-
Re: طراحی سایت با asp.net و عواقب آن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5h46h64rd
سه حالت بیشتر نداره
یا شما از امنیت خیلی دوری
یا اصلا از این چیزا خبر نداری
یا خبر داری و قصدت فهمیدن اون باگ هاست (مرض ندارم که از خودم دربیارم حتما یه چیزی دیدم که میگم)
اما برای روشن سازی اینه کافی می تونه باشه براتون
project prism رو تو گوگل سرچ کن بعد بیا بگو مدرک و سند (احتمالا عشق دات نتی )
مدرک زنده : ادوارد اسنودن (ع)
مدرک
Microsoft handed the NSA access to encrypted messages | World news | The Guardian
مدرک با پاور پوینت
Secret program gives NSA, FBI backdoor access to Apple, Google, Facebook, Microsoft data | The Verge
ماکروسافت به nsa کمک می کنه که سریعتر به هدف برسه
از سرورهای اوت لوک خودش هم نمی گذره
فریمورک و سیستم عامل سرور که دیگه جای خودشونو دارن
ببین پسر خوب اگه یه اکسپلویت ریموت اکسز اونم با پرمیشن ادمین دست هکرهای خودمون(هکرهای ایرانی) باشه شما فکرشو بکن nsa و cia چه چیزا و دسترسی ها که ندارن
نرم افزار سورس بسته مشکلات خودشو داره بله عزیزم حالا هی به انکپسولیشن و لایه بندی هاتون بنازین دات نت کارهای عزیز
البته سر و کله زدن با کامپوننت های کرک شده تلریک رو کجای دلتون میزارید:)
پس یه آمپول روغنی به asp.net بزن و یه نیشگون از پی اچ پی :)))
و دیگر هیچ
سلام دوست عزیز.
لطفاً اطلاع رسانی غلط نکنید. پروژه پریزم مطلقاً ربطی به این پلتفرم نداره و فقط شرکت مایکروسافت درگیرش نبوده. از امنیت دور نیستم. دوره هایی بیرون ایران گذروندم که متاسفانه برای هموطن هامون مثل رویا می مونه.
مطلقاً تعصبی رو پلتفرم ندارم چون در حال حاضر به یک نسبت از هردو داریم استفاده می کنیم.
قصد تعریف یا تخریب رو ندارم. اما صحبت شما مثل اینه که توی یک لیوان آب نخوریم چون ممکنه لیوانش میکروب داشته باشه ولی لیوان کناریش خوبه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
پاسخ : طراحی سایت با asp.net و عواقب آن!
باشه الان فهمیدیم شما هم دوره دیدی و دوره های sans رو گذروندی:)
حالا میشه بحث درست حسابی کرد
پریزم یه مثال کلی بود که بگم ماکروسافت از هیچ کاری برای کمک نکردن به سرویس های امنیتی نمی گذره
یعنی وجود یه حفره مخفی در سیستم عامل , زبان و فریمورکش برای سرویس های امنیتی دور از انتظار نیست
اکسپلویت هم موجوده آقای سکوریتی من دوره دیده هم پابلیک موجوده (سرچ بزن)هم پرایوت که پرایوتش ماله از ما بهترونه
اما همون پابلیکش هم می تونه باعث به وجود آوردن یه اتک تمیز به تارگت بشه
دوست عزیز منظور منو شما بد برداشت کردید
لیوان بقلی سفالیه شما با گل و با دست خودت ساختی مثل لیوان اولی پلاستیکش بازیافتی نیستش که هر اتمش از یه تیکه وسیله ی پلاستیکی باشه (آفتابه لگن دمپایی)
شما وقتی خودت کاستوم کرنل ادیت شده توسط افراد مورد اعتماد خودت نصب کنی بهتره یا خودتو به امان یه شرکت که معلوم نیست با مشتریاش چند چنده بسپری
جواب پست پایین
اصلا من بی سواد قبول:)
باز ما با همون 4 تا پی دی اف فهمیدیم که نباید برای کارهای حیاتی یه کشور از شرکتی استفاده کرد که دو دستی راه ورود رو برای سرویس های اطلاعاتی درست می کنه استفاده کرد شما که برنامه نویس و هکر تشریف دارید چه توصیه ای دارید
آهان فهمیدم افتخار کردن به سایت 40 میلیونیتون
محمد جرجندی حالا می فهمم چرا انقدر حرص می خوردی تو روحت صلوات ای پیر شبگرد
-
در عجبم چرا بعضیا خوددرگیری دارن و asp.net قبول ندارن این افراد همونایی هستن که از ویندوز ماکروسافت استفاده میکنن اینا همونایی هستن که به وجود خودشونم شک دارن با 4 تا pdf خوندن نه کسی هکر میشه نه برنامه نویس
سرعت asp.net بیشتر از php هست
صرفا جهت اطلاع وب سایت ما که تا به امروز بیش از 40 میلیون براش هزینه شده با asp.net نوشته شده و توسط یکی از برنامه نویسان داخلی که با دولت همکاری دارن نوشته شده و خود افتخار میکنیم
باشد تا رستگار شوید
-
پاسخ : Re: طراحی سایت با asp.net و عواقب آن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5h46h64rd
سه حالت بیشتر نداره
یا شما از امنیت خیلی دوری
یا اصلا از این چیزا خبر نداری
یا خبر داری و قصدت فهمیدن اون باگ هاست (مرض ندارم که از خودم دربیارم حتما یه چیزی دیدم که میگم)
اما برای روشن سازی اینا کافی می تونه باشه براتون
project prism رو تو گوگل سرچ کن بعد بیا بگو مدرک و سند (احتمالا عشق دات نتی چون زیاد باهاشون سرو کله زدم باهاشون اولین حرفشون هم همینه)
مدرک زنده : ادوارد اسنودن (ع)
مدرک
Microsoft handed the NSA access to encrypted messages | World news | The Guardian
مدرک با پاور پوینت
Secret program gives NSA, FBI backdoor access to Apple, Google, Facebook, Microsoft data | The Verge
ماکروسافت به nsa کمک می کنه که سریعتر به هدف برسه
از سرورهای اوت لوک خودش هم نمی گذره
فریمورک و سیستم عامل سرور که دیگه جای خودشونو دارن
ببین پسر خوب اگه یه اکسپلویت ریموت اکسز اونم با پرمیشن ادمین دست هکرهای خودمون(هکرهای ایرانی) باشه شما فکرشو بکن nsa و cia چه چیزا و دسترسی ها که ندارن
نرم افزار سورس بسته مشکلات خودشو داره بله عزیزم حالا هی به انکپسولیشن و لایه بندی هاتون بنازین دات نت کارهای عزیز
البته سر و کله زدن با کامپوننت های کرک شده تلریک رو کجای دلتون میزارید:)
یا اون سی ام اس کذایی دات نت نیوک که اومدین مثل پی اچ پی نیوک asp.net درست کنید که فاجعه ای بیش نبود
پس دات نتی های عزیز یه آمپول روغنی به asp.net بزن و یه نیشگون از پی اچ پی :)))
و دیگر هیچ
با ادبیات و ... کاری ندارم، کلیت فرمایششون کاملا تایید میشه.
به طرفداران محترم دات نت و مایکروسافت پیشنهاد می کنم به دقت این مطلب رو مطالعه بفرمایند.
Is Windows 8 a Trojan horse for the NSA? The German Government thinks so - Techworld.com
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
در عجبم چرا بعضیا خوددرگیری دارن و asp.net قبول ندارن این افراد همونایی هستن که از ویندوز ماکروسافت استفاده میکنن اینا همونایی هستن که به وجود خودشونم شک دارن با 4 تا pdf خوندن نه کسی هکر میشه نه برنامه نویس
صرفا جهت اطلاع وب سایت ما که تا به امروز بیش از 40 میلیون براش هزینه شده با asp.net نوشته شده و توسط یکی از برنامه نویسان داخلی که با دولت همکاری دارن نوشته شده و خود افتخار میکنیم
باشد تا رستگار شوید
جسارتا، شما واقعا سرعت لود یک زبان pre-compiled رو با یک زبان interpert مقایسه می کنید؟ یا من دارم اشتباه میبینم؟:d
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
باشد تا رستگار شوید
جسارتا، شما واقعا سرعت لود یک زبان pre-compiled رو با یک زبان interpert مقایسه می کنید؟ یا من دارم اشتباه میبینم؟:d
-
بدی تایپ کردن همینه نمیشه کنایه هارو رسوند برای همین من از گفتگو رو در رو بیشتر لذت میبرم
خیر کنایه بود
ما دوست داشتیم این پروژه با asp.net mvc نوشته بشه با هزینه بیشتر شاید شخص دیگری با php مینوشت
در کل هر زبان مزایا و معایب داره نمیشه گفت کدوم بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
بدی تایپ کردن همینه نمیشه کنایه هارو رسوند برای همین من از گفتگو رو در رو بیشتر لذت میبرم
خیر کنایه بود
ما دوست داشتیم این پروژه با asp.net mvc نوشته بشه با هزینه بیشتر شاید شخص دیگری با php مینوشت
در کل هر زبان مزایا و معایب داره نمیشه گفت کدوم بهتره
اشعار و متون ادبی هم صرفا نوشته هستن و به خوبی از کنایه استفاده می کنن!
