وظیفه است...
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
تشکر.
حتما ... منتظر پیشنهادات وِیِژه باشید..
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز هم سرور مجازی دارید یه پخ بدید
هنوز هم سرور مجازی دارید یه پخ بدید به منم
سلام
میخواستم اشکال سرویس شهرسرور را به اطلاع همه برسونم.
ما ازشون یه vps گرفتیم تا دیروز هیچ مشکلی نداشت.مشکل از دیروز شروع شد.سر شب که خود به خود vps خاموش شده بود که با کنسول روشن کردم.اما حوالی ساعت 10 شب بود که به کل قطع شد تا الان که هنوز خبری نیست .
تیکت کردم / با تلفن هاشون تماس گرفتم.اما هیچ کدوم را جواب نمیدن.
ما چیکار کنیم که باید جواب مشتری بدیم:-s ??
ممنون از اطلاع رسانی شما.
اما باید خدمت شما عرض کنم که دیروز کلا هر کس از این دیتاسنتر سرور داشته Downtime واسش پیش اومده اونم به دلیل مشکل در شبکه دیتاسنتر بوده ! و تا الان ما در حال پیگیری با دیتاسنتر بودیم که ابتدا قبول نمی کردند مشکل از شبکه خودشون هست و میگفتند مشکل از نرم افزار است و ما نرم افزار پشتیبانی نمی کنیم اما وقتی خودشان با DVD یک لینوکس بوت کردن و اوردن بالا دیدن با اون هم نتونستن سرور بیارن تو شبکه تازه متوجه شدن که مشکل از شبکه شون هست نه از سرور ما
" info@netdirekt.de to me
show details 4:36 AM (0 minutes ago)
Hello Masoud,
I will start now Server into Rescue Mode to look if Server is reachable over Rescue Mode.
Mit freundlichen Grüssen / Best regards
Marco Gianni
"
که این هم اضافه کردم که فکر نکنید ما در خواب بودیم ما بیشتر از شما پیگیر این موضوع بودیم. و اگر کاری از دست ما بر می امد سریعتر انجام میدادیم. اما دست دیتاسنتر هست . و دیتاسنتر سوار و ما پیاده ! ما چیکار میتونیم انجام بدیم ؟
اما میتونید شماره تیکت بدید که جواب نداده باشیم ؟!؟! فکر کنم شما ما رو با شرکت دیگری اشتباه گرفتید امکان ندارد دوست عزیز
username شما در سایت ما چیه ؟ به کدوم شماره زنگ زدید ؟ حتما به شماره ثابت ! اره ؟ اگر به موبایل زنگ زده باشید امکان ندارد امکان ندارد *** جواب نداده باشیم.
من متاسفم برای این مشکل پیش امده و از تمام مشتریان که مشکل downtime واسشون پیش اومد پوزش میطلبیم که انشاالله بزودی سرور از دیتاسنتر SingleHop بالا خواهد امد و با دیتاسنتری که قوی تر است کار خواهیم کرد
از زحمات شهر سرور تشکر می کنم و می دونم که واقعا پیگیر هستند فقط یه گله ای دارم و اونم اینه که وقتی سرور آپ می شود لطفا همه وی پی اس ها رو روشن کنید !
حتما, اما ما باید تک تک روشن کنیم اگر همه با هم روشن کنیم به سرور فشار مییاد واسه همین ممکن از 10-15 دقیقه بعد از بالا امدن سرور اصلی طول میکشد.
پ.ن
اما baghebahar عزیز من منتظر پاسخ شما هستم چون اینقدری که من احساس میکنم قصد تخریب داشتید قصد اطلاع رسانی نداشتید
میخواستم اشکال سرویس شهرسرور را به اطلاع همه برسونم.
من منتظر شما هستم که به کدام شماره تماس گرفتید و شماره تیکت که پاسخ ندادیم هم بدید.
سلام
شما اسمش را هرچه میخواین بزارید.
من ساعت 27/08/2010 -20:53 به تایم سرور خودتون تیکت کردم یک ساعتی چرخ زدم دیدم کسی جواب نداد.خوابیدم و سحر مجدد چک کردم اما جوابی نداده بودین و با شماره تلفن 07112342244 حوالی ساعت 5 صبح الی 5:10 دقیقه بود که تماس گرفتم بازم جوابی نگرفتم.مجدد تیکتم را رپلای کردم به تایم 28/08/2010 00:35 که این پاسخ با تایم جواب شما دور و بر هم است.
بعد شما در تایم 28/08/2010 00:40 جواب دادین - میتونستید همون سر شب جواب بدین که ما هم بفهمیم ما مشتری شما هستیم سرور نیستم که بدونیم مشکل داره-شما باید اطلاع رسانی کنید نه ما اطلاع بدیم که مشکل وجود داره و رسیدگی کنید.
