شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سید را که می بندیم در حد چند صدم کیلو بایت سید میشه هر تورنت منظورتون را از استفاده شخصی نفهمیدم من می خوام روی سرور تورنت دانلود و سپس از اونجا دانلود کنم روی سیستم خودم همین. کار من را اکی می کنه یا خیر راستی فرمودید سرور ای پی نداره اصلا ؟!
رید نرم افزاری 0 و 1 روی سرور اکی میشه یعنی هارد ها با هم ادغام میشن ؟
یعنی من ویندوز کرکی بخوام باید یه وی ام ویر نصب کنم و بعد یه ویندوز یعنی دو ای پی می خوام درسته !؟ مصرف برای بکاپگیری هست این سرور و دانلود تورنت
موردی نخواهند داشت با این نوع تورنت
رید ندارند البته یک سرور رید دارد که مشخصات رید درج گردیده است در توضیحات
یک آی پی برای خود سرور موجود است که وی ام ویر است و میتوانید در کنارش تا 36 ای پی بگیرید
اگر تا 3 آی پی اضافه بخواهید موردی با هزینه اضافه نخواهید داشت اما در صورتی که بیش از ۳ ای پی بخواهید باید 15 یورو هزینه اضافه جهت پرفشنال یوز پرداخت بکنید
باسپاس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)