حالا هی برید تو خیابون مرگ بر کنید.
زنده باد بهار!!! (4 بار لطفا)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا هی برید تو خیابون مرگ بر کنید.
زنده باد بهار!!! (4 بار لطفا)
ببینید کلا اگه بخوایم به اون دسته از مشتری ها فکر کنیم یا به همکاران بی سواد! (عذر می خوام از این لحن) نمی تونیم به کارمون ادامه بدیم
تعارف که نداریم دلار از 1300 رسید به 3000 تومان این هزینه از جیب بنده و شما نباید بره ، اگر یک ماه بود می گفتیم سختی کار هست این ماه ضرر رو می پذیریم ولی الان 8 ماه شده که ما داریم واقعا ضرر می کنیم (اون چیزی که باید باشه نیست)
قیمت ها رو باید به ارز درج کرد و به نظر بنده تنها راه هم همین هست ، مشتری های نا آگاه هم اینجوری به زور هم که شده یکم دانش کسب می کنند ، سعی کنیم افرادی که آگاهی ندارند رو آگاه کنیم تا اینکه با ناآگاهیشون کنار بیایم
ما کار اصلیمون ایران هست و مشتریان ایرانمون هم سرجاشون هستند و ثابت
بیشتر کسایی که الان تو کار سرور خارج میمونن مطمئن باشید کار اصلیشون خارج هست و مشتریان شرکتی قراردادی دارن یا مشتریان چند ماهه که خرید کردند خیلی کم هست مشتریان آگاه باشه روی سرورهای خارجی. این رو فکر کنم قبول دارید
بارها شده بنده و همکارانمون در گروه روبینا بابت همین ارز فحش خوردیم اما تا جایی که شده هیچی نگفتیم و تحمل کردیم برای مشتری توضیح دادیم دلار اینقدره اومده آدرس صفحه بانک داده گفته بی نا --م---و.... دلار 1250 حالا حد اکثر چرا میگید 2700 ؟ (جریان موقع دلار 2700 هست) و از همین قبیل فحش ها بعد هم که مثل شما توضیح دادیم و خواستیم آگاه کنیم که بانک همینطوری به این نرخ ارز نمیده آخرشم شدیم د - زد :)
همین دیشب مثلا با یکی از مشتریان سر قیمت مجازی سازی مشکل داشتیم که حدود 18 یورو ضرر خوردیم ... چون روز اول کم حساب کردیم باهاشون و ... هرچی هم آدرس صفحه خود دیتاسنتر و ... دادیم باورشون نشد آخرشم د - زد شدیم.
فایده نداره.
ایرانی جماعت عادت کرده به شل گرفتن عادت کرده به چونه زدن عادت نداره به کسب علم عادت نداره به باور حقیقت
کلی گفتم خدمات خارجی دادن به ایرانی ها باعث دردسر و ضرره کامله.
یا حق
خدمات خارجی دادن ؟
گوشی مویایل هر ساعت قیمتش تو بازار داره تغییر میکنه ، گوشی تو مغازه موجوده قیمت میگیریم 500 تومن 2 ساعت بعد میای همون گوشی سر جاش هست قیمت می گیری 520 تومن ! چرا ؟ دلار رفته بالا !
خدمات خارجی قرار نیست داده بشه ، شما سرور رو ماه قبل تمدید کردی 400 هزار تومان این ماه شده 500 هزار تومان این 100 هزار تومان که نباید از جیب شما بره
بحث من اینه که مسئول گرانی ارز من و شما نیستیم بلاخره چیزیه که هست ، همه ی تاپیک ها هم فقط دوستان شکایت داشتن از افزایش نرخ ارز ، بهتره یک راه حل کلی ارائه بشه
راه دیگه هم هست که قیمت های سرویس ها هر چند ساعت آپدیت بشه که کار دشواریه چون باید همش آپدیت کنید و صورت حساب ها رو دستی آپدیت کنید که در واقع ناممکنه. البته اون وقت مشتری بیشتر می تونه ناراضیاتی داشته باشه
ولی فرضا سرور ی که 10 دلار قیمتش هست حداقل برای 6 ماه - یک سال همین 10 دلاره ، محاسبه قیمت نهایی هم به قیمت ارز بازار مربوطه
عزیز سرور که از خارج گرفته میشه و فروخته میشه میشه خدمات خارجی دیگه هر چیزی که از خارج کشور باشه و ارز توش دخیل باشه میشه خدمات خارجی.