عرض بنده ("جسارتا، شما واقعا سرعت لود یک زبان pre-compiled رو با یک زبان interpert مقایسه می کنید؟ یا من دارم اشتباه میبینم؟
") در رابطه با فرمایش شما ("
") - که در بعضی موارد کاملا صحیح هست- بود و ارتباطی به "
" نداشت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5h46h64rd
باشه الان فهمیدیم شما هم دوره دیدی و دوره های sans رو گذروندی:)
حالا میشه بحث درست حسابی کرد
پریزم یه مثال کلی بود که بگم ماکروسافت از هیچ کاری برای کمک نکردن به سرویس های امنیتی نمی گذره
یعنی وجود یه حفره مخفی در سیستم عامل , زبان و فریمورکش برای سرویس های امنیتی دور از انتظار نیست
اکسپلویت هم موجوده آقای سکوریتی من دوره دیده هم پابلیک موجوده (سرچ بزن)هم پرایوت که پرایوتش ماله از ما بهترونه
اما همون پابلیکش هم می تونه باعث به وجود آوردن یه اتک تمیز به تارگت بشه
دوست عزیز منظور منو شما بد برداشت کردید
لیوان بقلی سفالیه شما با گل و با دست خودت ساختی مثل لیوان اولی پلاستیکش بازیافتی نیستش که هر اتمش از یه تیکه وسیله ی پلاستیکی باشه (آفتابه لگن دمپایی)
شما وقتی خودت کاستوم کرنل ادیت شده توسط افراد مورد اعتماد خودت نصب کنی بهتره یا خودتو به امان یه شرکت که معلوم نیست با مشتریاش چند چنده بسپری
جواب پست پایین
اصلا من بی سواد قبول:)
باز ما با همون 4 تا پی دی اف فهمیدیم که نباید برای کارهای حیاتی یه کشور از شرکتی استفاده کرد که دو دستی راه ورود رو برای سرویس های اطلاعاتی درست می کنه استفاده کرد شما که برنامه نویس و هکر تشریف دارید چه توصیه ای دارید
آهان فهمیدم افتخار کردن به سایت 40 میلیونیتون
محمد جرجندی حالا می فهمم چرا انقدر حرص می خوردی تو روحت صلوات ای پیر شبگرد
سلام دوست عزیزم.
در مواردی من با شما موافقم و در مواردی نیستم. در این که شرکت های بزرگ برای امنیت ملی خودشون با دولت ها همکاری می کنند شکی نیست. اگر هم همکاری نکنند همونطور که هردو ما می دونیم نرم افزار اگر حتی نخواد بک دور داشته باشه، ممکنه باگ هایی داشته باشه که ملت فضول بخوان انگشتی به سوراخهای نرم افزار ها برسونن.
من شخصاً به دو دلیل در ایران با پلتفرم های مایکروسافتی راحت تر هستم.
1. به عنوان مدیر یک شرکت نرم افزاری ، هزینه نیروی کار متخصص روی پلتفرم های مایکروسافت برای من پایین تره. یعنی من میتونم با هزینه کمتر نیروی کاری استخدام کنم. اونهم یک دلیل ساده داره ( به درستی یا غلط بودنش کاری ندارم) نیروی کار فارغ التحصیل شده دانشگاه های ما در رشته های کامپیوتر اکثراً دانش اولیه ای از کار کردن با محصولات مایکروسافت رو دارا هستند.
2. هزینه نگهداری یک سرور بر پایه مایکروسافت پایین تره ، تجربه شخصی من میگه به دلیل وجود واسط های کاربری یا همون UI خودمون کانفیگ کردن یک سرور مایکروسافت ساده تر هستش و ابزارهای زیادی که کمک می کنند تا بشه سرویس بهتری داد در دسترس تره. در خوب بودن سیستم عامل های برپایه یونیکس شکی نیست اما بازهم نیروی متخصصی که یونیکس کار باشه حقوق بیشتری می خواد که کاملاً منطقیه. مورد بعدی به دلیل عدم وجود UI راحت مدیریت یک سرور لینوکس دانش فنی بیشتری نیاز داره و سخت تره.
3. در سطحی که ما کار می کنیم ، خیلی تفاوتی از لحاظ امنیت سیستم و بک دور خیلی مفهومی نداره ، چون چیز آنچنان با ارزشی گیرشون نمیاد. اما برای سیستم های با ضریب امنیت بالا من هم با پیشنهاد شما موافق تر هستم که بهتره از سیستم های برپایه متن باز کار بشه.
4. ابزارهای قوی تری در ایران که کپی رایت نیست برای کار تیمی روی پلتفرم های مایکروسافت وجود داره که کلی هزینه مالی و زمانی رو پایین میاره و به دلیل عمومیتش دسترسی به منابع آموزشی معتبرش در ایران هست.
5. خیلی از حملات و اشکالات ورای پلتفرم هستش و بر می گرده به ضعف پروتکل IP V4 و طراحی لایه های شبکه. پس خیلی نمیشه درگیرش شد.
6. اگر امن ترین پلتفرم رو هم داشته باشیم ( چه لینوکس و چه مایکروسافت) به دلیل استفاده از تجهیزات شبکه ، مثلاً سیسکو همیشه احتمال روشهای ***ی اطلاعات ، حداقل به شکل MIM (Man In the Middle) وجود داره. پس متاسفانه همیشه راه دور خوردن هست.
7. خیلی جاها صرفه اقتصادی برای اختراع دوباره چرخ نیست.
و در نهایت استفاده از پلتفرم خیلی سلیقه ای و بر اساس نیاز هست. نظر شخصی من اینه که نمیشه مقایسه هرکدوم از پلتفرم ها خیلی کار درستی نیست. چون هرکدوم نقاط ضعف و قدرت خاص خودشون رو دارن و پر کیس باید با مطالعه انتخاب بشن.
ممنونم که منطقی و درست و بدون کل کل این بحث رو پیش می بریم.
پیروز باشید.
-
برای انجام این پروژه با برنامه نویسان زیادی مشورت کردیم که asp.net یا php پاسخگو ما هست
تمامی برنامه نویسانی که باهاشون صحبت شد تو کارشون خبره بودن و هستن پیشنهاد این برنامه نویسان asp.net mvc بود قطعا برنامه نوسی که با دولت همکاری میکنه و asp.net پیشنهاد میده قطعا 4 تا لباس بیشتر از من و شما پاره کرده
بنده برنامه نویس نیستم که بخوام در مورد سرعت اظهار نظر کنم
شاید پروژه ای که ما قصد راه اندازی اون داشتیم asp.net بهتر جوابگو ما بود و به سرعت بهتری میرسیدیم
طبق گفته برنامه نویس ما از asp.net mvc سرعت بهتری دریافت میکردیم تا php
- - - Updated - - -
5h46h64rd
عزیزم حداقل پست جدید ارسال کن متوجه بشیم چیزی گفتی خخخخ
خیر برنامه نویسان ما شرکت نیستن! و برای دولت کار میکنن
بازم خیر ما ادعای در مورد هکر بودن و برنامه نویسی نداریم در حدی که بتونیم امنیت خودمون در دنیای مجازی حفظ کنیم کافیست
شما که هکری و برنامه نویس بفرمایید چرا بانکا از asp.net استفاده میکنن یا نوکیا ناسا
امنیت برای اونا مهم نیست! قطعا هست اگه نبود یه جوجه هکر که 4تا pdf میخونه دوتا سایت دیداس میکنه اسم خودش نمیزاره هکر
متاسفانه وقتی نیست تا لینکی که ارسال کردین مطالعه کنم تا ببینم دلیل این حرف چیه خیلی جالبه سو استفاده از اطلاعات کاربران!
پس فیس بوک توییتر گوگل پلاس بهترین جا برای جمع آوری اطلاعات هست
اصلا چرا راه دور بریم همین نت خیلی خطرناکه
ازش دوری کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
شما که هکری و برنامه نویس بفرمایید چرا بانکا از asp.net استفاده میکنن یا نوکیا ناسا
ببخشید شما از کجا میدونید این ها از asp.net استفاده می کنن؟
کمی مستند صحبت کنید!
