-
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
بله به منم گفتم کپی کارت ملی کپی شناسنامه به همراه کپی سند مجل کار رو بیارید.... پرونده تشکیل بدید و اگر نیاین متضرضر زیادی خواهید شد...
نظرتون چیه؟
بنظرم تهدید هست که بترسونن ! حالا من فردا همینو میپرسم اگه اقدام نکنیم خودشون میتونن برامون پرونده تشکیل بدن یا نه ، اگه تشکیل بدن که خب میتونن بر علیه ما شکایت کنن ولی اگر نتونن بعید هست بتونن بزور بگیرن ، فوقش میخوان چکار کنن؟ ***** میکنن یا درکاه قطع میشه یا نماد رو کنسل میکنند ، که البته هیچکدوم از اینا به نفعشون نیست و بعیده اینکارو بکنن.
شماهم بپرسید اگه به نتیجه رسیدید همینجا اعلام کنید.
-
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
مملکت نیست که ...
بله در برخی جهات اینطوری هست متاسفانه!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
larsa.soft
خوب یکی بخواد کنسل کنه اینمادشو باید چیکار کنه؟
چند ماه پیش از طریق خود پنل درخواست دادم حذف کردن. الان نمیدونم تفاوتی کرده یا خیر! خوبه حالا برای حذفش سند و ضامن و هزینه درخواست نکردن :)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
توجه کنید کل در آمد نه کل سود :)
بله دیگه اینجا ایرانه. کاری نداره که سود چقدر هست. اصلا سود چی هست حالا؟
چون به فکر شما هستن و می خوان زیاد درگیر حساب و کتاب نشید میگن کل گردش حساب شما رو در نظر میگیریم... خیلی هم خوب و مفید !
یعنی با این وضع حاجی ارزونی ها که خودمون هم یکیش میشیم... مثلا هر 100 هزار تومان 2000 تومان سود هست مالیات اینم میشه 9000 تومان یعنی 7000 سود/زیان/نامعلوم/....
-
دوستان دیگر اگر تجربه ای دارن در این مورد یا اخیرا مراجعه کردن دارایی خوشحال میشیم نظراتشونو به اشتراک بزارن
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند سالی هست که با دارایی و مالیات دستو پنجه نرم می کنم
چیزی که تا الان تجربه کردم اینه که اگه کسی نره پرونده تشکل نده معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیری
کسی که نره اضهار نامه مالیاتی پر نکنه معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیره
در مورد 9% مالیات بر ارزش افزوده بگم : شماهایی که شرکت هستید و فعالیت خود را از شرکت آغاز کرده اید مالیات بر ارزش افزوده باید بدید
کسایی که حقیقی هستن این مالیات فصلی را نباید پرداخت کنن به شرطی که شب بخوابی صبح رئیس مالیاتی کشور خوب از خواب پاشده باشه
کسی هم که نره کدملی تو دارن خودشون برات درامدت 5 میلیونه میزنن 10 میلیون می ندازن تو فرمول + جرمه عدم اضهار نامه + عدم معرفی خود به دارایی را می زنن تنگش بجایی که بزنن 200 تومن مالیات 3میلیون باید پخ کنی بشون
امسال کسی که درامدش زیر 12 میلیون باشه معاف می شه اگر برات مالیات بزنن و تو اضهار نامه پر کنی اگه مالیات برات ببرن رئس حوزه مالیاتی می تونه 50% بت تخفیف بده
این چیزی که من باهاش برخورد داشتم
ولی برای سایت هایی که دارم تا الان بهم رنگ نزدن شاید بخواطر اینکه پرونده دارم اونجا
- - - Updated - - -
راسی اینو بگم دوستان
اگه براتون مالیات زدن تخفیف نهایی رو گرفتی سال دیگه خواستی اضهار نامه پر کنی از توافق استفاده کنید
اگه مثلا 200 تومن مالیات بزنن پرداخت کرده باشی بگی با من توافق کنید +20% مالیات جدیدت رو می زنن که به نظرم بهترین گزینه هست
من دو سال پیش درامدو زدم 5 تومن سال بعدش زدم 7 تومن توافق نکردم خودشون 7 تومن منو کردن 12 تومن 2 تومن مالیات زدن
حالا پیدا کن میوه فروش را به کرکی هم می گم می گه من نبودم برو با فلانی - فلانی می گه برو رئیس - رئیس می گه برو کمیسئون خلاصه داستان ادامه دارد
-
هفته قبل با من تماس گرفتن؛
به صورت اتومات کلیه کسانی که نماد داشتند اطلاعاتشون برای حوزه مالیاتی اونها ارسال شده ؛ من نامه ای که به حوزه های مالیاتی زدند رو دیدم؛
من پرونده ساختم ولی این که شما پرونده بسازید دلیل بر این نمیشه که حتما مالیات بدید. مخصوصا اگر کسب و کار خانگی باشه.
