-
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
سلام
وقت بخیر
برای یه پروژه ای نیاز به 200mb هاست ایران با php 5.5 و مدت 6 ماه نیاز داریم.
ایا ارائه میدهید ؟
با عرض درود و احترام
فعلا در زمینه هاست ایران فعالیت نمیکنیم ... انشالله با جذب نیرو کاری جدید این سرویس هم اضافه خواهد شد .
در صورتی که به هاست آلمان با پینگ مناسب و سرعت خوب نیاز دارید در خدمت شما هستیم .
با تشکر از انتخاب شما . موفق و پیروز باشید
-
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با عرض درود و احترام
فعلا در زمینه هاست ایران فعالیت نمیکنیم ... انشالله با جذب نیرو کاری جدید این سرویس هم اضافه خواهد شد .
در صورتی که به هاست آلمان با پینگ مناسب و سرعت خوب نیاز دارید در خدمت شما هستیم .
با تشکر از انتخاب شما . موفق و پیروز باشید
سلام نیاز به php 5.5 نیاز داریم
شما پشتیبانی میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
سلام نیاز به php 5.5 نیاز داریم
شما پشتیبانی میکنید ؟
بله در سرور کلود این امکان پشتیبانی میشه
در سایت ثبت نام کنید و از طریق تیکت در سایت پیگیر باشید تا بیشتر راهنمایی بشه ...
موفق و پیروز باشید
-
با عرض درود و احترام خدمت شما کاربران و بازدیدکنندگان عزیز
با عرض تبریک به مناسبت سال جدید هجری شمسی ، ایران سرور به مناسبت نوروز 1394 ، 35 درصد تخفیف ویژه در سفارشات جدید ، تمدید و ارتقا میزبانی وب در نظر گرفته است ... این تخفیف قابل استفاده در سفارشات جدید ، ارتقا سرویس های میزبانی و تمدید زودتر از موعد قرار داد سرویس میباشد . ( سالانه حداقل 1 ماه زودتر از موعد ، ماهانه حداقل 1 هفته زودتر از موعد )
کد تخفیف: 1394
همواره در همه مسیر ها یار و همراه شما هستیم ...
-
درود مجدد برای یکی از پروزه ها به نیاز های ان نیازمندیم ایا سرور های شما نیازیهای زیر رو دارد
- IonCube Loader اخرین نسخه برای 5.4
- php 5.4 یا جدیدتر
- Mysql با mysqli
- allow_url_fopen : 100% روشن باشد وگرنه باز قادر به ورود نخواهید بود
- Safe Mode: خاموش باشد ! روشن باشد فایلی آپلود نمیشود
- GD library با freetype Support نسخه 2 یا جدیدتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
درود مجدد برای یکی از پروزه ها به نیاز های ان نیازمندیم ایا سرور های شما نیازیهای زیر رو دارد
- IonCube Loader اخرین نسخه برای 5.4
- php 5.4 یا جدیدتر
- Mysql با mysqli
- allow_url_fopen : 100% روشن باشد وگرنه باز قادر به ورود نخواهید بود
- Safe Mode: خاموش باشد ! روشن باشد فایلی آپلود نمیشود
- GD library با freetype Support نسخه 2 یا جدیدتر
با عرض درود و احترام
امکان ارائه تمام موارد درخواستی شما در سرور کلود میسر میباشد .
در صورتی که مصرف سایت مورد نظر به اندازه پلان های پر بازدید نیست میتوانید پلان های دیگه رو سفارش بدید و تیکت ارسال کنید که از سرور کلود با همان هزینه به شما هاست ارائه شود
این مورد برای تمام مشتریان امکان پذیر میباشد ( به شرط بازدید و مصرف مناسب با پلان انتخابی )
در خدمت شما کاربر گرامی هستیم :53:
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با عرض درود و احترام
امکان ارائه تمام موارد درخواستی شما در سرور کلود میسر میباشد .