امیدوارم مشکل سرور حل شده باشه:)
ای بابا netdirect هم تو زرد در آمد؟ آخر موندیم بریم کجا..همه دارند کوچ میکنند singlehop ... :D
moshkel hal nashod?
key hal mishe?
سلام
مگر میشه حل نشه؟
دیتاسنتر از صبح تا حالا 4 بار درست شده ولی ما و مشتریامون ناراضی شدیم!
به همین دلیل شرکت یک سرور از singlehop سفارش داده و force هم گذاشتیم که زودتر بدن!
به محضی که دادن برا همه یوزر ها درست میشه!
حالا:در مورد دوستانی که که از ما دلخور شدند ما قصد داریم یک offer خوب به همه بدیم تا فراموش کنن!این offer باشه تا زمانی که خودمون اعمال کنیم!
سرور جدیدیمون قدرتمندتر ار اون آخری هست که از netdirect داشتیم!
آقا بیشتر از این شرمندمون نکنین!
نه از هیچجا نخرین!مشکل شما مشکل ما هم هست!
به خدا داریم هممون سعیمون می کنیم که زودتر این اطفاق بیوفته!
باورتون نمیشه از صبح تا حالا خودمنم داقون شدیم!
الآن 2 ساعتی هست که درخواست به singlehop دادیم و مبلغشو واریز کاردیم!
آقا ما همینجور داریم تلاش می کنیم تا زودتر بدیم تحویل!
بنده همین نیم ساعت پیش با ایشون در تماس بودم (سعید ) تمام تلاششون رو میکنند ( هر چند اولش گفتند مشکل از تو بوده :71: ) ولی به من قول آفر خوب دادند و باید گفت مرده و قولش
منم منتظر افرهای توپ شما هستم
باز هم با همین قیمت های خوب بدید خواهشا
به نظر باید یه حال اساسی به ما بدن!
دیگه خودشون و وجدانشون...
افر توپ مي دن خيالتون راحت
نگران نباشید !!! بهتون یک افر ویژه خواهیم داد از قبل هم بهتر . فقط اگر افر دادیم به مشتریان فعلی که مشکل دارن خواهش دعا نکنید دیگه این مشکل پیش بیادا :d
تحويل ندادن؟
جناب شهر سرور خواهشا پلن جدید رو برای کاربرای جدید هم بزارید
د
نه فقط مال ماست
عزیز به خدا ما هم ثانیه به ثانیه چک می کنیم!
نمی دونی چه آشوبی تو دلمون هست!
مثل اینکه یه وزنه خیلی سنگین روی دوشمون هست!از صبح تا حالا به هزاران نفر زنگ زدم!الآن هم داریم تلاشمونو می کنیم!یه نفر تو آلمان گیر اوردیم که زنگ بزنه دیتاسنتر!
نمی خام از خودمون دفاع کنم ولی به قرآن همچین مشکلی برا همه به وجود می آد!
یکی از دوستان همین مشکل را با softlayer داره!اون دیگه زور داره!ولی خوب مشکله دیگه!
سعی هممون بر این هست هرجور شده پیغام خوشحال کننده به همه بدین!
خدا کنه سرورمون بیتد بالا ما دوست همه دوستانمون از این سرویس استفاده کنند!
بابا برای این بنده خدا مشکل قطعی پیش اومده
برای من دیتا پاک شده بود از روی سرورم ( با 22 تا سرور مجازی )
4 روز طول کشید تا ریکاور شد
صبر کنید
خیالتون زاحت ابروی طرف براش مهم ترین چیزه و بیشتر از شما پیگیر هست
Netdirekt که 5-15 دقیقه داون بود
ققط سوالم اینه الان سرور شما رو Abuse بسته؟
یا مشکل دیگه ای وجود داره
چون خودم در این دیتا سنتر از این مشکل ها داشتم شاید بتونم کمکتون کنم:)
فکر کنم منظورتون 15 ساعت بود !
ببینید دیتاسنتر میگه از سرور شما داره ARP ایجاد میکنه در صورتی که ما همه سرور مجازی ها خاموش کرده بودیم و باز سرور ما از شبکه خارج میکنن و میگن
our server did massive a massive arp storm into our network which puts our network security at risk
در صورتی که هیج ای پی اشتباه تنظیم نشده !!! واقعا شبکه این دیتاسنتر بشدت پایین هست و میتوان این دیتاسنتر را به Giga-International نسبت داد فقط با تفاوت در پورت انها که بزودی این هم 100 خواهد شد گیگا همون اوایل هم به این صورت میداد.