سالی یه بار اضهار نامه رو پر می کنید و احتمالا معاف میشید اگه زرنگ باشید اما بالا خره یه حجم پولی داره این وسط جابجا میشه؛ برای جلوگیری از کار های خلاف مثل پولشویی و موارد این چنینی میگن باید مالیات حد اقل پرونده رو داشته باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
به صورت اتومات کلیه کسانی که نماد داشتند اطلاعاتشون برای حوزه مالیاتی اونها ارسال شده ؛ من نامه ای که به حوزه های مالیاتی زدند رو دیدم؛
من پرونده ساختم ولی این که شما پرونده بسازید دلیل بر این نمیشه که حتما مالیات بدید. مخصوصا اگر کسب و کار خانگی باشه.
سالی یه بار اضهار نامه رو پر می کنید و احتمالا معاف میشید اگه زرنگ باشید اما بالا خره یه حجم پولی داره این وسط جابجا میشه؛ برای جلوگیری از کار های خلاف مثل پولشویی و موارد این چنینی میگن باید مالیات حد اقل پرونده رو داشته باشید.
کاملا موافقم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
اینطوری ها هم نیست.
مالیات بر ارزش افزوده مشکل ساز است . بابت هر فاکتور باید 9% مالیات از کاربر دریافت کنید و هر فصل پرداخت کنید.
بعد برای هر کسب و کار سیستم صدور فاکتور الزامی است.
وقتی فاکتور داشته باشید بر اساس همین فاکتور می ان بررسی می کنند و درامد و ... شما رو محاسبه می کنند. این سیستم طوری طراحی شده که مو لای درزش نمی ره.
ببینید مغازه دار ها حقیقی هستند ، مالیات نمی دند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
اینطوری ها هم نیست.
مالیات بر ارزش افزوده مشکل ساز است . بابت هر فاکتور باید 9% مالیات از کاربر دریافت کنید و هر فصل پرداخت کنید.
بعد برای هر کسب و کار سیستم صدور فاکتور الزامی است.
وقتی فاکتور داشته باشید بر اساس همین فاکتور می ان بررسی می کنند و درامد و ... شما رو محاسبه می کنند. این سیستم طوری طراحی شده که مو لای درزش نمی ره.
ببینید مغازه دار ها حقیقی هستند ، مالیات نمی دند ؟
نظر شما چیه؟ برای افراد حقیقی به نظرتون جتما باید مراجعه کرد و پرونده تشکیل داد؟
-
به نظرم فعلا برید ببینید چی می گن .. به خصوص در مورد تاریخ فعالیت قبلی شما ... ولی هیچ پرونده تشکیل ندید و تهدیدهاشون هم اعتنا نکنید.
بعد هم با چند کارشناس مالیاتی مشورت کنید. در انجمن هر کس تجربه و نظر شخصی خودش رو بیان می کنه که از یک حوزه تا حوزه دیگه کلی فرق دارند.
-
دوستان نماد رو ریپ کنید
خودتونو راحت کنید!