در صورتی که مصرف سایت مورد نظر به اندازه پلان های پر بازدید نیست میتوانید پلان های دیگه رو سفارش بدید و تیکت ارسال کنید که از سرور کلود با همان هزینه به شما هاست ارائه شود
این مورد برای تمام مشتریان امکان پذیر میباشد ( به شرط بازدید و مصرف مناسب با پلان انتخابی )
موفق و پیروز باشید
ممنون همین الان دارم شفارش میدم پلن rvh-2 رو سفارش دادم شما کلودش کنید بازدید زیاد نیست تازه میخام بیارمش بالا بازم ممنون:53::63:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
ممنون همین الان دارم شفارش میدم پلن rvh-2 رو سفارش دادم شما کلودش کنید بازدید زیاد نیست تازه میخام بیارمش بالا بازم ممنون:53::63:
سفارش شما تحویل شده در سرور کلود ... به شرط استفاده منابع مناسب با پنل خریداری شده مشکلی وجود ندارد
موفق باشید
-
درور
جناب تمدید سرویس سالانه هم برای سال آینده هم با 35% حساب میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
درور
جناب تمدید سرویس سالانه هم برای سال آینده هم با 35% حساب میشه ؟
با عرض درود و احترام
با کد تخفیف نوروز 94 خیر برای سال آینده تخفیفی لحاظ نمیشود ...
اما همینطور که در جریان هستید ایران سرور در ایام و مناسبت های خاص تخفیفات ویژه ای در نظر میگیره که میتونید از این تخفیفات برای تمدید استفاده کنید .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با عرض درود و احترام
با کد تخفیف نوروز 94 خیر برای سال آینده تخفیفی لحاظ نمیشود ...
اما همینطور که در جریان هستید ایران سرور در ایام و مناسبت های خاص تخفیفات ویژه ای در نظر میگیره که میتونید از این تخفیفات برای تمدید استفاده کنید .
با تشکر
rvh-5 و دو دامنه خریداری شد .
با تشکر از تحویل فوری :X
-
با سلام
یه هاست از ایشون گرفتم.از ادب و احترام و به موقع پاسخگویی پشتیبانی ،خیلی تشکر می کنم.
یک مشکلی پیش اومد که بلافاصله با رسیگی جناب محمدی کامل حل شد.
امیدوارم خدمات و کیفیت سرویس ها به همین منوال ادامه پیدا کنه و ما سالها باهم همکاری داشته باشیم
یا علی
-
درد بلاش بخوره روسر ای وب هاست و میزبان سایت*** بدبختی دیر با ایشون و سرویساشون اشنا شدم خدایش حرف نداره هم پشتیبانی و هم کیفیت سرورهاشون
بازم اننخاب بعدی برای تهیه سرویس صدردصد ایران سرور خواهد بود موفق باشید همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
با تشکر
rvh-5 و دو دامنه خریداری شد .
با تشکر از تحویل فوری :X
خواهش میکنم . مبارکتون باشه
موفق و پیروز باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
با سلام
یه هاست از ایشون گرفتم.از ادب و احترام و به موقع پاسخگویی پشتیبانی ،خیلی تشکر می کنم.
یک مشکلی پیش اومد که بلافاصله با رسیگی جناب محمدی کامل حل شد.
امیدوارم خدمات و کیفیت سرویس ها به همین منوال ادامه پیدا کنه و ما سالها باهم همکاری داشته باشیم
یا علی
با سلام .
خواهش میکنم دوست عزیز ما فقط وظیفه مون رو انجام دادیم . قطعا به همین صورت خواهد بود
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
درد بلاش بخوره روسر ای وب هاست و میزبان سایت*** بدبختی دیر با ایشون و سرویساشون اشنا شدم خدایش حرف نداره هم پشتیبانی و هم کیفیت سرورهاشون
بازم اننخاب بعدی برای تهیه سرویس صدردصد ایران سرور خواهد بود موفق باشید همیشه
با سلام .
نظر لطف شما به تیم ایران سرور هستش دوست عزیز . امیدوارم که رضایت کاربران ایران سرور همیشگی باشد .
موفق باشید .
-
نه سایتشون بالا میاد نه سایت ما [-(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
نه سایتشون بالا میاد نه سایت ما [-(
با عرض درود و احترام
مشکلی در سرور ها وجود ندارد دوست عزیز . ممکن هستش آی پی شما بن شده باشد ، لطفا به صورت پ.خ آی پی خودتون رو ارسال نمایید تا بررسی شود
با تشکر
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با عرض درود و احترام
مشکلی در سرور ها وجود ندارد دوست عزیز . ممکن هستش آی پی شما بن شده باشد ، لطفا به صورت پ.خ آی پی خودتون رو ارسال نمایید تا بررسی شود
با تشکر
موفق باشید
درسته ببخشید مشکل از ما بوده انگار, عذر میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
درسته ببخشید مشکل از ما بوده انگار, عذر میخوام
خواهش میکنم دوست گرامی . مشکلی وجود نداره
در خدمت شما هستیم .
