-
پاسخ : افتتاح حساب پی پال از کشور آمریکا - ورفای شده با حساب بانکی + مدارک
سلام شما میگید حساب شخصیه و میشه درگاه پرداخت گرفت .درگاه و دریافت پول از محصولات زر سایت بصورت فروشگاه مستلزم حساب بیزنسه .و همین طور حساب شخصی برای تراکنش ماهیانه لیمیت داره .یعنی ایا من با این حساب با درگاه فروش بقیه میتونن ازم محصولات را بخرند؟پس فرقش با بیزنس چیه ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
quickie
سلام شما میگید حساب شخصیه و میشه درگاه پرداخت گرفت .درگاه و دریافت پول از محصولات زر سایت بصورت فروشگاه مستلزم حساب بیزنسه .و همین طور حساب شخصی برای تراکنش ماهیانه لیمیت داره .یعنی ایا من با این حساب با درگاه فروش بقیه میتونن ازم محصولات را بخرند؟پس فرقش با بیزنس چیه ؟؟؟
بله با حساب شخصی هم میتوانید پرداختها رو قبول کنید فرق آن با بیزنس در مقدار تراکنشهای سالیانه هست و پی پال برای محاسبه فاکتورهای زیادی را در نظر میگیرد .به خاطر ایجاد مشکلات و جلوگیری از ضرر و زیان کاربران فعلا" فقط حساب پرسونال افتتاح میشود.
-
با تشکر از آقای حسین زاده
ما اکانت پی پلمون رو از ایشون تحویل گرفتیم
-
اطلاعات و هزینه را ارسال فرمایید.
به همراه حساب بانکی و صدور ویزا کارت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
با سلام و احترام
برای دوستان و همکارانی که به نیاز به یک حساب برای پرداختهای ارزی آنلاین و همچنین دریافت درآمد حاصل از فروش محصولات خود در اینترنت دارند با سرویس افتتاح حساب پی پال از کشور آمریکا در خدمت شما هستیم.در حال حاضر بخاطر ساپوت نشدن کشور ایران در سیستم پی پال ما حسابها را از کشور آمریکا افتتاح میکنیم. حساب های پی پال ما با هویت قانونی افتتاح میشود و میتوانید بدون نگرانی از مشکلات لیمیت از آن استفاده نمایید.
مشخصات حساب:
1- حساب از نوع پرسونال میباشد.
2- افتتاح پی پال آمریکا با مشخصات قانونی و معتبر صورت میگیرد.
3- حساب پی پال توسط حساب بانکی معتبر از آمریکا ورفای میشود.
4- حساب دارای یک شماره تلفن آمریکا برای دریافت تماس - ورفای و... میباشد.
5- با پی پال آمریکا خرید آنلاین از کلیه شرکتهای آمریکایی امکانپذیر است.
6- این حساب قابلیت دریافت درگاه برای فروش محصولات در ebay- 2checlout- plimus- clickbank-apple-avangate cleverbridge-,... را دارد.
7- بدلیل افتتاح حساب با هویت قانونی آمریکا در صورت لیمیت شدن به راحتی بازگشایی مجدد میگردد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاع از هزینه های افتتاح و نحوه سفارش تماس بگیرید. با تشکر :53:
آیدی اسکایپ: hadi_est1979
تماس: 09148544470
تصویری از پی پال ورفای شده آمریکا:
http://www.axgig.com/images/67483242200651522290.png
دوست عزیز,لطفا طبق قوانین فروش در سایت قیمت محصول رو در پست اول درج کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadk
دوست عزیز,لطفا طبق قوانین فروش در سایت قیمت محصول رو در پست اول درج کنید.
با عرض پوزش بدلیل نوسان نرخ ارز امکان درج قیمت وجود ندارد. برای اطلاع از هزینه افتتاح و شرایط یک ایمیل به آدرس hadi.shvip1979@gmail.com ارسال فرمایید.
-
سلام
بنده هم قبلا اکانت امریکا ساختم و با اتصال به بانک وریفای کردم. سئوالی که دارم، عموما همون موقع یا بعد از مدتی لیمیت می کنند (لیمیت کم!) که Social Security Number و کارت اون رو ارسال کنید.
برای کارت اجتماعی چه می کنید؟
یا علی
-
الان از دو هفته گزشته و هیچ کس متاسفانه جوابگو نیس .قبل از واریز پول میگفتند پنج تا یه هفته ولی متاسفانه بعد از واریز پول همه چی عوض میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_h
سلام
بنده هم قبلا اکانت امریکا ساختم و با اتصال به بانک وریفای کردم. سئوالی که دارم، عموما همون موقع یا بعد از مدتی لیمیت می کنند (لیمیت کم!) که social security number و کارت اون رو ارسال کنید.