معمولا بازدید کننده ها هم نمیان در مورد صحتش تحقیق کنن فقط ظاهر رو میبینن
من بزودی 5 ستارشو ریپ میزنم!خخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
به نظرم فعلا برید ببینید چی می گن .. به خصوص در مورد تاریخ فعالیت قبلی شما ... ولی هیچ پرونده تشکیل ندید و تهدیدهاشون هم اعتنا نکنید.
بعد هم با چند کارشناس مالیاتی مشورت کنید. در انجمن هر کس تجربه و نظر شخصی خودش رو بیان می کنه که از یک حوزه تا حوزه دیگه کلی فرق دارند.
بنده مراجعه کردم میگن باید پرونده تشکیل بدید... از هر تاریخی هم نماد داشتید مالیات میگیرن مثلا 2 سال نماد دارید 2 سال مالیات میبرن... اما فعلا پرونده تشکیل ندادم گفتم چند روز صبر کنم..
خوشحال میشم نظر دوستان دیگه رو بدونم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GREAT
دوستان نماد رو ریپ کنید
خودتونو راحت کنید!
معمولا بازدید کننده ها هم نمیان در مورد صحتش تحقیق کنن فقط ظاهر رو میبینن
من بزودی 5 ستارشو ریپ میزنم!خخخ
فرقن میکنه الان هم نماد رو برداریم.. مالیات از قبل اومده نامه از سازمان بازرسی کشور به شهرها اومده... و اون مالیات چند سالی که نماد داشتیم رو میخوان بگیرن..
-
سلام
من این مورد رو جایی دیدم:
نقل قول:
مالیات از خریدار :اگر مایلید از خریدار مالیات بگیرید باید به صورت شفاف میزان مالیات مشخص باشه .مالیات از فروشنده : طبق گفته ی کارشناس نماد : دریافت نماد به منزله ی معرفی شما به سازمان مالیات نمی باشد ولی اگر درخواست از طرف سازمان مالیات بیاد شما رو معرفی می کنند .
البته ظاهر امر این هست که سراغ همه نرفتند.
یک نظر کاملا شخصی هم دارم:
شاید دوستانی که مشتری شرکتی زیاد داشتند . شرکت ها نام شما رو توی مالیت رد کردند و بعد سراغ شما اومدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
شاید دوستانی که مشتری شرکتی زیاد داشتند . شرکت ها نام شما رو توی مالیت رد کردند و بعد سراغ شما اومدن
درود
جابر جان طبق تماس گفتن از روی نماد بوده اصلا هم کاری به حقیقی و حقوقی ندارن میگن به هر نجوی اگه پولی در میاری باید مالیات بدی چه حقیقی چه حقوقی ..
-
من از همون ابتدا فقط سایت هایی که مرتبط با بیتکوین بود راه انداختم به هیچ احدی هم یک قرون مالیات ندادم و نمیدم
به شما ها هم توصیه میکنم واسه خودتون درگاه پرداخت بیتکوین راه بندازید و خریدار رو با بیتکوین آشنا کنید
سوالی که پیش میاد الان که نفت شده ۲۲ دلار میخوان پول کسری درآمد نفتی که قرار بود بیاد سر سفره هامون رو از خودمون بگیرن؟
اگر نفت دوباره بشه ۱۰۰ دلار آیا این مالیات ها رو حذف میکنن اون موقع؟
برید مالیات بدید تا آقا زاده ها پول کافی واسه اخلاس کردن داشته باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
جابر جان طبق تماس گفتن از روی نماد بوده اصلا هم کاری به حقیقی و حقوقی ندارن میگن به هر نجوی اگه پولی در میاری باید مالیات بدی چه حقیقی چه حقوقی ..
آخه مالیات چی رو بدیم ؟ سروری که هتزنر مالیاتشو از ما میگیره ؟ یا دیتاسنتر های ایرانی که مالیاتشون رو دو سه برابر می گیرن ؟
چند بار چند بار که مالیات نمی دن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
سلام
حرفهای جابر عزیز هم میتونه درست باشه ، منم از کارشناس نماد سوال کردم گفتن که ما لیست سایت های دارای نماد رو به دارایی ندادیم ولی خود دارایی به وزارت خونه درخواست داده و لیست تمام سایت ها رو گرفته.
