-
پاسخ : میخوای بازدید واقعیت چندبرابر بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وب مستر
شمایی که میری اینو در میاری کاش یکمم منطق داشتی میدیدی ک من چندماه یکبار ابدیت میکنم
اگه قراربود بیارمش بالا قطعا میتونستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
کسی قصد تخریب شما رو نداره !
ولی حداقل باید خودتون یک سایتی داشته باشید که روش این عمل تست شده باشه تا دوستان چک کنن و ببینن تو رنک اون سایت چه قدر تاثییر گذاشته
وقتی سایت خودتون این قدر پایینه 120 هزار خیلی آمار بدی هستش ! یعنی انگار 3 روزه ای پی گرفته !
شما سایتت رو بیار پایین و یک اعتماد سازی کامل انجام بده !
خود ما مشتریت :d
شرط اول همکاری اعتماد سازیه ;)
عزیزم اگه مطالب بخونی تخریب کاملا مشخصه
توتاپیک یک:یک نفر گفت سایت در کلمه دانلود اهنگ بیار بالا گفتم چشم دارم روش کار میکنم
یکی گفت وی پی ان بیار که اوردم
الانم ایشون گفت تو کلمه سئو بیار بالا گفتم چشم میارم
وقتی ایشون به بحث ادامه میده یعنی قصد تخریب داره
ببخشید جسارتا اقا من دوست ندارم سایتای خودمو بیارم بالا به کسی ربطی نداره درعوضش شماها کلمه نام برید منم گفتم چشم تواین کلمات سفارش میارم بالا الان هم وی پی ان اوردم و دارم رو دانلود اهنگ و سئو کار میکنم
کلمه ای دیگ هم مدنظرتونه بدون تخریب بگید به روی چشمم میارم بالا
- - - Updated - - -
درضمن من برای اعتماد سازی شرط قرارداد گذاشتم
تازه اونایی هم بامن کار کردن دیدن کل پول بعد انجام کار میگیرم پس بکارم شک ندارم
حالا شما میگی تواین کلمات بیار بالا چشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
پست های قبلی خودتون رو بررسی کنید
یک از یک بد تر و خودتون خودتون رو تخریب کردید :d با افراد با تجربه مثل جناب وب مستر میگی برو مشقاتو بنویس :d والله تعجب میکنم !!
مطمئنا حداکث*ر 16 سال سن دارید ! میتونم شماره تلفنتون رو داشته باشم ؟
1-الان لحن صحبت خودتون ببین عزیزم من گفتم چشم ولی دنبال حاشیه ای چون رقیبی
2-اقای وبمستر باتجربه هنوز مفهوم سئوی تبلیغاتی نمیدونه به این میگید تجربه؟؟/
3-نخیر 16سال ندارم
بله:09107588129
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
معمولا عزیزم رو به افرادی میگن که از فرد کوچیک ترن ! میگید نه یک مثال میزنم ( به پدرتون بگید عزیزم میشه فلان کارو کنی ) ببینید نتیجشو ! البته بچه های دهه 80 که خیلی لوس هستن
شما یک جور میگیی چشم انگار بقیه افراد که گفتن چشم به چشم رسیدن!
از طرز تاپیک هاتون و ... میشه فهمید از اون افرادی هستید که اعتماد نسبتا کمی میشه بهتون داشت ! به قول یارو گفتی حتی نمیشه بهتون گفت بالا چشتون ابرو هست !
به نظر من برید منچ بازی کنید
اخه تاحالا شده یه نفر تاپیک بزنه شماها تخریبش نکنید؟
شده یه نفر درباره سئوحرف بزنه شما ادعاتون نشه؟
کاربر.....اومده تو چهارصفحه منو تخریب کرده بعد فهمیدم سئوکار تو همین انجمن تاپیک سئوش رو دیدم.10-20تا نمونه داده بود.عین تمام سایتارو تو عنوان اورده بود اول مثلا اونم عنوان های خاص ک مشابه نداشت
سئوکارای باادعا سایت تو عنوان اونم ازنوع عنوان خاص خودش میاد بالا
باشه اقا شماها همتون استاد
همتون کار بلد
همتون سئوکار
من بد
خوش گذشت بسلامت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
خخخخخ
به خدا خندم میگیره ! :))
مگه اومدم تره بار فروشی که مییگید خوش گذشت ؟ :)) مدیران چرا تاپیک رو نمی بندن خدا میدونه :d :)) (شما آیدی یاهو هم دارید ؟ ) برای وقت بیکاری بهتون پیام بدیم یکم بخندیم :))
1-شمایی که ادعا طراحی و سئ,تون میشه اول سئووطراحی سایت خودتون میزون کن ک اینقد داغونه
http://seoworks.ir/
ایدی:
bolorhost
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
برادر ایشون شخصا این باگ رو پیدا کردن و فقط ایشون و مشتریهای شرکتیشون به این باگ دسترسی دارند:))
خودتون رو خسته نکنید، نرود میخِ آهنین در سنگ! ایشون گوگل و یوز رو با هم مقایسه میکنن، چه انتظاری میتونید ازشون داشته باشید؟!