وب سرور ناسا!!!:AmazonS3
وب سرور نوکیا:Apache
ببخشید احیانا سایت apache.org از asp.net استفاده نمیکنه؟::d
-
به قول یکی از دوستان :تنها شرکتی و نهادی که بلده از ASP استفاده کنه خود مایکروسافت هست و بس :d
یه مورد هم دیدم که میگفتند مفت و مجانی حتما یه حکمتی داره ! تفاوت مجانی با منبع باز و نرم افزار آزاد - زمین تا آسمونه ! OpenStack = Opensoruce +Free
ubuntu = opensource +free
بهترین پلتفرم و بهترین سیستم عامل دنیا (از نطر من ) هم اوپن سورس هستند هم رایگان !!هم جوامع پشتیبانی قوی دارند و هم امکانات بسیار زیاد رایگان - وقتی این ها وجود دارند آیا انسان مشکل خاصی داره بره سمت زبان های مایکروسافت یا محصولاتش؟؟؟ وقتی ElasticSearch یا MongoDBهستند چرا بریم طرف Mysql ???? وو......
و البته
بهترین زبان وب رو شخصا PHPمیدونم - بعد پایتون که قدرتش در همه جا ثابت شده هست ! رابی هم خیلی قوی هست ولی تو ایران زیاد کسی کار نمیکنه یا بهتره بگم اگه کار میکنه حرفه ای هست و مبتدی نداریم
در کل GNU/Linux با تمام زبان هایی که ازش اومده یا PHP . Pyrhon . Perl / Ruby خیلی بهتر هستند !بهتر اینجا با توجه به قدرت و آزاد بودنشون هست
-
NASA
با دروپال ایجاد شده و زبان هم php هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
ببخشید شما از کجا میدونید این ها از asp.net استفاده می کنن؟
کمی مستند صحبت کنید!
وب سرور ناسا!!!:AmazonS3
وب سرور نوکیا:Apache
ببخشید احیانا سایت apache.org از asp.net استفاده نمیکنه؟::d
شما سهوا وب سرور رو با زبان مورد استفاده جابجا گفتید
-
عجب تاپیکی شد. :)
حرف اکثر دوستان درسته اما بدونید که هر چیزی کارایی خودش را داره.
مثلا بیشتر شرکت ها که اتوماسیون های اداری و ... داخلی طراحی میکنند دوست دارند asp .net کار کنند چون هم راحت تره هم سریعتر به هدف میرسند و هم چون داخلیه خود سازمان هست امنیتش خود به خود تضمین شدست (به قول دوستان سریع میدن و پولش را میگیرند) . طبیعتا زحمت یک php کار در مقابله یک asp کار در برخی موارد بیشتره و هزینه هایی برخی مشتریان کفاف چنین زحمتی رو نمیده.
اما از حق نگذریم با این که خودمون aps.net کار میکنیم ولی ماکروسافت با این کپسوله سازی هاش و ... یه کمی خراب کاری کرده. حتی میشه گفت در برخی موارد اوراکل از SQL خیلی بهتره و SQL کلا ساختار دیتابیس رو زیر سوال میبره در برخی امکانات و نیاز ها و این ها هم همه به خاطر این هست که بیشتر سعی میکنه که همش به سمت ویزارد پیش بره و باعث میشه کار خراب بشه.
ولی باز هم میگم هر زبان برنامه نویسی کاربرد خودش رو داره و بسته به محیط مورد نظر و نیاز مورد نظر طراحی میشه.
در مورد بانک هم میشه گفت تا جایی که مطلع هستیم برخی از بانک ها دیده شده که از JAVa برای کارهاشون استفاده میکنند و حتی برای دیتابیس ها و ... و فکر کنم JAVA از نظر امنیت بهتر باشه تا اینجای کار و طبق تجربه ، چون مفسرش اجازه موارد تخریبی رو نمیده داخل سیستم عامل و خیلی موارد دیگر ...
یک برنامه نویس خوبه اگر میتونه همه رو یاد بگیره و هرجایی از هر زبانی به درستی استفاده بکنه که تو ایران چنین برنامه نویس هایی کم هستند.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
من نگفتم حجم دیتابیس PHP بیشتر میشه اصلا این جمله کاملا غلطه!!!... من گفتم MySQL در حجم اطلاعات بالا در مقایسه با SQL Server دارای Performance بسیار بسیار کمتری است!!!
پیشنهاد میکنم جای اینکه صرفا از روی تعصب و علاقه یکسری موارد اشتباه و نامرتبط را بیان کنید بیایید و با علم کافی این دو زبان را مقایسه کنید;)
SQL در حجم بالا Performance ش تغغیری نمیکنه اگه سخت افزار رو در نطر نگیریم !
اگه با سخت افزار معیار شما باشه که Performance(کارایی ) نیست و میشه Tolerance(تحمل)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
شما سهوا وب سرور رو با زبان مورد استفاده جابجا گفتید
شما asp.net رو روی آپاچی بالا میارید؟:109:
سرور وب - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
وبسرور آپاچی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
How to Run ASP Pages on an Apache Server | Chron.com
لینک آخر رو مطالعه بفرمایید، متوجه خواهید شد که برای اجرای فایل های asp.net روی وب سرور آپاچی باید Mono رو نصب کنید که در این صورت نام وب سرور از apache به apache-mono تغییر خواهد یافت!
با احترام، قویا پیشنهاد میکنم تا از چیزی اطمینان حاصل نکردید در موردش نظر ندید!:d
-
ماشالله دوستان منتظرن فقط سوتی بگیرن و تو بحث ثابت کنن حق با اوناست
اصلا یه وب سایت فارسی مثال میزنم
بلاگفا از asp.net استفاده میکنه
شاید مدیر بلاگفا خودش اطلاعات میده به sia خخخخ
مدیر بلاگفا از ضعفهای asp آگاه نبوده
ما اشتباه کردیم 40 میلیون برای این پروژه اشتباه کردیم
ما اشتباه کردیم به حرف برنامه نویسا گوش دادیم و asp انتخاب کردیم
بلاگفا راسخون تمام این وب سایتها اشتباه کردن asp استفاده کردن
البته احتمال دیگه ای هست شاید بلاگفا اطلاعات داده به سیا از پولی که گرفته هزینه تبلیغات و سیستم کرده که تک رقمی الکسا محسوب میشه اصلا شاید سیا حمایتش میکنه خخخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
:دی با احترام سوتی دادم در حد داور :d از این ور تیکت و از اینور انجمن - شما به بزرگی خودتون ببخشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
ماشالله دوستان منتظرن فقط سوتی بگیرن و تو بحث ثابت کنن حق با اوناست
اصلا یه وب سایت فارسی مثال میزنم
بلاگفا از asp.net استفاده میکنه
شاید مدیر بلاگفا خودش اطلاعات میده به sia خخخخ
مدیر بلاگفا از ضعفهای asp آگاه نبوده
ما اشتباه کردیم 40 میلیون برای این پروژه اشتباه کردیم
ما اشتباه کردیم به حرف برنامه نویسا گوش دادیم و asp انتخاب کردیم
بلاگفا راسخون تمام این وب سایتها اشتباه کردن asp استفاده کردن
البته احتمال دیگه ای هست شاید بلاگفا اطلاعات داده به سیا از پولی که گرفته هزینه تبلیغات و سیستم کرده که تک رقمی الکسا محسوب میشه اصلا شاید سیا حمایتش میکنه خخخخ
آقای از پس امنیت بر بیای سرور شما چرا کارهای دولتی مهم
با یه سیستم بلاگ دهی و سایت راسخون که از درجه اهمیت کمی در امنیت کشور ارزش دارنو مقایسه می کنی
حوصله بحث ندارم همه ی گمراهین رو به دست نت کرفت (ع) می سپارم تا شاید به راه راست هدایت شدید (اونایی که باید بدونن نت کرفت چیه میدونن که چه سند محکمیه)
آخه چقدر ادعا تو یه دونه از چارت ها نتونستین آپاچی رو بگیرید ماکروسافت هنوز خیلی کار داره که با تو کفش آپاچی کنه بله
March 2014 Web Server Survey | Netcraft
-
قطعا وب سایتهای دولتی امنیت براشون مهمه و چندین متخصص برای امنیت وب سایت و شبکه استخدام میکنن
شما فکر کردین بانک به یه تازه کار امنیت وب سایت و شبکه واگذار میکنه
هیچ وقت امنیت مشتریارو به خطر نمیندازه