موفق و پیروز باشید :53:
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر
-
مبارک باشه
ایشالله فروش خوبی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
api
مبارک باشه
ایشالله فروش خوبی داشته باشید
ممنونم از شما صادق جان . خوشحالم که در تایپیک ما شرکت کردی .
شما هم همچنین ... :53:
-
امیدوارم بعضی از فروشنده ها ک ادعا خالی هستند هم از شما یاد بگیرن اخرین سرویس ک 2 روز پیش تهیه کردم متوجه شدم ک مس هاست های کلودتون شده تعجب کردم فک کردم سرویس رو اشتباهی بهم دادید بازم ازتون تشکر میکنم درضمن دوستان عزیز روی هاست ایشون کلود فلار داره ک سرعت لود رو بالا میبره البته مجموعه کامل کلود فلار حتی سکوریتیش و همچنین افزونه های زیادی برای سئو در سی پنل تا این ساعت ک 7 ماه میشه روی سرور های ایشون 5 سرویس دارم هیچ مشکلی نبوده کیفیت فرارتر از انتظار و همچنین پشتیبانی عالی حتی کاراهای ک اصن مربوط ب ایشون نمیشه رو بدون هیچ چشم داشتی برام اوکی کردن اینجا بی معرفتی میشه سکوت کنم برای شرکتتون ارزوی موفقیت دارم
-
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
با تشکر[/QUOTE]
سلام ارمین جون مبارک هم استانی من :X انشالاه موفق و ساله کم مشکلی را برات ارزو میکنم بریکلا ماشالاه پست ها را خوندم با دقت دیدم خیلی خوب زحمت میکشی برای کارت و مشتریات با تشکر .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
امیدوارم بعضی از فروشنده ها ک ادعا خالی هستند هم از شما یاد بگیرن اخرین سرویس ک 2 روز پیش تهیه کردم متوجه شدم ک مس هاست های کلودتون شده تعجب کردم فک کردم سرویس رو اشتباهی بهم دادید بازم ازتون تشکر میکنم درضمن دوستان عزیز روی هاست ایشون کلود فلار داره ک سرعت لود رو بالا میبره البته مجموعه کامل کلود فلار حتی سکوریتیش و همچنین افزونه های زیادی برای سئو در سی پنل تا این ساعت ک 7 ماه میشه روی سرور های ایشون 5 سرویس دارم هیچ مشکلی نبوده کیفیت فرارتر از انتظار و همچنین پشتیبانی عالی حتی کاراهای ک اصن مربوط ب ایشون نمیشه رو بدون هیچ چشم داشتی برام اوکی کردن اینجا بی معرفتی میشه سکوت کنم برای شرکتتون ارزوی موفقیت دارم
با درود و عرض ادب
از شما کاربر گرامی بینهایت ممنون هستم که نظرتون رو درباره تیم ایران سرور بیان فرودید .
امیدوارم رضایت شما از ما همیشگی و پایدار باشد و ما نیز در راه این امر میکوشیم .
با تشکر :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
با تشکر
سلام ارمین جون مبارک هم استانی من :x انشالاه موفق و ساله کم مشکلی را برات ارزو میکنم بریکلا ماشالاه پست ها را خوندم با دقت دیدم خیلی خوب زحمت میکشی برای کارت و مشتریات با تشکر .
با درود و احترام
ممنون هستم از شما خانم صیفی . همچنین شما دوست عزیز .
امیدوارم پیشرفت روز افزون در کارهای خودتون رو شاهد باشید .
-
سلام تیکت دادیم 1 روز گذشته اما هنوز جوابی ندادید شاید بخاطر تعطیلی امروزه ! بدجور کارم گیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
سلام تیکت دادیم 1 روز گذشته اما هنوز جوابی ندادید شاید بخاطر تعطیلی امروزه ! بدجور کارم گیره
با عرض درود و احترام
بله ، به دلیل تعطیلات تیکت ها کمی با تاخیر پاسخ داده شدند .
در صورتی که مشکل واجب و امری مهم دارید در هر زمان میتوانید با شماره های شرکت تماس بگیرید بنده و همکارانم در خدمت شما هستیم
موفق باشید .
