پاسخ : چگونه یک شرکت هاستینگ راه اندازی کنیم؟
مشکلی برای خرید ندارم.... فقط می خوام کیفیت کارم و پهنای باندم خیلی بالا باشه و ترس برای قطعی احتمالی یا از دسترس خارج شدن سایتم نداشته باشم... خیلی برام مهمه .... سرعت ... امنیت .... کیفیت .. همه مهم هستن
سرورهای خارجی رو برا قوانین کپی رایت میترسم که انتخاب کنم...
دوست عزیز besthosti.com میشه لطفا به سوالاتی که تو پست قبلی گذاشتم پاسخ بدی که یه مقدار از حالت گنگ بیرون بیام ... ممنون میشم
از دوستان دیگه هم که اطلاع دارن همین درخواست رو دارم... و تا الان که پاسخ های جالب و مهمی به بنده دادید تشکر میکنم
با تشکر
برنامه مدیریت سایت میتونه رو هر کامپیوتری باشه ... روی سرور نیاز به نصب شدن نداره... همین که بانک روی سرور هستش کافیه ... برنامه رو میشه رو کلاینتها تو کافینت هم بزارم و سایت رو مدیریت کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjb424
برنامه مدیریت سایت میتونه رو هر کامپیوتری باشه ... روی سرور نیاز به نصب شدن نداره... همین که بانک روی سرور هستش کافیه ... برنامه رو میشه رو کلاینتها تو کافینت هم بزارم و سایت رو مدیریت کنم.
منظورت از برنامه مدیریت سایت filezilla و اتصال به ftp برای آپلود دانلوده؟
من سیستم مدیریتی ندیدم رو کامپیوتر خانگی نصب بشه و سایت رو مدیریت کنه واسم جالب شد!
مشکل وارز نبودن سرور هم قابل حل است!
نقل قول:
به نظره من برای شما نمایندگی هم زیاد هست .
شما اول یک هاست و دامنه برای خودتون بخرید یه چند ماهی سایت بزنید بعد شاید نمایندگی به دردتون خورد.
=))
2 3 ترابایت اول کار اطلاعات دارید واسه سایت ؟ مگه سایت ثبت اسناد و املاک کشور یا یارانه مردم هست ؟
مگه الکیه روی pc سرور راه بندازید؟ تجهیزات دیتاسنتر ها رو دیدید؟ تازه ما به اینا میگیم به درد نمیخوره چون ممکنه در ماه 1 لحظه قطع و وصل بشه
دیگه تو ایران و ... اونم با اطلاعات شما واقعا مشتریانتون دارن ریسک میکنن
دیتاسنتر پارس آنلاین با اون همه سر و صداش پورت سرور هاش 100 هستن تا جایی که توی آفر هاشون دیدم.تو خود دیتاسنتر با پورت 100 5 تا 10 مگ به زود میده
20 ترابایت میخواید ترافیک بگیرید ؟ ایران ؟؟؟؟؟؟؟
شما برای ADSl 256 با 3گیگ فضا ماهانه دارید 15 تومن میدین حالا ماهانه 20 ترا نه کسی میده نه چیزی
ایران مگه چقد ترافیک داره که بیاد به یه شرکت معمولی با مسئولیت محـــــــــــــــــــــــ ـــــــدود 20 ترا ترافیک بده / اگر اشتباه نکنم باید ماهانه 2 تا میلیون بپردازید
به هر حال سرور رو اجاره کنید از یک دیتاسنتر ایران و کنترل پنل دایرکت ادمین نصب کنید همه چیز رو میتونید کنترل کنید
موفق باشید
با سلام
اول در مورد برنامه مدیریت سایت ... این برنامه مطعلق به شرکت خاصی نیست .. دست نویسه ... قبلا چنین برنامه ای خودم نوشتم (که برای مدیریت به کار میره) و حالا باید یه مقدار از قبلی بیشتر روش کار بشه... چیز خاصی نیست بستگی داره چطور دیتاسورس رو تو برنامه مقدار دهی میکنی ... بگذریم
اما در مورد گفته های دوستمون RayanDade عزیز
دوست من ... در ابتدای راه اندازی سایت حداقل 1 یا 1.5 ترابایت فقط و فقط فایلها و فیلم های آموزش زبان در این سایت موجود می باشد...