من حالا تو بازار موبایل نبودم چند روزه ولی شما که بودی دلار روی گوشی glx اثر گذاشته ؟ (گوشی ایرانی داخلی (مثلا))
شما دیدی تو بازار که شده 520 مغازه بقلی بده 300 تومن ؟
بازار موبایل همه یا بهتر بگم 90% با هم متحد هستند و اگر کسی متحد نباشه شکست میخوره تو کارش و به قول معروف به هم نون غرض میدن
حالا فرق اینجاست تو بازار 90% تو نرخ و درست فروختن متحد هستند
تو سرور و هاستینگ 90% تو کم فروشی و زیراب زنی متحد هستند و اگر کسی بخواد نرخ روز باشه شکست میخوره.
همین الان آفر جالی به چشمم خورد سرور 3 گیگ ماهانه 30 تومان. گفتم که این بازار هاستینگ دیگه خراب شده از پایه و تنها راهش وجود صنف هست که نداریم ... :)
همین الان که در این مورد حرف میزنیم قول میدم هر کسی از مشتریهای سرور مجازی ببینیه یه فحشی حالا تو دلش یا رو در رو در آینده میگه چون فکر میکنن الان ما میگیم باید به نرخ ارز بشه ماه بعد نمیتونن دیگه سرور 4 گیگ بگیرن 20 تومن و تو جیب ما میره گران شدن سرور (چنین چیزی دیدم که دارم میگم):))
یا حق
گوشی glx ساخت ایران هست مثلا! نمیشه اونو با ماه که هر ماه به دیتاسنتر پرداخت داریم مقایسه کرد
ما که نمی تونیم سرور بسازیم! دیتاسنتر بزنیم ! بعد سرور بفروشیم
نظر شخصی بنده این هست که به این مشتریان نباید اهمیت داد ، حتی اگر با این تغییر 20% مشتری ها شما رو ترک کنند سودی که از بقیه بهتون میرسه 100% جبران میکنه
حتی اگر 50 مشتری که می فهمند داشته باشید بهتر از مشتری های .... هست که درخواست هایی نظیر همانی که فرمودید داشته باشند (همه ی همکاران را عرض کردم)
اینکه نمی تونن سرور بگیرن 20 تومن تقصیر ما نیست و ما هم نمی تونیم راه حلی برای ارزان شدنش ارائه کنیم
[QUOTE=rezaonline.net;555051]شده یا نشده؟؟؟؟
یه چیز جالب بگم ، 8 ماه پیش دو تا وام گرفتم از بانک سرجمع 8تومن ، باید ماهی 300 تومن بدم با 15 درصد سود .
این 8 تومن رو با یه مقدار پولی که داشتم جمع و جور کردم شد 13 تومن ، بردم بانک خوابوندم واسه سپرده ، از اینا که سود میدن ، رئیس بانک حساب کرد ، 3 ماه 600 تومن سود میدن یعنی ماهی 200 تومن x-(
من 8 تومن از بانک گرفتم ماهی 300 میدم اونایی 13 گرفتن ماهی 200 میدن ! ، آخه این وجداونه !
کاش همه شو دلار میخریدم:-
بنده هم منظورم این نبود گوشی ایرانی را با سرور مقایسه کنید تو بازار موبایل نمونه ای مثال زدم که خدمات داخلی (گوشی ایرانی) هست.
متاسفانه موضوع همینجاست که 20% نیست (مشتریان خودمان منظورم نیست کل جامعه منظورمه) شاید بشه گفت بیشتر از 70% هستند در جامعه
به هر حال امیدوارم با تغییر ارز و ... که فرمودید به موفقیت برسید نظر دیگه ای ندارم .
یا حق
قوانینی وجود نداره شما همیشه قاعدتا به فکر صنف فروش هستید ولی میشه بگید وقتی شما یک سرور تهیه میکنید که سه ماه هم تخفیف داره! یا سروری تهیه میکنید با نرخ دلار ارزان چرا باید خریدار نرخ روز دلار بهتون پرداخت بکنه ؟ وقتی قوانینی وجود نداشته باشه طبعا به هر دو طرف اسیب وارد میشه چون افراد برای منافع شخصی خودشون قوانین وضع میکنن!