برای کارت اجتماعی چه می کنید؟
یا علی
سلام
حسابهایی که با هویت معتبر افتتاح نشوند ( مثل حسابهای شما) در همان لحظه و یا مدت کوتاهی بعد از آن لیمیت خواهند شد. اضافه نمودن حساب بانکی و ... چیزی رو حل نمیکند.
حسابهای پی پال ما با اطلاعات قانونی و ولید اعم از اسم -آدرس - حساب بانکی - تلفن و... باز شده و توسط پی پال ورفای میشود به همین دلیل حتی در طولانی مدت هم اتفاقی برای این حسابها نمیفتد.ssn یک گزینه الزام آور در حسابهای ما نیست و بدون آن هم میتوانید براحتی از حساب استفاده نمایید. بدلیل حساسیت این موضوع و جلوگیری از بروز مشکلات بعدی در حساب ssn ارائه نمیشود.
با آرزوی موفقیت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
quickie
الان از دو هفته گزشته و هیچ کس متاسفانه جوابگو نیس .قبل از واریز پول میگفتند پنج تا یه هفته ولی متاسفانه بعد از واریز پول همه چی عوض میشه .
با عرض پوزش به دلیل آغاز سال نو میلادی و تغییرات در سیستم پی پال افتتاح حسابها با کمی تاخیر انجام میشود. لطفا" مراحل افتتاح حسابتون رو از طریق ایمیلی که سفارش رو ارسال کردید پیگیری نمایید.
با تشکر از شما
-
آقا قیمت رو می فرمایید؟من سریعا نیاز دارم.
-
-
سلام
تو یک سایت یکمقدار پول دارم ولی متاسفانه بدلیل هویت ایرانیم پول رو بلوکه کردند. بعد از کلی ایمیل و صحبت در نهایت قرار شد از طریق پی پال یا وسترن یونیون معتبر پولمو دریافت کنم. از اونجایی که هنوزم شک دارم که پولمو برام بفرستن میخوام اول تو پی پال ثبت نام اولیه بکنم ( بدون وریفای و درج حساب بانکی ) بعد که پولو بهم واریز کردند اقدام به وریفای و مابقی کارها بکنم تا در نهایت بتونم به پولم برسم.
چند تا سوال داشتم
میشه با ثبت نام ساده تو پی پال پول دریافت کرد؟ ( مطمعن نیستم ولی تا جایی که میدونم ای کار شدنیه )
امکان داره بعدا که پول بحسابم واریز شد شما بقیه کارهای افتتاح حساب اعم از وریفای و ایجاد حساب بانکی رو انجام بدین؟
اگه من با ای پی اروپا یا امریکا با اسامی خارجی ثبت نام کنم بعدا تو وریفای کردنش با حسابی که شما ایجاد و متصل میکنین به پی پال مشکلی پیش نمیاد؟
آیا خدمات دیگه ای اعم ارائه وی پی ان برای استفاده از حساب انجام میدین؟
و در نهایت هزینه ها ؟
با سلام
ایشون اصلا پیشنهاد نمی شن
ما یدونه پی پال ازشون خریدیم
فقط پاسپورت میدن
دوباره برا بقیه مدارک باید اندازه پول پی پاله پول بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmohammadx
با سلام
فقط پاسپورت میدن
شما چه پیشنهادی دارین دوست عزیز
در ضمن اگه تجربه استفاده از پی پال رو دارین لطف میکنین به ۳ سوال اولم پاسخ بدین؟ برام خیلی مهمه
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qwerty007
شما چه پیشنهادی دارین دوست عزیز
در ضمن اگه تجربه استفاده از پی پال رو دارین لطف میکنین به ۳ سوال اولم پاسخ بدین؟ برام خیلی مهمه
با تشکر
لارسا پیشنهاد میشه
از خودشون سوال بفرمایید کامل جوابتون رو میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qwerty007
سلام
تو یک سایت یکمقدار پول دارم ولی متاسفانه بدلیل هویت ایرانیم پول رو بلوکه کردند. بعد از کلی ایمیل و صحبت در نهایت قرار شد از طریق پی پال یا وسترن یونیون معتبر پولمو دریافت کنم. از اونجایی که هنوزم شک دارم که پولمو برام بفرستن میخوام اول تو پی پال ثبت نام اولیه بکنم ( بدون وریفای و درج حساب بانکی ) بعد که پولو بهم واریز کردند اقدام به وریفای و مابقی کارها بکنم تا در نهایت بتونم به پولم برسم.