-
میزان منابع هاست پربازدید کلود شامل سی پی یو اختصاصی رم اختصاصی ep و p رو لطفا عنوان کنید
و سوال بنده اینه در پستی پرسش شد که منابع هاستهای پربازدید یکی هست و شما پاسخ دادید بله و در فضا متفاوت هستند حال روزی صحبتم به این هست ایا یکی دو تا سه گیگ فضا بدون ارتقا موارد و منابع اینقدر هزینه دارد؟
افزایش هزینه فوق العاده بالا میره با توجه به مثلا فقط دو گیگ فضا چند ده هزار تومان هزینه افزایش پیدا میکنه مثلا هایت 3 گیگ و 5 گیگ تقریبا قیمت برای دو گیگ دو برابر هست و 42 تومان اضافه میشه
این اصلا منطقی نیست چون بنده میتونم دو هاست 3 گیگ با این هزینه گرفته و مثلا ساب دامین یا عکس رو در پلن جدا قرار داده و از منایه بیشتری برخوردار شوم یا حتی میتونم درخاوست ادغام و جمع منابه دو هاست بدم
بنظر من اگر با توجه به پاسخ شما که فقط فضای هاست زیاد میشه و اینگونه باشه قیمتها به هیچ عنوان منطقی نیست
با تشکر
فقط لطفا پرسش دوم بنده باعث نشه پرسش مهمتر اول که میزان منابع پلنهای پربازدید دقیق با اعداد و ارقام داده بشه
سی پی یو مجموع چند مگا هرتز
رم چند گیگ
ep
p
و برای پلن 2 گیگ مثلا چقدره؟ (هر چند با توجه به توضیحات در کلیه پلنهای پربازدید منابع یکسانه جز فضا )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
میزان منابع هاست پربازدید کلود شامل سی پی یو اختصاصی رم اختصاصی ep و p رو لطفا عنوان کنید
و سوال بنده اینه در پستی پرسش شد که منابع هاستهای پربازدید یکی هست و شما پاسخ دادید بله و در فضا متفاوت هستند حال روزی صحبتم به این هست ایا یکی دو تا سه گیگ فضا بدون ارتقا موارد و منابع اینقدر هزینه دارد؟
افزایش هزینه فوق العاده بالا میره با توجه به مثلا فقط دو گیگ فضا چند ده هزار تومان هزینه افزایش پیدا میکنه مثلا هایت 3 گیگ و 5 گیگ تقریبا قیمت برای دو گیگ دو برابر هست و 42 تومان اضافه میشه
این اصلا منطقی نیست چون بنده میتونم دو هاست 3 گیگ با این هزینه گرفته و مثلا ساب دامین یا عکس رو در پلن جدا قرار داده و از منایه بیشتری برخوردار شوم یا حتی میتونم درخاوست ادغام و جمع منابه دو هاست بدم
بنظر من اگر با توجه به پاسخ شما که فقط فضای هاست زیاد میشه و اینگونه باشه قیمتها به هیچ عنوان منطقی نیست
با تشکر
فقط لطفا پرسش دوم بنده باعث نشه پرسش مهمتر اول که میزان منابع پلنهای پربازدید دقیق با اعداد و ارقام داده بشه
سی پی یو مجموع چند مگا هرتز
رم چند گیگ
ep
p
و برای پلن 2 گیگ مثلا چقدره؟ (هر چند با توجه به توضیحات در کلیه پلنهای پربازدید منابع یکسانه جز فضا )
با عرض درود و احترام
دوست عزیز احتمالا شما اشتباه متوجه شدید و یا ما اشتباه بیان کردیم . لطفا در پیغام خصوصی خدمت بنده بفرمایید در مورد کدام عرایض بنده صحبت میکنید ؟ تا در صورتی که اشتباهی وجود دارد اصلاح شود
به این صورت نمیباشد ، در سرور پر بازدید با توجه به فضا میزان رم و پردازنده نیز اضافه خواهد شد . به هر مقدار فضا ، به همان مقدار رم تعلق میگیرد ، پردازنده پلان اول و دوم 1 هسته ، پلان سوم و چهارم 2 هسته ، پلان پنجم و ششم 4 هسته میباشد .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و عرض ادب
پنل های پر بازدید به غیر از فضا فرق دیگه ای با هم ندارند دوست گرامی .
در خدمت شما هستیم :53:
مورد که گفتم و شما جواب دادین این بوده که گفتین به غیر از فضا هیچ تفاوتی ندارن
حال در مورد پرسش بالا اگر لطف کنید دقیق تمام موارد رو پاسخ دهید متشکر میشم و فقط کور سی پی یو گفتین
رم سرویس 2 گیگ و 3 گیگ رو لطف کنید بگین و همینطور مجموع سی پی یو برای پلان دو گیگ و سه گیگ چند گیگاهرتز هست
ep هم بفرمایید رو چنده و i/o و پروسس هم عنوان کنید.