انیمیشن ها .. عکس ها ... بازی ها .... نرم افزارها ... کتابها و ......... (تا دلت بخواد بازم هست) من خودم دارم آرزو میکنم بیشتر از 3 ترابایت نشه
در مورد PC ... من اصلا در مورد PC حرف زدم؟؟؟؟ من سروری می خوام که حداقل دو تا cpu چهار هسته ای داشته باشه ... (حالا میخواد 30 میلیون هم باشه) من از ابتدا اسم سرور پر قدرت رو بردم دوست من .. نه pc
در مورد قطعی ... تو هر جای دنیا که باشی احتمال قطعی وجود داره ... مگه اینگه از این هاستهای ابری و این چیزا باشه .... که برای سایت من به هزینش نمی ارزه که بخوم این تکنولوژی ها رو استفاده کنم
در مورد ترافیک .... من ماهی 25 هزار تومان اینترنت 512(پهنای باند) با دانلود نامحدود(ترافیک) دارم استفاده میکنم و تا حالا شده که در یک ماه نزدیک 100 گیگ دانلود کنم .... من هم به همین 1 تا 2 میلیون در ماه برای اجاره فکر میکردم ... میدونید که درآمد یه سایت که 700هزار بازدید کننده در روز داره بیش از 15 میلیون در ماه است... به نظرتون من اگه بخوام با در نظر گرفتن کل هزینه ها.. 10 میلیون در ماه هزینه اجاره و کارمند و تبلیغ و ... پرداخت کنم... ایا 5 میلیون در ماه برای یه نفر حقوق خوبی نیست؟؟ شاید بگید خیال پردازی بر جوانان عیب نیست ... اما انیشتین ، قدرت خیال پردازی رو لازمه موفقیت میدونه .... منم همینطور
اگر شرکتی نزدیک به ساختمان مخابرات (مثلا مخابرات شهر تهان یا اهواز یا هرجایی دیگه) باشه و بتونه حدود 50 تا 100 میلیون هزینه مصرف کنه ... میتونه یه پهنای باند خارخ العاده بوسیله فیبر نوری از مخابرات بگیره.. نزدیکی مکانی بخاطر کم شده هزینه راه اندازی کابل فیبر نوری هستش... البته باید مخابرات امکانات این مورد رو داشته باشه ... همشون ندارن
خارج از بحث
(__شرکت من سهامی خاصه .... و حتی مجوز واردات کالا( از پزشکی گرفته تا ماشین و الکترونیکی و کامپیوتری و تجهیزات مهندسی پزشکی و ...) رو داره ... البته به علت کمبود بودجه هنوز از این قسمتهاش استفاده نشده =)) ولی مجوزشو داره;) 4 ماه طول کشید تا این شرکت مدارکش کامل بشه و ثبت شه ... 2 سال تمام این مجوزا خاک خوردن ... گفتم حالا دیگه وقتشه ازش استفاده کنم... انشالله تحقیقاتم که تموم بشه .. برنامه نویسی این سایت رو شروع میکنم__)
از راهنمایی شما متشکرم
انشالله منتظر میزبانی با پهنای 20 ترابایت شما داخل ایران خواهیم بود :)
پهنای باند = 20 مگابایت در ثانیه (بیت نه ها ... بایت)
20 * 60 ثانیه = 1200 مگابایت در دقیقه
1200 * 60 دقیقه = 7200 مگابایت در ساعت
7200 * 24 ساعت = 1728000 مگابایت در روز
1728000 * 30 روز = 51840000 مگابایت در ماه
51840000/1024 = 50625 گیگابایت در ماه
50625/1024 = 49.4 ترابایت در ماه
اگر اشتباه نکنم و اگر سرعت 20 مگابیت باشه ... باید 49.4 رو بر 8 تقسیم کنیم که میشه 6.1 ترابایت در ماه
از دوستانی که در محاسبه ترافیک مطلع هستن ... خواهشمندم که این محاسبه که یکی از دوستانم انجام داده برام رو بررسی کنن و در صورت اشتباه بودن، طریقه درست حساب کردن اون رو به ما هم یاد بدن .. ممنون میشم
با تشکر از همگی
راستی دوست عزیز danitfk جان
پهنای باند با ترافیک سایت متفاوته
اینطور که یکی از دوستانم میگفت ... پنهای باند رو میشه همون سرعت دانلود و ترافیک هم میشه حجم دانلود
به قول ایشون ... یعنی شما که یه ADSL داری که سرعت دانلودت 256 کیلوبیت هست این 256 کیلوبیت میشه پهنای باندت و وقتی میگن شما 20 گیگابایت میتونی دانلود داشته باشی در ماه، این 20 گیگابایت میشه ترافیک شما در یک ماه
من هم گفتم 20 ترابایت ترافیک نه 20 ترابایت پهنای باند:-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjb424
راستی دوست عزیز
danitfk جان
پهنای باند با ترافیک سایت متفاوته
اینطور که یکی از دوستانم میگفت ... پنهای باند رو میشه همون سرعت دانلود و ترافیک هم میشه حجم دانلود
به قول ایشون ... یعنی شما که یه ADSL داری که سرعت دانلودت 256 کیلوبیت هست این 256 کیلوبیت میشه پهنای باندت و وقتی میگن شما 20 گیگابایت میتونی دانلود داشته باشی در ماه، این 20 گیگابایت میشه ترافیک شما در یک ماه
من هم گفتم 20 ترابایت ترافیک نه 20 ترابایت پهنای باند:-o
واقعا ممنونم ؛ الان توجیح شدم !
پس منتظر هاستینگ شما ، میزبانی در ایران با ترافیک 20 ترابایت هستیم ;)
سلام دوست عزیز.عذر میخوام ک دخالت میکنم.ولی خوب 20 ترابایت پهنای باند توی ایران یکم زیادیه.بهتره ک ریسلر-مستر ریسلر-آلفا ریسلر تهیه کنین تا با مباحث هاستینگ آشنا بشین.البته اینارو باز هم پیشنهاد نمیکنم.اول پیشنهاد میکنم توی همین انجمن یه سرچی بکنین در مورد هاستینگ اطلاعات لازمو بگیرین بعد شروع کنین به هاستینگ(تاپیک هاست ابر وب - هاست 97 -...)اطلاعاتو ک گرفتین بعد بیایدو ریسلر-مستر ریسلر-آلفا ریسلر تهیه کنین و بعد از اینکه مشتریانتون به 100 -200 تا رسید و تونستین خوب پشتیبانیشون کنین بعد برین یه سرور از هتزنر-ایکس ال هاست-رد استیشن-... تهیه کنین و اونوقت کار حرفه ای هاستینگ رو شروع کنین.امید وارم به دردتون خورده باشه.موفق باشید