-
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
سلام آقای عباس زاده.
امکانش هست از ویندوز Image بگیریم بعد به سرور هلند انتقال بدیم؟!
-
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
سلام آقای عباس زاده.
امکانش هست از ویندوز Image بگیریم بعد به سرور هلند انتقال بدیم؟!
سلام
بله مشکلی نیست
درخواستتون به پشتیبانی ارسال کنید
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
بله
برای تمدید هم همین قیمت هستش
دیتاسنتر World Stream هستش طی 4 ماهی که مشترکین خاصی ، دانلودر و اپلودر فقط از این دیتاسنتر داشتیم هیچ وقت مشکلی برنخوردیم
-
در حال حاضر از چه دیتا سنتری سرویس دارین؟
قیمتها مطابق پست اول میدین؟
پنل کلکسو هم رایگان نصب میکنید روی وی پی اس؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
در حال حاضر از چه دیتا سنتری سرویس دارین؟
قیمتها مطابق پست اول میدین؟
پنل کلکسو هم رایگان نصب میکنید روی وی پی اس؟
در حال حاضر امریکا- و هلند
قیمت ها مطابق پست اول و افر هایی که در تاپیک داده میشه
و در مورد نصب کلوکسو و کنترل پنل ها بله مجانی نصب میشه
-
سوئیس مد نظرم بود. هلند تجربه خوبی روش ندارم قبلا قطعی زیاد داشت و از لحاظ پورت پهنای باند هم خوب نبود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
سوئیس مد نظرم بود. هلند تجربه خوبی روش ندارم قبلا قطعی زیاد داشت و از لحاظ پورت پهنای باند هم خوب نبود.
از کدام دیتاسنتر؟
سرعت دانلود هلند سرویس 256
http://034.img98.net/out.php/i486093_speed.jpg
-
پورت هلند 100 اشتراکی هست یا اشتراکی 1000 ؟؟
تا جایی که میدونم سوئیس پورت 1 گیگا اشتراکی داره.
-
با سلام آقای عباس زاده.
سرویس بنده و خیلی از دوستان (وی پی اس سوییس) از دیروز صبح قطع شده هست.با پیگیری های زیادی که کردم بالاخره آخر شب تونستم سرور جایگزین را بگیرم.امروز صبح داشتم سرور را آماده میکردم که قفل (هنگ) کرد و دیگر بالا نمیاد.از سیستم تیکت هم درخواست یوزر پسورد VSPHERE هم دادم که هیچ جوابی نشنیدم.
در مورد اطلاعات هم همکار شما فرمودند :
نقل قول:
صادقانه خدمتتون عرض کنم آقای ********
ما در حال گرفتن بکاپ از سرویس قبلیتون بودیم که متاسفانه وسط بکاپ سرویس شما هنک کرد و تا الا موفق نشدیم بالاش بیاریم
در حالی که سرویس بنده و جمعی از دوستان دود شده و شما اینطور میفرمایید.
خواهشمندم هر چه زود تر در این مورد روشن سازی کنید.زیرا کار بنده و جمعی از دوستان 2 روزه مانده و شما هیچ جوابی به ما ندادید.
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aalireza439
vps من هم با همه اطلاعات از دست رفت ،
vps من هم همین طور
کی می خواد جوابگو باشه؟؟؟
-
متاسفانه هر 2 وی پی اس من هم اطلاعاتش پرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با سلام آقای عباس زاده.
سرویس بنده و خیلی از دوستان (وی پی اس سوییس) از دیروز صبح قطع شده هست.با پیگیری های زیادی که کردم بالاخره آخر شب تونستم سرور جایگزین را بگیرم.امروز صبح داشتم سرور را آماده میکردم که قفل (هنگ) کرد و دیگر بالا نمیاد.از سیستم تیکت هم درخواست یوزر پسورد VSPHERE هم دادم که هیچ جوابی نشنیدم.
در مورد اطلاعات هم همکار شما فرمودند :
در حالی که سرویس بنده و جمعی از دوستان دود شده و شما اینطور میفرمایید.
خواهشمندم هر چه زود تر در این مورد روشن سازی کنید.زیرا کار بنده و جمعی از دوستان 2 روزه مانده و شما هیچ جوابی به ما ندادید.