واقعا نمیدونم ایشون اعضای با تجربه این انجمن رو چی فرض کردن ؟
بنده هیچ اطلاعات زیادی از سئو ندارم و ادعای هم ندارم اما دیگه باگ گوگل و دور زدن الکسا و ... :|
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
1-شمایی که ادعا طراحی و سئ,تون میشه اول سئووطراحی سایت خودتون میزون کن ک اینقد داغونه
http://seoworks.ir/
ایدی:
bolorhost
داغون ؟ سئ,تون :| ؟
من با ایشون (http://seoworks.ir/web_design_portfolio.php) آشنا نیستم ولی مطئنم لینک این سایت رو تو فوتر یه سایتی دیدم یادم نیست کدوم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وب مستر
بنده هیچ اطلاعات زیادی از سئو ندارم و ادعای هم ندارم اما دیگه باگ گوگل و دور زدن الکسا و ... :|
دوست گرامی کسی که اطلاعات زیاد نداره:
1-خودشو تو بحثی ک ازش هیچی نمیدونه و اطلاع نداره نمیندازه وسط
2-سوال میپرسه اطلاعات میگیره از استارتر
3-مقاله باگ گوگل اثبات شدس یک کاربر اینو گزارش داد و مدیر گوگل هم تاییدش کرد عذر خواهی و تشکر کرد که میگیردم مقاله رو پیدا میکنم تاپیک میزنم همه بخونند
4-دورزدن الکسا و گوگل کاری نداره چون ساخته دست بشر:اما من ظاهرا منظورمو بد رسوندم من گوگل و الکسارو دور نمیزنم فقط با روش هایی ک براشون شناخته شده نیست سایتا رو میارم بالا
شماهم کاش قل قضاوت اطلاعات کامل کنی یجایی بابت قضاوتات و صحبتات باید جواب پس بدیا حواست هست برادر مومن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وب مستر
- - - Updated - - -
داغون ؟ سئ,تون :| ؟
من با ایشون (
http://seoworks.ir/web_design_portfolio.php) آشنا نیستم ولی مطئنم لینک این سایت رو تو فوتر یه سایتی دیدم یادم نیست کدوم !
چه ربطی داره لینک تو فوتر دیدن لینک اکثر سایتا تو اکثر فوتر ها هست اینم حرفه شما میزنی
این اقایی که تو امضاشم نوشته:
بهترین روش برای بهینه سازی عکس ها سری 1(حتما خوانده شود)
یه تعداد از عکسای سایت خودش
titles
و
descriptions
نداره
سایتش
Keywords
نداره بعد اومده از من انتقاد میکنه شما دیگ خودتون قضاوت کنید
سایتشم خودتون میتونید بررسی کنید
-
بهرحال بحثو تموم کنید من دیگ باید برم
اگه به کسی بی احترامی کردم شرمندم عذرمیخوام حرف زوروبی منطق رو نمیپذیرم
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
دوست گرامی کسی که اطلاعات زیاد نداره:
1-خودشو تو بحثی ک ازش هیچی نمیدونه و اطلاع نداره نمیندازه وسط
2-سوال میپرسه اطلاعات میگیره از استارتر
3-مقاله باگ گوگل اثبات شدس یک کاربر اینو گزارش داد و مدیر گوگل هم تاییدش کرد عذر خواهی و تشکر کرد که میگیردم مقاله رو پیدا میکنم تاپیک میزنم همه بخونند
4-دورزدن الکسا و گوگل کاری نداره چون ساخته دست بشر:اما من ظاهرا منظورمو بد رسوندم من گوگل و الکسارو دور نمیزنم فقط با روش هایی ک براشون شناخته شده نیست سایتا رو میارم بالا
شماهم کاش قل قضاوت اطلاعات کامل کنی یجایی بابت قضاوتات و صحبتات باید جواب پس بدیا حواست هست برادر مومن!
:)
عرض کردم در حد شما اطلاعات ندارم (هک گوگل و مدیر گوگل ×:-| ! و هک الکسا و باگ گوگل وب مستر (گوگل سرچ کنسول رو میگید که اسمش رو عوض کردن یعنی شده باگ ؟))
بنده مشکلی با شما ندارم بلکه تواناییش رو داشته باشید سایت که سهله ، پروژه خدمتتون میدم انجام بدید واریز هم مشکلی ندارم اما ... ! (اعتماد سازی ، صداقت ، ادب و حرفه ای بودن) برام خیلی مهمه ! ولی دیگه دیدم شما داید به شعور مخاطبان توهین میکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
:)) :))
عزیز دل برادر :)) (جدی نگیریا :)) )
آخرین سایت سئو شده تیم ما به صورت حرقه ای :
سایت مقابل را باز کنید ----> Google.com (خواهش میکنم قبل از عمل گوگل را دور نزنید :)) )
کلمه طراحی بنر را سرچ کنید :)) (با گوگل شوخی نکنید :))
صفحه دوم را چک کنید (اگه سایتمون رو هک نمیکنید :)) )
علی دیزاینر را با نکات بالا پیدا کنید به همین سادگی =)) این آخرین نمونه هست نموننه بیشتر به زودی تاپیک میزنم عزیز :))
این سایتم مثل سایت خودتون داغونه
عکساش مشکل داره
کیبورد هم هم نداره
و....
شما ساده ترین اصولم رعایت نمیکنی
تمام نمودارای این سایتم تو الکسا قرمه
که نشون دهنده پرش بازدید و.....