باشد تا رستگار شوید و از بد بینی دست بردارید
هر زبان برنامه نویسی مزایا و معایب داره
هیچ انسانی کامل نیست هر کدوم از ما یه نقصی داریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
شما فکر کردین بانک به یه تازه کار امنیت وب سایت و شبکه واگذار میکنه
هیچ وقت امنیت مشتریارو به خطر نمیندازه
باشد تا رستگار شوید و از بد بینی دست بردارید
هر زبان برنامه نویسی مزایا و معایب داره
هیچ انسانی کامل نیست هر کدوم از ما یه نقصی داریم
دوست عزیز بانک هامون اگه یه خورده امنیت براشون مهم بود اصلا از محصولات ماکروسافت استفاده نمی کردن
شما فکرشو بکن تو بانک یه مملکت از entity framework استفاده بکنن :))))))یعنی فاجعه
هنوز که هنوزه رو atm ها ویندوز اکس پی نصبه خودت عمق فاجعه رو حساب کن
سیستم عاملی که خود شرکتش دیگه براش آپدیت نمیده
آقا سایت از این مهم تر تو این مملکت هست یا نه ؟
کل اینترنت ایران قطع بشه این باید بالا باشه
leader.ir
این با آپاچیه حالا هی بیا لیچار بارما کن حتما اینا نمیدونستن asp.net هم وجود داره:)
یاهو هسته ی آپاچیه ادیت شده با c++ استفاده می کنه اینا هم نفهمن
Apache Traffic Server
ماکروسافت به انگشت کوچیکه ی آپاچی دولوپرز نمی رسه حالا هی خودتو خسته کن
انقدر هم بانک بانک نکن تا حالا shaparak.ir رفتی ببینی وب سرورشون چیه
آقای sixelement دلیل آورد گفت پلت فورم ماکروسافت و زبونش تو ایران نیروی کاریش قیمتش کمتره نسبت به پی اچ پی و لینوکس ما هم قبول کردیم >>دلیل منطقی آورد
یعنی امنیت رو فدای قیمت کردن که بحث ما هم تموم شد با ایشون
جهان سوم جایی هست که سروراش روش windows server پچ نشده نصب باشه و با کانفیگ فوق تخصصی نکست نکست و دیفالت سر و تهشو هم آورده باشن (هر چی ارزونتر بهتر)
-----------------------------------------------------------------
این عشق دات نتی ها فقط بلدن رو اعصاب آدم راه برن و براشون هم هزارتا دلیل مدرک بیاری قبول نمی کنن(مرغ یه پا داره ) و آخرش برای اینکه از واقعیت فرار کنن میزنن به حاشیه
-
نه عزیزم من لیچار بارت نکردم
بله شما درست میگی کل کشورا از خیلی وقت پیش atm به 7 حتی به 8 ارتقا دادن ولی هنوز ایران اینکار انجام نداده من و شما از پشت پرده خبر نداریم حتما فکری برای این جریان کردن
جهان سوم جایه که من و شما با پرداخت 3000 تومان ویندوز کرک شده نصب میکنیم
درضمن ماکروسافت مال بابام نیست که بخوام طرفداری کنم
اصلا شما راست میگی موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5h46h64rd
دوست عزیز بانک هامون اگه یه خورده امنیت براشون مهم بود اصلا از محصولات ماکروسافت استفاده نمی کردن
شما فکرشو بکن تو بانک یه مملکت از entity framework استفاده بکنن :))))))یعنی فاجعه
هنوز که هنوزه رو atm ها ویندوز اکس پی نصبه خودت عمق فاجعه رو حساب کن
سیستم عاملی که خود شرکتش دیگه براش آپدیت نمیده
آقا سایت از این مهم تر تو این مملکت هست یا نه ؟
کل اینترنت ایران قطع بشه این باید بالا باشه
leader.ir
این با آپاچیه حالا هی بیا لیچار بارما کن حتما اینا نمیدونستن asp.net هم وجود داره:)
یاهو هسته ی آپاچیه ادیت شده با c++ استفاده می کنه اینا هم نفهمن
Apache Traffic Server
ماکروسافت به انگشت کوچیکه ی آپاچی دولوپرز نمی رسه حالا هی خودتو خسته کن
انقدر هم بانک بانک نکن تا حالا shaparak.ir رفتی ببینی وب سرورشون چیه
آقای sixelement دلیل آورد گفت پلت فورم ماکروسافت و زبونش تو ایران نیروی کاریش قیمتش کمتره نسبت به پی اچ پی و لینوکس ما هم قبول کردیم >>دلیل منطقی آورد
یعنی امنیت رو فدای قیمت کردن که بحث ما هم تموم شد با ایشون
جهان سوم جایی هست که سروراش روش windows server پچ نشده نصب باشه و با کانفیگ فوق تخصصی نکست نکست و دیفالت سر و تهشو هم آورده باشن (هر چی ارزونتر بهتر)
-----------------------------------------------------------------
این عشق دات نتی ها فقط بلدن رو اعصاب آدم راه برن و براشون هم هزارتا دلیل مدرک بیاری قبول نمی کنن(مرغ یه پا داره ) و آخرش برای اینکه از واقعیت فرار کنن میزنن به حاشیه
سلام دوست عزیزم
چند مثال میزنم.
برای سایت هایی که حد اکثر قصد نمایش چند محصول رو دارن و نهایتاً در حد 40 یا 50 صفحه اطلاعات به ازای هر سایت، آیا استفاده از این پلتفرم فرقی می کنه ؟ اتفاقاً سیستم های بسیار خوب و قوی نیز وجود داره روی همین پلتفرم که کارشناسان امنت در سطح ملی اونها رو دیدن و تایید کردن. مثال میزنم. تابلو آنلاین بازار مشتقه بورس رو الان روی همین پلتفرم مایکروسافت پیاده سازی کردیم و هم از لحاظ امنتی از مراکز مهم امنیتی دولتی تاییدیه گرفتیم ازش. پیشنهاد می کنم از دوستانی که دستی به این ماجرا دارن یک جلسه دور هم در دفتر ما جمع شیم و بجای این صحبتها بتونیم یک پلتفرم منطقی و درست رو راه بندازیم. حتی در حد توانم حاضرم اسپانسر این کار بشم و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری رو همه جوره در اختیار دوستان بگذارم تا بتونیم یک کار درست ملی انجام بدیم.
مورد بعدی اینه نمیدونم صحبتتون در مورد جهان سوم کنایه شما بود به من یا خیر. اما لازمه بگم برای بهتر کردن کیفیت سرویس و استفاده بهینه از منابع سرویس های ما همه بصورت Core Installation نصب و راه اندازی شده و خوب تا دنیای Nextها خیلی تفاوت داره.
پیروز باشید.
-
برنامه نویس اگر حرفه ای باشه یعنی با سرچ و کلاس آزاد برنامه نویس نشده باشه .php و asp فرق نداره با هر کدام نمونه های بسیار قوی در سطح دنیا وجود داره . پس این بحت ها رو نکنید
آقای جهان اول نگاه کن نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوست عزیزم
چند مثال میزنم.
برای سایت هایی که حد اکثر قصد نمایش چند محصول رو دارن و نهایتاً در حد 40 یا 50 صفحه اطلاعات به ازای هر سایت، آیا استفاده از این پلتفرم فرقی می کنه ؟ اتفاقاً سیستم های بسیار خوب و قوی نیز وجود داره روی همین پلتفرم که کارشناسان امنت در سطح ملی اونها رو دیدن و تایید کردن. مثال میزنم. تابلو آنلاین بازار مشتقه بورس رو الان روی همین پلتفرم مایکروسافت پیاده سازی کردیم و هم از لحاظ امنتی از مراکز مهم امنیتی دولتی تاییدیه گرفتیم ازش. پیشنهاد می کنم از دوستانی که دستی به این ماجرا دارن یک جلسه دور هم در دفتر ما جمع شیم و بجای این صحبتها بتونیم یک پلتفرم منطقی و درست رو راه بندازیم. حتی در حد توانم حاضرم اسپانسر این کار بشم و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری رو همه جوره در اختیار دوستان بگذارم تا بتونیم یک کار درست ملی انجام بدیم.
مورد بعدی اینه نمیدونم صحبتتون در مورد جهان سوم کنایه شما بود به من یا خیر. اما لازمه بگم برای بهتر کردن کیفیت سرویس و استفاده بهینه از منابع سرویس های ما همه بصورت Core Installation نصب و راه اندازی شده و خوب تا دنیای Nextها خیلی تفاوت داره.
پیروز باشید.