باتشکر
سلام ارش جان
اقای عباس زاده نیستند و مسوئلیتتون بر عهده من هستش که از صبح فقط نبودم ولی خودتون شاهد هستید دیشب تا 4 شب هم پشتیبانی تک تکتون میکردم و در نهایت باید بگم انصاف هم خوب چیزیه.
در حالی که وظیفه ی گرفتن بکاپ ازسرویس ها بر عهده خود مشتری هستش ولی متاسفم برای خودم که بر عهده گرفتم کمک حال شما بشم و بکاپتون رو بگیرم انشالله برای دفعه ی بعد چنین کاری مگر در ازای پرداخت هزینه انجام نخواهم داد تا اگه مثل شما اینگونه برخورد کرد . اصلا ناراحت نشم.
باز هم ازتون تشکر میکنم.
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid2088
vps من هم همین طور
کی می خواد جوابگو باشه؟؟؟
من جوابگو هستم
کلاینت ایدیتونو بفرستید تا به همه نشون بدم به شما سرویس بکاپ داده شده بود خیلی ساعت پیش ولی کم لطفی از خودتون بود.
نقل قول:
vps من هم با همه اطلاعات از دست رفت ،
شما هم همینطور.
کلاینت ایدیتونو بفرستید تا همینجا بفرستم که خودتون مقصر بودید
منتظرم
-
سلام
تو این که تا دیر وقت جواب تیکت ها رو میدادید شکی نیست
ولی الان تمام بچه ها دیگه دلشون نسبت به سرور های شما چرک شده
الان من میدونم چند تامون داریم دنبال سرور جدید میگردیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S-ARM
سلام
تو این که تا دیر وقت جواب تیکت ها رو میدادید شکی نیست
ولی الان تمام بچه ها دیگه دلشون نسبت به سرور های شما چرک شده
الان من میدونم چند تامون داریم دنبال سرور جدید میگردیم
من حساب کتاب شمارو یادم نمیاد دوستان
فقط میتونم به همتون سرویس بکاپ چندین ساعت قبل داده شده بود
یکی خواست بخوابه
یکی خواست پس فردا بکاپ بگیره
یکی خواست اصلا نگیره وقتی قطع شد ، اینجا بیاد سخنرانی کنه
این رو دوستان ما نباید جوابگو باشن چرا طرف نخواسته یا نیومده بکاپ بگیره.
اصلا بهانه کمبود وقت نیارید فکر نمیکنم مثل من باشید در عرض 18 ساعت نزدیک 283 وی دی اس ویندو و لینوکس به خاطر درخواست اقای عباس زاده نصب کردم اونم فقط با ای دی اس ال 256
همشونو دستی نصب کردم ! بدون کپی برداری
انشاالله تو پیدا کردن سرویس جدیدتون موفق باشید دوستان .
-
-
دوستان یکذره انصاف داشته باشید
ایشون حدود یکروز قبلش به همه پیغام فرستادن
منم مثل همه شما اطلاعاتم رفت ، ولی اهمال از خودم بود. اصلا نرفتم ایمیل و تیکت رو چک کنم.
حالا یک سوال دیگه دارم از دوستان
کسی میدونه علت اینکه نمیتونم به Routing and Remote Access دسترسی داشته باشم از چی هست؟
یعنی وقتی تو قسمت Routing and Remote Access که میرم وقتی میخوام configure کنم سرور خودم رو ، پیغام میده فایر والت بسته است! در حالیکه من خودم فایروال رو باز کردم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin321
منم مثل همه شما اطلاعاتم رفت ، ولی اهمال از خودم بود. اصلا نرفتم ایمیل و تیکت رو چک کنم.
کسی میدونه علت اینکه نمیتونم به Routing and Remote Access دسترسی داشته باشم از چی هست؟
یعنی وقتی تو قسمت Routing and Remote Access که میرم وقتی میخوام configure کنم سرور خودم رو ، پیغام میده فایر والت بسته است! در حالیکه من خودم فایروال رو باز کردم!
