اینجا بحث ارتباط اپراتور ها نیست . بحث قیمت اپراتور در ارسال به همراه اول و ایرانسل است .
ممکنه اپراتور در هر اینترکانکشنی که داره هزینه متفاوتی رو پرداخت بکنه یا حتی هزینه ای نپردازه . این در سطح خود اپراتور هست نه در سطح مشتریان .
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد ضریب ها باید عرض کنم که فقط ارسال به ایرانسل ضریب دارد آن هم از پیش شماره 1000 یعنی اگر شما به شماره های غیر ایرانسل ارسال کنید و یا از پیش شماره غیر از 1000 استفاده نمایید ضریبی شامل شما نمی شود.
در مورد انتقال دامین، نیازپرداز دامین آی آر را رایگان برای نماینده هایش ثبت می کند ولی در صورتی که بخواهند منتقل نمایند هزینه آن را از نماینده دریافت می کند، همانطور که می دانید انتقال دامین مراحل متعددی شامل تعهد کتبی و ... دارد بهتر است از همان اول تصمیم بگیرید دامین به اسم نیازپرداز باشد یا اسم خودتان.
در مورد مالیت هم باید عرض کنم که همه اپراتورها 5% مالیت بر ارزش افزوده را دریافت می کنند.
ارسال از 3000، 2000 یا 5000 ضریب نداره و فقط 1000 ضریب داره آن هم برای حالتی که شماره گیرنده ایرنسل باشد. در ضمن 88ريال برای پیامک قیمت مناسبی است مثلا اگر بخواهید از خود مگفا خریداری کنید باید حدود 7میلیون تومان هر دفعه شارژ کنید تا هر پیامک 89ريال برای شما حساب شود و مهمتر آنکه مگفا فقط خطوط 3000 را دارد و مانند نیازپرداز سایر خطوط، امکانات و بانکهای شماره را ندارد
همانطور که این دوستمان فرمودند ارسال از 1000 به ایرانسل گرانتر از ارسال به بقیه اپراتورها است و در کل کشور این قضیه یکسان است. درضمن شما باید بجای ضریب قیمت تمام شده هر پیامک را در نظر بگیرید، در حال حاضر نیازپرداز یکی از بهترین سرویس دهنده های پیام کوتاه است و تعرفه پیامک خیلی مناسبی دارد، اخیرا اپراتور جدیدی اضافه کرده که قیمت پیامک در آن حدودا 10ريال ارزانتر از 1000 و 3000 است.
اتفاقا فارغ از این که بنده خودم فروشنده سامانه هستم , به جدیت میتونم بگم نیازپرداز در حد زیرنماینده های دست چندم هم بیشتر از مشتری وجه دریافت میکنه و عملا قیمت پیامک رو با هزینه های جانبی به بالاترین قیمت ممکن محاسبه میکنه .
حالا فارغ از این که هزینه پیامک ایرانسل در برخی اپراتور ها داره یکسان سازی میشه ( و شده ) ولی هنوز نیازپرداز به قیمت قبلی داره میفروشه !
فکر نمی کنم این فروم جای تبلیغات یا غرض ورزی باشه ما حرفی که می زنیم مستند هست در مورد ضریب ایرانسل 1000 هر کسی که بخواهد می تواند از خود رهیاب که اپراتور 1000 هست مراتب را جویا شود در سایت رهیاب هم قیمت ها درج شده است. نیازپرداز هیچ هزینه اضافی هم بابت سرویس ها نمی گیرد تمام هزینه ها در وب سایت درج شده و همه چی روشن و شفاف هست. خوشبخانه الان دیگه کاربران نیازی به توصیه ما و شما ندارند و خودشان با چند تا مقایسه و بررسی می توانند انتخاب درست را انجام دهند
بنده نه به کسی توصیه کردم / نه از کسی جلوگیری کردم ! هر کسی خودش میدونه و تصمیم میگیره به من هم ربطی نداره .
بنده تجاربی که دوستان و همکاران داشتند و دارند را اعلام کردم .
ضریب های ذکر شده توسط شما هم بله . برای نمایندگان سطح پایین اعمال میشن و تعرفه های برای نمایندگان پرمصرف حتی در رهیاب وجود داره . گرچه منظور من رهیاب نبود .
سلام، لطفا نیازپرداز رو معرفی نکنید، من نمایندگی سایت نیازپرداز دارم ولی واقعا پشیمونم و پولم هدر دادم، اول که قیمت پیامک ها رو زده 9 تومن بعد که وارد سایت میشی میبینی با مالیات و فلان و فلان میشه 13 تومن!
بعد تو سایتشون زده بود تا یک ماه نمایندگی میتونه انصراف بده و 80 درصد پولش پس داده میشه ولی متاسفانه وقتی خواستم انصراف بدم گفتن یک هفته فقط وقت بوده!!! و اون یک ماه رو تو سایت تغییر دادن به یک هفته و من تو وضعیت بد بی پولی هر کاری کردم آخر گفتم 50 درصدش رو پس بدین و هیچی پس ندادن!!!!
بدترین سایت و پنل و مدیریتی که تو عمرم دیدم
من از sms.ir استفاده میکنم و راضی هستم