مصرف ترافیک ماهیانه شما چقدره؟
سرور با چه منابعی میخواید؟ خودتون دارید سرور؟
محل قرارگیری سرور اینکه ایران باشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اون سایت وبلاگ دهی که خدمتتون اعلام کردم
داخل ایران بود
بنده خدا رو با دی داس بیچاره کرده بودن!
از داخل ایران و خود دیتاسنتر های ایرانی دی داس می خورد!
از قدیم گفتن حسود هرگز نیاسود !
بعد از این که اومد او وی اچ تمام مشکلاتشون حل شد ! الان چند ماهه که دیگه هیچ خبری ازشون نداریم و سرماه فقط هزینه تمدید رو پرداخت می کنند!
مزیای سرور های او وی اچ:
آنتی دی داس سخت افزاری با ظرفیت بسیار بالا
فایروال سخت افزاری
شبکه 100% پایدار و یک نواخت ( پورت گارانتی شده هیشه اون میزان کارایی رو داره)
ترافیک مصرفی نامحدود ( نگران اتمام ترافیک به هر دلیلی نیستید)
قابلیت تهیه آی پی تا 256 عدد
پایین ترین قیمت و بالاترین کارایی
به زودی انجمن پشتیبانی فارسی او وی اچ هم راه اندازی میشه که با اشتراک اطلاعات بین همکاران مختلف و کاربران مختلف بالاترین بهره وری رو از این سرور ها خواهید داشت.
OVH Forums - OVH انجمن پشتیبانی کاربران
این مورد بستگی به نوع سایت داره .
به عنوان مثال برای یک سایت تفریحی بله و برای یک سایت دانلود خیر .
چون کسایی که از سایت های تفریحی استفاده بالایی می کنند پی احتمال استفاده از سایت های ***** در کنار اون ها هم زیاده .
ولی کسایی که دانلود زیاد دارند حتی اگر به سایر سایت ها هم سر بزنند برای دانلود معمولا ***** شکن رو قطع می کنن . در نتیجه در سختگیرانه ترین حالت ممکن میشه سرور اصلی رو خارج از ایران و سرور دانلود رو داخل ایران قرار داد .
--------------------------------------
درمورد پهنای باند هم بنده دخالتی توی این که میشه یا نمیشه نمی کنم ولی درباره قسمتی که به سایت های بزرگ داره سرویس با پهنای باند نامحدود ارائه میشه بحث خیلی فرق می کنه . این کار شاید برای اون دیتاسنتر هم ریسک باشه ولی اگه دقت کنید دیتاسنتر ها و شرکت هایی دارن این سرویس ها رو ارائه میدن که سرویس اینترنت به کاربرا ارائه می دن و این که ترافیک خودشون رو داخل شبکه خودشون و یا حتی داخل ایران داشته باشن میتونه سود دیگه ای براشون داشته باشه . حتی این که میزبان سایت بزرگی با طرفدارای بالا هستند موجب میشه که کاربرای بیشتری برای تهیه سرویس پیش اون ها بیان .
اما با تمامی این شرایط این شرکت ها به سایت های دانلود و یا هر سایت بزرگ دیگه ای 1 سرور نمیدن با پهنای بانده محدود .
تا جایی که بنده اطلاع دارم سرور های شما دارای پورت مشخصی هست یعنی به عنوان مثال سروری که خریداری کردید 1gbps پورت داره حالا یا اختصاصا در اختیار شما قرار داره یه حالا بین 8 نفر تقسیم شده که قبل از خرید این تفاهم ها انجام میشه . این پورت رو در اختیار شما قرار میدن و شما می تونید هر مقداری ازش استفاده کنید و هر میزان ترافیک رو بکشید ولی در صورتی که این پورت نتونه جوابگو باشه باید سرور دیگه ای هم خریداری کنید .
به عنوان مثال سایت دانلود X دارای 5 سرور با پورت 1 هست که ترافیک مصرفی بین این سرور ها تقسیم شده و در مجموع مثلا 200 ترابایت مصرف داره .
شاید تهیه همچین سرویس هایی برای هر کاربر دیگه ای هزینه خیلی بالایی داشته باشه ولی با توجه به این که سایت شما چی هست و چقدر محبوب هست این دیتاسنتر ها که اینترنت هم ارائه میدن حاضر هستند تا این هزینه رو از شما نگیرن و در مقابل هزینه خودشون رو از راه دیگه ای بدست بیارن که 100% بیشتر هم سود می کنن .
به نوعی یک همکاری 2 طرفه برای سود هر دو طرف هست .
