وب سرور لایت اسپید رو اکثرا تایید و استفاده میکنن ، مثلا هاستینگ هایی مثل هاست دی ال از لایت اسپید استفاده میکنن .
ولی من به شخصه اگر بخوام هاست دانلود راه بندازم از وی پی اس ویندوز + iis استفاده میکنم چون فوق العاده راحت و باحاله
نمایش نسخه قابل چاپ
وب سرور لایت اسپید رو اکثرا تایید و استفاده میکنن ، مثلا هاستینگ هایی مثل هاست دی ال از لایت اسپید استفاده میکنن .
ولی من به شخصه اگر بخوام هاست دانلود راه بندازم از وی پی اس ویندوز + iis استفاده میکنم چون فوق العاده راحت و باحاله
من iis رو نصب کردم ولی سرعت دانلود پایینی داره
سلام
برای سرویس دانلود
koloxo+ lighttpd
بهترین گزینه است
ببخشید کسی از دوستان سایتی رو میشناسه که vps ارزان بده؟؟؟
چرا يكي از دوستان نميخواد جواب درستي به اين دوستمون بده همه فقط ميگن nginx iis lightspeed
يه راه حل كاربردي پيشنهاد بديد
دوست عزيز همونطور كه خودتون گفتين ميزان مصرف شما بالا رفته
و با توجه به اينكه رم 4 سرور مجازي اندازه رم 2 سرور اختصاصي قدرت نداره شما گول ارغام و مشخصات سرورتون رو نخوريد
راه حل: اگه سرور اختصاصي يا سرور دانلود براتون مقرون به صرفه نيست يه سرور مجازي با منابع اختصاصي بگيريد كه حداقل از اونچه كه حقتون هست استفاده كنيد اگه ديدين بازم سرور كم مياره خوب بايد راه ديگه رو انتخاب كنيد
براي وب سرور هم اگه سيستم عامل لينوكس هست يه كلوكسو نصب كنيد و از وب سرور لايت تي پي دي استفاده كنيد
واسه سيستم عامل ويندوز هم دوستان iisرو تاييد ميكنن اما خودم به شخصه كار نكردم
در كل مواردي كه توي هاست دانلود اهميت بيشتري داره : هارد ديسك-پورت-وب سرور-نوع كانفيگ-
منم vps گرفتم با این مشخصات
رم:1 گیگ
هارد:200 گیگ
پورت:1 گیگ
سیستم عاملک ویندوز
وب سرور:nginX
ولی گاهی این ارور رو میده The connection has timed out
مشکلش چیه؟
دوستان من برایه سایتم 1سرور اختصاصی گرفتم
cpu 4core 2.64ghz
ram:2
bandwich:2000GB
hard:250GB
من رو این سرور فقط یک سایت دارم
با دایرکت ادمین کار میکنم.اما سرور خرجش برام زیاده
میخوام 1یا 2تا یوزر نامحدود دایرکت ادمین بفروشم کسی خواست ایمیل بده
email:kermanishahrokh@yahoo.com
id:kermanishahrokh
با عرض سلام و احترام
برای کاربرانی که از ما وی پی اس ویندوز تهیه کردند Easy PHP نصب کردیم و برای دانلود فایل هیچ مشکل یا افت سرعتی ندارند. توصیه ما به شما Easy PHP است.