چه ربطی به آقای راستگو داره
synapti.ca
این هست سایتشون
سرور آقای پور مهدوی از دیتاشک datashack.com یا .net هست
نمایش نسخه قابل چاپ
ادیت شد توسط خودم
خوب شد سرور نگرفتیم ازشون !
بنده به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم به شما ، واقعا حرکت زشتیه terminate کردن اونم اینجوری !
https://www.datashack.net/vps/ اوه اوه اوه من موندم چه جوری به اینا اعتمماد کردین آخه!
با سلام خدمت تمام دوستان
نمیخوام در مقابل دوستان بزرگی مثل شما بگم منم چیزی بلدم
فکر نکنم کسی زود تر از من با این دیتا سنتر شروع به کار کرده باشه الان دقیقا 5 ماه هست من دارم با این دیتا سنتر کار میکنم در مورد خاطمه دادن به قرارداد قبل از اینکه چنین اتفاقی بیفته دیتا سنتر تیکت میزنه و اطلاع میده تنها فقط در دو شریط سرور را خاموش میکند یا شما با سرورتان دیداس کرده باشید خاموش بعد اطلاع میده ویا با چند ایپی یک کار را انجام بدید ( مثل دیداس یا اینقبل کارا چون نمیخوام اشتباهی اکانتم بسته بشه زیاد وارد جزئیات نمشم مطمئنا خود شما بهتر از من میدونید منظورم چیه )
در چنین شرایطی از شما تعهد میگیره که دیگه چنین کاری نکنید
در چنین حالتی بهترین کار حذف آن مشتری هست که چنین کاری را انجام داده که من همیشه با انجام این کار مشکلم حل شده ( مگر مشتری این یوزر خودشو حذف نکنه که عاقبتشو خود مشتری میبینه )
از انجایی که ما همیشه مشتری های خوبی داشتیم و به حرف ما گوش دادن تا الان به چنین مشکلی بر نخوردیم ( اینشالا هم نخوریم :دی )
ولی مطمئن باشد با جواب دادن ابوز ها و اخراج مشتری های خاطی هیچ گاه به چنین مشکلی نمیخورید
بازم میگم من کوچکتر از این هستم که میخواستم اینجا اظهار نظر کنم ولی احساس کردم با گذاشتن تجربیات خودم در این دیتا سنتر از یک سری سوء تفاهم ها جلوگیری میکنم
با ارزوی موفقیت برای همه شما دوستان
اسماعیل فعال
خوب بابا وارز بگیرین خیال مشتریم راحت شه دیگه نگا کن سر یه وی پی اس مارو چه بالا پایین میکنین :|
خوب بابا وارز بگیرین خیال مشتریم راحت شه دیگه نگا کن سر یه وی پی اس مارو چه بالا پایین میکنین :|
خوبه دیگه همه چی تقصیر مشتریه :| شما بال بال میزنین مشتری پیدا کنین اول بهش بگین سرور ما این جوریه روش هیچ قلطی نمیشه کد نه میشه سایت زد نه میشه v---p--n و ساک---س فروخت نه میشه ریدکال زد نه میشه دیداس کرد نه میشه رو رمای بالا مجازی سازی کرد آخرشم اضافه کنید نه میشه وارد شد نه خارج :| فقط ایی پیشو میگیری دستت واسه قشنگی جلو درو همسایه کم نیاری بگی مام وی پی اس داریم
سلام.
این مشکلات وقتی واقع گرا نباشن دوستان پیش میاد فروشنده سرور که ریسلر دیتاسنتر معرفی میکنن خودشون رو وقتی یوزر درخواست سرور برای هاست دانلود! میکنه پاسخ میدن تا حالا ایبوز نداشتیم!( ان هم در امریکا بر سر مسئله ایی مانند کپی رایت) یا فروشنده گرامی وی پی اس میکروتیک میده یا.... قوانین نوشته شده توسط دیتاسنترها رو باید جدی گرفت (ان هم در کشوری مثل امریکا) حتی اگر خودشون سخت گیری نکنند!
وقتی شما میخواید وی پی اس بگیرید فقط فکر فروش نباید باشید باید فکر قوانین هم باشید هر جایی قوانینی داره و شما نمیتونید فراتر از قانون باشید اگر قانون را رعایت کنید هیچ اتفاقی نمی افتد کماکان که در این یک سالی که من دارم به مشتری هایم سرویس میدم حتی یک بار هم چنین مشکلی پیش نیامده چرا که من مشتری که مشکل درست کنه نمیگیرم اگر هم بگیرم بعد مشکل این مشتری را فسخ قرار داد میکنم
با ارزوی موفقیت و تابعیت از قوانین
اسماعیل فعال