بنده الان حدود 4 گیگاهرتز سی پی یو لازم دارم حدود 2 تا 3 گیگ رم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
مورد که گفتم و شما جواب دادین این بوده که گفتین به غیر از فضا هیچ تفاوتی ندارن
حال در مورد پرسش بالا اگر لطف کنید دقیق تمام موارد رو پاسخ دهید متشکر میشم و فقط کور سی پی یو گفتین
رم سرویس 2 گیگ و 3 گیگ رو لطف کنید بگین و همینطور مجموع سی پی یو برای پلان دو گیگ و سه گیگ چند گیگاهرتز هست
ep هم بفرمایید رو چنده و i/o و پروسس هم عنوان کنید.
بنده الان حدود 4 گیگاهرتز سی پی یو لازم دارم حدود 2 تا 3 گیگ رم
خیر دوست عزیز این مورد برای پلان های پر بازدید نیست !
عرض کردم خدمت شما به میزان فضا پلان ، رم نیز تعلق میگیرد . برای مثال پلان 2 گیگ حجم ، 2 گیگ رم نیز دارد .
پردازنده 4 گیگاهرتزی نیاز دارید ؟ استفاده تون به صورت دائم هستش ؟
در صورتی که به صورت دائم قصد استفاده 4 گیگاهرتز پردازنده رو دارید باید پلان gvh-5 رو انتخاب کنید . در غیر این صورت میزبانی همچین مصرفی در پلان های پایین تر امکان پذیر نیست .
I/O این پلان 5120 kb میباشد . Entry Processes نیز 700 میباشد
-
من از ایشون سرویس تهیه کردم
تا الان دارن پیگیری کارم رو میکنند برای انتقال .
پشتیبانی خوبی دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
frozen01
من از ایشون سرویس تهیه کردم
تا الان دارن پیگیری کارم رو میکنند برای انتقال .
پشتیبانی خوبی دارند.
با سلام و احترام
نظر لطف شماست دوست گرامی .
ما فقط انجام وظیفه میکنیم .
موفق باشید :53:
-
سلام
تخفیف ها ادامه ارن؟من یه سرویس 1 گیگا بایتی میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariya_music
سلام
تخفیف ها ادامه ارن؟من یه سرویس 1 گیگا بایتی میخوام
با سلام و احترام
بله تخفیف ها به صورت دائمی ارائه میشود . در خدمت شما هستیم
-
سلام
یه سرویس تهیه شد منتظر پاسخگویی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sinaking123456
سلام
یه سرویس تهیه شد منتظر پاسخگویی هستم
با عرض درود و احترام
با تشکر از انتخاب ایران سرور به عنوان میزبان شما .
لازم به ذکر است شما هنگام سفارشات میزبانی نیازی به پاسخگویی ما ندارید دوست گرامی ، سفارشات در اکثر اوقات به صورت آنی و خودکار تحویل شما میگردند .
موفق و سربلند باشید .
-
*** طرح جمع آوری نظرات و انتقادات ***
با درود و عرض ادب و احترام
به اطلاع کاربران گرامی ایران سرور میرسانیم ، ایران سرور در نظر دارد تغییر و تحولاتی در سرویس ها و بخش پشتیبانی و فروش شرکت ایجاد نماید . با توجه به این موضوع از کاربران عزیز درخواست داریم نظرات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایند و در این امر ما را یاری فرمایند .
کاربران عزیز از طریق لینک زیر میتوانند نظرات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایند تا بررسی های لازم انجام گیرد :
http://www.irserverco.ir/whmcs/submi...tep=2&deptid=6
همچنین میتوانید از طریق شماره پیامک 50001333006916 نظرات و پیشنهادات خود را برای ما پیامک نمایید .
-
سلام و خسته نباشـید...داشتم توی انجمن گشتی میزدم که تاپیک شما رو دیدم...
من دارم یه سایت دانلود موزیک راه اندازی میکنم...و یک ســـرور مجازی برای دانلود و آپلود موزیک هام و یک هاست برای میزبانی سایت میخوام خریداری کنم تاپیک رو که دیـــدم متوجه شدم که مشتریــان از خدمات شما راضی هستن ولی بیشتر درباره هاست میزبانی...