سلام
به واحد پشتیبانی تیکت بزنید من سعی میکنم شخصا بررسی کنم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
به واحد پشتیبانی تیکت بزنید من سعی میکنم شخصا بررسی کنم
ممنون
سلام
همون موقع زدم . با نام webhostingtalk.ir زدم تیکتو
-
به دوستان گفتم همین الا براتون چک کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
من حساب کتاب شمارو یادم نمیاد دوستان
فقط میتونم به همتون سرویس بکاپ چندین ساعت قبل داده شده بود
یکی خواست بخوابه
یکی خواست پس فردا بکاپ بگیره
یکی خواست اصلا نگیره وقتی قطع شد ، اینجا بیاد سخنرانی کنه
این رو دوستان ما نباید جوابگو باشن چرا طرف نخواسته یا نیومده بکاپ بگیره.
اصلا بهانه کمبود وقت نیارید فکر نمیکنم مثل من باشید در عرض 18 ساعت نزدیک 283 وی دی اس ویندو و لینوکس به خاطر درخواست اقای عباس زاده نصب کردم اونم فقط با ای دی اس ال 256
همشونو دستی نصب کردم ! بدون کپی برداری
انشاالله تو پیدا کردن سرویس جدیدتون موفق باشید دوستان .
ای خدا هر چی نوشتم رفت!! :49:
مورد اول اینه که باید جسارتا به بنده حق بدید ناراحت بشم.چون اطلاعاتم الکی الکی رفته.به منم هیچ چیزی در این رابطه گفته نشده!!
آقای عباس زاده به من فرمودند که باید اطلاعات رو دستی انتقال بدم بعنی اینکه Backupمعنی نداره!!
مورد دوم اینه که در اصل 2 روزه سرویس ندارم.سرویس جدیدی که دادید هنگ کرد و درخواست VSPHERE کردم ولی شما فقط ریبوت کردید که کارساز نبوده!!
من چقدر تاکید کردم.الان اگر شما پنل رو میدادید زود چک میکردم ولی دریغ ... !!
مورد سوم اینه که از جوابتون تو تیکت خیلی ناراحت شدم.بعنی چی در نطر خواهم داشت؟؟!!
خداییش من با شما پدر کشتگی دارم؟
من نیودم در زمانی که اطلاعات کاربران سرور آمریکا پاک شد از شما دفاع کردم؟؟
من نبودم از کیفیت سرویستون اینجا تعریف کردم؟؟
و ...
خوب؟
شما تمام جوابی که دادید در اصل برای یقیه بوده.من بدبخت چه گناهی کردم که باید اطلاعاتم الکی الکی پاک بشه؟؟
تیکت میدم پنل VSPHERE میخوام تاکید میکنم.شما باز ریبوت میکنید.خوب الان هم مشکل داره.خوب نمیشد همون جا میدادید که من چک میکردم و ته توی قضیه رو پیدا میکردم؟
در ضمن من هم شاهد بودم شما تا آخر شب رو سرویس بچه ها کار میکردید ولی؟؟؟
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin321
اینقدر مطمعن نباشید.چون به من هیچی نگفته بودن!!!!
یعنی همه شما میدونستید فقط من اینجا بی اطلاع بودم؟:102:
-
با سلام من هم بگم وقتی سرویس قطع شد من رفتم که تیکت بدم دیدین سرویس جایگزین دادن من هم بکاپ داشتم منتقل کردم فقط بعضی وقتها ایمیل نمیاد که ادم متوجه بشه به تیکت پاسخ دادن
خدایی پشتیبانی خوبی دارند انشاالله که همیشه موفق باشند
-
Backup خودتون یا اونا دادن؟
-
دوستان که صحبت کرده بودم قبلا گفته بودن بک آپ به عهده خودم هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
Backup خودتون یا اونا دادن؟
طبق قوانین شرکت ، که مطمئن هستم اصلا نخوندید موقع سفارش و فقط تیک زدید و رفتید جلو
نقل قول:
7 : در اکانت های عادی پروسه پشتیبان گرفتن از اطلاعات سرور به عهده خود مشتری بوده و گروه هیچ گونه تعهدی نسبت به اطلاعات کاربران ندارد. در صورت نیاز به پشتیبان روزانه ، هفتگی یا ماهانه باید قرارداد مربوطه را با هماهنگی کارشناسان و با تایید مدیر مربوطه تکمیل نماید تا مراحل توسط کارشناسان ما انجام شود.
-
تو رو خدا تیکت رو جواب بدین!
در ضمن من الان برای چی اطلاعات من پاک شد؟
backup خواستم؟!!