مورد دوم هم احتمالش هست که شرکت هایی که سرویس دادیم بهشون اسمی از ما توی هزینه هاشون اورده باشن ، ولی تا جایی که اطلاع دارم دارایی به ریز هزینه ها کاری نداره و یکی یکی چک نمیکنن که کجاها هزینه شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
اقا ما قبلا برای گرفتن نماد اقدام کرده بودیم
منتهی نگرفتیم و ناقص رها کردم
دو سه روز پیش تماس گرفتن باهام گفتن از وزارت صنعت معدن شمارمو گیر اوردن و الان هم یک پکیج هست برای مدیریت فروش و... و یکسری سوال پرسیدن از جمله ادرس-تلفن ثابت-و من گفتم باید فکر کنم
و بعدش هم تماس گرفتن
گفتم ن نیازی ندارم و گفت شما رو از لیست حذف کنیم پس منم گتم اره(منظورش بود به قید قرعه این کار رو کردن)
ایا این اطلاعاتی که از من گرفتن ممکنه برای ما هم درد سر مالیاتی درست کنن یا ن؟
یا اصلا با دوستان چنین تماسی در این مورد گرفتن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
آخه مالیات چی رو بدیم ؟ سروری که هتزنر مالیاتشو از ما میگیره ؟ یا دیتاسنتر های ایرانی که مالیاتشون رو دو سه برابر می گیرن ؟
چند بار چند بار که مالیات نمی دن .
از لحاظ قانونی مالیات ارزش افزوده رو مشتری باید پرداخت کنه ، کاری به مالیاتی که شما پرداخت کردید نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
سلام
حرفهای جابر عزیز هم میتونه درست باشه ، منم از کارشناس نماد سوال کردم گفتن که ما لیست سایت های دارای نماد رو به دارایی ندادیم ولی خود دارایی به وزارت خونه درخواست داده و لیست تمام سایت ها رو گرفته.
مورد دوم هم احتمالش هست که شرکت هایی که سرویس دادیم بهشون اسمی از ما توی هزینه هاشون اورده باشن ، ولی تا جایی که اطلاع دارم دارایی به ریز هزینه ها کاری نداره و یکی یکی چک نمیکنن که کجاها هزینه شده است.
شما نرفتید امروز؟
کاش میپرسیدید اگه کسی نره پرونده تشکیل بده چه پیامدهایی واسش داره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
شما نرفتید امروز؟
کاش میپرسیدید اگه کسی نره پرونده تشکیل بده چه پیامدهایی واسش داره...
راستش نه نرفتم دیدم رفتنم به دارایی فایده نداره ، چون دارایی که فقط میخواد پول بگیره و اگر واقعا هم مالیات تعلق نگیره هیچوقت این حرف رو نمیزنن!
دنبال یه اشنا هستم که توی دارایی هست و میخوام از اون بپرسم ، ولی امروز موفق نشدم باهاش صحبت کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
راستش نه نرفتم دیدم رفتنم به دارایی فایده نداره ، چون دارایی که فقط میخواد پول بگیره و اگر واقعا هم مالیات تعلق نگیره هیچوقت این حرف رو نمیزنن!
دنبال یه اشنا هستم که توی دارایی هست و میخوام از اون بپرسم ، ولی امروز موفق نشدم باهاش صحبت کنم.