و نظری راجعبه سرورهای مجازی شما ندیدم...
مخوام شما به من مشاوره بدید که برای راه اندازی سایت سرور مجازی با چه مشخصاتی خریداری کنم؟(میزان فضای مورد نیاز 30 گیگ کفایت میکنه و سرعت دانلود کاربران از سایت هم خیلی مهمه)
همچنین برای میزبانی سایت هم خوشحــال میشم پیشنهاد شما رو بدونم؟(چون در ابتدای کار هستیم سایت آنچنان بازدیدی نداره ولی میخوام سرعت لود بالا باشه)
منتظر پاسخگویی شما هستم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidrez4
سلام و خسته نباشـید...داشتم توی انجمن گشتی میزدم که تاپیک شما رو دیدم...
من دارم یه سایت دانلود موزیک راه اندازی میکنم...و یک ســـرور مجازی برای دانلود و آپلود موزیک هام و یک هاست برای میزبانی سایت میخوام خریداری کنم تاپیک رو که دیـــدم متوجه شدم که مشتریــان از خدمات شما راضی هستن ولی بیشتر درباره هاست میزبانی...
و نظری راجعبه سرورهای مجازی شما ندیدم...
مخوام شما به من مشاوره بدید که برای راه اندازی سایت سرور مجازی با چه مشخصاتی خریداری کنم؟(میزان فضای مورد نیاز 30 گیگ کفایت میکنه و سرعت دانلود کاربران از سایت هم خیلی مهمه)
همچنین برای میزبانی سایت هم خوشحــال میشم پیشنهاد شما رو بدونم؟(چون در ابتدای کار هستیم سایت آنچنان بازدیدی نداره ولی میخوام سرعت لود بالا باشه)
منتظر پاسخگویی شما هستم...
با سلام و عرض ادب و احترام
همیشه سعی شده در تمام خدماتی که به کابران ارائه میکنیم به بهترین شکل عمل کنیم و تاکنون نیز این مسئله رو به تمام کاربران خود اثبات نموده ایم .
علت اینکه در مورد سرور های مجازی نظری داده نشده این هستش که ایران سرور تاکنون تایپیک فروش سرور مجازی نداشته است و این تایپیک نیز مربوط به سرویس های میزبانی شرکت میباشد . علت نداشتن تایپیک فروش سرور مجازی هم این میباشد که شرکت ما قصد ندارد که قیمت سرویس ها رو به صورت رقابتی با سایر همکاران پایین بیاره و از اون سمت هم مجبور بشیم کاربر زیاد جذب کنیم که باعث افت کیفیت بشه ...
در مورد سوالاتون هم ، درباره سرور بنده به شما سرور انگلیس یا فرانسه رو پیشنهاد میکنم . فعلا برای شروع کار سرور رم 1 کفایت کارتون رو میکنه ، درباره میزبانی هم میتونید از فضای 1 گیگ استاندارد یا حرفه ای شروع کنید ...
معمولا از این قبیل مشاوره ها رو به صورت تیکت و یا تماس بهتر میتونیم پاسخ بدیم و راهنمای شما باشیم . پس از شما درخواست میکنم که یا به صورت تیکت و یا به صورت تلفنی با بنده در ارتباط باشید تا بهتر و کامل تر کمکتون کنم .
-
با سلام ، برای یک برنامه موبایل فقط نیاز به دیتابیس mysql دارم ، آیا ممکن هست که دامنه نگیرم و از ip هاست استفاده کنم؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraj_astara
با سلام ، برای یک برنامه موبایل فقط نیاز به دیتابیس mysql دارم ، آیا ممکن هست که دامنه نگیرم و از ip هاست استفاده کنم؟؟
با عرض درود و احترام
متاسفانه به دلایل امنیتی باز کردن سایت توسط آی پی سرور امکان پذیر نمیباشد ، شما نیازی به خریداری دامنه ندارید میتوانید از دامنه های رایگان استفاده نمایید .
در این زمینه میتوانید در هنگام خرید با تیم پشتیبانی در ارتباط باشید تا بیشتر راهنمایی بشید .
این نکته رو خاطر نشان بشم که میتوانید از هاست استفاده کنید بدون دامنه ، وارد هاست بشید و کارهاتون رو انجام بدید . اما بدون دامنه سایت رو نمیتونید مشاهده کنید .
موفق و پیروز باشید :53: