پاسخ : نیازمند یک نفر برای....
درست نیست که بیایم تو حالت دیفالت مقایسه کنیم
شما طبق manual ها و تجربه iis 7.5 رو کانفیگ کنید
قول میدم از هیچ نظری به مشکل نخورید
سروری بوده برای دانلود کانفیگ کردم با همین iis 7.5
حجم دانلود فوق العاده بالا بوده ولی هیچ تایمی منابع کم نیورده و نیاز به ریستارت یا چیزی پیدا نکرده
البته منکر این قضیه نمیشم که nginx و lighttpd دوتا وب سرور فوق العاده قوی اند برای دانلود (nginx که اصلا حرفی توش نیست و من خودم به شخصه بخوام دانلود سرور بیارم بالا میرم سمتش) اما از نظر یه کاربر غیر it man هم نگاه کنید که مشککلات بعدی لینوکس حل کردنش به راحتی ویندوز نیست
محیط گرافیکی و user friendly برای این دسته از کاربران بهترین انتخابه
به علاوه روی server edition های مایکروسافت به راحتی سرویس های دیگه مورد نیازتون هم قابل راه اندازی هست مثل اپدیت سرور ها با WSUS یا فایل سرور و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fr0nk
حجم دانلود فوق العاده بالا بوده ولی هیچ تایمی منابع کم نیورده و نیاز به ریستارت یا چیزی پیدا نکرده
البته منکر این قضیه نمیشم که nginx و lighttpd دوتا وب سرور فوق العاده قوی اند برای دانلود (nginx که اصلا حرفی توش نیست و من خودم به شخصه بخوام دانلود سرور بیارم بالا میرم سمتش) اما از نظر یه کاربر غیر it man هم نگاه کنید که مشککلات بعدی لینوکس حل کردنش به راحتی ویندوز نیست
به علاوه روی server edition های مایکروسافت به راحتی سرویس های دیگه مورد نیازتون هم قابل راه اندازی هست مثل اپدیت سرور ها با WSUS یا فایل سرور و ....
100 البته درسته ! ولی خب یه مورد هم هست وقتی کسی براش مهم باشه کانفیگ هیچ موقع نمیاد محیط گرافیکی ویندوز رو نصب کنه و فکر میکنم همون محیط کامند براش باقی باشه .
البته حرف شما کاملا متین هست.
پ.ن : تاپیک ایشون فکر میکنم داره به انحراف کشیده میشه.
داداش سی پنل بهتره والا بازم خود دانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lovemusic
داداش سی پنل بهتره والا بازم خود دانی
عزیز بحث وب سروره،سی پنل ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
100 البته درسته ! ولی خب یه مورد هم هست وقتی کسی براش مهم باشه کانفیگ هیچ موقع نمیاد محیط گرافیکی ویندوز رو نصب کنه و فکر میکنم همون محیط کامند براش باقی باشه .
البته حرف شما کاملا متین هست.
پ.ن : تاپیک ایشون فکر میکنم داره به انحراف کشیده میشه.
درست ولی به step های بعدی ام توجه کنید
Troubleshooting
Maintance
و شخصی که میخواد استفاده کنه اونم بدون کنترل پنل
چون اگه اینقدر دانلود بالاس که نیاز به nginx هست دیگه این وسط پنل جایی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fr0nk
خارج از حالت دیفالت هم باز وب سرور یا حتی سرورهای ویندوز نمیتونن با لینوکس رقابتی داشته باشن بله راحت و عامه پسند هستند ولی مشکل گشا نیستند! همین دوست استارتر تاپیک چون برای میزبانی فایلهای حجیم میخوان وب سرور و خود سرور رو وقتی چند ماه دیگه با کمبود منابع روبرو بشن در نتیجه ازدیاد تقاضا و فشار روی منابع نتیجش مهاجرت اجباری هست به لینوکس.
نصب ریموت و دسکتاپ و ارائه ریموت هم حتی باز منابع کمتری نسبت به ویندوز نیاز داره در لینوکس! نیازی هم به پنل ندارن! کسی که براشون وب سرور نصب میکنه اف تی پی هم منیج میکنه که فایلهاشون رو مدیریت بکنند. از سرور دیگه از نیاز داشتند.
راحتی کار برای یوزر و ادمین سرور یا کانفیگ کننده تفاوت داره با مناسب بودن ابزار برای کار مورد نیاز!
من هم iis نصب کردم هم nGinx هیچ کدام جوابگو نبودن سایت دانلود فیلم نبودن
ولی iis بهتر از بقیه وب سرورا هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
خارج از حالت دیفالت هم باز وب سرور یا حتی سرورهای ویندوز نمیتونن با لینوکس رقابتی داشته باشن بله راحت و عامه پسند هستند ولی مشکل گشا نیستند! همین دوست استارتر تاپیک چون برای میزبانی فایلهای حجیم میخوان وب سرور و خود سرور رو وقتی چند ماه دیگه با کمبود منابع روبرو بشن در نتیجه ازدیاد تقاضا و فشار روی منابع نتیجش مهاجرت اجباری هست به لینوکس.
نصب ریموت و دسکتاپ و ارائه ریموت هم حتی باز منابع کمتری نسبت به ویندوز نیاز داره در لینوکس! نیازی هم به پنل ندارن! کسی که براشون وب سرور نصب میکنه اف تی پی هم منیج میکنه که فایلهاشون رو مدیریت بکنند. از سرور دیگه از نیاز داشتند.
راحتی کار برای یوزر و ادمین سرور یا کانفیگ کننده تفاوت داره با مناسب بودن ابزار برای کار مورد نیاز!
بیایم یکم تعصب رو بزاریم کنار ( من خودم به شدت لینوکس بازم و اعتقاد مبرم به nginx دارم و بیشتر سرور هایی که دستم برای کانفیگشون بازه nginx میاد اما اینکه بگیم در همه حالت کدوم بهتره نمیشه گفت،کار کانفیگ و بحث وب سرور ها یه چیزه نسبیه.هر وب سروری یه کانفیگ طلایی داره و هر کانفیگ کننده ای یه متود طلایی.پس نمیشه 100% قضاوت کرد.اما در برتری وب سرور های لینوکسی نسبت به ویندوزی شکی نیست
در هر حال باید ببینیم کار این دوستمون در چه حده تا خیلی راحت تر از اینها بشه اظهار نظر کرد