و الان میگیم سرور باز کنید ما بک آپ از سرور مشتری هامون بگیریم اینجور جواب میدن :
now you'll have to wait till monday where our executive department will take care of this issue
واقعا این دیتاسنتر هست که سرور را از شبکه خارج کند و بگه باید تا دوشنبه صبر کنید !!!
به هر حال اگر رابطه خوبی با دیتاسنتر دارید میتوانید کمک کنید ممنون میشوم . از پ.خ ادامه اش باهاتون پیگیری میکنم.
خوب!
میتونم همین جا بحث در مورد سرور شما رو ادامه بدم؟
شما دقیقا مشکل منو داشتید
---------- Post added at 05:19 AM ---------- Previous post was at 05:18 AM ----------
براتون پ.خ می کنم
لطفا اینجا ادامه اش ندید ممنون میشوم چون این موضوع اصلا مرتبط با این تاپیک نیست
مرسی
با سلام
شرمنده که پست میزنم توی تاپیک جناب شهر سرور.
من نه فروشنده ام نه خریدار ولی این تاپیک رو کامل خوندم.
چند تا نکته هست باید بگم:
دیتا سنتر ایشون آی پی رو به قیمت حتی 160 تومن هم میده.(کمتر نمیدونم!)
از حدود 3 روز پیش تا حالا دیتا سنتر های: Leaseweb , NetDirect , hetzener Hetzner , OVH و حتی دیتا سنتر فوق العاده ی EUKHost با مشکل شبکه روبرو شدن.
مثل این که یکی از کابل های پهنای باند کل اروپا دچار مشکل شده.
مشکل پیش آمده اصلا از سمت شخص شهر سرور و شرکت ایشون نیست و من موندم شما چرا این بنده خدا رو اینقدر زیر فشار میذارید.
در مورد سینگل هاپ ،
سینگل هاپ برای ادد کردن یه پکیج آی پی 32 تایی حدود 48 ساعت زمان میبره ! شما توقع دارید این بنده خدا توی 4 ساعت یه سرور اختصاصی رو از این دیتا سنتر بگیره اونم به این قدرت!؟
خدایی یه کمی وقت بدید!
دوستانی که چیز پی چیز میفروشید میدونم یوزرتان زیاده و مکافات دارید باهاشون ولی 1 چیز بگید:
دوباره یه خبری شده پورت وی پی ان رو لیمیت کردن :d
حد اقل میشه یکی 2 روزی باهاش سر کرد:d
سرور جدید بالا آمد. و دیشب به تمام مشتریان از سرور جدید vps انها تحویل دادیم. و از بابت مشکل که به وجود امد پوزش می طلبیم
هرکدام از کاربران مشکل یا سوالی دارند میتوانند از طریق سیستم تیکت یا پشتیبانی انلاین که در سایت است با ما تماس بگیرند و یا در ساعاتی که شرکت باز است با شماره شرکت و در غیر اینصورت با موبایل مدیران میتوانند جهت پیگیری و رفع مشکل تماس بگیرند. و پشتیبانی انلاین تا زمانی که مشکلات کاربران حل شود تا جایی که بتوانیم انلاین مشکلات کاربران را حل خواهیم کرد.
در ضمن ما بی صبرانه منتظر نظر شما مشتریان عزیز در مورد سرویس جدید از امریکا هستیم.
از صبر و شکیبایی و همراهی شما صمیمانه متشکریم
با احترام
از تلاش های شما سپاس گذاریم و امیدواریم که این مشکل دیگه تکرار نشه !
سرویس جدید سرعت و کیفیت خوبی دارد .
(راستی شما قرار بود آفر جدید بدین !)
آفر جدید ?
سلام
ما یه آفر جدید گذاشتیم تو سایت
لطفا تو سایت یه نگاهی کنید!
آقا تست را واسه ما نفرستادین !
و اینکه سرعت این ده تومانی تضمینی هست مثلا سرعت یک هو کم و زیاد یا یک روز زیاد و یک روز کم نمیشه ؟
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
آقا من کلا گیج شدم شما آخرش قیمتهاتون کدومه توی سایت یک چیزه اینجا یک چیزه توی پشتیبانی یک چیز:102:یک کمکی به من بکنید. راستی این آفر که قرار بود بدین گفتین خفنه چی شد دادین؟
2 تومان؟
چی؟
مگر شما کی درخواست تست دادین؟اسم یوزرتون توی سایت ما چیه؟
قرار شد دیگه اینجا پوستی درباره مسایل سایت ندین!
سرعت چی کم و زیاد بشه؟
بهتون پیام خصوصی می دم ممنون
اکی پیام خصوصیتون را چک کنید اون تیکه هم اشتباه از من بود به جای ده نوشته بودم دو می بخشید که اصلاح کردم