با اون یه تیکه حرفتون که پر رنگ کردم موافقم ولی نه برای بانک ها و مراکز دولتی یه کشور
اما برای اون یه تیکه که زیرش خط کشیدم با حرف خودتون جواب خودتون رو می دم شما اگر وین کور کار بودی نمیومدی مسئله ی ui و راحتی کار با اون رو مطرح کنی
همون تیکه که پر رنگ کردم
شما امنیت رو فدای قیمت و راحتی می کنید با استناد به حرفهای خودتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوست عزیزم.
در مواردی من با شما موافقم و در مواردی نیستم. در این که شرکت های بزرگ برای امنیت ملی خودشون با دولت ها همکاری می کنند شکی نیست. اگر هم همکاری نکنند همونطور که هردو ما می دونیم نرم افزار اگر حتی نخواد بک دور داشته باشه، ممکنه باگ هایی داشته باشه که ملت فضول بخوان انگشتی به سوراخهای نرم افزار ها برسونن.
من شخصاً به دو دلیل در ایران با پلتفرم های مایکروسافتی راحت تر هستم.
1. به عنوان مدیر یک شرکت نرم افزاری ، هزینه نیروی کار متخصص روی پلتفرم های مایکروسافت برای من پایین تره. یعنی من میتونم با هزینه کمتر نیروی کاری استخدام کنم. اونهم یک دلیل ساده داره ( به درستی یا غلط بودنش کاری ندارم) نیروی کار فارغ التحصیل شده دانشگاه های ما در رشته های کامپیوتر اکثراً دانش اولیه ای از کار کردن با محصولات مایکروسافت رو دارا هستند.
2. هزینه نگهداری یک سرور بر پایه مایکروسافت پایین تره ، تجربه شخصی من میگه به دلیل وجود واسط های کاربری یا همون UI خودمون کانفیگ کردن یک سرور مایکروسافت ساده تر هستش و ابزارهای زیادی که کمک می کنند تا بشه سرویس بهتری داد در دسترس تره. در خوب بودن سیستم عامل های برپایه یونیکس شکی نیست اما بازهم نیروی متخصصی که یونیکس کار باشه حقوق بیشتری می خواد که کاملاً منطقیه. مورد بعدی به دلیل عدم وجود UI راحت مدیریت یک سرور لینوکس دانش فنی بیشتری نیاز داره و سخت تره.
3. در سطحی که ما کار می کنیم ، خیلی تفاوتی از لحاظ امنیت سیستم و بک دور خیلی مفهومی نداره ، چون چیز آنچنان با ارزشی گیرشون نمیاد. اما برای سیستم های با ضریب امنیت بالا من هم با پیشنهاد شما موافق تر هستم که بهتره از سیستم های برپایه متن باز کار بشه.
4. ابزارهای قوی تری در ایران که کپی رایت نیست برای کار تیمی روی پلتفرم های مایکروسافت وجود داره که کلی هزینه مالی و زمانی رو پایین میاره و به دلیل عمومیتش دسترسی به منابع آموزشی معتبرش در ایران هست.
5. خیلی از حملات و اشکالات ورای پلتفرم هستش و بر می گرده به ضعف پروتکل IP V4 و طراحی لایه های شبکه. پس خیلی نمیشه درگیرش شد.
6. اگر امن ترین پلتفرم رو هم داشته باشیم ( چه لینوکس و چه مایکروسافت) به دلیل استفاده از تجهیزات شبکه ، مثلاً سیسکو همیشه احتمال روشهای ***ی اطلاعات ، حداقل به شکل MIM (Man In the Middle) وجود داره. پس متاسفانه همیشه راه دور خوردن هست.
7. خیلی جاها صرفه اقتصادی برای اختراع دوباره چرخ نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
برنامه نویس اگر حرفه ای باشه یعنی با سرچ و کلاس آزاد برنامه نویس نشده باشه .php و asp فرق نداره با هر کدام نمونه های بسیار قوی در سطح دنیا وجود داره . پس این بحت ها رو نکنید
آقای جهان اول نگاه کن
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
اولا من خود سایت اصلیleader.ir گذاشتم نه نهاد نمایندگی در دانشگاه ها این دو فرقشون زمین تا آسمونه از درجه اهمیت
دوما اینم یکی از اون حرفای طلایی بود آقای برنامه نویس حرفه ای مادرزاد>>>اصلا شما از بچگی دنیس ریچی بودی:)
شما یعنی میگی هیچ فرقی بین برنامه نویسی با php , asp وجود نداره !!!!!! من دیگه حرفی ندارم با شما چون معلومه چقدر حرفه ای هستی (از این برنامه نویس آچار فرانسه ای ها که از همه چی یه سرک کشیدن و تخصص کافی تو هیچکدوم رو ندارن) اما
نمونه قوی ماکروسافت میشه چند شرکت بزرگ مثل یاهو و... نام ببری که از iis استفاده می کنن
من مثال زدم شما هم حتما می خوای بلگفا و... رو با امثال یاهو و... مقایسه کنید
لطفا بدون اطلاعات صحبت نکنید
دیگه من پست نمی دم چون فایده نداره هر چی حرف بزنم شما میگید مرغ یه پا داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
آقای جهان اول نگاه کن
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
ببخشید مگه برنامه نویس مادرزاد هم داریم؟!
نه سرچ کنه، نه کلاس بره، یک دفعه بفرمایید کتاب هم نخونه دیگه :))
-
البته DELL.COM هم از ASP استفاده میکنه !ولی خوب باز هم بر میگرده به نوع استفاده و کاربرد ولی در کل پروزه هایی مثل هادوپ یا Mina Apache که یک مثل کوچک هست حتی مایکروسافت نمیتونه مثل اونها develop کنه و مایکروسافت بیشتر به سمت شرکت ها و سازمان ها میره تا اشخاص - و برای درآمد زایی هست که پابرجاست :دی ولی آپاچی آزاد هست و پیشرفته !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5h46h64rd
با اون یه تیکه حرفتون که پر رنگ کردم موافقم ولی نه برای بانک ها و مراکز دولتی یه کشور
اما برای اون یه تیکه که زیرش خط کشیدم با حرف خودتون جواب خودتون رو می دم شما اگر وین کور کار بودی نمیومدی مسئله ی ui و راحتی کار با اون رو مطرح کنی
همون تیکه که پر رنگ کردم
شما امنیت رو فدای قیمت و راحتی می کنید با استناد به حرفهای خودتون
اولا من خود سایت اصلیleader.ir گذاشتم نه نهاد نمایندگی در دانشگاه ها این دو فرقشون زمین تا آسمونه از درجه اهمیت
دوما اینم یکی از اون حرفای طلایی بود آقای برنامه نویس حرفه ای مادرزاد>>>اصلا شما از بچگی دنیس ریچی بودی:)
شما یعنی میگی هیچ فرقی بین برنامه نویسی با php , asp وجود نداره !!!!!! من دیگه حرفی ندارم با شما چون معلومه چقدر حرفه ای هستی (از این برنامه نویس آچار فرانسه ای ها که از همه چی یه سرک کشیدن و تخصص کافی تو هیچکدوم رو ندارن) اما
نمونه قوی ماکروسافت میشه چند شرکت بزرگ مثل یاهو و... نام ببری که از iis استفاده می کنن
من مثال زدم شما هم حتما می خوای بلگفا و... رو با امثال یاهو و... مقایسه کنید
لطفا بدون اطلاعات صحبت نکنید
دیگه من پست نمی دم چون فایده نداره هر چی حرف بزنم شما میگید مرغ یه پا داره
هر دوی این سایت ها از اهمیت بالایی برای اداره کنندهاش برخوردار هستند چون متعلق به شخص اول مملکت هست .دوما شما میگید مرغ یک پا داره که از php دفاع مکینید من فقط نمونه آوردم که بدونی سایتهایی مهم هم هستند + تمام سایتهای بانک ها ،شما با وردپرس کار کنید بهتره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
شما منظور منو نگرفتی داداش :79: بشین سرچ کن مگو چیست سرچ که راه برنامه نویس شدن تو کشور ما سرچ است سرچ 8-}
-
عجب داستانی شده، خون و خونریزی ای راه افتاده ! :))
فارغ از اینکه تو ایران چه کار کردن یا میکنن و درست و غلتش، این قضیه به شدت برمیگرده به نوع کار و وسعت اون و همینطور مهارت برنامه نویس یا تیم برنامه نویسی که درنهایت تشخیص بدن کدوم مناسب کارشون هست.
قطعا به تناسب کار و وسعت در جایی PHP یا ASP بر دیگری برتری دارند !
