پاسخ : فروش سرور مجازی هتزنر (تضمین کیفیت از طرف روبینا سرور)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
سرور های معمولی با ویژه تنها تفاوتی که دارند در پردازنده میباشد و کمی هم پهنای باند
پهنای باند 300 گیگ میزان تبادل اطلاعات خروجی میباشد (البته معنیش تبادیل اطلاعات خروجی و داخلی هست اما دانلود در سرور های ویندوز یا بهتر بگم INput رایگان هست و فقط اطلاعات خروجی حساب میشود که با مثال بخوام بگم مثلا فایلهایی در سرور هست و شما از طریق سرور جایی آپلود میکنید میشه اطلاعات خروجی و یا فایلی در سرور میگذارید و لینک مستقیم میگیرید و میدید به کسی دانلود بکنه اون هم میشه خروجی)
سلام
ممنون از جوابتون یه سوال دیگه داشتم آیا امکانش هست که از سرور ویندوز برای مستقیم کردن لینک (برای خوم و نه برای عمومی کردن و به اشتراک گذاشتن) استفاده کنم؟
بله هیچ مشکلی نداره عزیز سرور ویندوز در اختیار مشتری هست ما سرور تحویل میدیم طبق یه سری منابعی که گفتیم حالا شما بترکونش از این راحت تر به ذهنم نرسید بگم بهتون
فقط جوری نترکونی بزنن آیپی بلوکه کنن دیتاسنتر از اون نظر نگفتم
البته iis اگر میخواید نصب کنید بهتره سرور 1 حد اقل بگیرید 1 گیگ معمولی البته پیشنهاد بنده هست
آفر جدید برای افزایش کیفیت با توجه به این که سه سرور اول فروش بیشتری دارد ،
بر روی 3 سرور اول سرور های معمولی و 3 سرور اول سرورهای ویژه به شرح زیر میباشد :
رم 256 اختصاصی + 70 رم شیر شده کمکی از 256 به 326 ارتقا یافت.
رم 512 اختصاصی + 140 رم شیر شده کمکی از 512 به 652 ارتقا یافت.
رم 1024 اختصاصی + 210 رم شیر شده کمکی از 1024 به 1234 ارتقا یافت.
پست اول نیز آپدیت شد.
سلام ازتون سرویس نداشتم ولی این تعرفه زدن خوبه ولی اگه بتونید واقعا داخل این کار بمونید . قصد من خراب کردن شما نبوده و نمیخوام شما را بد نام کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام ازتون سرویس نداشتم ولی این تعرفه زدن خوبه ولی اگه بتونید واقعا داخل این کار بمونید . قصد من خراب کردن شما نبوده و نمیخوام شما را بد نام کنم.
سلام
ممنون که چنین صحبتی رو بیان کردید اتفاقا کار خوبی کردید باعث شد یه کم توضیح بدیم در این مورد
تمام سرویس هایی که ما زدیم کاملا و دقیق حساب شده جوری که به هیچ عنوان اگر تعدادی که مشخص کردیم فروش رفت oversell انجام نشه.
اگر دقت کنید توی اینترنت خیلی جاها میبینید که سرور مثلا میدن همین 512 با 1000 سی پی یو که اتفاقا یکی از کاربران همین دیروز از بنده سوال کرد در یاهو که چرا اینجوریه برای شما و گفتم که اون 1000 شیر هست مصرفی که شما دارید شاید همون 200 یا 300 باشه و با فروش بیش از حد اون 1000 تبدیل میشه به یه عدد فقط نمایشی
ولی ما با دادن پنل مجازی سازی به تک تک مشتری ها میتوانند همزمان و به صورت آنلاین مصرف خودشون رو نگاه کنن تا آخرین روز قرار داد هم تضمین شده که مثلا میبینند از 512 رم 150 مصرف دارن و سی پی یو کلی آزاده ولی سرعت سرور کمه یعنی oversell میتوانند درخواست برگشت وجه بدن و تعداد روزهای باقیمانده برگشت داده بشه.
هدف ما دادن سروری ارزان و با کیفیت و با سود کم - جذب مشتری بیشتر در نتیجه سود بیشتر خواهد بود.
اگر از سمت هتزنر هیچ مشکل تحریمی یا ... نباشه از سمت ما هیچ مشکلی نیست همه چی کاملا دقیق و حساب شده توسط گروه روبینا سرور میباشد.
موفق باشید یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
ممنون که چنین صحبتی رو بیان کردید اتفاقا کار خوبی کردید باعث شد یه کم توضیح بدیم در این مورد
تمام سرویس هایی که ما زدیم کاملا و دقیق حساب شده جوری که به هیچ عنوان اگر تعدادی که مشخص کردیم فروش رفت oversell انجام نشه.
اگر دقت کنید توی اینترنت خیلی جاها میبینید که سرور مثلا میدن همین 512 با 1000 سی پی یو که اتفاقا یکی از کاربران همین دیروز از بنده سوال کرد در یاهو که چرا اینجوریه برای شما و گفتم که اون 1000 شیر هست مصرفی که شما دارید شاید همون 200 یا 300 باشه و با فروش بیش از حد اون 1000 تبدیل میشه به یه عدد فقط نمایشی
ولی ما با دادن پنل مجازی سازی به تک تک مشتری ها میتوانند همزمان و به صورت آنلاین مصرف خودشون رو نگاه کنن تا آخرین روز قرار داد هم تضمین شده که مثلا میبینند از 512 رم 150 مصرف دارن و سی پی یو کلی آزاده ولی سرعت سرور کمه یعنی oversell میتوانند درخواست برگشت وجه بدن و تعداد روزهای باقیمانده برگشت داده بشه.