شما خودتون دارین میگین در حین backupاین طوری شده!
در ضمن من تمام متن رو خوندم و میدونم چی به چیه!!
شما که نگفتید اطلاعات پاک میشه!
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
الان جواب تیکت رو بدید خدایی مهم تر نیست؟؟؟
2 روزه بدون وی پی اس هم شما هم فقط ...
چی بگم.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
جون همه کستون.یوزام منو کشتن.چرا جواب نمیدین؟
ساعت 9 هنوز تیکت من مونده.:59:
نمیخواین بدین لاقل زودتر بگین.جقدر بگم؟
من فکر میکنم چون خود آقای عباس زاده نیستن اینطوری شده.دیگه از این واصح تر.بلد نیستن پنل vsphere بدن.
ناراحت نشین واقعیت رو گفتم.الان 1 روزه دارم داد میزنم هیچکی نیست به مشکلم برسه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
تو رو خدا تیکت رو جواب بدین!
در ضمن من الان برای چی اطلاعات من پاک شد؟
backup خواستم؟!!
شما خودتون دارین میگین در حین backupاین طوری شده!
در ضمن من تمام متن رو خوندم و میدونم چی به چیه!!
شما که نگفتید اطلاعات پاک میشه!
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
الان جواب تیکت رو بدید خدایی مهم تر نیست؟؟؟
2 روزه بدون وی پی اس هم شما هم فقط ...
چی بگم.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
جون همه کستون.یوزام منو کشتن.چرا جواب نمیدین؟
ساعت 9 هنوز تیکت من مونده.:59:
نمیخواین بدین لاقل زودتر بگین.جقدر بگم؟
من فکر میکنم چون خود آقای عباس زاده نیستن اینطوری شده.دیگه از این واصح تر.بلد نیستن پنل vsphere بدن.
ناراحت نشین واقعیت رو گفتم.الان 1 روزه دارم داد میزنم هیچکی نیست به مشکلم برسه!
اقای ارش مینی استار محترم همینجا بهتون اعلام می کنم یک بار دیگه بخواید بحث رو خارج از تیکت دنبال کنید ، فورا سرویستون رو به نفر دیگه ای واگذار میکنم
به اندازه کافی جا کم داریم و در این درگیری که شما به وجود اورده اید ، وقت کم دارم و وقت ندارم پاسخ شماهرو بدم و اگر نه جواب دندون شکنی بهتون میدادم.
کار رو برای خودتون سخت نکنید .
-
از این کارا قبلا روی سرور آمریکا هم کرده بود عادی باید شده باشه...
-
الان میشه یفرمایید علت پاک شدن اطلاعات چی بوده؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
اقای ارش مینی استار محترم همینجا بهتون اعلام می کنم یک بار دیگه بخواید بحث رو خارج از تیکت دنبال کنید ، فورا سرویستون رو به نفر دیگه ای واگذار میکنم
به اندازه کافی جا کم داریم و در این درگیری که شما به وجود اورده اید ، وقت کم دارم و وقت ندارم پاسخ شماهرو بدم و اگر نه جواب دندون شکنی بهتون میدادم.
کار رو برای خودتون سخت نکنید .
مگه من چی کار کردم؟
اصلا من خفه میشم؟
خوبه؟
شما بگو کی جواب تیکت میاد!
مرض که ندارم والا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
الان میشه یفرمایید علت پاک شدن اطلاعات چی بوده؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
مگه من چی کار کردم؟
اصلا من خفه میشم؟
خوبه؟
شما بگو کی جواب تیکت میاد!
مرض که ندارم والا.
من مشکلی با انتقاد شما ندارم دوست گرامی من انتقاداتتون بازخورد میکنم .
ولی اینکه خندم میاد اینجا دنبال کارتون هستید من به شخصا فقط تا 4 روز دیگه ماموریتم تموم میشه ، من یکی از همکاران همین انجمن هستم که فروشنده سرویس هستم و خیلی هاتونم مشتری من هستید و هم مشتری اقای عباس زاده
در هر صورت اینکه اینجا دنبال کارتون هستید تا تو تیکت ، خیلی برام جای تعجب داره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
من مشکلی با انتقاد شما ندارم دوست گرامی من انتقاداتتون بازخورد میکنم .