چند تا سوال داشتم
میشه با ثبت نام ساده تو پی پال پول دریافت کرد؟ ( مطمعن نیستم ولی تا جایی که میدونم ای کار شدنیه )
امکان داره بعدا که پول بحسابم واریز شد شما بقیه کارهای افتتاح حساب اعم از وریفای و ایجاد حساب بانکی رو انجام بدین؟
اگه من با ای پی اروپا یا امریکا با اسامی خارجی ثبت نام کنم بعدا تو وریفای کردنش با حسابی که شما ایجاد و متصل میکنین به پی پال مشکلی پیش نمیاد؟
آیا خدمات دیگه ای اعم ارائه وی پی ان برای استفاده از حساب انجام میدین؟
و در نهایت هزینه ها ؟
اگر شما حساب پی پال با هویت نامعلوم باز کردید حتی اگر پول برای شما واریز هم بشود باز در خارج کردن آن از پی پال ( نقد کردن ) به مشکل بر خواهید خورد.
در جواب همه سوالات شما خدمات ما به 2 صورت ارائه میشود:
خدمات با تضمین یعنی همه موارد افتتاح حساب تا تحویل به شما توسط ما انجام میشود و حساب شما مسدود و یا لیمیت نخواهد شد.
خدمات بدون تضمین یعنی شما خودتون حساب را با آی پی و مشخصات نا معتبر باز کنید و ما فقط ورفای بانکی و ... انجام بدهیم در صورت لیمیت شدن هیچ تضمینی برای بازگشایی مجدد حساب نخواهد بود.
هزینه ها ارسال شد خدمتتون.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xmohammadx
با سلام
فقط پاسپورت میدن
در زمان سفارش به شما گفته شده که حسابهای ما چه امکانات و مدارکی بهمراه دارد قرار نیست شرایط افتتاح حساب ما با دیگران یکی باشد . حسابهای پی پال ما از آمریکا و با هویت معتبر باز میشود و با کشورهای دیگر تفاوت بسیار دارد ( برای مدتها لیمیت و یا مسدود نمیشوند)و شما به مرور زمان و استفاده از حساب متوجه آن خواهید شد.
هزینه تمام شده حسابهای ما از جمله پاسپورت و... با توجه به کشور پی پال محاسبه شده و مدارک دیگری برای آن نیاز نیست . اگر شما به مدارک دیگری برای فعالیتهای دیگرتان مثل ثبت نام در دیتا سنترها و.... نیاز دارید شامل هزینه مجزا میشود و در محدوده سرویس پی پال نمیباشد.
با آرزوی موفقیت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arazit
سلام
قیمت؟
ارسال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
ببخشید برای بنده هم پ.خ کنید ممنون
ارسال شد خدمتتون
-
ببخشید حساب پیزا هم کار میکنید ؟
-
مدارک برامون خواهید داد ؟
هزینه ؟
از شماره تماس به چه صورت میتونیم استفاده کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
ببخشید حساب پیزا هم کار میکنید ؟
خیر دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
مدارک برامون خواهید داد ؟
هزینه ؟
از شماره تماس به چه صورت میتونیم استفاده کنیم ؟
بله حساب دارای یک عدد پاسپورت میباشد تماسهای پی پال به شماره ایران شما دایورت میشود.
قیمت ارسال شد.
-
هزینه اش رو برام ارسال کنید و اینکه برای اینکه ای پی ثابت باشه شما چه پیشنهاد میدید؟
-----------
برای پرداختتوسط پی پال هم هزینه و کارمزدتون رو بفرستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigm
هزینه اش رو برام ارسال کنید و اینکه برای اینکه ای پی ثابت باشه شما چه پیشنهاد میدید؟
-----------
برای پرداختتوسط پی پال هم هزینه و کارمزدتون رو بفرستید
ارسال شد.
-
ببخشید سایت تون رو میشه ارسال کنید جسارتا اگر میشه بیشتر اعتماد سازی کنید یه حساب بانکی هست بالاخره فردا مشکلی چیزی پیش بیاد از این لحاظ عرض میکنم
-
سلام
ویزا یا مستر کارت مجازی ارزون قیمت هم می فروشید؟ فقط برای یه خرید کوچک که پی پال هم نیاز نداره می خوام که چون حسابم متصل به ایمیلم هست نمی تونم رمز حسابم رو به کسی بدم چون می تونه به ایمیلم هم دسترسی داشته باشه به همین دلیل می خوام خودم خرید کنم 5 دلار هم ماهانه بیشتر نیست.
سایت پیمنت 24 رفتم فقط ویزا فیزیکی با قیمت های بالا داره یه زمان یادمه تو همین انجمن ویزا مجازی با قیمت های خیلی ارزون می فروختن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
ویزا یا مستر کارت مجازی ارزون قیمت هم می فروشید؟ فقط برای یه خرید کوچک که پی پال هم نیاز نداره می خوام که چون حسابم متصل به ایمیلم هست نمی تونم رمز حسابم رو به کسی بدم چون می تونه به ایمیلم هم دسترسی داشته باشه به همین دلیل می خوام خودم خرید کنم 5 دلار هم ماهانه بیشتر نیست.