هدف ما دادن سروری ارزان و با کیفیت و با سود کم - جذب مشتری بیشتر در نتیجه سود بیشتر خواهد بود.
اگر از سمت هتزنر هیچ مشکل تحریمی یا ... نباشه از سمت ما هیچ مشکلی نیست همه چی کاملا دقیق و حساب شده توسط گروه روبینا سرور میباشد.
موفق باشید یا حق
من از دیتاسنتر های المانی همچون گیگا / هتزنر / fastit / فیبر 1 داشتم
الان بر روی فیبر 1 هستم ناراحت نشید دوست عزیز ولی انقدر این هاستینگ های تازه کار سرور از هتزنر گرفتند اوردن فروختند با قیمت های اروزن که دیگه خیلی ها اعتماد ندارن در هر صورت اگه سروری که مشخصات خوب و کیفیت بالا داشته باشید از اپ تایم خوبی هم برخوردار میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
من از دیتاسنتر های المانی همچون گیگا / هتزنر / fastit / فیبر 1 داشتم
الان بر روی فیبر 1 هستم ناراحت نشید دوست عزیز ولی انقدر این هاستینگ های تازه کار سرور از هتزنر گرفتند اوردن فروختند با قیمت های اروزن که دیگه خیلی ها اعتماد ندارن در هر صورت اگه سروری که مشخصات خوب و کیفیت بالا داشته باشید از اپ تایم خوبی هم برخوردار میباشد.
از یه حرف خوشم اومد
تازه کار
خب دومین زیر
هاستینگ روبینا سرور
اگر بازش کنید میره روی روبینا
سجادیه یک سال هست که کار میکرد که قرار بود بعد کار در یک سال و تمام شدن دوره آزمایشی به صورت یک گروه کامل در بیاد در برندی جدید که به لطف خداوند متعال به این نتیجه هم رسیدیم و از سال 91 برند تجاری جدید و به صورت رسمی در قالب یک گروه کار خودش رو شروع کرد
هنوز هم چنین طرح هایی برای کامل شدن این هاستینگ وجود داره در آینده انشالله به این نتایج هم خواهیم رسید.
میتوانید دومین سجادیه و تاریخ تاسیس و ... را چک کنید (هچنین بگم که این هاستینگ سجادیه در ابتدا بر روی دومین طوفان هاست بوده و راه زیادی طی شده تا امروز روبینا در جلوی شماست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roobinaserver
از یه حرف خوشم اومد
تازه کار
خب دومین زیر
هاستینگ روبینا سرور
اگر بازش کنید میره روی روبینا
سجادیه یک سال هست که کار میکرد که قرار بود بعد کار در یک سال و تمام شدن دوره آزمایشی به صورت یک گروه کامل در بیاد در برندی جدید که به لطف خداوند متعال به این نتیجه هم رسیدیم و از سال 91 برند تجاری جدید و به صورت رسمی در قالب یک گروه کار خودش رو شروع کرد
هنوز هم چنین طرح هایی برای کامل شدن این هاستینگ وجود داره در آینده انشالله به این نتایج هم خواهیم رسید.
میتوانید دومین سجادیه و تاریخ تاسیس و ... را چک کنید (هچنین بگم که این هاستینگ سجادیه در ابتدا بر روی دومین طوفان هاست بوده و راه زیادی طی شده تا امروز روبینا در جلوی شماست)
سلام من تازه کار نیستم و ایکه الان بین 4 تا 5 سال داخل این کار هستم ولی زیاد نمیام وب هاستینگ تالک از نظر کارهای که بلدم میتونم بگم همیشه داخل سرویس دهی خوب بودیم امیدوارم که بتونید اولین بشید داخل هستینگ ایول دارید:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام من تازه کار نیستم و ایکه الان بین 4 تا 5 سال داخل این کار هستم ولی زیاد نمیام وب هاستینگ تالک از نظر کارهای که بلدم میتونم بگم همیشه داخل سرویس دهی خوب بودیم امیدوارم که بتونید اولین بشید داخل هستینگ ایول دارید:d
منظورم از تازه کار شما نبودید ها گفتم از تازه کار که گفتید خوشم اومد ممنون انشالله اگر خدا بخواد انسان به همه چی میرسه
سلام .
دوست عزیز لطفا از هر دو لینک زیر یک عکس(به عنوان تست) بزارید تا ببینیم سرورهاتون از هر کدوم چقدر بر ثانیه دانلود دارند !؟!
فقط حتما از هر دو لینک یک عکس بزارید ، چون این دو لینک باهم تفاوت هایی دارند که نتیجه هردو مهم است !
لینک اولی :
http://server1.mihandownload.com/201....com.part1.rar
لینک دومی :
http://dl2.masterdl.com/parwiz8/dps_...rdl.com%5D.zip
بازم میگم لطفا از هردو بزارید !
باتشکر از شما !