شما بدون شک نیاز به سرورهای اختصاصی دارید که اوضاع و احوال این روزهای تمام سرورها پریشان است..
نمایش نسخه قابل چاپ
شما بدون شک نیاز به سرورهای اختصاصی دارید که اوضاع و احوال این روزهای تمام سرورها پریشان است..
دوست عزیز اونها سایت رو نمی بندن!
اینها نمایندگی هستند و اصلا در اختیار اونها نیست. سایت بر روی سرور های وایت لیبل آلمان هست و از طرف دیتاسنتر و وایت لیبل بسته میشه که این هاست های نامحدود رو ارائه می دهند. متاسفانه هزینه کم این دردسرها رو هم بدنبال داره که باید پذیرفت!
اشتباه اول شما این بود که از شاتل هاست خریداری کردید حالا مشکلی نداره از ی هاستینگ دیگه که به نظره خودتون معتبر هست خرید کنید باد بهش بگید میخام سایت را انتقال بدم و از طریق ftp برای شما انتقال را به صورت رایگان انجام میدن
دوست عزیز نامحدود در هاستینگ تعریف داره!
اولا شما وب هاست خریدید نه فایل هاست پس مجاز نیستید توش فایل اپلود کنید مگر اینکه معقول باشه
دوم اینکه نامحدود در هاستینگ به معنای مصرف تا جایی که مصرف سما سبب اختلال در سرور نشود.
وردپرس خودش پرمصرفه (با پلاگین) حالا فایل هم بگذارید و اپلود کنید و بازدید هم بالا باشه که نور علی نوره و اینرو هم بدونید که هاست اشتراکی دارای یک حداکثر مصرف هست که معمولا 20 تا 25% منابع هست
این مساله با خونه تو پاسداران و زعفرانیه هیچ فرقی نداره تنها مشکل اینه که کاربران ایرانی کلا قوانین مربوط به هاستینگ (جهانی) رو بی خبرن و گرنه حواسشون رو جمع می کنن که چی می خوان.
سوم اینکه هاستینگ مثلا شاتل باید در نرخ نامه خودشون ذکر کنن این هاست برای اپلود و دانلود نیست
حاشیه ظاهرا جذاب تر از اصل مطلب هست
========================
بنده مدتی روی شاتل هاست بودم
شروع کار بنده با شاتل هاست بود که بعد یک ماه گیر دادن و گفتن باید به سرورهای پربازدید ما منتقل بشین درصورتی که من در عرض 1 ماه فقط 6 گیگ پهنای باندشونو مصرف کرده بودم
بعد که به هاست پر بازدید منتقل شدم گفتن مصرف شما زیاد هست و ما نمیتونیم پشتیبانی کنیم
سایتی که 2 ماه راه افتاده بود و مصرف پهنا باند ماهیانش به 10 گیگ هم نمیرسید
البته ساسپند کردن کار همیشگی
به نظر من باید از سرور مجازی و اگر باز هم نکشید از سرور اختصاصی استفاده کنید