ولی اینکه خندم میاد اینجا دنبال کارتون هستید من به شخصا فقط تا 4 روز دیگه ماموریتم تموم میشه ، من یکی از همکاران همین انجمن هستم که فروشنده سرویس هستم و خیلی هاتونم مشتری من هستید و هم مشتری اقای عباس زاده
در هر صورت اینکه اینجا دنبال کارتون هستید تا تو تیکت ، خیلی برام جای تعجب داره .
تگاه کنید.علتش این هست که به تیکت ها به موقع جواب داده نیمشه؟
قبول دارید؟
اینجل ادامه نمیدم.ولی در تیکت حتما باهتون در مورد پاک شدن اطلاعات صحبت خواهم کرد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
قبول دارید؟
اینجل ادامه نمیدم.ولی در تیکت حتما باهتون در مورد پاک شدن اطلاعات صحبت خواهم کرد!
یک دست هیچ وقت صدا نداره ، مخصوصا من که کارمند هستم و سعی دارم میکنم هم به تجارت خودم برسم و هم به اقای عباس زاده که از دوستان بنده هستند و ایشون در ماموریت به سر میبرند.
من دارم تمام تلاشمو می کنم.
ممنون از توجهتون.
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
دوستان گلم هر مشکلی دارید من به تیکت هاتون حتما رسیدگی میکنم
اغلب شما چندین سرویس از من هم دارید و می دونم ادم بدی نیستید و باهاتون رابطه ی خوبی دارم .
ممنون از توجهتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
قبول دارید؟
شاید برای هارد سرور ایشون مشکلی پیش اومده یا....
-
آخه نگاه کنین سرور آمریکا هم همین طور شده و توضیحات دیگه هم که نوشتم.(قبلا اینطور شده!)
مجبور نکنید ادامه بدم.:دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
آخه نگاه کنین سرور آمریکا هم همین طور شده و توضیحات دیگه هم که نوشتم.(قبلا اینطور شده!)
عدم استفاده از Raid میتونه این مشکلات رو ایجاد کنه (البته اگر مشکل فعلی از هارد باشه..)
-
خوب
تمامی سرویس ها ، کنسول ها و سفارشات جدیدی که دریافت شده تحویل داده شد.
اگه دوستان کسی از لیست افتاده همین الا به پشتیبانی تیکت بزنه که من هستم پیگیری کنند.
ممنون
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
ارش جان ، شما میخواید سرویس بکاپ براتون راه اندازی بشه ؟
با واحد فروش تماس بگیرید
تا هر شب برای شما بکاپ بگیرن
و در ازای اون ازتون هزینه میگیرن.
نه تنها شما هر کسی میخواد با واحد فروش تماس بگیره که به صورت اختصاصی براش بکاپ گرفته بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin321
منم همین مشکل رو داشتم فقط کافیه همون چیز هایی که تو پیغامش میده رو انجام بدی میگه فایر فال رو غیر فعال کنید کامل بخون ببین چی گفته انجامش بده اوکی میشه
-
سلام به همه
دوست عزیز نوین وی پی اس یا آقای مسیح نطری یا آقای بهمنی یا آقای عباس زاده و یا آقای هر کی که هستی
این سرویس که دیگر مثل سرور آمریکا دیتا سنتر شما رو تحریم نمی کنه اطلاعات ما بره رو هوا این تاپیک
یا مثل سرور سوئیس یوزر ارسال اسپم نمی کنه دوباره اطلاعات ما بره رو هوا
و یا بازم مثل سرور سوئیس مشکل نداره که شما مجبور بشی دیتا سنتر رو عوض کنی و از هلند بگیری و بازم اطلاعات دوستان چند ماه دیگه بره رو هوا
دوست من اگر از ایشون سرویس برای وی پی ان می خوای بگیری نگیر
دوست من اگر برای لیچ و یا هاست سرویس می خوای بگیری نگیر
اگر برای اعتباری که ذره ذره پیش مشتزی به دست می یاری زحمت کشیدی و نمی خوای اعتبارت از دستت بره و وافعا دلت برای زحمتی که کشیدی می سوزه از این آقا سرویس نگیر