حالا بحث بک لینکاو...تبلیغاتش بماند
هه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وب مستر
:)
عرض کردم در حد شما اطلاعات ندارم (هک گوگل و مدیر گوگل ×:-| ! و هک الکسا و باگ گوگل وب مستر (گوگل سرچ کنسول رو میگید که اسمش رو عوض کردن یعنی شده باگ ؟))
بنده مشکلی با شما ندارم بلکه تواناییش رو داشته باشید سایت که سهله ، پروژه خدمتتون میدم انجام بدید واریز هم مشکلی ندارم اما ... ! (اعتماد سازی ، صداقت ، ادب و حرفه ای بودن) برام خیلی مهمه ! ولی دیگه دیدم شما داید به شعور مخاطبان توهین میکنید
باگ گوگل تو قسمت وبمستر بود که کاربر اومد یه پستش رو حذف کنه اما تمام پستاش حذف شد
کاربر هم ایرانی نبود حالا حتما مقالشو پیدا میکنم میدم خدمتتون مطالعه کنید دروغ ندارم بگم که
شما مشکلی نداششتی میومدی ازم سوال میپرسیدی
میومدی ازم درباره کارمو روشامو....میپرسیدی اگ منطقی نبود انتقاد میکردی دیگ این ساده ترین پاسخی ک میتونم بهتون بدم
ادب ک دارم اگ بخونید تاپیکو کامل میبینید هرکی محترمانه رفتار کرده متقابلا جواب گرفته
شما اعتماد سازی خواستی؟اعتماد سازی بالاتر از اخذ قرارداد رسمی هم مگه داریم؟؟؟؟
من به کسی توهین نکردم و نخواهم کرد اگر هم به کسی توهین شده عذرمیخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
چشم استاد :))
من قول میدم اصول اولیه سئو رو با کمال موفقیت از شما یاد بگیرم ! من از شما استاد بزرگوار نهایت عذر خواهی را دارم و قول میدم نکات سئو رو از شما بیاموزم ! من رو به عنوان شاگردی قبول میکنید ؟ :)))))))
شما برو تگ نوشتن رو یاد بگیر بنده خدا
دوستان میتونید سایت ایشون و علی دیزاین بررسی کنید تا صحبت حرفام خیلی ساده براتون اثبات بشه
درضمن پسرگل خیلی خوبه ادم سئوکردن رو بلد باشه و از افزونه
yoast هم استفاده نکنه برای سایتش
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
اخذ قرار رسمی به چه نحوی ؟ مگه شما شرکتی که قرار رسمی میبندی ؟ :-؟؟
قرارداد رسمی یعنی رفتن به محضر واخذ قرارداد
حالا اونجا اطلاعاتی از قبیل ادرس و کدملی و.....ثبت میشه
ثانیا شخص یا شرکت بابت سایتش هیچ مبلغی نمیده و کد مبلغ بعد انجام کار تحویل گرفته میشه
سی ام خرداد سفارش یکی از شرکتا رو تحویل میدم کارش تمومه بعد قرارداد رسمی ک باایشون بستم برای نمایش عموم میذارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
باگ گوگل تو قسمت وبمستر بود که کاربر اومد یه پستش رو حذف کنه اما تمام پستاش حذف شد
کاربر هم ایرانی نبود حالا حتما مقالشو پیدا میکنم میدم خدمتتون مطالعه کنید دروغ ندارم بگم که
شما مشکلی نداششتی میومدی ازم سوال میپرسیدی
میومدی ازم درباره کارمو روشامو....میپرسیدی اگ منطقی نبود انتقاد میکردی دیگ این ساده ترین پاسخی ک میتونم بهتون بدم
ادب ک دارم اگ بخونید تاپیکو کامل میبینید هرکی محترمانه رفتار کرده متقابلا جواب گرفته
شما اعتماد سازی خواستی؟اعتماد سازی بالاتر از اخذ قرارداد رسمی هم مگه داریم؟؟؟؟
من به کسی توهین نکردم و نخواهم کرد اگر هم به کسی توهین شده عذرمیخوام
بهتره قبل از فعالیت قوانین پلیس سایبری رو مطالعه کنید .
قرارداد بدون مهر و موم کتبی و دفتری بین افراد حقیقی و حقوقی - حقوقی و حقوقی دارای ارزش قانونی هست در غیر این صورت از هیچ ارزشی برخوردار نیست :) (چند ساله کارمون اینه و بار ها چنین مسائلی برام پیش اومده ... بنده تاپیک رو با احترام شروع کرده بودم و پرسیده بودم سئوی تبلیغات ؟ ولی شما ... !)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
:))))))
من که حرفی ندارم و دیگه پست رو ادامه نمیدم :))
در کل فرد جالبی هستید :))
شما بلدی به ما هم یاد بده :))
خیلی رو داری اگه بااین سطح ضعیف سئوت بخوای بحث رو ادامه هم بدی
دیگ والا من خیلی منطقی ایراد سایت سئوشده خودتو گذاشتم جلوت
عزیزان من دیگ باید برم انشا...غر.ب میام به بحث ادامه میدیم تابه نتیجه برسیم
روزخوبی داشته باشید
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وب مستر
بهتره قبل از فعالیت قوانین پلیس سایبری رو مطالعه کنید .
