پاسخ : درخواست کمک.حساب شخصیمو امروز خالی کردن.
عزیزم اگر روی حساب بانک ملی صورتحساب اینترنتی دارید دیگه لازم نیست منتظر بانک بشید حدود ساعت 9 صبح توی صورتحساب می نویسه که پول به چه حسابی منتقل شده ...
فردا اول وقت به بانک مراجعه کنید و مشخصات کامل حساب برداشت کنند رو بگیرید و با مدارک شناسایی خودتان به همراه پرینت تائید شده صورتحساب برید دادسرای جرایم اینترنتی شکایت کنید معمولا حسابی که بهش واریز شده هم سرقتی هست و شما فردا با یکنفر که اونم خبر نداره پول چرا امده به حسابش و کجا رفته روبرو میشید ولی اگر زود اقدام کنید ممکنه دستتون به پول برسه و قبل از گم و گور شدن پول بدون هیچ سرنخی بتونید پولتون رو بدست بیارید.
سلام. نترس . میگیرنش :105:. من 2 سال پیش یکی از دوستام مبلغ 4.5 میلیون بلند کرد با کی لاگر البته از شرکت دولتی بود :)) گرفتن چوب تو استینش کردن
دوستان امروز رفتم
اونیکه پول به حسابش رفته ظاهرا خانمی بوده که چند ماهه عابر بانک ملیشو گم کرده
همون دیروز 75 میلیون به حساب این خانم منتقل کرده از حساب های مختلف
و طی چند خرید از طلافروشی ها کارت کشیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوستان امروز رفتم
اصلا مهم نیست، شما از خانم صاحب کارت شکایت کنید. می خواست بره کارتش رو باطل کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوستان امروز رفتم
نگران نباشید ، دوندگی داره اما به پولتون میرسید
سقف خرید روزانه داریم ... این طور نیست که هر کسی هر جوری بتونه ***ی کنه اونم در خصوص تبادلات مالی ، بالاخره این پولها به یک جایی ختم شده
پیگیری سفت و سخت داشته باشید ، حتی برای 50 هزار تومان
اصلا امکان نداره روزانه بیشتر از 1 میلیون از دستگاه ها بتونه خرید کنه یا بیشتر از 1 میلیون انتقال بده !
از خانمه هم شکایت کنید هیچی نمیشه ! چون خانمه بی خبر بوده و اطلاع داده که کارتش مفقودی هستش ! هیچ مشکلی هم واسه خانمه پیش نمیاد
چرا عزیز، اگر خانمه اطلاع داده باشه کارت مفقود شده کارت باید از کار می افتاد مخصوصا که که چند ماهه، در هر حال شما می تونید پول رو از خانومه بگیرید. شکایت کنید ازش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
چرا عزیز، اگر خانمه اطلاع داده باشه کارت مفقود شده کارت باید از کار می افتاد مخصوصا که که چند ماهه، در هر حال شما می تونید پول رو از خانومه بگیرید. شکایت کنید ازش!
خیر ! دوست عزیز میشه بدونم خانمه ساکن کجا هستند ؟
ضمنا. اگر از خانمه شکایت کنند خانمه هم میره از طرفی که پول رفته حسابش شکایت می کنه ! بعد شما باید منتظر این باشید که جواب اونا بیاد . کار یک روز دوروزو چند ماه نیست که !
پدر من قاضی هست و از این موارد زیاد دیدیم. دوست عزیز ؟ خانمه ساکن کجا هستند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
خیر ! دوست عزیز میشه بدونم خانمه ساکن کجا هستند ؟
ضمنا. اگر از خانمه شکایت کنند خانمه هم میره از طرفی که پول رفته حسابش شکایت می کنه ! بعد شما باید منتظر این باشید که جواب اونا بیاد . کار یک روز دوروزو چند ماه نیست که !
پدر من قاضی هست و از این موارد زیاد دیدیم. دوست عزیز ؟ خانمه ساکن کجا هستند؟
اول اینکه بحث 50 هزار تومان نیست و هفتاد میلیونه! یک روزه هم می تونید خانم را جلب کنید و پولش کنید. بعد که آزاد شد میره از هر کی می خواد شکایت می کنه! این خانم باید توجیه کنه که چرا کارت مفقود شده اش هنوز داره استفاده میشه و باطل نشده!
شما درسته که پدرتون قاضی هستند اما صبر کنید بیاد خانه و ازش سوال کنید! ارث قضاوت که نبردید!