بله برای بنده در روز بارها به این شکل میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
72 درصد ناراضی.
واقعا جای تاسف داره
اسیاتک بگیر حالشو ببر
من پارس انلاین ۱ مگ داشتم سرعت دانلود روی ۳۰۰ بود الانم اسیاتک ۴ مگ دارم . داره ۷۹۰ دانلود میده :103:
با سلام
عید بر همگی مبارک
اینترنت مخابرات به طوری است که میشه گفت نامحدود واقعی فکر نمی کنم هیچ کدوم از شرکت هایی که نامحدود ارائه میدن به این شکل باشن به خاطر اینکه مخابرات سرعتی رو که ارائه میده تقسیم بر 8 میکنه دیگه کاری نداره مشترک استفاده میکنه یا 24 ساعته داره استفاده می کنه ولی شرکتی ها اگر زیاد مصرف کنی سرعت رو لیمیت میکنن به خاطر اینکه اونا اولش تقسیم بر 8 نمی کنن ولی در کل شاتل اینترنت خوبی رو ارائه میده
لعنت به مخابرات.
رفتم کلا سرویس رو قطع کنم میگن اگه قطع کنی یعنی فسخ قرارداد 6 ماهه باید 130 تومن جریمه بدی.
خواهشا ازشون نگیرید بدبختتون میکنند.
سلام بنده 6 ماه پیش از مخابرات اینترنت گرفتم 4 مگ نامحدود ماهی 140 تومن.
یک هفته بعد زنگ زدن وصل شده یوزرنیم پسوورد رو بزنید کانکت میشید!
اقا چشمت روز بد نبینه ما هر کار میکردیم کانکت نمیشد
زنگ زدم 2020 ! میگم اقا داستان اینه چه جوابی به من داده؟
میگه : آقا بغله ساعت نگاه کنن ببین اون کامپیوتره ، همون که کوچولوئه روش ضربدری مثلثی چیزی نیست؟ :-|
رسما همونجا پشت تلفن درخواست جمعاوریش رو دادم :-|
سلام و خسته نباشید
بنده یک مگ دارم از اینترنت مخابرات و واقعا راضی هستم و دانلود تا 250 و 300 میره در هر لحظه از شبانه روز
رضایت دارم ولی فقط الان از دیروزه مدام قطع و وصل میشه و اعصاب خراب کرده
مشکلی هم با پشتیبانی اش ندارم الحمدالله . . .
درود،من 512 دارم بیشتر موقع ها خوبه راضی ام از نظر قطعی هم اصلا مشکل نداره ولی گاه گداری(خیلی کم) سرعتش افت میکنه !مبین نت و آسیا تک دارم سرعتشون خوبه اما خیلی پرهزینه و مصرف هستند !!!!! پارس آنلاین هم داشتم قبل از اینکه اسیا تک بگیرم اما اصلا راضی نبودم از هیچ نظری...
این ربطی به موضوع نداره. ولی جالبه یخورده
من های وب داشتم، خط تلفنمو برادرم برد خونه خودش. برا اینکه با خط تلفن دیگمون از های وب سفارش بدم، برادرمو فرستادم مخابرات که تلفن رو وصل کنه برای رانژه و کارهاش..
هیچی اونجا رئیس مخابرات بهش گفته سرعت ما الان با های وب برابری میکنه بیا از مخابرات بگیر براش 1ساله 240تومن با یه مودم رایگان.
برادرم زنگ زد به من گفت همچین چیزی گفته. گفتم نه همون ماهانه ی های وب رو میخوام بگیرم! باز رئیس مخابرات پیله کرده که بیا خودم 100 تومنشو میدم بقیش هم بعداز عید هرموقع دوست داشت بیاد بده :d
یعنی دارن له له میزنن برا مشتری.. :))