کارش شده راه به راه دیتا سنتر عوض کردن در راحترین راهش اینه که یه سرور دیگه بهت می ده و این شما هستی که باید مدام از این دیتا سنتر به دیتا سنتر اطلاعاتت رو انتقال بدی
قبل از هر گونه خریدی از این بابا این تاپیک رو حتما بخونید
[[
جواب پشتیبانیو ببین
<<شما 12 تومامن در ماه داده اید انجمن خیریه که باز نکردیم از سرویس جناب عالی بکاپ بگیریم !>> این همون جوابی هست که حتما حتما به شما چند ماه دیگه داده می شه بله شمایی که می خوای ازش سرویس بگیری
یعنی چی یعنی اینکه یه سرویس دیگه می ده خیلی راحت تمام زحمت هات می ره رو هوا و با یه ایمیلی که به دست خیلی ها نمی رسه و فقط یه عده خاصی اونو می گیرن!!! این شمایی که ضرر می کنی حالا این شمایی که باید جون بکنی و دوباره اطلاعات رو منتقل کنی حرفش هم اینه که خوب ما که سرویس جایگزین دادیم ایمیل هم که زدیم پشتیبانیش هم اون جواب رو می ده
اینم از تهدید های که دیگه تکرای شده تو همون تاپیک قبلی بری نمونوشو زیاد می بینی
<<خوبه که همینجا حل و فصل بشه این مشکل چون گسترده تر بشه برای شما عواقبش خیلی زیانبارتر هستش و منجر میشه سرویس جدیدتونم از دست بدید چون ما فروشمون خارج از کشور هستش تا مشترکین ایرانی.>>
البته ایشون که دیگه زرنگ شدن و برای اینکه ردی نمونه اومدو اطلاعات منو از رو سایتش پاک کرد که مثل باقی دوستان نتونم نمونه تیکتها رو اینجا بزارم و دیگه نمی تونم وارد شم ولی خوب فکر اینو نکر ده بودن که همه تیکتها یه کپی ازش ایمیل می شه و منم اونا رو نگه می دارم
انقدر داغونم که نمی دونم از کجا بنویسم زحمت واعتباری که ذره ذره جمع می کنی این آقایون راحت به باد می دن
به هر حال آقای نوین وی پی اس آقای نظری اقای عباس زاده و یا هر آقیی که خیلی راحت اعتبار دیگران رو می بری زیر سوال
3 تا راه داری
1- یا اطلاعات منو بهم بده
2- یا یه شغل دیگه پیدا کن
3- یا با یه ای دی دیگه بیا اینجا سرویس بفروش و زحمت مردم رو به باد بده
من بعد اگه 1000 بار هم مدیران منو برای این کارم از این سایت بن کنن 1001 ای دی می سازم و زیر تمام تاپیکهای فروشت می یام و افشا گری می کنم
اون ضرری که به اعتبار من زدی نامردم اگه 100 برابر به اعتبارت نزنم
هر دوستی و یا هر مدیری که اطلاعاتی از این حرفها من می خواد با کمال میل حاضرم تقدیم کنم
برید چند پست منو ببینید از روس غرض ورزی صحبت نمی کنم
کلی زحمت براش کشیده بودم
جواب درستو حسابی بده نه جواب های تکراری
این سرویس به درد نخورت هم برای خودت
ای پی
109.236.86.197
یوزر
administrator
پسورد
197197
-
الان 72 ساعت هستش
دسترسی بنده به سرورم و همچنین کنترل پنل سرورم قطع شده
جالب اینه که هیچ کدوم پینگ نمی شه سرورم هم از سوییس هست
نکته خوبش اینه که جواب تیکت دادن اصلا توی مرامشون نیست
الان من حدودن 25 روزه از ایشون سرویس گرفتم که به بهونه های مختلف فقط 14 روز سرور قابل استفاده بوده
از ایجاد سرور که 3 روز طول کشید تا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
سلام به همه
دوست عزیز نوین وی پی اس یا آقای مسیح نطری یا آقای بهمنی یا آقای عباس زاده و یا آقای هر کی که هستی
این سرویس که دیگر مثل سرور آمریکا دیتا سنتر شما رو تحریم نمی کنه اطلاعات ما بره رو هوا این
تاپیک
یا مثل سرور سوئیس یوزر ارسال اسپم نمی کنه دوباره اطلاعات ما بره رو هوا
و یا بازم مثل سرور سوئیس مشکل نداره که شما مجبور بشی دیتا سنتر رو عوض کنی و از هلند بگیری و بازم اطلاعات دوستان چند ماه دیگه بره رو هوا
دوست من اگر از ایشون سرویس برای وی پی ان می خوای بگیری نگیر
