پاسخ : ++ || فروش ویژه فاز دوم سرور مجازی با تخفیف ویژه برای ماه اول رم 1 گیگ 18 هزار تومان || ++
با سلام در تاریخ 1392.03.06 در ساعت 12.54 ظهر یک عدد سفارش رم یک داشتیم که سفارش تحویل داده شد از خریداری دوست عزیز ممنون هستم با سپاس مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
پاسخ : ++ || فروش ویژه فاز دوم سرور مجازی با تخفیف ویژه برای ماه اول رم 1 گیگ 18 هزار تومان || ++
remot desktop هم دارن مهندس؟ ویندوز سرور 2008
من فقط رموت میخوام. نه میخوام سایتی بیارم بالا نه چیزی.
فقط میخوام دانلود کنم و آپلود کنم در ftp هاست دانلود سایتم و چند تا نرم افزار مخصوص نصب کنم. مثل آیتونز و دانلود منیجر و Google sdk
18 تومنی رو برای تست یک ماه میگیرم ازتون.
چه مدت طول میکشه آماده بشه الان سفارش بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
remot desktop هم دارن مهندس؟ ویندوز سرور 2008
من فقط رموت میخوام. نه میخوام سایتی بیارم بالا نه چیزی.
فقط میخوام دانلود کنم و آپلود کنم در ftp هاست دانلود سایتم و چند تا نرم افزار مخصوص نصب کنم. مثل آیتونز و دانلود منیجر و Google sdk
18 تومنی رو برای تست یک ماه میگیرم ازتون.
چه مدت طول میکشه آماده بشه الان سفارش بدم؟
با سلام دوست عزیز تحویل سفارش 10 دقیقه بعد از پرداخت است.remot desktop هم بر روی تمامی سرویس ها فعال است پیروز و موفق باشید
با سلام خدمت همه کاربران امروز در تاریخ 1392.03.06 در ساعت 5.40 عصر یک عدد سفارش رم یک داشتیم که از خرید دوست عزیز تشکر می کنم و سرورهای تحویل داده شده امروز تا این ساعت دو عدد بوده است فروش هم چنان ادامه دارد درضمن دقت کنید سرورهای تحویل داده شده بر روی یک سرور اختصاصی نیست 5 سرور اختصاصی داریم فروش هم چنان ادامه دارد پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
نوشتید کانفیگ رایگان شامل نصب و کانفیگ کریو هم میشه؟
با سلام دوست عزیز به صورت پیام خصوصی پاسخ شما داده شد پیروز و موفق باشید
با سلام
بنده سرویس ویژه 28 تومنی رو سفارش دادم و خیلی زود به من تحویل داده شد
با توجه به اینکه برای کار با رموت دسکتاپ نیاز داشتم . فعلا خوب عمل کرده.
فایر فاکس رو به راحتی روش نصب کردم و یک فایل 600 مگی رو 5-6 ثانیه ای دانلود کرد که نشون دهنده ی پورت پر قدرتش هست.
فقط برای من سرعت رموت دسکتاپش خیلی کند هست و با اینکه بنده 2 نوع اینترنت دارم یکی adsll و یکی wimax بعضی اوقات با یکی از این دو شبکه جواب نمیده و نمیتونم به رموت متصل بشم که فکر کنم بیشتر تقصیر اینترنتم هست.
یک سوال هم دارم و اون اینکه آیا سرور های مجازی msmhost.net امکان اینو دارن که یه کاری بهشون بدی فرداش بیای ببینی تمام شده یا نه.
چون چند بار که رموت رو بستم و دوباره کانکت شدم انگار ویندوز رو از نو بالا اورد و دانلودم هم قطع شده بود.؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
با سلام
بنده سرویس ویژه 28 تومنی رو سفارش دادم و خیلی زود به من تحویل داده شد
با توجه به اینکه برای کار با رموت دسکتاپ نیاز داشتم . فعلا خوب عمل کرده.
فایر فاکس رو به راحتی روش نصب کردم و یک فایل 600 مگی رو 5-6 ثانیه ای دانلود کرد که نشون دهنده ی پورت پر قدرتش هست.
فقط برای من سرعت رموت دسکتاپش خیلی کند هست و با اینکه بنده 2 نوع اینترنت دارم یکی adsll و یکی wimax بعضی اوقات با یکی از این دو شبکه جواب نمیده و نمیتونم به رموت متصل بشم که فکر کنم بیشتر تقصیر اینترنتم هست.
یک سوال هم دارم و اون اینکه آیا سرور های مجازی
msmhost.net امکان اینو دارن که یه کاری بهشون بدی فرداش بیای ببینی تمام شده یا نه.
چون چند بار که رموت رو بستم و دوباره کانکت شدم انگار ویندوز رو از نو بالا اورد و دانلودم هم قطع شده بود.؟؟؟؟؟
با سلام و تشکر از لطف شما دوست عزیز دلیل شما این بود که رم داده شده به شما 2 گیگ بود که متاسفانه اشتباه از طرف من بود و بعد برای تبدلیل به 1 مجبور شدم ریستارت کنم از اینکه اطلاع ندادم ببخشید در مورد سرعت ریموت هم دلیل اینترنت شما است که محدود شده است و اختلال و در مورد اینکه سرور پایدار باشد باید عرض کنم دلیل این موضوع که دیدید از نو راه اندازی شده است این بود که خودم خاموش کردم پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
سرور در کمتر از 10 دقیقه تحویل داده شد
کیفیت بسیار بسیار عالی
من از چندین تا سرور داشتم و دارم ولی واقعا این سرور تکه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
سرور در کمتر از 10 دقیقه تحویل داده شد
کیفیت بسیار بسیار عالی
من از چندین تا سرور داشتم و دارم ولی واقعا این سرور تکه
با سلام و سپاس از لطف شما بسیار ممنون هستم از ارائه نظرتون فروش هم چنان ادامه دارد پیروز و موفق باشید مدریت ام اس ام هاست داود بادپیما