ممنون میشم اگه در تماس بودید با ایشون و نتیجه ای گرفتید به اشتراک بزارید
-
سلام
بحث این 35 هزار تومان سالانه هست که میگیرند
کارشناس مرکز (1394/11/07 12:57:43)
این فرایند باید هر سال تکرار شود
به نظرم این یک نظر هست نمیدونم تا چه مقدر واقعی بینانه یا درست یا غلط هست
اما بهتره دوستان همگی از نماد هاشون عکس بگیرند و اطلاعات داخل enamad اشون و تو سایتشون بگذارند
و بگوییم به ملت به این دلیل و این دلیل ما دیگر نخواستیم با enamad کار کنیم
اگر اینجا تو این موضوع نتوانیم راه حل درست پیدا کنیم و مقابله نکنیم
قطعا به زودی خواب های دیگری برای گرفتن مالیات ، پول زور .............. می بینند و فردا صبح ما ملت هم باید خواب ها رو تعبیر به صدق کنیم
--
اما واسه مالیات فعلا هنوز به من زنگی نزدند
سوالی داشتم از کسانی که بهشون زنگ زدند به تلفن ثابت زنگ زدند یا موبایل؟
چون من تلفن ثابتم 1-2 سالی هست بدلیل عدم بدهی مخابرات جمع کرده
-
ببینید ارم نماد از سایت ها جاسوسی می کنه ، کدی که می ذارید میزان بازدیدتون رو و موارد دیگه رو در سیستم نماد منتقل می شه. و با توجه به بازدیدی که سایت ها دارند متوجه میشند که چه قدر فعال هستید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
ببینید ارم نماد از سایت ها جاسوسی می کنه ، کدی که می ذارید میزان بازدیدتون رو و موارد دیگه رو در سیستم نماد منتقل می شه. و با توجه به بازدیدی که سایت ها دارند متوجه میشند که چه قدر فعال هستید.
فکر نمیکنم اصلا ارتباطی با بازدید و.. داشته باشن بخوایم نخوایم گیر هستیم با این مالیات... واقعا اوضاع بدی شده.. هم واسه تمدید نماد پول میخوان.. هر چند ماه هم واسه verify باز پول میخوان.. مالیات هم که میخوان...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
فکر نمیکنم اصلا ارتباطی با بازدید و.. داشته باشن بخوایم نخوایم گیر هستیم با این مالیات... واقعا اوضاع بدی شده.. هم واسه تمدید نماد پول میخوان.. هر چند ماه هم واسه verify باز پول میخوان.. مالیات هم که میخوان...
چرا دربرخی موارد میتونه مرتبط باشه البته برای بررسی های ثانویه... ولی موارد ابتدایی فکر کنم همون ثبت و دریافت نماد و تراکنش های درگاه رو در نظر بگیرن... از همون ابتدا اشتباه کردیم رفتیم سراغ نماد ... فکر کردیم واقعا چه تاییدیه معتبری خواهد بود.. نگو ب.م.ب زما-ندار است!!!!!
خلاصه دولت کمر همت بسته که کلا فضای مجازی ایران رو بده هوا ... خدا رو شکر :|
-
دوستانی که حقیقی فعالیت دارن کسی اقدام کرده تا الان؟ کاری کردید؟ تشکیل پرونده دادید؟
-
دیگه شورشو در اوردند نماد من 15 روز به 15 روز تمدید میشه و الان هم بعد از یک سال مجدد کدلیست الزاماتم قرمز شده و نوشته باید 35 هزار تومان بدید
این چه وضعیه برای مردم درست کردند واقعا که شورشو در اوردند
وقتی تلفن و ادرس یک سال پیش تایید شده چرا باید دوباره 35 هزار تومن بدیم و دوباره تایید بشه و این رو نوشته باید سه ماه به سه ماه تایید بشه یعنی همه رو *** و فراری میدونند
دوستان اگه با این وضع مقابله نکنیم وضع خیلی بدتر خواهد شد و مردم رو بخاطر یه سایت و کسب درامد خیلی ناچیز بیچاره میکنند
دوستان همه اعتراض کنید و به گوش همه برسونید که چه بلایی دارند سره مردم میارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
تا زمانی که حساب های بانکی افراد وجود ندارد نیازی به جاسوسی از طریق آرم نمی باشد
خیلی راحت از سپرده های شما میزان فعال بودتان را به دست خواهند آورد
-
با سلام خدمت همه
کلیه فعالیت های اقتصادی مشمول مالیات بر درامد و در موارد معلوم مالیات بر ارزش افزوده
فروشنده برای استفاده از معافیت مالیاتی مصوب هر سال باید اضهارنامه پر کنه و شروع فعالیت رو اعلام کنه!
