پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
درگاه عالیی هست ولی کاش توی درگاه مستقیم امکان تعویض لوگو بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
حالا شرايطه قوانينه يا هر چيز ديگه من نظرم همونه بهتره برطرفش كنيد براي بهتر شدن سيستم!
با درگاه ديگه كار ميكنم تمام درخواستها زير 2 ساعت واريز ميشه .
سلام
بنده نمیدونم کدوم کاربر هستید اگر یوزرتون را برای بنده پ .خ کنید مسلما بهتر و دقیق تر می شه بررسی کرد
مبلغی از حساب فروشنده به خریدادر مرجوع نمی شود
1-مگر اینکه به پذیرنده تیکت بزنیم و در طی 72 ساعت پاسخگو نباشد وظیفه فروشنده تحویل به موقع کالا به خریداراست در همه موارد با تلفن ثابت و همراه درج شده تماس می گیریم اگر اطلاعات به کلی اشتباه باشد حساب مسدود می گردد مسلم است اگر شمای پذیرنده پاسخی ارسال نکنید ما باید به خریدارپاسخ قطعی بدهیم
2- قوانین درج شده در وب سایت:
- کاربر موظف است در سایت خود اطلاعات کامل بخش پشتیبانی اعم از : تلفن تماس ، آدرس ایمیل و یا بخش تماس با ما جهت ارائه پشتیبانی به پرداخت کنندگان قرار دهد ، در غیر این صورت در صورت مراجعه پرداخت کننده جهت دریافت پشتیبانی خدمات اطلاعات تماس کاربر به پرداخت کننده ارسال خواهد شد.
در صورتی که اطلاعات درج شده اشتباه باشد و شما در طی بازه زمانی 72ساعت پاسخگو نباشید حساب مسدود می گردد
3-قوانین یک بار در 11 شهریور بروز شده است و متن زیر نیز در قوانین درج شده!
جهان پی در هر زمانی میتواند محتوای شرایط استفاده از خدمات را بدون اطلاع قبلی تغییر دهد بنابراین هر از چند وقت یکبار این قسمت را مطالعه فرمایید!
4-ما در خرید فروش پذیرنده دخالت نمی کنیم ولی وقتی پذیرنده علاوه خریدار ؛به ما نیز پاسخی ندهد مسلما باید حساب مسدود و مبلغ مرجوع گردد
با این حساب بنده منتظر یوزر جنابعالی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
درگاه عالیی هست ولی کاش توی درگاه مستقیم امکان تعویض لوگو بود.
سلام
فعلا این امکان وجو ندارد در آینده ای نزدیک به جهان پی اضافه خواهد شد
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
بنده نمیدونم کدوم کاربر هستید اگر یوزرتون را برای بنده پ .خ کنید مسلما بهتر و دقیق تر می شه بررسی کرد
مبلغی از حساب فروشنده به خریدادر مرجوع نمی شود
1-مگر اینکه به پذیرنده تیکت بزنیم و در طی 72 ساعت پاسخگو نباشد وظیفه فروشنده تحویل به موقع کالا به خریداراست در همه موارد با تلفن ثابت و همراه درج شده تماس می گیریم اگر اطلاعات به کلی اشتباه باشد حساب مسدود می گردد مسلم است اگر شمای پذیرنده پاسخی ارسال نکنید ما باید به خریدارپاسخ قطعی بدهیم
2- قوانین درج شده در وب سایت:
- کاربر موظف است در سایت خود اطلاعات کامل بخش پشتیبانی اعم از : تلفن تماس ، آدرس ایمیل و یا بخش تماس با ما جهت ارائه پشتیبانی به پرداخت کنندگان قرار دهد ، در غیر این صورت در صورت مراجعه پرداخت کننده جهت دریافت پشتیبانی خدمات اطلاعات تماس کاربر به پرداخت کننده ارسال خواهد شد.
در صورتی که اطلاعات درج شده اشتباه باشد و شما در طی بازه زمانی 72ساعت پاسخگو نباشید حساب مسدود می گردد
3-قوانین یک بار در 11 شهریور بروز شده است و متن زیر نیز در قوانین درج شده!
جهان پی در هر زمانی میتواند محتوای شرایط استفاده از خدمات را بدون اطلاع قبلی تغییر دهد بنابراین هر از چند وقت یکبار این قسمت را مطالعه فرمایید!
4-ما در خرید فروش پذیرنده دخالت نمی کنیم ولی وقتی پذیرنده علاوه خریدار ؛به ما نیز پاسخی ندهد مسلما باید حساب مسدود و مبلغ مرجوع گردد
با این حساب بنده منتظر یوزر جنابعالی هستم
من واقعا از درگاهتون راضی بودم ولی
===
هیچ تماسی با بنده گرفته نشده
شماره تماس هاتون هم هرچی تماس میگرفتم مشکل داشت تو تیکت هم ذکر کردم/
یوزر رو هم الان پ.خ میکنم از طریق پ.خ پیگیر باشیم اگر من ملتفت شدم به شما قول میدهم همینجا تمام پست های تاپیک را پاک کنم و رسما عذر بخوام از شما
من خودم استفاده نکردم اما چند روز پیش یک سایت تحویل دادم به مشتری و براش از درگاه شما استفاده کردم؛چون بسیار عالی هست؛
من یه تست کردم
چون رو ای پی درگاه می خواستم فقط جهان پی بود که می داد
اما پنل کاربری که داره خیلی پیچیدس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
تسویه حساب در سیستم های واسطه دستی است
با سلام خدمت شما،
خواهشمند است در این زمینه تجدید نظر کنید.
بهتره بگید :
تسویه حساب در تمامی سیستم های واسطه، به غیر از درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، به صورت دستی انجام می شود
موفق و پیروز باشید
آقای عادل عزیز!
بنده در ابتدا عرض کردم فقط کاربران جهان پی
میتونم بپرسم شما کاربر جهان پی هستید؟ یا قصد تبلیغ دارید
اینجا فقط کاربران خود جهان پی شرکت می کنند نه ...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
خواهشمند است در این زمینه تجدید نظر کنید.
بهتره بگید :
تسویه حساب در تمامی سیستم های واسطه، به غیر از
درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، به صورت دستی انجام می شود
موفق و پیروز باشید
اينجا نبايد گفته بشه اما شما اول سعی كنيد قالب ساسيتتون رو بهتر كنيد ، اين قالب اصلا دلچسب و كاربر پسند نيست.