دوست من اگر برای لیچ و یا هاست سرویس می خوای بگیری نگیر
اگر برای اعتباری که ذره ذره پیش مشتزی به دست می یاری زحمت کشیدی و نمی خوای اعتبارت از دستت بره و وافعا دلت برای زحمتی که کشیدی می سوزه از این آقا سرویس نگیر
کارش شده راه به راه دیتا سنتر عوض کردن در راحترین راهش اینه که یه سرور دیگه بهت می ده و این شما هستی که باید مدام از این دیتا سنتر به دیتا سنتر اطلاعاتت رو انتقال بدی
قبل از هر گونه خریدی از این بابا این
تاپیک رو حتما بخونید
[[
جواب پشتیبانیو ببین
<<شما 12 تومامن در ماه داده اید انجمن خیریه که باز نکردیم از سرویس جناب عالی بکاپ بگیریم !>> این همون جوابی هست که حتما حتما به شما چند ماه دیگه داده می شه بله شمایی که می خوای ازش سرویس بگیری
یعنی چی یعنی اینکه یه سرویس دیگه می ده خیلی راحت تمام زحمت هات می ره رو هوا و با یه ایمیلی که به دست خیلی ها نمی رسه و فقط یه عده خاصی اونو می گیرن!!! این شمایی که ضرر می کنی حالا این شمایی که باید جون بکنی و دوباره اطلاعات رو منتقل کنی حرفش هم اینه که خوب ما که سرویس جایگزین دادیم ایمیل هم که زدیم پشتیبانیش هم اون جواب رو می ده
اینم از تهدید های که دیگه تکرای شده تو همون تاپیک قبلی بری نمونوشو زیاد می بینی
<<خوبه که همینجا حل و فصل بشه این مشکل چون گسترده تر بشه برای شما عواقبش خیلی زیانبارتر هستش و منجر میشه سرویس جدیدتونم از دست بدید چون ما فروشمون خارج از کشور هستش تا مشترکین ایرانی.>>
البته ایشون که دیگه زرنگ شدن و برای اینکه ردی نمونه اومدو اطلاعات منو از رو سایتش پاک کرد که مثل باقی دوستان نتونم نمونه تیکتها رو اینجا بزارم و دیگه نمی تونم وارد شم ولی خوب فکر اینو نکر ده بودن که همه تیکتها یه کپی ازش ایمیل می شه و منم اونا رو نگه می دارم
انقدر داغونم که نمی دونم از کجا بنویسم زحمت واعتباری که ذره ذره جمع می کنی این آقایون راحت به باد می دن
به هر حال آقای نوین وی پی اس آقای نظری اقای عباس زاده و یا هر آقیی که خیلی راحت اعتبار دیگران رو می بری زیر سوال
3 تا راه داری
1- یا اطلاعات منو بهم بده
2- یا یه شغل دیگه پیدا کن
3- یا با یه ای دی دیگه بیا اینجا سرویس بفروش و زحمت مردم رو به باد بده
من بعد اگه 1000 بار هم مدیران منو برای این کارم از این سایت بن کنن 1001 ای دی می سازم و زیر تمام تاپیکهای فروشت می یام و افشا گری می کنم
اون ضرری که به اعتبار من زدی نامردم اگه 100 برابر به اعتبارت نزنم
هر دوستی و یا هر مدیری که اطلاعاتی از این حرفها من می خواد با کمال میل حاضرم تقدیم کنم
برید چند پست منو ببینید از روس غرض ورزی صحبت نمی کنم
کلی زحمت براش کشیده بودم
جواب درستو حسابی بده نه جواب های تکراری
این سرویس به درد نخورت هم برای خودت
ای پی
109.236.86.197
یوزر
administrator
پسورد
197197
سلام
من فکر کنم بشناسم شما کی هستید من با شما صحبتی ندارم و سرویس شمارو خودم شخصا بستم ! به اقای عباس زاده هم گفتم و اگه مشتری من باشید در این انجمن باز هم سرویستون رو میبندم به چند دلیل
1- اقای عباس زاده یک روز قبل به شما سرویس بکاپ داده ولی شما از گرفتن بکاپ امتناع کردید و این مشکل خودتون هستش نه ایشون
وقتی که تیکت رو دیدید در عکس زیر ادعا کردید که ساعت 3 شب به شما بکاپ دادند و صبح قطع شده
http://www.novinupload.com/do.php?img=8385
نظرتون رو به عکس زیر جلب میکنم که اقای عباس زاده 15:36 دقیقه بعد از ظهر به شما سرویس داده بود !