جدول مقایسه PHP و ASP.Net
|
ASP.NET |
PHP |
Comments |
Latest Stable Version |
4.5 |
5.3.8 |
November 2011 |
License |
MS EULA |
PHP License v3.01 |
|
Price |
ASP.NET – freeOS – Windows – not free
Webserver- IIS – included in OS |
PHP – freeOS- Linux free
Webserver- Apache free |
PHP can work on any webserver and any OS. ASP.NET only works on Windows/IIS. There is Apache module to be able to make work ASP.NET on Linux http://www.perfectwebtutorials.com/w...icon_smile.gif . |
Hosting Price |
Shared hosting – sameVPS/Dedicated – little expensive |
Shared hosting – sameVPS/Dedicated – little cheaper |
Check “Cost” title for more info, why i says that shared hosting is same price. |
Promoted by |
Microsoft |
PHP Community |
|
Support by owner |
Yes |
No |
|
Security Fixes |
Auto Update – part of OS |
Need to update separately when available |
|
Languages |
C#VB.NET
JScripts
a lot more |
PHP |
|
Database |
any |
any |
Prefered database for ASP.NET is MS-SQL, for PHP is MySQL |
Development IDE |
Visual StudioMonoDevelop |
any ide |
You can write php code even in Notepad, however prefered ide is ZendStudio |
Easy to learn |
yes |
yes |
From my expirience, ASP.NET Webforms with visual studio is very easy to learn. |
Content Management Systems |
yes |
yes |
PHP is absolute winner here. |
Backward Compatibility |
Old code will work on new framework versions without change |
Old code might need tweaks to make it work on latest versions |
There can be some problems with converting ASP.NET versions, however those fixes are few and quick compared to PHP. |
Security |
depend of architecture |
depend of architecture |
There is no “AUTO” button to make your website secured. Its all about developer expirience.. |
Performance |
Faster |
Slower |
Check “Performance and Speed” title |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
جناب آقای کریمی
نمیدانم شما فارغ التحصیل کدام دانشگاه کشور هستید که در آن به دانشجوی کامپیوتر #C یاد می دهند!!!
تمام دانشگاه های دولتی و معتبر نظیر تهران، شیراز و ... همگی در درس مبانی برنامه نویسی زبان C ، در درس برنامه نویسی پیشرفته زبان ++C و در درس ساختمان داده ها Java را آموزش می دهند.
چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم سرعت اجرای NET. سریعتر از PHP است، چون دستورات شما که تحت #C نوشته شده اند توسط ماشین مجازی NET. به کدهای بسیار نزدیک به ماشین Compile می شوند. اما در PHP کلیه دستورات در هر بار فراخوانی صفحه یکبار از اول Compile شده، به کدهای ماشین ترجمه و اجرا می شود(Interpreter). یکی از عیوب بزرگ PHP عدم مدیریت صحیح حافظه است چون شما در زبان PHP نوع متغیر را تعریف نمی کنید که مثلا Integer هست یا String واسه همین برنامه مجبوره بزرگترین حافظه را در نظر بگیره
سلام به آقای pakradm عزیز .
دوست من اگر شما ASP را علاقه دارید و در این زمینه فعالیت میکنید . دلیلی نمیشه از چیزی که نمیدونید یک شایعه بسازید .
جهت اطلاع pakradm بگم در پی اچ پی دستوری داریم با نام گت تایپ ($)gettype که بهتون نوع متغییر ( استرینگ - فلوت - این تیجر integer - double - string ) رو میگه.
اینم یک کد ساده برای فهمیدن راحت تره ماجرا ::
------------------------------------------
کد PHP:
<!DOCTYPE html>
<html lan="fa">
<head><title>webhostingtalk / wool</title></head>
<body>
<?php
$x=5;
$b=5.2;
$d='mohammad';
echo gettype($x) . '<br/>'.PHP_EOL;
echo gettype($b) . '<br/>'.PHP_EOL;
echo gettype($d) . '<br/>'.PHP_EOL;
?>
</table>
</body></html>
این کدو میتونید تویه یک فایل با فرمت php سیو کنید رویه لوکال هاستی جایی ببینید
تشکر .
درمورد php zچیزی نگید . غیرته من بر میخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
آقا من خیلی این تیکه ها که میندازیو دوس دارم هر وقت میبینم میپکم از خنده :))
آقایون شرمنده شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه
ولی من الان چند روزه شروع کردم c# یاد یاد میگیرم
میخوام ببینم اگه تا آخر ادامه بدم راحت asp.net یاد میگیرم ؟
لطفا اونایی که تجربه دارند من رو راهنمایی کنند که چطوری asp.net یاد بگیرم ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniad
آقا من خیلی این تیکه ها که میندازیو دوس دارم هر وقت میبینم میپکم از خنده :))
آقایون شرمنده شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه
ولی من الان چند روزه شروع کردم c# یاد یاد میگیرم
میخوام ببینم اگه تا آخر ادامه بدم راحت asp.net یاد میگیرم ؟
لطفا اونایی که تجربه دارند من رو راهنمایی کنند که چطوری asp.net یاد بگیرم ؟
ممنون
اگه به صورت حرفه ای کار میکنید و براتون مهمه سی شارپ که من نظری ندارم - ولی اگه تازه شروع کردید و میخواید برنامه نویش بشید به نظرم از پایتون شروع کنید - من همه رو به یادگیزی پایتون تشویق میکنم
ساده - راحت - بسیار کاربردی :d
-
نه نه اینکه چیزی بلد نباشم
قبل از c# میخواستم php یاد بگیرم ولی اصلا باهاش ارتباط بر قرار نکردم
الان که چند روزه شروع کردم c# یه حس علاقه و پیوند قلبی بهش احساس میکنم :دی
آخه خیلی منظم هست و عیب یابی موقع برنامه نویسی خیلی راحته و آدم میتونه اونو با ذهن خودش منطبق کنه از نظر من
برای همین خیلی دوس دارم ادامش بدم
منتها از asp.net چیزی نمیدونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniad
نه نه اینکه چیزی بلد نباشم
قبل از c# میخواستم php یاد بگیرم ولی اصلا باهاش ارتباط بر قرار نکردم
الان که چند روزه شروع کردم c# یه حس علاقه و پیوند قلبی بهش احساس میکنم :دی
آخه خیلی منظم هست و عیب یابی موقع برنامه نویسی خیلی راحته و آدم میتونه اونو با ذهن خودش منطبق کنه از نظر من
برای همین خیلی دوس دارم ادامش بدم
منتها از asp.net چیزی نمیدونم
درسته زبان های اسکریپت نویسی زیاد ارتباط برقرار کردن راحت نیست ولی خوب قدرت و کلاس کاری پایتون و پی اچ پی خیلی بیشتر هست
برای ASP هم دوستان که کار میکنند همه از سی شارپ شروع کردند ( دوستان خودم ) ولی بوده هم که پی اچ پی کار بودن و ASP هم کار کردن همزمان :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Wool
------------------------------------------
کد PHP:
<!DOCTYPE html>
<html lan="fa">
<body>
<?php
$x=5;
$b=5.2;
$d='mohammad';
echo gettype($x) . '<br/>'.PHP_EOL;
echo gettype($d) . '<br/>'.PHP_EOL;
?>
</table>
</body></html>
دوست عزیز و گرامی
لطفا به برنامه خودتان دو خط زیر را نیز اضافه فرمایید و حاصل را مشاهده کنید.
کد PHP:
$b="aaa";
خواهید دید که برنامه بدون خطا اجرا شده و نوع متغیر b که چند خط بالاتر Double بود حالا شده String !!!:)
اما اگر شما در ASP.NET چنین حرکتی را انجام دهید برنامه از شما خطا گرفته و Compile نخواهد شد!!!
لذا میتوان به صحت گفته اینجانب پی برد... عزیز دل در PHP اوضاع خراب تر از این حرفاست... در یک برنامه کوچک و CMS و... این اشکالات نمایان نمیشه اما وقتی خواستید یه اتوماسیون اداری بزرگ و پیچیده بنویسید آن وقت به ضعف های PHP و داداشش MySQL پی خواهید برد;)... به عنوان مثال MySQL برخلاف MS SQL و Oracle هیچگونه Cache ای از داده ها در RAM نگهداری نمی کند و همه درخواست ها را مستقیما از روی هارد دیسک پردازش می کند لذا در پردازش های سنگین و درخواست های بالا کم می آورد!!!:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
دوست عزیز و گرامی
کد PHP:
$b="aaa";
خواهید دید که برنامه بدون خطا اجرا شده و نوع متغیر b که چند خط بالاتر Double بود حالا شده String !!!:)
اما اگر شما در ASP.NET چنین حرکتی را انجام دهید برنامه از شما خطا گرفته و Compile نخواهد شد!!!
