پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
سلام
از ایشون سرویس داشتیم و داریم و ان شاءالله ادامه هم خواهیم داد.
هم پشتیبانی خوبی دارند ، هم سرویس ها و قیمت های عالی.
موفق باشید
پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
چند mhz سی پی یو پاور تعلق میگیره به هر پلن؟ مثلا پلن 1 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarsiran
چند mhz سی پی یو پاور تعلق میگیره به هر پلن؟ مثلا پلن 1 گیگ
با سلام
در پلنهای 1 گیگ به بالا به هر وی پی اس دو هسته سی پی یو تعلق می گیرد
موفق باشید
با سلام
کلیه پلنهای سرورهای مجازی با 30% تخفیف به فروش می رسد برای سفارش به سایت مراجعه نمائید
Kaaj Host
کد تخفیف : vps-30
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
کلیه پلنهای سرورهای مجازی با 30% تخفیف به فروش می رسد برای سفارش به سایت مراجعه نمائید
Kaaj Host
کد تخفیف : vps-30
ارادتمند
فروش ویژه همچنان ادامه دارد. تعداد محدودی سرور باقی مانده است.
امروز تهیه سرویس از کاج هاست انجام شد سرعت انتقال داده بین دو سرور بسیار خوب بود
پشتیبانی هم تا این لحظه عالی بود
امیدواریم این کیفیت همچنان ادامه داشته باشه و ما برای مدتی طولانی از این خدمات بهره مند باشیم
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی با رم 512 و 1024 مگابایت با تخفیف دائمی موجود می باشد. برای سفارش از کدهای زیر استفاده نمائید
کد تخفیف رم 512 : v-512 (تعداد 6 عدد)..... قیمت 15000 تومان در ماه
کد تخفیف رم 1024 : v-1024 (تعداد 3 عدد)......قیمت 23000 تومان در ماه
لینک سایت در امضا موجود می باشد
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی با رم 512 و 1024 مگابایت با تخفیف دائمی موجود می باشد. برای سفارش از کدهای زیر استفاده نمائید
کد تخفیف رم 512 : v-512 (تعداد 6 عدد)..... قیمت 15000 تومان در ماه
کد تخفیف رم 1024 : v-1024 (تعداد 3 عدد)......قیمت 23000 تومان در ماه
لینک سایت در امضا موجود می باشد
ارادتمند
با سلام
موجودی به روز رسانی شد.
من از مشتریان کااج هاست هستم 3 ماه میشه که سرویس دارم و راضی بودم تا امروز
همه چیز برای من اثبات شده هست در مورد ادعاهای این شرکت مبنی بر کیفیت و خدمات خوب
تنها موردی که هنوز اتفاق نیفتاده و بررسی نشده همین جبران خسارت در صورت قطعی سرویس است که خوب با توجه به شناختی که دارم می دونم پایبند هستند و برای اثبات این قضیه در فروم مطرح می کنم که دیگران هم بهشون ثابت بشه
الان سرویس من دقیقا از ساعت 11 و 37 دقیقه امروز داون هست و توی چت ایشون گفتن که مشکل از دیتاسنتره و ما هم نمی دونیم چرا و کی وصل میشه
تا همین لحظه بیش از 2 ساعت از داون بودن سرویس گذاشته و طبق جدول کاج هاست موظف به پرداخت خسارت به میزان 100٪ مبلغ پرداختی من در ماه جاری است که امیدوارم اتفاق بیفته
چرا که مشکل به دلیل قطعی سرویس بدون اطلاع قبلی و نه برای ارتقا سخت افزاری و انتقال و امثال آن که در قوانین ذکر شده اتفاق افتاده است
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
من از مشتریان کااج هاست هستم 3 ماه میشه که سرویس دارم و راضی بودم تا امروز
همه چیز برای من اثبات شده هست در مورد ادعاهای این شرکت مبنی بر کیفیت و خدمات خوب
تنها موردی که هنوز اتفاق نیفتاده و بررسی نشده همین جبران خسارت در صورت قطعی سرویس است که خوب با توجه به شناختی که دارم می دونم پایبند هستند و برای اثبات این قضیه در فروم مطرح می کنم که دیگران هم بهشون ثابت بشه
الان سرویس من دقیقا از ساعت 11 و 37 دقیقه امروز داون هست و توی چت ایشون گفتن که مشکل از دیتاسنتره و ما هم نمی دونیم چرا و کی وصل میشه
تا همین لحظه بیش از 2 ساعت از داون بودن سرویس گذاشته و طبق جدول کاج هاست موظف به پرداخت خسارت به میزان 100٪ مبلغ پرداختی من در ماه جاری است که امیدوارم اتفاق بیفته
چرا که مشکل به دلیل قطعی سرویس بدون اطلاع قبلی و نه برای ارتقا سخت افزاری و انتقال و امثال آن که در قوانین ذکر شده اتفاق افتاده است
با تشکر
با سلام
ممنون از این مطلبی که ایراد فرمودید. این مطلب برای شما تا به امروز اثبات نشده است چون تا بحال قطعی نداشتیم. اما امروز این مشکل بوجود آمده است و دوستانی هم که در این فروم از همین دیتاسنتر خدمات ارائه می دهند و همچنین Hostpolis و جناب راستگو عزیز هم می توانند این مورد را تایید کنند که مشکل از جانب خود سینپتیکا بوده است . به هر حال ما به تعهدی که داده ایم پایبند هستیم و خواهیم بود و به زودی در ناحیه کاربری خود این مطلب را مشاهده خواهید کرد.
ارادتمند