قرارداد بدون مهر و موم کتبی و دفتری بین افراد حقیقی و حقوقی - حقوقی و حقوقی دارای ارزش قانونی هست در غیر این صورت از هیچ ارزشی برخوردار نیست :) (چند ساله کارمون اینه و بار ها چنین مسائلی برام پیش اومده ... بنده تاپیک رو با احترام شروع کرده بودم و پرسیده بودم سئوی تبلیغات ؟ ولی شما ... !)
عزیزم قرارداد دفتریه و کل مواردی که لازمه رعایت میشه
بنده تاپیک رو با احترام شروع کرده بودم و پرسیده بودم سئوی تبلیغات ؟ ولی شما ... !)
اگه اینجور بوده پس بنده دچار سوتفاهم شدم عذرمیخوام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
سئوی ضعیف پیج 2 نمیاد دوست عزیز من :x اونم بدون بک لینک
شما به افزایش بازدید چند برابر ادامه بدید :)
بله چقدم بدون بک لینک بود
پیج دو!!!!!!!!!!والا کارای ما که همش پیج یکه و گاها لینک یک
بهرحال موفق باشی
یاعلی
-
این یارو انیشتنه هنوز داره ادامه میده ؟
از نظر اینشون فقط ایشون سواد دارن بقیه .... بین برو کنکورتو بده بچه جون ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
این یارو انیشتنه هنوز داره ادامه میده ؟
از نظر اینشون فقط ایشون سواد دارن بقیه .... بین برو کنکورتو بده بچه جون ..
ایشون یکی از افرادی که گزارشو به مدیر دادم و nتا لینک تاپیک برای مدیر ارسال کردم که توهمشون ایشون داره استارتر اون تاپیک تخریب میکنه دیگ حرفی ندارم خودتون قضاوت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
ما شاگرد ایشون هستیم :)
درسی که از ایشون امروز میگیرم : با رعایت کردن طول و عرض عکس به راحتی به پیج 1 برسید :)) بقیه کار ها به درد نمیخورن فقط و فقط تنظیم کردن طول و عرض عکس :)))) =))
هه
دوستان توجه کنید این استاد بزرگ به
titles
و
descriptions
میگن طول و عرض
قضاوت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
ایشون یکی از افرادی که گزارشو به مدیر دادم و nتا لینک تاپیک برای مدیر ارسال کردم که توهمشون ایشون داره استارتر اون تاپیک تخریب میکنه دیگ حرفی ندارم خودتون قضاوت کنید
ببین شما تو همین تاپیک چقد ب بچه ها توهین کردید یکی اومد بهت چیزی بگه همهرو بی سواد و خودتو عقل کل دیدی من با گزارش کرن واینا خراب نمیشم خودتو درست کن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
ببین شما تو همین تاپیک چقد ب بچه ها توهین کردید یکی اومد بهت چیزی بگه همهرو بی سواد و خودتو عقل کل دیدی من با گزارش کرن واینا خراب نمیشم خودتو درست کن ...
همه بی سوادن
کسی که بی سواد نباشه میگه اقا شما چنین حرفی زدی و این ادعا رو کردی چرا؟بر چه پایه و اساسی این ادعا رو میکنی؟
ولی شما جا پرسیدن همتون تخریب کردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
همه بی سوادن
کسی که بی سواد نباشه میگه اقا شما چنین حرفی زدی و این ادعا رو کردی چرا؟بر چه پایه و اساسی این ادعا رو میکنی؟
ولی شما جا پرسیدن همتون تخریب کردید
دیگه خیلی ... !
آخه اقای محترم چی شما رو تخریب کنیم ؟
مشتریای تائید کرده چند صد تات رو ؟
نمونه کار های پیج یکت رو ؟
باگ گوگل و الکسات رو ؟
یا توهین به شعور مخاطبت رو ؟
-
خواهشا یکی از مدیران بیان و ایشون رو مسدود کنن! دیوونه شدیم بخدا.
دوباره مدرسه ها تموم شد و ما این فیلما رو تو این انجمن داریم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrangta
خواهشا یکی از مدیران بیان و ایشون رو مسدود کنن! دیوونه شدیم بخدا.
دوباره مدرسه ها تموم شد و ما این فیلما رو تو این انجمن داریم!
چرا؟چون واقعیت بی منطق بودنتون رو کردم/؟چون تمام کسایی ک انتقاد کردن هیچی بارشون نبود؟طرف الان دوساعت داره مخمو میخوره اونوق سایتاش حتی کیبورد نداره الان ایشون صلاحیت انتقاد داره؟
خجالت بکشی
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مدیران لطفاتاپیک روتاچندساعت اینده نبندند بنده یه سری مدارک اینجابذارم ب نمایش عموم
بعدمسدودکنند
-
استارتر تو که مهندسی این سایتم بررسی کن ببین چرا الکساش بالا نمیاد؟؟
Www.clubmusic.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
این سایتم مثل سایت خودتون داغونه
عکساش مشکل داره
کیبورد هم هم نداره
و....
شما ساده ترین اصولم رعایت نمیکنی
تمام نمودارای این سایتم تو الکسا قرمه
که نشون دهنده پرش بازدید و.....