http://www.novinupload.com/do.php?img=8386
و اینکه شما نخواستید کارتون رو انجام بدید به من مربوط نیست
من مشترکینتون رو پیدا کن به تک تکشون میفرستم این عکس هارو.
2- پشتیبان محترم نوین وی پی اس به شما راست گفتند ، انجمن خیریه باز نکردند که برای شما بکاپ بگیرند به خاطر 12 تومان ، خون شما رنگینتر از مشترکین هم رده ی شماست ؟
وقتی موقع سفارش سر سر تیک " قوانین را با دقت مطالعه کرده و قبول میکنم " میزنید همین مشکل پیش میاد نظر شما رو به این بند قوانین جلب میکنم:
نقل قول:
7 : در اکانت های عادی پروسه پشتیبان گرفتن از اطلاعات سرور به عهده خود مشتری بوده و گروه هیچ گونه تعهدی نسبت به اطلاعات کاربران ندارد. در صورت نیاز به پشتیبان روزانه ، هفتگی یا ماهانه باید قرارداد مربوطه را با هماهنگی کارشناسان و با تایید مدیر مربوطه تکمیل نماید تا مراحل توسط کارشناسان ما انجام شود.
دلیلی نداره که دیگه جواب شمارو بدم شمارو به رسمیت نمیشناسم.
من تازه از سر کار اومد و باید تا امشب به کل مشترکین رسیدگی کنم.
تا 1 ساعت دیگه جواب همه تیکت ها داده میشود
نقل قول:
دسترسی بنده به سرورم و همچنین کنترل پنل سرورم قطع شده
جالب اینه که هیچ کدوم پینگ نمی شه سرورم هم از سوییس هست
نکته خوبش اینه که جواب تیکت دادن اصلا توی مرامشون نیست
الان من حدودن 25 روزه از ایشون سرویس گرفتم که به بهونه های مختلف فقط 14 روز سرور قابل استفاده بوده
از ایجاد سرور که 3 روز طول کشید تا...
مافیا جان ، من هرچی تیکت بود تا دیشب ساعت 3 شب جواب دادم
تیکتتون شمارشو بهم پیغام خصوصی کنید تا بررسی بشه.
-
دوست عزیز
جواب دادین که به دیتا سنتر دسترسی ندارین
یک عده اسپم و هک کردن
خب درست
ولی به من چه؟
مگه من این کار را کردم
مگه من مسئول کار بقیه ام؟
می خوان من هم به هرکی توی این چند روز من را کچل کرده بگم
از اون جایی که من سرور گرفتم
یک عده کارهای بد کردن
حالا من دیگه سرویسم قطعه
روی سرور جدید بهم جا می دن
دو هفته طول می کشه اطلاع رسانی کنم
اطلاعات به فنا رفتم را درست کنم
بازم همون اش و همون کاسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@fia
دوست عزیز
جواب دادین که به دیتا سنتر دسترسی ندارین
یک عده اسپم و هک کردن
خب درست
ولی به من چه؟
مگه من این کار را کردم
مگه من مسئول کار بقیه ام؟
می خوان من هم به هرکی توی این چند روز من را کچل کرده بگم
از اون جایی که من سرور گرفتم
یک عده کارهای بد کردن
حالا من دیگه سرویسم قطعه
روی سرور جدید بهم جا می دن
دو هفته طول می کشه اطلاع رسانی کنم
اطلاعات به فنا رفتم را درست کنم
بازم همون اش و همون کاسه
من میدونم کدوم مشتری هستید به شما هم زودتر سرویس بکاپ دادند.
گفتم تیکت بزنید ؟ شماره تیکت بدید ؟
میخواید مشکلتون حل بشه یا خیر ؟
ظاهرا خیر .
من بکاپتون رو همین الا حذف میکنم به اندازه کافی هارد سرور جا کم داره.
موفق باشید.