لذا میتوان به صحت گفته اینجانب پی برد... عزیز دل در PHP اوضاع خراب تر از این حرفاست... در یک برنامه کوچک و CMS و... این اشکالات نمایان نمیشه اما وقتی خواستید یه اتوماسیون اداری بزرگ و پیچیده بنویسید آن وقت به ضعف های PHP و داداشش MySQL پی خواهید برد;)... به عنوان مثال MySQL برخلاف MS SQL و Oracle هیچگونه Cache ای از داده ها در RAM نگهداری نمی کند و همه درخواست ها را مستقیما از روی هارد دیسک پردازش می کند لذا در پردازش های سنگین و درخواست های بالا کم می آورد!!!:)
من در مورد خوبی و بدی این دو مورد صحبتی نمیکنم چون اصلا حرفه ای و قابل قبول نیست، ولی در مورد نظرات اشتباه ۱۰۰٪ واکنش نشان خواهم داد!
در مورد کش کردن mysql و استفاده از رم اشتباه کردید:
MySQL :: MySQL 5.5 Reference Manual :: 8.9 Buffering and Caching
لازم به ذکره که دومین وبسایت بزرگ دنیا (فیسبوک) از PHP و داداشش mysql استفاده می کنه!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
من در مورد خوبی و بدی این دو مورد صحبتی نمیکنم چون اصلا حرفه ای و قابل قبول نیست، ولی در مورد نظرات اشتباه ۱۰۰٪ واکنش نشان خواهم داد!
در مورد کش کردن mysql و استفاده از رم اشتباه کردید:
MySQL :: MySQL 5.5 Reference Manual :: 8.9 Buffering and Caching
لازم به ذکره که دومین وبسایت بزرگ دنیا (فیسبوک) از PHP و داداشش mysql استفاده می کنه!!!!
از اینکه اشتباه مرا با مدرک و دلیل گوش زد فرمودید صمیمانه سپاسگزارم
اما یه سوال:::: چرا رم مورد استفاده MySQL به مرور زمان زیاد نمی شود؟؟؟... اما رم مورد استفاده MS SQL هرچقدر که زمان بگذرد بیشتر می شود مثلا اگر زمان استارت سرور 100MB بوده پس از یکماه این عدد به 1GB می رسد؟؟؟
متشکرم:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
دوست عزیز و گرامی
کد PHP:
$b="aaa";
در جواب دوست خوبم باید بگم . آرایه ها در پی اچ پی یک مزیت بزرگ محسوب می شوند که کمتر زبانی انعطاف پذیری پی اچ پی در آرایه رو داره .
شما می توانید با استفاده از یک آرایه کاملا ساده به این مشکلی که در کد خودتون ایجاد کردید خاتمه بدید
اینم کد ::
کد PHP:
<!DOCTYPE html>
<html lan="fa">
<body>
<?php
$b[]=5.2;
$b[]='mohammad';
$b[]='aaa';
echo gettype($b[0]) . '<br/>'.PHP_EOL;
echo gettype($b[1]) . '<br/>'.PHP_EOL;
echo gettype($b[2]) . '<br/>'.PHP_EOL;
?>
</body></html>
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
از اینکه اشتباه مرا با مدرک و دلیل گوش زد فرمودید صمیمانه سپاسگزارم
اما یه سوال:::: چرا رم مورد استفاده MySQL به مرور زمان زیاد نمی شود؟؟؟... اما رم مورد استفاده MS SQL هرچقدر که زمان بگذرد بیشتر می شود مثلا اگر زمان استارت سرور 100MB بوده پس از یکماه این عدد به 1GB می رسد؟؟؟
متشکرم:53:
ضمن عرض ادب و احترام،
فرمایش شما به هیچ عنوان صحیح نیست. توی همین انجمن کم نیستن افرادی که سرورشون به دلیل کانفیگ اشتباه و استفاده بیش از حد از حافظه ( رم) با مشکل مواجه شده. درسته که در کانفیگ اولیه و پیش فرض mysql کش کردن غیرفعال هست، اما mysql علاوه بر query caching که mssql داره، thread caching هم داره! و جالبتر از این، mssql قابلیتی به نام in-memory OLTP ( In-Memory) داره که جداول داده شما رو بر اساس استفاده به حافظه منتقل میکنه و در عوض mysql موتور ذخیره سازی ای به نام memory ( MySQL :: MySQL 5.5 Reference Manual :: 15.4 The MEMORY Storage Engine) داره که تمام داده های جدول رو روی حافظه بارگذاری می کنه!
تنظیمات mysql در فایلی به نام my.cnf ذخیره میشه که شما میتونید به سادگی حداکثر میزان حافظه ای که mysql اجازه استفاده از اون رو داره مشخص کنید. میتونید سقف میزان کش کردن برای هم thread یا query رو هم مشخص کنید. میتونید زمانی که یک query در حافظه میتونه بمونه رو مشخص کنید و همچنین شما توانایی این رو دارید که برای query یا thread ها اولویت در کش شدن مشخص کنید!
همچنین علاوه بر مواردی که عرض کردم، در این صفحه میتونید مشاهده بفرمایید که mssql قابلیت Unique Query Cache رو هم نداره:MySQL :: Why Move to MySQL from Microsoft SQL Server?
اگر علاقه داشته باشید این یکی از جامع ترین مقایسه بین سرور های پایگاه داده هست:Comparison of different SQL implementations
در رابطه با فرمایشتون در مورد متغیر ها در php هم با توجه به اینکه بحث گسترده و مفصلی هست، یک نکته کوتاه رو خدمتتون عرض می کنم:
پاسخ فرمایش شما، در واقع در متن خودتون موجود بود!
فرمودید که "اما اگر شما در ASP.NET چنین حرکتی را انجام دهید برنامه از شما خطا گرفته و Compile نخواهد شد!!!
"
خب طبیعیه که وقتی شما برنامه ای رو کامپایل می کنید، به هر متغیر تنها میتونید یک حالت نسبت بدید. چون برنامه شما یکباره کامپایل میشه، نمیتونید نوع متغیر رو تغییر بدید.
اما داستان تو PHP و کلا زبان های برنامه نویسی تفسیری فرق می کنه. فرض کنید در خط اول برنامه شما به متغیر x، مقدار عددی نسبت میدید. خط اول برنامه توسط interperter تفسیر میشه و دستورات مربوط انجام میشن. در خط دهم برنامه مجددا شما به متغیر x مقدار میدید، اما این بار مقدار رو به صورت رشته انتخاب می کنید. مفسر(interperter) متغیر قبلی رو unset می کنه و متغیر جدید رو ست میکنه. در واقع از شما برتری PHP نسبت به ASP، به عنوان یک عیب و یک نقص یاد کردید:d
در پایان دو تا لینک خدمتتون میدم، در رابطه با مدیریت حافظه در PHP هستن که اتفاقا PHP یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی تو این زمینه هست!
PHP: Basic memory management - Manual
Henry @ Web Apps: understanding PHP memory management
ارادتمند:53::53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
جناب آقای کریمی
نمیدانم شما فارغ التحصیل کدام دانشگاه کشور هستید که در آن به دانشجوی کامپیوتر #C یاد می دهند!!!
تمام دانشگاه های دولتی و معتبر نظیر تهران، شیراز و ... همگی در درس مبانی برنامه نویسی زبان C ، در درس برنامه نویسی پیشرفته زبان ++C و در درس ساختمان داده ها Java را آموزش می دهند.
چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم سرعت اجرای NET. سریعتر از PHP است، چون دستورات شما که تحت #C نوشته شده اند توسط ماشین مجازی NET. به کدهای بسیار نزدیک به ماشین Compile می شوند. اما در PHP کلیه دستورات در هر بار فراخوانی صفحه یکبار از اول Compile شده، به کدهای ماشین ترجمه و اجرا می شود(Interpreter). یکی از عیوب بزرگ PHP عدم مدیریت صحیح حافظه است چون شما در زبان PHP نوع متغیر را تعریف نمی کنید که مثلا Integer هست یا String واسه همین برنامه مجبوره بزرگترین حافظه را در نظر بگیره
احتمالا شما در پاسخ به این حرف من می گویید پس چرا PHP که این همه ایراد دارد اینقدر گسترش یافته است...
در جواب شما خواهم گفت در کشور های خارجی به دلیل رعایت قوانین کپی رایت وقتی یک برنامه نویس بخواهد Visual Studio 2012 Ultimate را نصب نماید باید مبلغ 13,300$ هزینه پرداخت نماید یعنی تقریبا 40 میلیون تومان اما همین شخص وقتی وارد ایران می شود میتواند همین نرم افزار را با 3000 تومان تهیه نماید... البته اینکه PHP همچنین IDE قدرتمندی را در خواب هم ندیده است را فعلا چشم پوشی می کنیم!!!
