پاسخ : فروش سرور اختصاصی ovh فرانسه و کانادا به قیمت دیتاسنتر و بدون کارمزد+تضمین پرداخت و پنل دیتا سنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ما که تا الان دو سرور تهیه کردیم خداروشکر اصلا مشکلی نبوده
پشتیبانی هم قابل قبوله
خوشحالیم که موردی نداشته اید و راضی بوده اید
با سپاس
پاسخ : فروش سرور اختصاصی ovh فرانسه و کانادا به قیمت دیتاسنتر و بدون کارمزد+تضمین پرداخت و پنل دیتا سنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با سلام
تورنت شخصی به صورتی که seed نداشته باشید مشکلی ندارند
سرور در به صورت پیش فرض آی پی ندارد اما میتوانید آی پی اضافه تهیه بکنید
با سپاس
عیسی لو
سید را که می بندیم در حد چند صدم کیلو بایت سید میشه هر تورنت منظورتون را از استفاده شخصی نفهمیدم من می خوام روی سرور تورنت دانلود و سپس از اونجا دانلود کنم روی سیستم خودم همین. کار من را اکی می کنه یا خیر راستی فرمودید سرور ای پی نداره اصلا ؟!
رید نرم افزاری 0 و 1 روی سرور اکی میشه یعنی هارد ها با هم ادغام میشن ؟
یعنی من ویندوز کرکی بخوام باید یه وی ام ویر نصب کنم و بعد یه ویندوز یعنی دو ای پی می خوام درسته !؟ مصرف برای بکاپگیری هست این سرور و دانلود تورنت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
سید را که می بندیم در حد چند صدم کیلو بایت سید میشه هر تورنت منظورتون را از استفاده شخصی نفهمیدم من می خوام روی سرور تورنت دانلود و سپس از اونجا دانلود کنم روی سیستم خودم همین. کار من را اکی می کنه یا خیر راستی فرمودید سرور ای پی نداره اصلا ؟!
رید نرم افزاری 0 و 1 روی سرور اکی میشه یعنی هارد ها با هم ادغام میشن ؟
یعنی من ویندوز کرکی بخوام باید یه وی ام ویر نصب کنم و بعد یه ویندوز یعنی دو ای پی می خوام درسته !؟ مصرف برای بکاپگیری هست این سرور و دانلود تورنت
موردی نخواهند داشت با این نوع تورنت
رید ندارند البته یک سرور رید دارد که مشخصات رید درج گردیده است در توضیحات
یک آی پی برای خود سرور موجود است که وی ام ویر است و میتوانید در کنارش تا 36 ای پی بگیرید
اگر تا 3 آی پی اضافه بخواهید موردی با هزینه اضافه نخواهید داشت اما در صورتی که بیش از ۳ ای پی بخواهید باید 15 یورو هزینه اضافه جهت پرفشنال یوز پرداخت بکنید
باسپاس
با سلام
تحویل سرورها چه مقدار طول می کشد؟
آیا متفاوت بودن دیتاسنتر (rbx و sbg*) در "زمان تحویل سرور" فرق ایجاد می کند؟
با تشکر
FRANCE, Nord (RBX) و FRANCE, Est (SBG)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shdl
با سلام
تحویل سرورها چه مقدار طول می کشد؟
آیا متفاوت بودن دیتاسنتر (rbx و sbg*) در "زمان تحویل سرور" فرق ایجاد می کند؟
با تشکر
FRANCE, Nord (RBX) و FRANCE, Est (SBG)
بله قربان به خاطر حجم زیاد سفارش هاس دیتا سنتر زمان تحویل را به عقب انداخته اند
الآن به این شکل است :
http://www.ovh.com/fr/themes/default...s/flags/fr.pngNord (RBX)
72H
http://www.ovh.com/fr/themes/default...s/flags/fr.pngEst (SBG)
24H
هردو سرور زیر با 8 ای پی چند ؟
CPU : Intel Xeon E3 1245v2 (4 cores / 8 Threads)
3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost)
RAM: 32 Go DDR3
HARD : 2x 120Go SSD
Port: 1 Gbps
guarantee : 200Mbps
=============
HARD : 2x 2To SATA3
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
هردو سرور زیر با 8 ای پی چند ؟
HARD : 2x 120Go SSD
=============
HARD : 2x 2To SATA3
با عرض سلام و ادب و احترام
سرور اول :
343,600 تومان
سرور دوم:
296,600 تومان
شما بر روی سفارش کلیک بکنید خیلی راحت میتوانید قیمت ها را مشاهده بکنید
دوستانی که تحویل میگیرند لطفا اطلاع بدهند تا دوستان دیگر اطلاع داشته باشند
تعداد سفارشات خیلی بالاست و دیتا سنتر هم مقداری دیر تحویل داره میده اما خوب بازم ما موفق شده ایم 50 درصد سرور های سفارشی را بگیریم
اگر اشتباه نکرده باشم 18 سرور اختصاصی تحویل داده شده است و بقیه هم انشا الله به زودی تحویل میگردد
با سپاس
آقا ما اینقدر ناراضی هستیم که نگید و نپرسید تیکت ساعت 4 صبح ما رو هر 10 دقیقه جواب می دهند و جدا از شوخی بنده خرید کردم ازشون سرور رو و واقعا تیکت ها صبح وقت و بی وقت ما رو 10 دقیقه ای جواب دادن البته سفارش رو هنوز تحویل نگرفتم اما این پاسخ گفتشون واقعا خیلی خوشم اومد واقعا ممنون
بعد تحویل گرفتن هم حتما به دوستان اطلاع می دم اما همین مبحث سرعت این زمان صبح واقعا عالیه.
واقعا تشکر از شما.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza68
آقا ما اینقدر ناراضی هستیم که نگید و نپرسید تیکت ساعت 4 صبح ما رو هر 10 دقیقه جواب می دهند و جدا از شوخی بنده خرید کردم ازشون سرور رو و واقعا تیکت ها صبح وقت و بی وقت ما رو 10 دقیقه ای جواب دادن البته سفارش رو هنوز تحویل نگرفتم اما این پاسخ گفتشون واقعا خیلی خوشم اومد واقعا ممنون
بعد تحویل گرفتن هم حتما به دوستان اطلاع می دم اما همین مبحث سرعت این زمان صبح واقعا عالیه.
واقعا تشکر از شما.
با سپاس از وقتی که برای خوندن تاپیک گذاشتید و نظرتان را دادید
وظیفه است قربان ما ایده ای که داریم این است کاربر را نباید تنها بگذاریم واسه همین همیشه اپراتور ها به سوالات و مشکلات پاسخگویی میکنند که موردی از این نظر وجود نداشته باشد
با سپاس از نظری که دادید انشا الله سرور شما نیز تحویل داده خواهد شد
با سپاس
عیسی لو