این چیزی بود که بنده اطلاع داشتم و ممکن هست اشتباه باشه . تا جایی هم که بنده اطلاع دارم باید به صورت مستقیم با دیتاسنتر قرارداد ببنید ( شاتل ) و استفاده از سایر وبهاستینگ ها ممکن هست همون شرایط رو برای شما نداشته باشه چون جزو اون تعداد سرویس گیرنده خاص محسوب نمیشید که کیفیتی مثل اون ها رو بگیرید .
با سلام
اتفاقا اگر از داخل اتک داشته باشه که خیلی راحت میشه جلوش را گرفت ... (واقعا نادره کسی جرات کنه با سرور داخل کشور اتک بزنه).
--------
در مورد ترافیک و پهنای باند هم باید قبول کنیم نمیشه دیگه این مورد را اصلاح کرد به صورت کامل.
ما یک مدت کلا نوشتیم ترافیک
مشتری میپرسید آقا پهنای باند نداره ؟ پهنای باندش چنده :-| حالا میگفتیم آقا پهنای باند اینه ترافیک اونه میگفت پس چرا سایت های بزرگ چه ایرانی چه خارجی هم نوشتند پهنای باند حرف شما رو قبول نمیکنم شما حتی نمیتونید فرق این دو تا رو تشخیص بدید و میگید سایت های بزرگ اشتباه میگن :d
خب با این افکار چه میشه کرد ؟ ما هم ناچار در سایت دیگر ذکر کردیم ترافیک پهنای باند مثلا 100 گیگ. این بهترین راه و بهترین لغتی هست که مشتری هم گیج نمیشه و به نظرم درسته.
یا حق
آدم هرچقدر هم اعتماد به نفسش بالا باشه بازم وقتی میبینه اکثرا میگن پهنای باند یا پلان یا پانل باز هم به خودش شک میکنه :dنقل قول:
در مورد ترافیک و پهنای باند هم باید قبول کنیم نمیشه دیگه این مورد را اصلاح کرد به صورت کامل.:-|
ما یک مدت کلا نوشتیم ترافیک
مشتری میپرسید آقا پهنای باند نداره ؟ پهنای باندش چندهحالا میگفتیم آقا پهنای باند اینه ترافیک اونه میگفت پس چرا سایت های بزرگ چه ایرانی چه خارجی هم نوشتند پهنای باند حرف شما رو قبول نمیکنم شما حتی نمیتونید فرق این دو تا رو تشخیص بدید و میگید سایت های بزرگ اشتباه میگن:d
خب با این افکار چه میشه کرد ؟ ما هم ناچار در سایت دیگر ذکر کردیم ترافیک پهنای باند مثلا 100 گیگ. این بهترین راه و بهترین لغتی هست که مشتری هم گیج نمیشه و به نظرم درسته.
یا حق
الان دیگه همه میگن و مینویسن پهنای باند اما اصلا درست نیست و اینکه سعی نشه که درستش کرد هم درست نیست
متاسفانه هاستینگ های خیلی معروف و دیتاسنتر ها هم مینویسن پهنای باند
اگر طول باند بود باز بهتر بود :d پهنا سرعت، طول میزان استفاده، مثل عرض و پهنای جاده و فاصله دو شهر، عرض جاده و باند ها سرعت رو تعیین میکرد و طول جاده میزان سواری کردن (سواری کردن یا خوردن؟:39:) وقتی طول رو طس کردید هم ساسپند میشید
سلامنقل قول:
اتفاقا اگر از داخل اتک داشته باشه که خیلی راحت میشه جلوش را گرفت ... (واقعا نادره کسی جرات کنه با سرور داخل کشور اتک بزنه).
چی بگم والا - از چند تا دیتاسنتر و چند شرکت PAP مختلف اتک می خوردن. تماس می گرفتند شرکت مقابل به کل تکذیب می کرد!
شاید مطرح کردن این موارد زیاد درست نباشه اما ...
یه مدت مد شده پنل های اتک یا دی داس فروخته میشه تو نت! احتمالا دیدید،
حالا چند تا شبکه زیر زمینی اومدن یه همچین چیزی رو تو ایران پیاده کردن و یه سری bot راه اندازی کردن از همه جا هم آی پی دارن، حتی دانشگاه ها هم دیده شده!
متاسفانه بد اخلاقی تو تجارت ایران زیاده و همین الان هم سایت خود ما زیر حمله هستش، مجبور شدیم آی پی های خارج کشور رو ببندیم! چک کنید با فیل تر شکن و اینا باز نمیشه
الان که نصف شبه کلی ترافیک بی مورد از دانشگاه ها رو سایت ما هست!
سایتی که نه تفریحیه ، نه تجاریه ، نه علمیه نه .. یه whmcs سادست. فقط هم روی همین دامنه هستش !