دوم اینکه لیست کلیه سایت های دارای نماد به اداره مالیاتی ارسال شده و بسته به ناحیه مالیاتی و اینکه سرشون خلوت باشه یا نه اقدام میکنند.
سوم تماس گرفته شده برای ارسال پک اموزشی بنظرم ۹۰ درصد تبلیغاتی بوده و قصد سو استفاده از نااگاهی کاربران را دارند.
Sent from my thl T11 using Tapatalk
-
جاسوسی در کار نیست ، اداره مالیاتی لیست کسب و کارها رو از وزارت خواسته یا خودشون از سایت برداشتن
دوست عزیز ، نام ، نام خانوادگی ، شماره تماس ، ادرس و خلاصه همه چی تو نماد مشخصه
انچه که مشهوده ، دولت سعی داره درامد خودشو افزایش بده وچندسال اخیر رو کسبه داره فشار میاره!!
-
-
شر برا خودتون درست نکنید برید دارایی قشنگ محترمانه پر کنید
جریمه می خوره هاااااااااااا حالا نرید دست دست کنید
-
وقتی از کسبه بابت جواز کسب متغییر از 500 هزار تا 1.5 میلیون هر سال پول می گیرند و بعد دوباره از راه دارایی مالیات می گیرند و دوباره بابت نصب تابلو سردر مالیات می گیرند و دوباره هزینه برق مغازه رو با نرخ تجاری پول می گیرند ( هر کیلووات 200 تومن تجاری و مسکونی 50 تومن ! ) و مالیات اب می گیرند و مالیات ....
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را !
-
دوستان حقیقی کسیس مراجعه نکرده این چند روز دارایی؟ خبر جدیدی ندارید؟
-
من که نماد دارم و مالیاتم نمیدم و نخواهم داد چون از هیچکدوم از زیر ساختهای کشور استفاده نمیکنم که بخوام مالیات بدم
مالیاتی که اینا میخوان بگیرن از گوشت سگ نجستره و بالاخره یک جایی هرچی که خوردن بالا میارن
همه وبمسترها دارن با هزار بدبختی خودشون توی این بازار خراب زنده نگه میدارن به امید اینکه روزی همچی درست بشه و اگه قرار باشه درصدی به مالیات هم بدن که نمیشه
اگه قرار به مالیات باشه من با برند دیگری شروع میکنم
-
ساده ترین راه حل ،مالیات رو مگر از اون کسی که نماد داره نمیگیرند مگر بر اساس واریزی ها نیست خوب واسه درگاه باز کردن از کارت بانکی مادر یا پدر یا اقوام استفاده کنید خوب!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
با عرض سلام و احترام
قانون مالیات بر ارزش افزوده یعنی مشتری نهایی می بایست 9% مالیات را پرداخت نماید و این مورد دلخواهی نیست که از مشتری بگیرید یا خیر، البته بعضی شرکت ها این 9% را هم روی قیمت خود اضافه می نمایند و می گویند نیازی به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نمی باشد. در هر صورت همه شرکت ها می بایست بابت هر فاکتور خود 9% مالیات بر ارزش افزوده ای را که از مشتریان خود می گیرند پرداخت نمایند.
هم اکنون شما بر روی همه خدمات و کالاها از جمله لبنیات، برق، اینترنت و ... مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت می فرمایید چون مشتری نهایی هستید.