حالا بحث بک لینکاو...تبلیغاتش بماند
هه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
چرا؟چون واقعیت بی منطق بودنتون رو کردم/؟چون تمام کسایی ک انتقاد کردن هیچی بارشون نبود؟طرف الان دوساعت داره مخمو میخوره اونوق سایتاش حتی کیبورد نداره الان ایشون صلاحیت انتقاد داره؟
خجالت بکشی
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مدیران لطفاتاپیک روتاچندساعت اینده نبندند بنده یه سری مدارک اینجابذارم ب نمایش عموم
بعدمسدودکنند
جسارتا، استاد کیبورد وسیلهای هست که باهاش تایپ میکنید.
مثل این:
اونی که شما میفرمایید احتمالا کیورد ( keyword ) هست. البته استاد شمایید و ما چیزی بارمون نیست. باز اگر صلاح میدونید بفرمایید ما شاگردان هم من بعد بگیم کیبورد. موس هم میتونیم بگیم حتی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majids
استارتر تو که مهندسی این سایتم بررسی کن ببین چرا الکساش بالا نمیاد؟؟
Www.clubmusic.ir
مهندس نیسم
ولی چشم بررسی میکنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
مثل این:
اونی که شما میفرمایید احتمالا کیورد ( keyword ) هست. البته استاد شمایید و ما چیزی بارمون نیست. باز اگر صلاح میدونید بفرمایید ما شاگردان هم من بعد بگیم کیبورد. موس هم میتونیم بگیم حتی!
عذزمیخوام حق باشماست
من وسط کلاسم بخدا.اگ بدونید تو چه شرایطی دارم پیام میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
مثل این:
خدایی 5 دقیقه داشتم میخوندم ببینم چی میگه ؟؟ کیبورد تو سایت ؟! شاید کیبورد مجازی رو میگه اما چه ربطی داره ؟!
بعد اینکه پست شما رو خوندم ترکیدم از خنده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
آقا رامین نمیخواید این یوزرو مسدود کنید ؟ از صبح تا الان داره مارو میخندونه خدا حفظش کنه !
اقا رامین مقاله ای هم ک ایشون توامضاش گذاشته مسدود کنید دارن کاربرا رو گمراه میکنند اموزش سئوکردن تصاویر گذاشتن درصورتی سایت خودشون و مشتریاشون تصاویرشون سئونیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrangta
خدایی 5 دقیقه داشتم میخوندم ببینم چی میگه ؟؟ کیبورد تو سایت ؟! شاید کیبورد مجازی رو میگه اما چه ربطی داره ؟!
بعد اینکه پست شما رو خوندم ترکیدم از خنده !
عزیزم حالا من توبدشرایطی بودم چنداشتباه تایپی مرتکب شدم بیخود گندش نکنید
بعد میگید دنبال تخریب هم نیستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
اقا رامین مقاله ای هم ک ایشون توامضاش گذاشته مسدود کنید دارن کاربرا رو گمراه میکنند اموزش سئوکردن تصاویر گذاشتن درصورتی سایت خودشون و مشتریاشون تصاویرشون سئونیست
- - - Updated - - -
عزیزم حالا من توبدشرایطی بودم چنداشتباه تایپی مرتکب شدم بیخود گندش نکنید
بعد میگید دنبال تخریب هم نیستید
بزرگوار جسارتا، شما همواره در حاشیه به سر میبرید!
این پستی که میفرمایید، در آدرسش قید شده که:
several-methods-for-cutting-down-the-size-of-the-photos
در واقع این پست برای آموزش کم کردن حجم سایز عکس هست، و بهینه سازی برای سرعت لود وبسایت برای کاربر، نه موتورهای جستجو!
نقل قول:
در این پست برای شما کاربران عزیز چند روش برای کم کردن حجم عکس ها قرار دادیم. خیلی در سئو به بهینه بودن تصاویر اشاره میشه و همه وبمستران به خوبی میدونن که عکس ها تاثییر فراوانی در لود سایت داره ! در این روش میخوام به شما کاربران آموزش بدم تا چطور تا حد امکان عکس های خودتون رو بهینه کنید.
شخصا هرگز قصد تخریب نداشتم، فقط اینکه از اول تاپیک تا الان همه فرمایشات شما ضد و نقیض هستند باعث میشه من پست بدم. ما که همدیگه رو نمیشناسیم و خدای نکرده پدر کشتگی نداریم بخوایم همدیگه رو اذیت کنیم. حداقل من اینجوری نیستم! اما تو همه تاپیکها شما میاید میفرمایید نمونه کار فقط به صورت خصوصی ارائه میشه و کلی مشتری دارم. اما هرگز خبری از این مشتریها نشد تو تاپیکتون.
قبول بفرمایید که اگر شما هم بودید شک میکردید و برای رفع ابهام و مشخص شدن حقیقت استارتر تاپیک رو به چالش میکشیدید.
من شخصا به خاطر دردسرهای موجود برای کسی کار اسایاو انجام ندادم و انجام نخواهم داد. پس هیچ رقابتی با هم نداریم و فیلد کاری بنده با شما زمین تا آسمون تفاوت داره. نتیجتا تخریب شما برای من هیچ سودی نحواهد داشت. اما رفتار نه چندان مودبانه شما آدم رو وادار به نشون دادن واکنش میکنه.