سایت پیمنت 24 رفتم فقط ویزا فیزیکی با قیمت های بالا داره یه زمان یادمه تو همین انجمن ویزا مجازی با قیمت های خیلی ارزون می فروختن.
سلام
میتونیم ویزا کارت با موجودی 25$ براتون تهیه کنیم.
هزینه این کارتها: میزان درخواستی(حداقل 25$) + 10% کارمزد شارژ * نرخ دلار روز
-
حالا حساب بانکی یا اینترنتی! بنده مشکلم اعتماد هست بایست یه آدرسی مشخصاتی چیزی از شما داشته باشم با یه حساب کاربری توی انجمن یا یه تاپیک نمیتونم ریسک کنم بنده بحثم این هست حالا اگر شما اعتماد سازی کنید مطمئنا نه بنده شاید اشخاص بیشتری باز کردن حساب رو به شما بسپارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
حالا حساب بانکی یا اینترنتی! بنده مشکلم اعتماد هست بایست یه آدرسی مشخصاتی چیزی از شما داشته باشم با یه حساب کاربری توی انجمن یا یه تاپیک نمیتونم ریسک کنم بنده بحثم این هست حالا اگر شما اعتماد سازی کنید مطمئنا نه بنده شاید اشخاص بیشتری باز کردن حساب رو به شما بسپارن
ما شرکت نیستیم و فروشمون فقط بصورت آنلاین هست. دوستانی که سرویس تهیه کردند در صورت وجود مشکل میتونند در همین تاپیک مطرح کنند.اعتماد سازی دوطرفه هست اگر قصد کاربر استفاده از حساب برای موارد غیر قانونی باشد ما هم میتونیم از ارائه سرویس به ایشان خودداری کنیم تا مشمول ضرر و زیانهای احتمالی نباشیم.
-
سلام. ببخشید مدارک هم میخواین جهت افتتاح؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
سلام. ببخشید مدارک هم میخواین جهت افتتاح؟
سلام
خیر کلیه مدارک توسط ما و از کشور آمریکا تهیه میشود.
-
سلام
هزینه برای بنده ارسال کنید
و اینکه از ایپی المان جهت لوگین میشه استفاده کرد یا خیر.
و مدارک هم به ما میدید یا خیر؟
در صورتی که مدارک نمیدید اگر لیمیت بشه چیکار باید کرد؟
کارمزد پی پال امریکایی چقدر هست؟
این موارد برام ارسال کنید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
هزینه برای بنده ارسال کنید
و اینکه از ایپی المان جهت لوگین میشه استفاده کرد یا خیر.
و مدارک هم به ما میدید یا خیر؟
در صورتی که مدارک نمیدید اگر لیمیت بشه چیکار باید کرد؟
کارمزد پی پال امریکایی چقدر هست؟
این موارد برام ارسال کنید
با تشکر
سلام
ارسال شد.
-
عالیه !
خیلی وقته دنبال اینچنین چیزی میگشتم
هر کی هم پیدا کردم حساب دبی می ساخت
قیمت و شرایط رو برای بنده نیز ارسال کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoster
عالیه !
خیلی وقته دنبال اینچنین چیزی میگشتم
هر کی هم پیدا کردم حساب دبی می ساخت
قیمت و شرایط رو برای بنده نیز ارسال کنید
ارسال شد خدمتتون.
-
-
مهندس شرایط رو بهمراه مدارک احراز هویت کامل حساب برا بنده هم ارسال بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
برای بنده هم بفرستید
پیغام خصوصی ارسال شد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadiroohi
مهندس شرایط رو بهمراه مدارک احراز هویت کامل حساب برا بنده هم ارسال بفرمایید
ارسال شد.
-
عزیز بهتر نبود قیمت رو تو تاپیک اول می ذاشتی که این همه وقت کاربران گرفته نشه برای فهمیدن قیمت ؟ یا مجبور بشیم 12 صفجه رو چک کنیم که شاید یکی از مطالب به کار ادم بیاد.اگه به دلیل نوسان قیمت تو تاپیک اول نذاشتین که اونم میشه هر وقت قیمت ها بالا پایین شد شما هم تاپیک را ویرایش کنید.
به هر حال برای من هم ارسال کنید.
با تشکر
-
قیمت و مشخصات رو برای بنده هم بفرستید
و آیا امکان سندمانی پرسنال(همان گیفت خودما) رو هم داره؟(فقط به آمریکا یا تمام کشورها)
محدودیت ارسال پولش نسبت به پریمیر چقدر هست؟
ممنون
-
-
با سلام
لطفا قيمت رو واسه من ارسال كنيد