در خصوص اتحادیه و صنف و... هم در خارج ایران تعداد بسیار زیادی اشخاص سرویس دهنده هاستینگ وجود دارند که همگی موظف به پرداخت مالیات هستند(مثلا PayPal قبل از رسیدن به 200 تراکنش بابت سرویس، از شما درخواست SSN یا EIN می نماید تا گزارش مالیات شما را ارسال نماید) اما آیا در همه کشورها چنین تشکل هایی شکل می گیرد؟؟؟ چرا فکر می کنید اگر اتحادیه ای تاسیس شود شما ملزم به پرداخت مالیات نمی باشید؟؟؟ اگر فردا صبح اتحادیه هاستینگ ایران تاسیس شد و همین افرادی که خود شما به عنوان مدیر و مسئول انتخاب فرموده اید بخشنامه کردند همه می بایست مثلا 12% مالیات بدهند، آنگاه مالیات را پرداخت می نمایید و یا سعی به فرار از آن و تخریب اتحادیه می فرمایید؟؟؟
هم اکنون سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان اتحادیه صنعت کامپیوتر ایران شناخته می شود و فکر میکنم هاستینگ هم جزئی از صنعت کامپیوتر می باشد به طوری که همه ساله نظام صنفی در تعرفه "نرخ پایه خدمات فنی - تخصیی انفورماتیک" که ارائه می نماید قیمت دامنه و هاستینگ را نیز اعلام می دارد. اگر کلیه سرویس دهندگان بر اساس این قیمت ها سرویس دهی نمایند و هیچ شخصی نه یک ریال بیشتر بگیرد و نه یک ریال کمتر آنگاه همه سود خوبی خواهند کرد و به راحتی میتوانند مالیات پرداخت نمایند.
به عنوان مثال در تعرفه امسال هزینه هاست 100 مگابایت با امکان میزبانی فقط یک سایت و یک دیتابیس در شرکت دارنده رتبه 7 شورا(پایین ترین رتبه) برابر 108,000 تومان می باشد.
حالا بعضی ها می آیند هاست می دهند 100GB با امکانات نامحدود و هزینه سالیانه 10,000 تومان!!!=P~
من قول می دهم اگر هیچ شخصی دامنه IR به مدت 5 سال را زیر 40,000 تومان(حدود 15,000 تومان ارزانتر از ایرنیک) ثبت و تمدید نکند، هیچکس از نان خوردن نمی افتد!!! چون میلیون ها دامنه IR نیاز به ثبت و تمدید مجدد دارند و کسی با این قیمت 40,000 تومان مستقیما به سراغ ایرنیک نخواهد رفت(چون به هر حال ارزان تر از ایرنیک است)
چون ما قیمت های درستی برای خدماتی که می دهیم در نظر نمی گیریم و بالطبع درآمد کم حاصل از آن نیز سبب مشکلات مالی زندگیمان می شود و توانایی پرداخت مالیات نیز نداریم؛ دلیل نمی شود که دولت استثناعا از ما مالیات نگیرد!!! پس بیایید کمی قیمت هایمان را اصلاح نماییم تا هم وضع خومان خوب شود و هم بتوانیم مالیات بدهیم!!!:d
انشاءالله مشکلات همه مان برطرف گردد.;)
شب خوش:53:
Big Like
کاملا موافقم
-
طبق نظریه دوستان الان باید مالیات بر ارزش افزوده رو بر روی تمامی فاکتور ها اضافه کنیم؟ یعنی 9% ؟!
-
دوستان بنده امروز مراجعه کردم.. گفتن اگه تشکیل پرونده ندید ما مشکلین داریم اما ملیانتتون 10 برابر میشه... مالیات 100 تومن میشه +1 میلیون تومان و تازه جریمه هم اضافه میشه...
اگر نرید تشکیل پرونده بدید ضررشو خودتون میکنید و بعدا یهو چندین میلیون ضرر سنگین مالی رو باید متحمل شید در صورتیکه با تشکیل پرونده و هر سال ارائه اظهارنامه هزینه مالیات به هرحال خیلی کم خواهد شد
-
سلام،
دوست عزیز یه سوال اساسی داشتم : شماره ملی شما رو داشتند یا خودتون دادید؟