فقط چون چند جا از آنتی دی داس OVH تبلیغ کردیم، حمله کردن به سایت ما :71: ، خدا عالمه شاید هم دارن تست می کنن :))
یا هو
عزیز شما اول باید آیپی دقیق یک شخص را داشته باشید مثلا آیپی x به شما اتک میزنه حالا اگر تو ایران باشه پیدا کردنش میره دست پلیس فتا که بخواد راحت پیدا میکنه بالاخره اون آیپی یک مسئولی داره و یک شخصی از رایپ تهیه کرده اگر مصرف کننده پیدا نشه مسئول رایپ باید خسارات را پرداخت بکنه.
در مورد جلوگیریش هم خیلی راحت میشه داخل کشور آیپی اتک کننده به سمت شما مسدود بشه و اصلا ترافیکش سمت شما نیاد.
راه زیاد هست و 1% هم امکانش نیست که بتونه داخل کشور اتک بزنه و در بره بالاخره یک نفر مسئول داره اون آیپی حتی اگر دست 100 تا واسط بچرخه یکی از اون 100 نفر پیدا بشه باید جواب گوی خسارت باشه و آیپی یا کل رنجش از شبکه خارج بشه.
صحبت بیشتر دیگه تاپیک موضوعش کاملا خارج میشه (هرچند تا الان شده البته امیدوارم استارتر ناراحت نشه)
با تشکر - شریفی
بهترین راه وقت گذاشتن چندروزه و شکایت از این افراد هست 2یا 3 نفرشون دستگیر شن بقیشون میترسن :p الان من تو سرور کانفیگ کردم هر ای پی از داخل کشور کانکشنش زیاد شد لاگ برام ایمیل کنه که بریم پلیس فتا شکایت واقعا" شورشو درآوردن هر بلایی سرمون بیاد مقصر اصلی خودمونیم بعد میگیم چرا عقبیم :|
زمانی شخصی برای کسب و کار شخص دیگه اختلال یا مزاحمت ایجاد میکنه قانون موظف به برخورد قانونی با شخص مجرم می باشد شما برای مغازتون دوربین مداربسته نصب میکنی و ***گیر ولی زمانی *** میاد قانون بگه چون دوربین داشتی پیگیری نمیکنیم؟ پلیس فتا ایجاد شده برای محیط سایبر یعنی انواع جرم ها
خوبه این بند قانونی رو هم مطالعه بفرمایید
انتشار يا در دسترس قرار دادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز ، شنود غيرمجاز ، جاسوسي رايانه اي ، تحريف و اخلال در داده ها يا سيستم هاي رايانه اي و مخابراتي. ( ماده 25 قانون جرائم رایانه ای )
یک سوال من داشم الان این ای پی تی وی ها پهنای باند خودشون رو از کجا تهیه میکنن که براشون به صرفه باشه ؟ مثل
http://www.iriptv.ir/?pg=home#download
سرعت بسیار بالای هم داره ممنون میشم کسی چیزی میدونه بگه
سلام
معمولا اسپانسر دارند یا پارتی بازی و یا استفاده از خدمات دولتی برای خودشان
- - - Updated - - -
سلام
ترافیک نامحدود
در ایران هست
سایتی داریم ماهی حدود 100ترا مصرف میکند
هزینه ماهانه که میدهیم 500 هزار تومان هست که این هزینه برای هاست فایل ( نهگداری ) هست
ترافیک رایگان هست و اپسانسری هم نداریم
کسی راجع به اینترانت هم میدونه هزینه پهنای باند اون چقدر هست ؟ یعنی اصلا دست رسی اینترنت نداشته باشه
لطفا اگر سیاستی برای دریافت پهنای باند نامحدود میشناسید اعلام کنید اگر هزینه ای هم داره پرداخت میشه
ممنون
جناب حیدری خود شما که از شاتل سرور مجازی نامحدود میدین که باید با سیاست های کاری آشنا باشین
یکی از سیاست های کاری که بنده از کارشناس فروش شاتل نقل قول میکنم :
برای دریافت سرور اختصاصی با پهنای باند نامحدود ، باید چند مشتری که سایت های پربازدید و هاست های دانلود دارند و ترافیک بسیار بالایی استفاده میکنن را معرفی کنید که علاقه مند به خرید از شما باشند (خرید هاست)
در این صورت سرور اختصاصی با پهنای باند نامحدود ارائه می شود
پس اینطوری که شما گفتید اینترانت به صرفه نیست و همون اینترنت باید بگیریم
الان سایت اپلود باز من چک کردم از سرور 50 تا 151 رو همه روی ای پی ایران هستن حتما میصرفه دیگه با ماهی 8 تومن نا محدود اجازه نامحدود دانلود رو میدن
دانلود ها و میهن دانلود هم که همش با پول تبلیغات هست نمیدونم دیگه چه جوری هست توی این مملکت هرکاری میخوای بکنی اول باید دنبال اشنا و پارتی باشه یا پول بیشتر بده نتونه رقابت کنه
والا آسیاتک که زده هر ترابایت پهنای باند 35 تومن
کلا مملکت رو هواست الان هاست دی ال که روی اسیاتک هست میگه 200 گیگ هاست پهنای باند نامحدود رو میده ماهی 120 هزار تومن که به نظر من مبلغ خوبی هست
کسی ازشون سرویس داره الان سرور های اپلود بوی هم همینجا هست و سرعت دانلود بالایی دارند
مملکت رو هوا نیست و حساب کتاب داره این موارد.