مثلا در مورد همین تاپیک، یکم با خودتون فکر کنید ببینید با این کار bounce rate سایت رو بالا نمیبرید؟ ممکنه تو رنک الکسا تغییر موقتی داشته باشید، اما بدون شک در موتورهای جستجو تاثیر منفی خواهید داشت. الان مطمئنا پاسختون به من این خواهد بود که " تو بیسواد هستی "!
ارادتمند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
بزرگوار جسارتا، شما همواره در حاشیه به سر میبرید!
این پستی که میفرمایید، در آدرسش قید شده که:
several-methods-for-cutting-down-the-size-of-the-photos
در واقع این پست برای آموزش کم کردن حجم سایز عکس هست، و بهینه سازی برای سرعت لود وبسایت برای کاربر، نه موتورهای جستجو!
شخصا هرگز قصد تخریب نداشتم، فقط اینکه از اول تاپیک تا الان همه فرمایشات شما ضد و نقیض هستند باعث میشه من پست بدم. ما که همدیگه رو نمیشناسیم و خدای نکرده پدر کشتگی نداریم بخوایم همدیگه رو اذیت کنیم. حداقل من اینجوری نیستم! اما تو همه تاپیکها شما میاید میفرمایید نمونه کار فقط به صورت خصوصی ارائه میشه و کلی مشتری دارم. اما هرگز خبری از این مشتریها نشد تو تاپیکتون.
قبول بفرمایید که اگر شما هم بودید شک میکردید و برای رفع ابهام و مشخص شدن حقیقت استارتر تاپیک رو به چالش میکشیدید.
من شخصا به خاطر دردسرهای موجود برای کسی کار اسایاو انجام ندادم و انجام نخواهم داد. پس هیچ رقابتی با هم نداریم و فیلد کاری بنده با شما زمین تا آسمون تفاوت داره. نتیجتا تخریب شما برای من هیچ سودی نحواهد داشت. اما رفتار نه چندان مودبانه شما آدم رو وادار به نشون دادن واکنش میکنه.
مثلا در مورد همین تاپیک، یکم با خودتون فکر کنید ببینید با این کار bounce rate سایت رو بالا نمیبرید؟ ممکنه تو رنک الکسا تغییر موقتی داشته باشید، اما بدون شک در موتورهای جستجو تاثیر منفی خواهید داشت. الان مطمئنا پاسختون به من این خواهد بود که " تو بیسواد هستی "!
ارادتمند.
شماتاج سر بنده هستی
اما دیدید اونایی ک مودبانه سوال پرسیدن مودیانه جواب گرفتن
اونایی ک اومدن خصوصی نمونه کارگرفتن
حالا انشاا...دارم بامشتریا صحبت میکنم راضیشون کنم کاراشون بعنوان نمونه تو عمومی ذکرکنم همشونم کاربرای همینجان
نه عزیزم چنین جسارتی نمیکنم این روش درالکسا موثره.درگوگل تاحالا نمره منفی نداشته و گاها نمره مثبت هم داشته
درضمن استاد همیشه روابط متقابل.وقتی کسی احارام بذاره متقابلا احترام میبینه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
از این پست سه نتیجه رو به استارتر گرامی بدم :
کسی مشتری اختصاصی نداره ;)
هیچ کس با کسی پدر کشتگی نداره و هیچ کس با کسی که سایتی نداشته باشه رقابت نمیکنه !
هیچ کسی با افراد بی ادب همکاری نمیکنه ! ;)
اگر از همون اول که تاپیک داشت به بیراهه می رفت کنترل می کردید این جوری نمیشد !
باید قبول کنید که در کار های مدیریتی و این جور چیز ها سر رشته ندارید و هر کس شما رو نشناسه مطئنا باتون همکاری نمیکنه و برای کار هاتون اعتماد سازی رو انجام بدید + نمونه کار هاتون
چشم ها زیاد هستند و وقتی کسی چیزی میگه و شما میگی چشم انتظار نداشته باش حرفتو همه قبول کنن ! چه چشم هایی گفته شده اما عمل نشد ;)
به این فکر باشید با هم سن های خودتون 14 15 ساله ها در تماس نیستید و دللیل این که افراد تاپیک هارو به این جور جاها می کشونن پر بودن دلشون از افرادی (مثل شما نگم ) بد تر از شماست !
در مورد نظراتتون در مورد سئو بگم نکات ابتدایی سئو فقط ابتدایی هستن ;)
موفقیت دیگران را ننگ خود نبینید چون شما هم می توانید موفق شوید ( Santourio )
امیدوارم توی کارتون موفق باشید .
