پاسخ : راهنمایی در مورد خرید vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fakhraei
من هیچ دشمنی با persianwhois ندارم، ولی نباید جواب پی ام رو میدادن ؟؟؟
من کاملاً به سرورشون اعتماد دارم، چونکه تعریفشو زیاد شنیدم.
اگه هم تو این تاپیک حرفی زدم که باعث ناراحتی برخی از افراد شده، معذرت میخوام.
ممنونم از راهنمایی همه دوستان
یه سوالی داشتم.
این سایت پرشین هویز (یا هر سایت دیگه ای) که داره پهنای باند نامحدود میده، درسته یا مثل بعضی از سرورا بهت گیر میده ؟؟؟
مثلاً اگه من یه اسکریپت رپید لیچ بذارم رو هاستم و یا یه سایت دانلود سنتر راه بندازم و پهنای باند زیاد مصرف بشه، سرور بهم گیر نمیده ؟؟؟
اگه دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم تو همین تاپیک اعلام کنن.
دوست گرامی در باره سوال اولتون راجب پهنای نامحدود پرشین هوز باید خدمتتون عرض کنم از لحاظ میزان پهنا بهت گیر نمیدند مثلا من 30گیگ داشتم و توی یک ماه 952گیگابایت پهنای باند مصرف کردم و چیزی نشد اما توی سایت پرشین هوز هم ذکر شده هر شخص در 24 ساعت فقط میتونه از 10درصد منابع سرور یعنی رم و سی پی یو استفاده کنه و در صورتیکه از حد مجاز بگذره سرور ساسپنت میشه.اما من بهتون دیگه پرشین هوز پیشنهاد نمیکنم من 2روزه از Servers24 وی پی اس گرفتم الان دارم از سرعتش دیونه میشم.
پورت 1000مگابایت
40گیگابایت هارد
600گیگابایت پهای باند
512مگابایت رم
2ای پی اختصاصی
لیسانس Cpanel
ماه اول بهتون 32500تومان میده
از ماه های بعد ماهی 55000تومان
اینو هم بگم اای قاسمی مدیر Servers24 فوق العاده اطلاعتش زیاده و قدرتمند هستند در کانفیگ سرور ایشون سرویس رو طوری برام بهینه کردند که میزان رم من از 60درصد بیشتر نمیشه وسرورشون دارای سی پی یو Xeon3000 هست به همراه 8مگابایت حافظه کش سطح2
و من فکر نمیکنم حرفی باقی بمونه کلا من یگم Servers24
سلام
آقا خوشحالم که همه چیز درست است.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nikan
سلام
با تشکر
چی درست است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikan
سلام
با تشکر
منم برام جای سوال هست.واقعا چی درست شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil extreme
اما من بهتون دیگه پرشین هوز پیشنهاد نمیکنم من 2روزه از servers24 وی پی اس گرفتم الان دارم از سرعتش دیونه میشم.
پورت 1000مگابایت
40گیگابایت هارد
600گیگابایت پهای باند
512مگابایت رم
2ای پی اختصاصی
لیسانس cpanel
ماه اول بهتون 32500تومان میده
از ماه های بعد ماهی 55000تومان
اینو هم بگم اای قاسمی مدیر servers24 فوق العاده اطلاعتش زیاده و قدرتمند هستند در کانفیگ سرور ایشون سرویس رو طوری برام بهینه کردند که میزان رم من از 60درصد بیشتر نمیشه وسرورشون دارای سی پی یو xeon3000 هست به همراه 8مگابایت حافظه کش سطح2
و من فکر نمیکنم حرفی باقی بمونه کلا من یگم servers24
خوشحالم که از خدمات گرفته شده راضی هستید. امیدوارم همیشه بتوانیم خدمات نوین و بهینه ای رو به کلیه مشترکین ارائه بدیم
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil extreme
من بهتون vps های پرشین هوز رو پیشنهاد میدم سرعت عالی و پشتیبانی 24ساعته توسزط اقای مسعود یارمحمدی
www.persianwhois.com
سلام
کدام سرعت عالی کدام پشتیبانی عالی من یک ماه vps داشتم ماه بعد فرار کردم به بهانه پهنای باند نا محدود مردم رو گول میزنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست
سلام
کدام سرعت عالی کدام پشتیبانی عالی من یک ماه vps داشتم ماه بعد فرار کردم به بهانه پهنای باند نا محدود مردم رو گول میزنن
دوست گرامی اولا سعی کنید اخرین پست هارو ملاک قرار بدید.من قبلا از پرشین هوز راضی بودم چون پشتیبانیش 24 ساعته در خدمتم بود.در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده میخواستید قبلش از اونایی که از پرشین هوز سرویس گرفتند پرسش کنید بعد بخرید.بعدش یه مثال براتون میزنم کسی که برای اولین بار پیکانش رو میفروشه پراید میخره میگه به به بابا چه اشغالی سوار میشدم بعدش که سمند سوار میشه میگه اون چه عتیقه ای بود.منم همینطور بودم.الان در حال حاضر سوار سمند اقای قاسمی شدم.گفتم که اخرین پست رو بخونید.
میتونید درخواست کنید بهتون یه نمونه اکانت تست بدم ببینید سرعتش چطوره .
فقط سرعت و پشتیبانی عالی با شرکت Servers24
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil extreme
دوست گرامی اولا سعی کنید اخرین پست هارو ملاک قرار بدید.من قبلا از پرشین هوز راضی بودم چون پشتیبانیش 24 ساعته در خدمتم بود.در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده میخواستید قبلش از اونایی که از پرشین هوز سرویس گرفتند پرسش کنید بعد بخرید.بعدش یه مثال براتون میزنم کسی که برای اولین بار پیکانش رو میفروشه پراید میخره میگه به به بابا چه اشغالی سوار میشدم بعدش که سمند سوار میشه میگه اون چه عتیقه ای بود.منم همینطور بودم.الان در حال حاضر سوار سمند اقای قاسمی شدم.گفتم که اخرین پست رو بخونید.
فقط سرعت و پشتیبانی عالی با شرکت servers24
آقا اگه جای بنز 2009 تو ایران بلدید لطف کنین معرفی کنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fakhraei
آقا اگه جای بنز 2009 تو ایران بلدید لطف کنین معرفی کنین.
خیلی پست بی خودی شما دادید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil extreme
فقط سرعت و پشتیبانی عالی با شرکت servers24
مواظب باشید با سمند مردم تصادف نکنید باعث شرمندگی بشید .راستی سمند ال ایکس هست یا سورن یا نکنه سمند معمولیه