آسیاتک isp هست.
بنده بالا هم به شما گفتم تمام isp ها مثل شاتل ، آسیاتک (شهراد) و ... میتوانند بنابه شرایطی آفری را اعلام کنند چون وقتی سایت های پر ترافیک روی شبکه آنها میزبانی بشه سود هایی میبرند (بهتره باز نشه صحبتش چون زیاده) برای همین قیمت خیلی کمتری ارائه میکنند
ولی خب مشکلات خاص خودشون هم دارند.
دیتاسنتر ها به درد کارهای تخصصی میخورد چون بسیار روی کیفیت شبکه حساس هستند و سواد و عملکرد خیلی بهتری در شرایط و مشکلات و بحران های مختلف دارند و isp ها که مرکز داده دارند به درد کارهای عمومی (مثل سایت های معمول و پر ترافیک و ...).
هر کدام مزیت ها و معایب خودشون را دارند و با توجه به نوع مصرف باید انتخاب نمائید اما در کل میشه گفت بین ISP ها طبق تجربه با سواد ترینشون پارس آنلاین هست و بیشتر به این امر اهمیت داده اند و در آسیاتک هم خود هاست دی ال بلده چه کار کند پیشنهاد میکنم از خود آسیاتک مستقیم سرویس و پشتیبانی سرور نگیرید.
با تشکر
بله از خود هاست دی ال میگیرم الان
اپلود بوی - اپلود باز - اکسپرس لیج هر کدوم 200 اف تی پی 1 ترابایتی پیش هاست دی ال دارند این نشونه اینه که اینجا مکانی هست که سایتی با امکاناتی که من میخواستم رو ارائه میده با قیمت مناسب
سرعت این سایت ها هم خودم اکانت دارم و عالی هستن با تشکر
بهترین سرویس آسیاتک توسط هاست دی ال ارائه میشود.
اما در نظر داشته باشید هیچ وقت کیفیتی که به آپلود بوی ارائه شده است به شما ارائه نخواهد شد.
(این دقیقا همین اشتباهی هست که همه کاربران میکنند و دقیقا میزبانی چنین سایت هایی برای همین میباشد که دقیقا روی افکار اثر بگذارد و بازاریابی میباشد).
مورد بوده دیده شده که مشترکی از هاست دی ال سرویس داشته اکثرا میگفته که دان تایم داره ولی همزمان سایت هایی که میزبانی میشوند را میبینه دان نمیشوند.
بنده احتمال میدم شبکه و نوع سرویس های اون سایت های تحت میزبانی فرق دارد.
این توضیحات را دادم چون هاست دی ال را برای خرید از آسیاتک پیشنهاد کردیم به شما، فردا مشکلی هم اگر بود خدایی نکرده نیفته گردن ما .
با تشکر
ممنون از شما پیشنهاد دیگه ندارید برای مصرف بالا ؟؟
دنبال مفت بودن نیستم ولی باید چیزی باشه که بشه رقابت کرد با تشکر
اگر میخواهید مثل آپلود بوی و با هزینه فعلی که میپردازه رقابت کنید مطمئن باشید هیچ وقت پیشرفت نخواهید کرد.
این سایت ها مثل میهن دانلود و آپلود بوی و ... همه قبلا هزینه هاشون رو دادند الان که به جایی رسیدن اسپانسری گرفتن و ...
شما فعلا باید به فکر خرج کردن باشید و شبکه ای که این سایت ها دارند 100% به شما با هزینه کم نخواهند داد و طبیعتا هم با هزینه خودتان نمیتوانید همین الان با مثلا هاست دی ال که میزبان این ها هست زیر نظر آسیاتک، رقابت کنید چون چنین بودجه ای حتما ندارید.
هدف اصلی را مشخص کنید سایت اصلی را در یک دیتاسنتر میزبانی کنید (که دان تایم حداقل ترین ممکن باشد) و مصارف دیگر را از سرور های isp ها استفاده کنید و لینک بزنید و ...
بعد که رتبه خوبی کسب کردید از همان دیتاسنتر تا isp های مختلف دنبال اسپانسری بگردید و تازه آن زمان با حمایت اسپانسرتون شروع به رقابت کنید.
با تشکر
500 گیگ هاست و مصرف حودید 5-6 ترابایت فعلا که بیشتر میشه