بزرگوار عزیز محترم باچه زبونی بگم شماصلاحیت انتقاد نداری شما کل سایتایی ک سئوکردی+سایت خودت هیچکدوم درحد سی درصدم سئونیست چندتا ازکوچیکترین ایراداش مثل کی ورد و.....هم مطرح کردم لطفا خواهشا بزرگواری کن تو تاپیک های بنده شرکت نکن ممنونتون میشم یاحق
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
ببخشید جسارتا این تاپیکی ک لینکشو دادید ازاین انجمنه چه ربطی ب من شما و این تاپیک داره میشه توضیح بدید من هرجور دیدمش نفهمیدم چیه
یعنی خواستید توصیف کنید یجایی اتفاق مشابه اینجا رخ داده؟
-
نقل قول:
ببخشید جسارتا این تاپیکی ک لینکشو دادید ازاین انجمنه چه ربطی ب من شما و این تاپیک داره میشه توضیح بدید من هرجور دیدمش نفهمیدم چیه
یعنی خواستید توصیف کنید یجایی اتفاق مشابه اینجا رخ داده؟
با سلام دوست گرامی ، سوالی پیش اومد برام میخواستم بدونم آدرسی که دوستمون دادن اون اکانت برای شما نیستش ؟ چون هر طوری نگاه کنیم انگار اون نام کاربری هم برای شما بوده که به دلایلی مسدود شده !؟
از اطلاعات تماس گرفته تا ...
قصد تخریب ندارم استاد فقط یکم اطلاعات تکمیلی براتون گذاشتم چون مثل اینکه به دلیل اینکه مشتری های بسیار زیادی دارید فراموش کردید حتماً این موضوع رو .
در تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=#post1287691 که توسط اون یکی اکانتتون زده شده است نام کاربری : bolorweb و در اون تاپیک که دوستمون لینک دادن نام کاربری شما هم همین بود !
نکته بعدی اطلاعات تماس شما هستش در هر دو سایت : آیدی یاهو : bolorhost شماره تماس : 09107588129
انشاا.. که فکر نکنید قصد تخریب یا انحراف تاپیک رو داشتم جناب قلی پور فقط برای اینکه فراموش کرده بودید جهت اطلاع رسانی به شما بوده . شما استادی هستید برای خودتون .
مجدد تشکر از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slashflash
با سلام دوست گرامی ، سوالی پیش اومد برام میخواستم بدونم آدرسی که دوستمون دادن اون اکانت برای شما نیستش ؟ چون هر طوری نگاه کنیم انگار اون نام کاربری هم برای شما بوده که به دلایلی مسدود شده !؟
از اطلاعات تماس گرفته تا ...
عرض سلام و احترام
برای اینک سو تفاهمی پیش نیاد و باز بعضی عزیزان سوژه نکنند یه توضیحی درباره اون میدم
اون کاربری ک لینک تاپیکشو دادن یکی از همکارای ما درزمینه سئوبود.معمولا کارای سئوروقبلا ایشون انجام میدادن.بعد ب دلیل اعتراضا واینک ایشون خیلی اخلاقشون تنده باهاشون همکاری رو قطع کردم ک برای اثبات حرفم اگ نیاز باشه اطلاعات همکاریمون ب نمایش عموم میذارم
ایشون یکی از مشکلاتش همین انتقادای بی مورد بود و من دعواش میکردم میگفتم مردم داره باش
اما حالا ک خودم توانجمنا فعالیت میکنم میبینم بنده خدا چه زجری میکشیده چون تو کل انجمن بجز چندنفر دیگ هیچکس درمورد موضوع و ماهیت تاپیک سوال نمیکنه بلکه تا وارد تاپیک میشه شروع میکنه به تخریب
واقعا من از صبح دارم زجر میکشم که چرا بین این همه ادم ک تخریب کردند کسی نیومد دلیل و سند و..بخواد
چرا هیچکس نخواست حرفمو اثبات کنم و....
فقط اولش یکی دونفر پرسیدن ای فریم؟یه نفرم اومد نمونه کارا رو دید و جالبه ک رد کرد.درصورتی ک یپونه از نمونه کارای بنده ب اندازه کل نمونه کارهای ایشون ک در تاپیک مشابه معرفی کردن میارزه
درکل اول برای خودم متاسفم ک اینجا تاپیک زدم و خواستم یکاری انجام بشه بصورت موثر وصحیح
و دوم برای کسایی متاسفم ک دذ تاپیک بنده و دیگر عزیزان مشغول تخریب کردن هستند
در کل بیخیال
شب خوبی داشته باشید یاعلی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
دوست عزیز شما که نمیدونید بنده چه سایت هایی رو سئو کردم چرا از ضلاحیت حرف میزنید ؟
صلاحیت شما از ما بیشتر صد درصد شما استاد مایی :)) قیمت کلاس خصوصی ردیم کنید
استاد عزیز :
جای شما این جا نیست ! شما باید برید جا Larry Page ( اسمشو از تو گوگل نزنید خود شمایید )
پندی از شما :
با طول و عرض و برچسب ها و توضیحات دادن به عکس به پیج 1 میاید :))
استاد من اخه این کار چه ربطی به بالا اومدن سایت در کلمه طراحی بنر داره ؟:))
سئو با کلمه رو شما این طوری انجام میدین؟
حتما قرار داد هم می بندین =))
عین بچه ای که یک چیزی یاد میگیره مثل کلمات مامان بابا دارید میگید برچسب و توضیحات :)
بچه هم چیزای ساده رو همش تکرار میکنه :))
اخه دوست من برچسب و توضیحات چه ربطی به سئو در کلمه داره ؟:))
اخه یکی تو این انجمن نیست به این بچه سئو یاد بده
این بچه داره اصل اول و ابتدایی ترین اصل سئو یعنی عنوان و توضیحات و برچسب ها رو میبره زیر سوال هیچکسم هیچی نمیگه خب واضحس ک دست ب یکی کردید*وگرنه کدوم بچه ای هست ک اصل به این مهمی نادیده بگیره
- - - Updated - - -
ایشون میگ برچسب وتوضیحات ربطی ب سئو نداره
اخه مگه داررررررررررریم!!!!!دیگ از حرف بچه گانه تر ازاینم مگ میشه زد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
ایشون میگ برچسب وتوضیحات ربطی ب سئو نداره
اخه مگه داررررررررررریم!!!!!دیگ از حرف بچه گانه تر ازاینم مگ میشه زد
من کاری با کسی ندارم ...
