پاسخ : تجربه شما از Netdirekt
منم چند روز پیش یه سرور ازشون گرفتم که صحبت های آریا در این مورد درست نبود و سرور Supermicro هست
بعد از سه روز تحویل دادن (اما واقعا اذیت کردن سر تحویل دادن !)
پشتیبانی خوبی هم دارن و بعضی وقت ها کمتر از 3 دقیقه جواب دادن چند بار هم kvm رایگان ازشون گرفتم (هر بار دو ساعت)
در کل با توجه به قیمتش عالی هست
مورد خاصی نیست خوب ، پیش میاد از این موارد !
سلام.
هر دیتاسنتری میتونه دچار این مشکل بشه و اینطوری نیست که شما فکر می کنید "مگر روز های دیگه رو ازشون گرفتند و مگر خریدن یک سری قطعات چقدر زمان می بره ؟؟" خیر!
هر دیتاسنتری Vendor های خاص خودش رو داره و قاعده منطقی کاری این رو میگه که شما وقتی از یک سری لوازم استفاده زیاد دارید، می گردید و شرکت طرف قرارداد خودتون رو پیدا می کنید که با معیار های شما سازگار هست و دیگه فقط از اون شرکت خرید می کنید.
همینطور دیتاسنتر ها معمولاً به تعداد بالا سرور قطعات وارد می کنند و به همین دلیل برای مثلاً 50 تا CPU و همینطور 50 تا از هر قطعه دیگه نیاز به وقت دارند تا بتونند این قطعات رو وارد کنند.
پس این مورد تنها از یک طرف میتونه "ضعف" خطاب بشه و اون هم اینه که بخش Inventory دیتاسنتر باید قویتر عمل کنه و حساب سرور ها دستش باشه و هر موقع مثلاً به 5 تای آخر رسید سفارش جدید رو به vendor خودشون بدن و بار جدید رو وارد کنند تا این موارد پیش نیاد.
با تشکر.
بنده موضوع را پیگیری کردم و متوجه شدم برای کاربرانی که اولین بار هست که اقدام به خرید می کنند این مقدار زمان طول می کشد و در سایر موارد کاربرانی که از قبل سرور خریداری کرده اند خیلی سریع سرور های بعدی را تحویل می گیرند ، مثل اینکه یکسری مراحل را برای کاربران جدید در نظر گرفته اند که کاربرانی که اولین بارشان نیست آن مراحل را ندارند به همین دلیل زمان بیشتری برای تحویل سرور طول می کشد .
با سپاس .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
avaserver
بنده موضوع را پیگیری کردم و متوجه شدم برای کاربرانی که اولین بار هست که اقدام به خرید می کنند این مقدار زمان طول می کشد و در سایر موارد کاربرانی که از قبل سرور خریداری کرده اند خیلی سریع سرور های بعدی را تحویل می گیرند ، مثل اینکه یکسری مراحل را برای کاربران جدید در نظر گرفته اند که کاربرانی که اولین بارشان نیست آن مراحل را ندارند به همین دلیل زمان بیشتری برای تحویل سرور طول می کشد .
با سپاس .
شاید یه چیزی توی این مایه ها باشه
اولین سرور ما رو هم قشنک 3روز کاری طول دادن
این آخری 1روز کاری شد:65:
بازم هر طور باشه 6 روز زیاده.تازه ما که مشتری اول هستیم باید سریع تر بدن. کپی پاسپورت و مدارک هم ازم خواستن دادم. برام عجیبه این 6 روز اولین باره تو عمرم میبینم و این از نظر من ضعف خیلی بزرگی هست. دقیقا هم از رقیبشون hetznet هم مستقیم سرور خریدم کمتر از 24 ساعت تحویل دادن و هم چنین دیگر دیتاسنتر های امریکایی. در جواب دوستان که میگه ساپورت 3 دقیقه من که چیزی ندیدم از همین اول تاخیر 30 ساعته در جواب ایمیل ها. خدا به خیر کنه از روزی که سرور رو تحویل بگیرم نمیدونم چی پیش میاد. در کل از همین اول با این یک هفته دیرکرد و جواب ندادن ایمیل داره رو اعصابم راه میره
تا الان که ایمیل های مهم رو سریغ جواب دادن اما ایمیل های غیر ضروری رو دیر جواب میدن .
اگر uptime هم یک خورده بهتر بود دیگه حرف نداشت هر بارم که داون میشه ایمیل میزنیم می گن مشکلی در شبکه هست داریم برطرف می کنیم
ساعت 4:44
2تا سرور های من و سرور دوستم در داون بودن به سر می برد
پریشب هم حدود 1 دقیقه این مشکل بود
شب اول 3 ساعت قطعی داشتم دیروز در حدود 10 دقیقه و امروز در حدود 20 دقیقه
یک سری بالاست و یک سری داون
نقل قول:
Hello,
we know the problem and are working on it.
Mit freundlichen Grüssen / Best regards