 معمولی باقیمانده - سرورهای دیگر هم فعلا نامحدوده فروش
سلام من یه 256 میخوام ولی سایتتون بالا نمیاد:-ss
سایت درست شد.
به سرورهای 256 به قیمت 8 تومان 10 عدد دیگر اضافه شد.
(پکیج 10 تایی قبل تمام شد به خاطر درخواست دوستان در واحد پشتیبانی برای خرید این سرور اضافه شد)
سرورهای 8 تومانی 5 عدد باقیمانده
سرورهای دیگر هم طبق معمول نامحدود هستند فعلا (به جز 512 سرور معمولی به قیمت 13 تومان که 5 عدد باقیمانده است)
سرورهای 256 مجددا تمام شد - بقیه سرور ها موجود میباشد.
سرور 512 معمولی نیز 4 عدد باقیمانده است.
سرور 512 3 عدد باقیمانده
(یک تغییر در پکیج ها به احتمال زیاد پکیج 256 معمولی دیگر فروش نخواهیم داشت و پائینترین پکیج همین 512 خواهد بود در سرورهای معمولی - سرورهای ویژه به قوت خود باقی هستند.)
من الان حدود 2 ماه هست که vps دارم از روبینا ( 1 گیگ رم) از نظر سرعت مشکلی نداشتم و در طی این 2 ماه به نظر من پشتیبانیشون حرف نداشته . از نظر کیفیت و سرعت و پشتیبانی کاملا تایید هستن
نوشته های این تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f13/48507/
به نظر من حقیقت نداره . هر کسی هم خواست من میتونم براش از دانلود یا هر چیزی تست و اسکرین شات بدم
فقط گلایه من از روبینا اینه که کاش از دیتا سنتر های دیگه ( کشور های دیگه) هم با همین کیفیت سرویس داشتن . به خودشون هم گفتم و امیدوارم این کار رو بکنن .
لازم به ذکر هست که من vps از the planet داشتم که کنسل کردم و اطلاعاتم رو ترنسفر کردم اینجا . مشکلی هم از بابت خرید مستقیم دلاری ندارم چون کردیت کارت دارم .
اما هدفم نه تبلیغ هست نه چیز دیگه و من هم از طریق همین تاپیک سرور خریدم . هدفم از این گفته ها فقط اعلام رضایت خودم از سرویس و پشتیبانی بی نظیر این مجموعه هست .
سلام
سرور با رم 1 افر موجود دارین؟
میخوام centos روش نصب بشه و سی پنل کانفیگ بشه
برای رسیلری میخوامش
هتنرز هم تا جایی که میدونم کپی رایت تا شکایت نشه زیاد گیر نمیده
اگه موجود هست با هزینه ی کانفیگ سی پنل لطف کنین قیمت بدین
ممنون
با سلام
کانفیگ سیپنل هم میخواید ؟ کانفیگ و نصب رو سرور خودمون 35 تومان تا یک ماه گارانتی
اما نصب سیپنل رو سرور هزینش 5 تومان هست
خود سرور 30 تومانی داریم 1 گیگ ویژه
منظورتون 1 گیگ معمولی هست ؟ بهتره برای هاستینگ چیز قویتری بردارید
پیشنهاد بنده سرور 2 و یا 3 گیگ ویژه هست که 15 درصد تخفیف هم دادیم هر ماه تا آخر دوره که باشید پیش ما تخفیف 15 درصد رو قیمت سرور محاسبه میشه ، به مدت محدود تو سایت برید میتونید سمت راست گوشه سایت ببینید فروش ویژه
به هر حال در خدمتیم
سفارش ها تحویل داده شدند.
فروش پابرجاست و آیپیهای جدید هم اضافه شده است.
یا حق
با سلام دایرکتور ادمین نصب میکنید