از سئو هم سر رشته ندارم اما حق رو به riping میدم !
فرض کنید شما میخواید یه سایت رو سئو کنید که 10 هزار مطلب داره و میخواد توی کلمه مثلا دانلود اهنگ بیاد صفحه اول خوب شما چطوری میخاوید این همه مطلب رو سئو کنید ؟! اصلا میتونید وقت بزارید ؟! تازه روزی 10 - 15 تا موزیک جدید هم به این ها اضافه میشه !! از یه سمت هم گوگل مگه چند بار میخواد مطالب قدیمی شما رو ایندکس بکه ؟! یه بار ایندکس کرد رفت پی کارش دیگه دوباره نمیاد چک بکنه ببینه چیکارش کردین که ...
برای هیمن به نظر من اصلا مهم نیت تگ ها چطوری باشه البته از وقتی که سئو کلمه انجام میدین که مثلا تو کلمه خواص رنک بگیرین باید مقدرای روی نوشته های جدید دقت بشه که فک کنم منظور کاربر riping هم همین هست ...
اما در کل تاپیک یک تاپیک بی معنی هست با چنتا کد بازدید رو چند برابر کنیم برای چی ؟! بهترین روش پیشرفت = پیشرفت صحیح و عادلانه هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
من کاری با کسی ندارم ...
از سئو هم سر رشته ندارم اما حق رو به
riping میدم !
فرض کنید شما میخواید یه سایت رو سئو کنید که 10 هزار مطلب داره و میخواد توی کلمه مثلا دانلود اهنگ بیاد صفحه اول خوب شما چطوری میخاوید این همه مطلب رو سئو کنید ؟! اصلا میتونید وقت بزارید ؟! تازه روزی 10 - 15 تا موزیک جدید هم به این ها اضافه میشه !! از یه سمت هم گوگل مگه چند بار میخواد مطالب قدیمی شما رو ایندکس بکه ؟! یه بار ایندکس کرد رفت پی کارش دیگه دوباره نمیاد چک بکنه ببینه چیکارش کردین که ...
برای هیمن به نظر من اصلا مهم نیت تگ ها چطوری باشه البته از وقتی که سئو کلمه انجام میدین که مثلا تو کلمه خواص رنک بگیرین باید مقدرای روی نوشته های جدید دقت بشه که فک کنم منظور کاربر
riping هم همین هست ...
اما در کل تاپیک یک تاپیک بی معنی هست با چنتا کد بازدید رو چند برابر کنیم برای چی ؟! بهترین روش پیشرفت = پیشرفت صحیح و عادلانه هست
عرض سلام و احترام
ببخشیذ بحث بنده سئوی مطالب نبود.کی ورد اصلی بودش
ایشون سایتاش کی ورد هم نداره فقط عنوان و توضیحات داره
- - - Updated - - -
عزیز من نگفتم بیاد بازدیدچند برابر کنید-گفتم یه همچین روشی هم هست کسی خواست در خدمتم-
وگرنه بهترین روش پیشرفت اول ابدیت اصولی سایته با پست های مناسب و در مرحله دوم سئو
-
سلام.
ممنون، چک کردید لطفا پ خ کنید یا همینجا بگید. مرسی.
http://www.clubmusic.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majids
سلام
اگه اشتباه نکنم مشکل شما رتبه الکسا بود
۱-درطبیعی ترین روش شما میتونید به پست گذاشتنتون ادمه بدید تا کم کم اماربازدیدتون زیاد بشه
۲-اما یه روش دومی هم هست که شماباحداقل هزینه و حتی رایگان سایت خودتون رو در هزاروپونصد سایت ایرانی معرفی کنید و بطور طبیعی تبلیغات بشه تا بازدیدتون بره بالا
۳*میتونید در شبکه هایی مثل فیسبوک و لاین پیج بسازید.الل خصوص لاین.دراین حالتم میتونید لینک لاینتون رو به بنده بدید براتون یه ده الی دوازده هزار فرند بفرستم تواین حالتم اگ سایتتون بروز باشه کاربرا ازسایتتون بازدید میکنند
درکل باروش های ازاین قبیل میتونید بدون هزینه بازدیتون رو ببرید بالا تا رتبه الکساتون میزون بشه
امانکته اینجاس:رتبه الکسا هیچ ارزشی نداره.شماروی گوگلت کارکن.چون جایگاهتون در گوگل خوب باشه بخودی خود الکساهم بهبود پیدامیکن
که باروشای بالا میتونید رو گوگلتونم موثرباشید
اینا ساده ترین روشاست