علاوه این هزینه خرید License نرم افزار های Windows Server 2012 و SQL Server 2012 را جهت میزبانی سایت های مبتنی بر NET. در نظر بگیرید و ببینید چه هزینه سرسام آوری واسه خارجی ها می شود و چه هزینه مفتی واسه ما ایرانی ها!!!!
یه قانون در تمام دنیا وجود دارد که می گوید::: هر چقدر پول بدهی همان قدر آش میخوری!!!
کسی که بخواهد برنامه نویسی حرفه ای کند باید پولش را هم بدهد، مطمئن باشید اگر در ایران همین الان رعایت قوانین Copyright الزامی شود همه مردم به سمت PHP حمله می کنند، چرا؟؟؟... چون مجبورند و پول این همه هزینه را ندارند!!!
لذا با تمام تفاسیر بالا به نظر من هر کسی که میگوید PHP و MySQL بهتر از #C و SQL Server است فقط و فقط نشان می دهد بلد است کد بزند و ذره ای علم در زمینه مهندسی نرم افزار ندارد(یه تایپیست)!!!
راستی گفتم MySQL.... اگر بخواهم از ایرادات و ضعف های این سیستم بانک اطلاعاتی در مقایسه با SQL Server بگویم یه چندین صفحه ای باید حرف بزنم و سر شما عزیزان را به درد آورم!!!... همین قدر بس که Performance آن در حجم اطلاعات بالا بسیار بسیار پایین تر از SQL Server است. واسه همین است که MySQL رایگان و SQL Server 2012 Standard قیمتش 7,500$ می شود!!!
اگر شما میگویید یاهو و فیس بوک بر اساس PHP نوشته شده اند من هم میگویم سایت های ناسا و Motorola و Nokia بر اساس ASP.NET هستند!!
در ایران هم هر شرکتی که عاقبت اندیش باشد، هر شرکتی که مسئول IT آن واقعا مهندس کامپیوتر باشد نه اینکه آفتابه سازی خونده باشه قطعا به سراغ شرکت های معتبری که در زمینه NET. فعالیت می کنند خواهد رفت. وقتی در ایران اینچنین امکانات گران قیمیتی به صورت رایگان در اختیار ماست چرا طرفداری کوکورانه از یه سیستم ضعیف کنیم؟؟؟!!!
امیدوارم مفید بوده باشه!!!
دقیق نمیشه گفت ولی تا حدودی صحیحه چون توی php و امثالهم به صورت کاملا بی بند و بار میشه کد زد ، بعضی وقتا هم چیزای خوبی ازش درمیاد
ولی oop هم نمیشه نادیده گرفت ...
-
4 فایل پیوست
سلام دوستان میدونم تاپیک مال حدود 1 ماه پیشه و شرمنده ولی با خوندنش لازم دونستم این مدارک را نشونتون بدم .
php زبان خوب و قابل احترامی هست ولی اینکه بعضی ها میگن امنیت و سرعتش از asp.net بیشتره یکم بزرگ نمایی میکنن .
چند نکته :
1. یاهو و فیسبوک و گوگل که از php استفاده میکنن اونی نیست که شما باهاش کدمیزنید . اونها php اختصاصی خودشون را دارن و خودشون توسعه دادن .
فیسبوک از php توسعه داده توسط خودش که با نام hiphop هست بهره میبره و به گفته ی خودش تا 50درصد از مصرف سرورهاش کمتر شده نسبت به php که قبلا استفاده میکرده .
2. شما php کارها ادعا دارید اپن سورس کار میکنید ولی تو دات نت هم میشه اپن سورس کار کرد .
asp.net mvc اپن سورس هست و میتونید سورسش را تا نسخه ی 3 از اینجا :
Reference Source
دانلود کنید و از نسخه ی 3 به بالاتر را از اینجا :
ASP.NET MVC / Web API / Web Pages - Home
دریافت کنید و توسعه بدید و منتشر کنید .
4. این مطلب را بخونید :
Compiled language - Wikipedia, the free encyclopedia
تا متوجه بشید زبان های مفسری کندتر از زبان های کامپایلری هستن .
5. بعدش حالا اینو ببینید :
نمودار اول: زمان صرف شده برای تولید ونمایش نتایج برای جستجوی وب سایتهای کوچک
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...php_v_asp1-png
همانطور که میبینید زمان متوسط برای سایت PHP، 0.1500 ثانیه و برای سایت ASP.net، 0.0150 ثانیه است. یک تفاوت بزرگ: PHP ده برابر نسبت به ASP.net کندتر است!
نمودار دوم: زمان صرف شده برای تولید و نمایش نتایج برای جستجوی وب سایتهای متوسط
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...Dphpvsasp2-png
PHP، 1.0097 ثانیه طول میکشد در حالی که ASP.net، 0.0810 ثانیه زمان نیاز دارد. میبینیم که PHP دوازده بار بیشتر از ASP.net زمان میبرد.
آمارهای زیر از سایت معتبر shootout.alioth.debian.org گرفته شده است. این آمارها نحوه اجرای همان کد را بر روی سیستم عامل لینوکسی برای هردو زبان نشان میدهد:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...Dphpvsasp3-png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...Dphpvsasp4-png
همانطور که مشاهده میکنید در سیستم لینوکسی نیز همچنان ASP.net سریعتر از PHP عمل میکند.
توسعه وب بوسیله PHP کار خوبی است، بسیاری از اپلیکیشنها و وبسایتهای شگفت انگیز توسط این زبان نوشته شده اند. اگر احساس میکنید PHP یک زبان برتر است از آن استفاده کنید اما این دلیل نمیشود که اطلاعات غلط را به دیگران القاء کنید و بدون دلیل و مدرک این زبان را از هر لحاظ برتر بدانید حال آنکه در این مقاله دیدیم که براساس چیزی که ارائه شد، ASP.net سرعت بیشتری نسبت به PHP دارد.
منبع مدارک بالا :
Asp.Net vs php : speed comparison
نمونه کوچکی از سایتهایی که از asp.net استفاده میکنن :
سامانه اعلام نیاز یارانه نقدی
irancel.ir
hiweb.ir
shatel.ir
tebyan.net
varzesh3.com
digikala.com
digionline.ir
mihanmarket.com
softgozar.com
rasekhoon.net
myket.ir --> Android Apps
iranapplecenter.com
mobile.ir
samservice.com
Stackoverflow.com
w3schools.com
raja.ir
sanjesh.org --> old php ,now asp
favanews.com --> news
ict.gov.ir -->وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات
itc.ir --> سازمان فناوری اطلاعات
bankmellat.ir
bmi.ir
tejaratbank.ir
parsian-bank.com
samanepay.com
ikco.com --> ایران خودرو
saipacorp.com --> سایپا
msio.org.ir --> سازمان بیمه سلامت
asemanbooking.com هواپیمایی آسمان
mahan.aero--> هواپیمایی ماهان
ataair.ir هواپیمایی آتا ایر
airplaneticket.ir --> مرکز خرید بلیط هواپیما
etik.ir -->خرید بلیط هواپیما
همانطور که میبینید سایتهای بسیار مهم و پربازدیدی از asp.net برای طراحی خود استفاده میکنن و قطعا بیشترین حملات سایبری را میتونن داشته باشن .اگر Performance و امنیت خوبی نداشتن تا حالا هک شده بودن و یا سرعت و کارایی خوبی نداشتن.
نمونه ی بارزش سایت refahi که برای ثبت نام یارانه ها روزی چندمیلیون بازدید کننده داشت . بیشتر حملات مختلف از جمله Ddos هم به این سایتها میشه که میتونه سرور را Down کنه .
سرورهای ویندوزی به مراتب قیمت بالاتری نسبت به لینوکس دارن . قطعا کسی نمیاد از تکنولوژی استفاده کنه که هم ضعیفه و گرون تره و امنیتش پایینه .
سیستم عامل لینوکس به خودی خود مشکل Performance نداره و امنیتش عالیه ولی اگر مشکلی باشه از طرف تکنولوژی و زبان ها هست که از لینوکس استفاده میکنن .
مثالش میشه سیستم عامل آندروید را نام برد که از هسته ی لینوکس استفاده میکنه ولی کنده و سنگینه . آیا سیستم عامل لینوکس کند و سنگینه ؟
به هر حال انتخاب با خودتونه از هرکدوم فکر میکنید برتر هست استفاده کنید ...